Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 14:31
- Nahlásit

abby
jde ale já se bojííím

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 14:35
- Nahlásit

sarax

A jak najíždíte do metra?My moc eskalátorů nemáme a když,dají se obejít.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 14:54
- Nahlásit

abby
metro nemám ráda..nejezdím v něm..když musím jedu výtahem bo nejezdím sama tak vezmem kočár po schodech

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:45
- Nahlásit

sarax

já ty vaše schody do metra taky nemám ráda.

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 17:29
- Nahlásit

Holky a co tenhle:http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/ Kocarek-Casualplay-S4-komplet-Zero-b-DAREK-1-000-K c-b

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 18:06
- Nahlásit

abby
jo vidíš.tak my zvažovali Casulaplay a Jané...už nevím co se nám nezdálo...ale vybrali jsme Jané

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 18:09
- Nahlásit

abby
ale Casulaplay jso moc hezký kočárky možná mi vadila cena myslím..že nebyla tenkrát ani taška ve vývavě..a Jané to měl..tak fakt nevím ale obojí je dobrá volbaa ještě tamty jak jsme měli půjčený na Piláku.. Quinny to byly myslím

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 19:19 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

abby
Jandula
Kočárky jsou všechny pěkný, co jste sem házely odkazy. Je jasný, že čtyřkolka je stabilnější než trojkolka, to je logický. A hlavně je to všechno o cviku. Já jednou vezla mimčo v trojkolce (teď si nemůžu vzpomenou co to bylo za značku, ale nějakej lepší, protože říkala mamina, že stál kolem dvaceti tisíc), a než jsem se naučila sjíždět chodníky, tak jsem si připadala jak blb. Chce to všechno vyzkoušet a nejlépe dát na rady těch co už takový kočár mají, různé diskuse, fóra a tak. Protože je sice dobré vyzkoušet kočár v obchodě, jenže pak když tam je desetikilové dítě, tak je ta manipulace trošku jiná, než když je kočár prázdnej, kor když se dítě pověsí na madlo a těžiště je rázem úplně někde jinde. Jinak nafukovací kola musí mít určitě, a hlavně i když se píchne, tak duše stojí cca 50,- Kč. Jezdím rok a defekt jsem měla jednou a to ještě nebyla píchlá guma, ale utíkalo to kolem ventilku. Tak to je asi tak všechno.Jo a ještě si nemůžu vynachválit přehazovací rukojeť a taky koukejte na váhu, musí to mít odlehčenou konstrukci.
Takže přeju všem maminkám dobrej kup.

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 19:27
- Nahlásit

Hele to je božííí,
takovýho psa bych potřebovala doma:
http://youtube.com/watch?v=sd-QBxxGzJ4

brut
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:27
- Nahlásit

sarax
téda... Viktorce to moooc sluší .... a ty žabky ... jo, holt malá fešanda je z ní

Jestli jsem Vám zapomněla pochválit dětičky, tak se moc omlouvám, ale nějak v posledních 14 dnech nestíhám..... zkrátka dětičky jsou krásné, nádherné a moc šikovné

brut
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 10:14
- Nahlásit

Nějak nám saraxátko zapadlo

Takže holky, harantíci dostali vysvědčení... mladá je pěkně vzteklá, dostala o dvojku navíc a tak jí uteklo vyznamenání
Mladej dostal to samé co v pololetí... tím, že chyběl, tak se s nějakým vysvědčením nepárali. No nic, hlavně, že už je pryč

Na večer odjíždím na chatu, tak si užívejte prázdnin s dětičkama, hezkého počasí ( snad bude) a koukejte sem zase dát nějaké aktuální fotečky, abych měla co prohlížet, až se vrátím

Martina
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 07:51
- Nahlásit

Michalka Terriovic
Všechno nejlepší k narozeninám.

Dorotka posílá pusinky.

Terri
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 09:04 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Martina
jéééé Ty sis vzpomněla...moc moc děkujeme (a Dorotce za pusinku) !!!
Oslavu máme za sebou, dnes mám trochu melancho náladu - asi výroční porodní bolesti Dám pak fotky

Baileys
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 09:29
- Nahlásit

Jéé roček,to je hezké,gratulujem

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 09:29
- Nahlásit

Terri
Já si teda nevzpoměla,důležitý ale je,že se najde vždycky někdo kdo to připomene.

Takže přejeme Michalce všechno nejlepší k důležitému životnímu jubileu.

abby
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:35
- Nahlásit

Terri

Taky přejeme Michalce vše nej,nej

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:44
- Nahlásit

Terri
my taky posíláme veeliké gratulace a doufám že se brzo objeví fotky z oslavy

Martina
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:26 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Terri
jéééé Ty sis vzpomněla
To víš, 1.7.2007 se rodí jen protekční dětičky. Já si to zase naplánovala na 17.7.2007 (na můj svátek) a trošku to nevyšlo.
A co jinak? Chodí už Michalka sama? Nebo jak jste na tom?

Terri
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:34 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Moc všem děkujeme!

To víš, 1.7.2007 se rodí jen protekční dětičky. Já si to zase naplánovala na 17.7.2007 (na můj svátek) a trošku to nevyšlo.
A co jinak? Chodí už Michalka sama? Nebo jak jste na tom?

To byl můj původní termín taky
Sama ještě ne, ale za 1 ruku už v pohodě A ze dne na den je to stabilnější, lepší...už se párkrát pustí a stojí A co vy?

Terri
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:41 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

A Zorro se urazil ...

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:12
- Nahlásit

Terri
no krásný dortíky
a Zorovi se nedivím..tohle mu dělat

Martina
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 16:32
- Nahlásit

Terri
Michalka je fešanda. Doufám, že ten dort pořádně rozmatlala kde se dalo.
Sama ještě ne, ale za 1 ruku už v pohodě A ze dne na den je to stabilnější, lepší...už se párkrát pustí a stojí A co vy?
No Dorotka zvládá sprint kolem nábytku, za ruce jí to ťape pěkně, za jednu ručičku už si tak jistá není. Ale je to šmejdidlo, jsem za celej den urvaná, možná bych radši sbírala brambory na poli, tam člověk nemusí být pořád ve střehu.

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 17:01
- Nahlásit

Martina
možná bych radši sbírala brambory na poli, tam člověk nemusí být pořád ve střehu.

jj ty nemusíš tolik hlídat
taky jsem s toho KO

AOZ
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 06:17
- Nahlásit

Terri
jé tak to velká gratulace

tak ta moje kamarádka už porodila, dvě holky císařem, Kateřina a Veronika, obě 46 cm, jedna 2,60 kg druhá 2,10 kg, ale říkala že ta menši zhubla na 1,90.. a taky že poprvé šla spát po třech dnech neustále kojí nebo odstřikuje mléko
Tak jsem jí nechala na pokoji a počkám si tak měsíc, aby se zabydlely než přijedu na návštěvu... řekla že dál než na zahradu mi je stejně nepůjčí

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 12:41
- Nahlásit

AOZ
ty jo to si kámoška užije ale byly holky celkem pěkný na to že byly dvěa taky krááásný jména

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 13:53
- Nahlásit

Martina
A necháváš ji už na zahradě? Malá chce lozit po trávě, ale se bojím..

Martina
Doufám, že ten dort pořádně rozmatlala kde se dalo.
čoveče, to ne, ona je strašně opatrná - na cizí lidi a nové věci - ďobla do toho prstíčkem, a říkala "mňam mňam" a víc nic (teda...pak jsme jí ho odebrali )

Dnes jsme byli na posledním hexa očkování a roční prohlídce. Miška měří 77,5 cm a váží skoro 10 kg. Dr. byla na větvi Jednak že je tak velká a druhák za to co všechno umí Obojí na úrovni 1,5. let No....je jako já, jsem byla do 5 let geniální a pak se to zastavilo

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 13:54
- Nahlásit

AOZ
tak ta moje kamarádka už porodila, dvě holky císařem, Kateřina a Veronika, obě 46 cm, jedna 2,60 kg druhá 2,10 kg, ale říkala že ta menši zhubla na 1,90
šak to se spraví hlavně že jsou všichni zdraví...

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 15:22 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Terri
teda...pak jsme jí ho odebrali )

no to je chyba
alá chce lozit po trávě, ale se bojím..

no dokud lezla měla by asi smůlu ..leda na dece a tak..tedka už po zahradě běhá a trhá kytičky a pije deštovku z kýblu spolu s Trinčou

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 17:08
- Nahlásit

sarax
no to je chyba
no jsme si chtěli pochutnat....
no dokud lezla měla by asi smůlu .
taky si říkám, že počkám ještě tu chvíli než bude chodit sama..
pije deštovku z kýblu spolu s Trinčou
no..

Jo a co chození doma? máte botičky na doma? Prej se nemá chodit naboso

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 17:17
- Nahlásit

Terri
Prej se nemá chodit naboso

to je asi pravda..bačkory kupuju ale nenosíme jeona si je sundá a konec

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání