| Autor |
Zpráva |
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:49
- Nahlásit
Petra
tak z toho koupání, má tam ty hračky:
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:51
- Nahlásit
Petra
na tý fotce to naní vidět, ale Péťa je skoro jednou takoví než ona
My se švagrovou taky pořád porovnáváme. Jejich Emičce je zrovna dneska rok a váží 10,1 kg a Dorotce je deset měsíců a kousek a váží 10,2, přitom Dorotka je taky nejmíň o 5 cm delší a vypadá starší.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:52
- Nahlásit
ta jo klášná, a jaký má žlutý nosíček .
Nám zatím nic a Martínek to taky neměl
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:54
- Nahlásit
Petra
jaký má žlutý nosíček
To jo, holka ji říká ať si tu mrkev po tom nose nematlá, že už takhle ho má celej žlutej. Na fotkách to vždycky víc vynikne než ve skutečnosti. Ale mrkev nám chutná ze zeleninky nejvíc tak to nějak neřeším.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:59
- Nahlásit
Martina
zeleninky nejvíc tak to nějak neřeším.
no jasně hlavně že baští, a nakonec je to moooc roztomilí.
Asi mi ho nemáme že vařím a té mrkve nedám do jídla tolik jako je ce skleničkách, i když dávám mrkev do každého jídla. Dnaska měl telecí na zelenině, koupila jsem necelý 0,5kg a stálo mě to 86Kč
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:06
- Nahlásit
Petra
Asi mi ho nemáme že vařím a té mrkve nedám do jídla tolik jako je ce skleničkách
je to možný, já teď taky začínám postupně vařit, dneska jsem si navařila a něco lupnu do mrazáku, abych nemusela denně, kuř. prsa se zeleninou, někdy jí do toho zamíchám těstoviny, jindy brambor nebo rýži, jen knedlík zatím nedávám, myslím, že je dost macatá i bez knedly.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:16
- Nahlásit
Martina
taky dávám do mrazáku,
těstoviny??? ty jsem ještě nedávala to mě nenapadlo, no vidíš tak zítra budou těstoviny, a jaké dáváš aby to rozžužlal.
Knedlíky taky nedávám na ty má čas, ale chutnají mu
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:22
- Nahlásit
Petra
těstoviny??? ty jsem ještě nedávala to mě nenapadlo, no vidíš tak zítra budou těstoviny, a jaké dáváš aby to rozžužlal.
Tak my máme rádi těstoviny tvrdší, takže Dorotce je vařím zvlášť a hodně rozvařím a pak takovým tím ručním mixérem rozmašíruju na drobno a je jedno který, měla špagety i takový ty mašličky.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:27
- Nahlásit
Martina
ručním mixérem rozmašíruju na drobno
tak to jo to je pak jedno jaký tvar dám vařit
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:29
- Nahlásit
Petra
tak to jo to je pak jedno jaký tvar dám vařit
No to potom opravdu jo, spíš co máš zrovna po ruce ve spíži. Pak to stejně vypadá jak nepoživatelnej blevajz.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:32
- Nahlásit
Martina
a už trošlu solíš? já jen když vařím brambory tak trochu jo a drcený kmín ten dávám taky skoro do všeho, prý je na prdy tak proto, jinak žádné jiné koření.
taky mě napadl kousek česneku, třeba jen nechat vyvařit v bramboračce ale nevím jestli se může
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:34
- Nahlásit
tak mi připadá, že si ty fotky pěkně zarapatíme a ty naše krásný děti nikdo neuvidí
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:37
- Nahlásit
Petra
zatím nesolím a nekořením, do toho roka to chci nějak vydržet, česnek nafukuje, ale nevím jestli se dětem takhle brzy dává.
tak mi připadá, že si ty fotky pěkně zarapatíme a ty naše krásný děti nikdo neuvidí
To neřeš, kdo chce, tak ten si je najde.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:39
- Nahlásit
Halóóóó Terri co Miška, nechodí už???
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:49
- Nahlásit
Martina
česnek nafukuje to vím ale myslela jsem jen dát vařit a před mix zase vyndat, jen kuli vůni
vidíš nikdo nikde jen mi dvě
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:52
- Nahlásit
Petra
jen kuli vůni
myslím, že to takhle malé dětičky fakt nepotřebujou. No nic už jdu taky do hajan. Video se ještě nenačetlo, tak ho sem hodím jindy. Tak jdu něco naspat dokud spí. Zatím teda narozdíl od vás celou noc nepřespíme.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 22:17
- Nahlásit
Ahojte,
no to jsou krásné fotky a Martiny videjóo! Jste mně inspirovaly, jsem dneska fotila a taky něco "natočila". Tak to tu pak dám MIŠ chodí - kolem nábytku běžně, nebo za obě ručičky když ji podpírám - přejde pokoj. Jinak taky strašně ráda hudbu a tančí, ale úplně jinak než Dorotka
Dorotce držíme palečky ať je brzo zdravá Miška dnes začala kýchat a trochu kašlat, ale doufám, že to přejde.
Jinak, česnek je v jedné z "přesnídávek", takže ho občas dám. Koření žádné, a i "hotovým" s kořením se vyhýbám. Snad 2krát jsem koupila solenou. Těstoviny taky dělám a nemixuju, jen to rozřežu a jakože rozmačkám.
V noci taky nespíme, resp. spíme s náma v posteli a občas tak hodinu chodíme po pokoji
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 06:51
- Nahlásit
Terri
jsem dneska fotila a taky něco "natočila". Tak to tu pak dám
tak to už se těšíme, až uvidíme Mišku v akci.
V noci taky nespíme, resp. spíme s náma v posteli a občas tak hodinu chodíme po pokoji
Tak nééé že bych ti to jako přála, ale jsem ráda, že taky nespíte celou noc.
Jo a tady to video a koukej taky přidat aktuální foto a videjko jo?? Néé že tě budeme zase prosit čtrnáct dní.
http://www.youtube.com/watch?v=R6Pb-a6bRzY
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 07:09
- Nahlásit
Martina
ovšem tohle nemá chybu
http://www.youtube.com/watch?v=5f0p2XDMwyA
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 21:29
- Nahlásit
Martina
téda krásně už chodíte.
Sem tu hrozně dlouho nebyla, akorát chci pogratulovat Gafovi ke krásný Sáře, ta holka je hezká už od narození to sem ještě stačila pochytit když se narodila další novinky nevim a dočítat to snad ani nebudu.
Naší Káje už bylo půl roku, 10 dní už má venku obě dolní jedničky, před 14ti dny už sem taky začala s příkrmama zeleninkou, jinak už je čim dál živější, docela už začíná trochu cestovat, na půlroční měla 7000 gramů a 63 cm. Takže tak od nás schrnuto jak se daří. Fotky jsou kdyštak k vidění na Vikyho stránkách.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:26
- Nahlásit
Vcelka
téda krásně už chodíte
no chodíme, matláme se, ale je to frajerka, z čista jasna se pustí a že jako půjde, tak to nemám radost, protože je taková hrrr do tý chůze.
Fotky jsou kdyštak k vidění na Vikyho stránkách.
Prohlídla jsem všechny fotky na tvých stránkách a musím říct, že Karolínka je krásná a roste jako z vody a všechny fotky jsou moc pěkné hodně se mi líbí ty z venku v kočárku (máš krásnej), z koupání a ta u piva. No musí se malá učit za včasu co? No prostě všechny jsou krásný a Karolínka je moc fotogenická.
Tak nás zase někdy navštiv, budeme se těšit na další info.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 20:57
- Nahlásit
Martina
prosím tě mám dotázek mimo dětičky, jestli si pamatuju správně říkala jsi že máš ten sedací pytel od nějaké známé co je vyrábí já narazila na tohle http://www.sednisi.cz/sedniSi.php/sedaci-pytle/SP0 6005
jenže v našich rozměrech 115x70x20 to vyjde na 1.290 jen tak teoreticky kolik by za to chtěla ona??
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 21:45
- Nahlásit
AOZ
jenže v našich rozměrech 115x70x20 to vyjde na 1.290 jen tak teoreticky kolik by za to chtěla ona??
Ten náš co máme má rozměry přibližně 170x140 cm a stál dva tisíce. Kolik by chtěla za tenhle rozměr vůbec netuším, musela bych to nějak zjistit, ale ona to šije pro jednoho podnikatele, tak bych musela přes něj a to je takovej podnikatel na baterky, určitě by to nebylo hned, myslím, že podle těch rozměrů by to možná taky na tu tisícovku vyšlo. Mám to nějak dál zkoumat?
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 21:56
- Nahlásit
Martina
není nutné podle toho co píšeš by to vyšlo fakt stejně, tak holt se holt k narozkám plácnu přes kapsu
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 07:19
- Nahlásit
AOZ
plácnu přes kapsu
říkej radši "udělám si radost" to zní líp.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 10:24
- Nahlásit
...blbý je, že odcházím od postýlky, v níž si spokojeně dudá zazavinovačkované nemluvně a zcela bezostyšně pronesu: "Hodná, hezky zůstaň!" a jdu Gafákovi nalít "do mističky mlíčko, aby se nahamal".
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 10:37
- Nahlásit
My zase máme problém s panička a páníček a maminka a tatínek, že jsme byli zvyklý cca 3 roky řikat panička a páníček a teď před Karolínkou musíme řikat maminka a tatínek a furt se nám to plete, takže kolikrát manža Karolínce řekne panička ti přinese......
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 10:49
- Nahlásit
Co máte z toho holky, já jsem teď v neděli v ZOO na kamoščinu dvouletou holčičku pískla a řekla jdeme a to už psa nemám půl roku...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 11:09
- Nahlásit
Vcelka
taky panička a páníček někdy hapruje a normálka psí povely dávám pořád :
a takový to :"co je to,nesmíš,FUUUJ" je slyšet často
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 11:11