Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:40
- Nahlásit

Mel
no, taky to většinou rodinka dřív "sfoukla" při jednom a pěkně uprostřed - na vánoce...

abby
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:03
- Nahlásit

blanulinka1

To je strašný,jak jsou některý lidi zatížení na dárečky

Petra
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:33
- Nahlásit

Mel
A takovou káru, to po něm musej všechny holky šílet, ne?

zatím ještě nevyjel ale až vyjede to se holky zblázněj.
Tady moc hočiček není tak budou kluci soupeřit

Petra
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:55
- Nahlásit

holky kdy a kde je sraz???????

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:00
- Nahlásit

abby
To je strašný,jak jsou některý lidi zatížení na dárečky
co na dárečky, ale ty finance

Já mám taky problém se jménama.... ale líbí se mi klasická, stará, česká nebo židovská jména... takže jsem vybírala z nich. Holka je Jitka, kluk měl být Matěj, ale to neprošlo, takže je Jan

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:01
- Nahlásit

Petra
v červnu 14.-15. .... jukni na Celorepublikový sraz, tam je víc informací

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:02
- Nahlásit

sarax
to je modelka

abby
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:15
- Nahlásit

brut

no,my svátek neslavíme.Takže o financích to v tomle případě není,protože stejně nic nedostane

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:28
- Nahlásit

abby
víš, tady nejde o dárečky... Kdybych dostala ho*no v igelitovým pytlíku, tak mi je to jedno... Ale zkus si jednou oslavit svátek i narozky rovnou na vánoce... Navíc, když jsi dítě, vnímáš tohle všechno tak trochu jinak... To je ti to všechno strašně líto...
Teď mě spíš rozčiluje, že nemůžu udělat žádnou pařbu venku s "ofiko" důvodem

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:30
- Nahlásit

blanulinka1
abby
jj, jsem narozena 29.12. takže to znám - oslava veškerá žádná, dárku pod stromkem polovičku co ségra s výmluvou "co co, vždyť máš zachvilku narozeniny" na narozky dárků taky pulku co ségra s výmluvou "coco, dyť teď byly vánoce"

noo,tedko už nee, ale předtím,dyž sme byla malá, ségra ještě menší , platila se doma hypoška a otec ještě nepodnikal, tže naši asi neměli love, tak to tak bylo a fakt mě to šííleně sralo.

nemluvě o tom,že oslava taky nic žáno (kdo by žral dort,dyž je ještě plno cukroví - což je teda zase pravda no....)

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:33
- Nahlásit

Mar
no jo, přesně... Dort sice byl, ale jen dokud byla babička... Takže vánoční fotky s dortem...žádná vyjímka. Ale jinak jak říkáš... "Odfláknutý" vánoce i narozky - a to z pohledu ne materiálního, já na drahý dárky fakt nejsem zatížená... Větší radost mi udělá dárek klidně za bůra, když vím, že je dávanej "opravdicky" Jen ta "atmoška" prostě nikde...

abby
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:35
- Nahlásit

blanulinka1
Mar

Jo,zkusím to mrně poprosit,aby se kvůli oslavě narozenin narodilo třeba ve 4. měsíci nebo ho budu půl roku přenášet

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:36
- Nahlásit

blanulinka1
tak tak - a dyž sem byla děcko, tak mi fakt vadily i ty dárky - jako ségra nový lyže,vázání,lyžáky,kombinézu tehdá - na vánoce .... já to samý, jenomže lyže a vázání "jakonavánoce" a boty a kombinéza "jakoknarozeninám" např . . . a to mě sralo teda doooost fakt .... starší děcka už asi OK,ale děcka do puberty myslim krize...

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:37
- Nahlásit

abby
Jo,zkusím to mrně poprosit,aby se kvůli oslavě narozenin narodilo třeba ve 4. měsíci nebo ho budu půl roku přenášet
jojo,to fakt radši zkus

né mysim sme tim chceli říct,aby aspoň ten svátek mělo třá vlétě

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:37
- Nahlásit

abby
no,my svátek neslavíme
my taky ne... i když děti ano, dostanou maličkost, jen pro potěšení a aby věděly, že na ně myslíme. Ono v porovnání s jinými by se mohlo stát, že jim bude ten "nezájem" ( myslím tím neslavení) líto.

Krásně mi jednou vysvětlila rodinný postoj maminka Jitčiný spolužačky.... jsou to Jehovisti... ti neslaví, neuznávají žádné svátky ( pokud to není přímo jejich). Aby se její děti necítily oproti spolužákům jinak, tak pořádali doma " rodinnou párty"... prostě místo oslav udělala něco dobrého, přečetli si knížku, šli do cukrárny na zmrzlinu atd. ....snad nejlíp to bylo vidět o Vánocích. Dneska jsou obě holky velké, ale nikdy netrpěly pocitem, že jim něco uteklo

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:38
- Nahlásit

Mar
No tak nějak... Jako děcko to vnímáš jinak...
abby
hmm zkus to, nebo se taky pokus zasáhnout do monologu o tom, jak se bude jmenovat i tvé dítě...

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:41
- Nahlásit

brut
jj,s tim svátkem taky - na svátek my si dárky taky nijak nedáváme, ale je super, dyž dotaneš aspoň kokina, přáníčko bo tak - že jako si rodina vzpomněla

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:42
- Nahlásit

abby
to není o narozeninách.... Honza se narodil taky v prosinci.... prostě má plnohodnotnou oslavu narozenin, pak Vánoce jako Jitka a svátek .... jméno jsme zvolili tak, aby měl mezi tím pár měsíců
Jitka má pro změnu svátek v prosinci... pak Vánoce a narozky v březnu... taky jsem volila mezeru

Větším dětem, dospělým je to v celku jedno, ale těm už chápajícím malým to pak bývá hodně líto

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:43
- Nahlásit

brut
naprostej souhlas - vystihla jsi uplně přesně to,co já myslim celou dobu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:47
- Nahlásit

Mar
brut
přesně... A pokud na tohle jako rodič dlabu, i když si to můžu velmi jednoduše domyslet a ovlivnit..., tak je to sobecký... Ne že bych se třeba chtěla jmenovat Miluše , ale vždycky se dá najít hezké jméno na "opačné straně roku"...

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:48
- Nahlásit

Jejda ženy, vy jste se dneska ale rozjely. Musím to jít pročíst co že se to tu dělo.

abby
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:52
- Nahlásit

blanulinka1

Neboj,do monologu zasahovat nebudu.Já jsem mu už dávno řekla,že on dává příjmení,já jméno.Teď mu může říkat jakkoli.Ale pravda je,že až na ten nešťastnej svátek,se mi to jméno moc líbí.Protože Adam byl první a naše miminko bude taky naše první.A má se narodit ve stejné datum jako Abby.Takže A A je krásná symbolika.Jméno budu volit podle toho,aby se mi líbilo a mělo nějakej význam a pro nás smysl.

brut
Jen mě pobavilo,jak si někdo může dělat hlavu z narozek.
POchopila jsem,cos tím chtěla říct

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:57
- Nahlásit

Ahááá, takže jména, svátky a tak jste tu řešily. Tak tohle už já potřebovat nebudu.
sarax
Viktorka je krásná, úplně jí vidím na molu, myslím jako modelku, ne na mol, jako většinu na srazu.

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:57
- Nahlásit

abby
en mě pobavilo,jak si někdo může dělat hlavu z narozek.
noo,věř že malý děcka joooo
přejde to,až dostane rozum

Mel
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:01
- Nahlásit

abby
no,my svátek neslavíme.
čéce si představ, že já taky svátek neslavím... čím to asi bude?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:03 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

abby
Jen mě pobavilo,jak si někdo může dělat hlavu z narozek.
Pro někoho je den jejich narození celkem důležitá událost...no...
Jsem zvědavá, jak budeš tuhle hlášku vysvětlovat prvňáčkovi..., že si z narozenin nemusí dělat hlavu... Věř mi, že i když už to dáááávno tak nevnímám, zůstala mi na oslavy narozenin v dětským věku nepříliš pěkná vzpomínka...

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:13
- Nahlásit

brut
ale nikdy netrpěly pocitem, že jim něco uteklo
no hele Jehovisty fakt nemusím,zase znám holčičku na sídlišti co Vánoční výzdobu prohlíží s brekem,taky její rodiče cosi slaví,ale děti jsou zlý a smějou se jí a jí je to líto..takový rodiče mě séřou.Chci neslavit a kdesi cosi,ale proč nemají děti volbu????TO je fakt sektářství....
abby
sem mimo a líná,na kdy máš termín??
hele a prosila bych nějaký pěkný jména co jdou k Viktorcenějaký návrhy,mám pár tipů ale moc mi je nechválili

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:16
- Nahlásit

Mar
bych se chtěla jmenovat Eva a narodit se 24.12. To je taky terno

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:20
- Nahlásit

tak taky pár fotek:

Petra
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:22
- Nahlásit

tak hlásím že Péťa dneska vypil celí jujce od hami a pěkně si pochutnával
se jménama a svátkem plně souhlasím s Brut

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání