Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:49
- Nahlásit

sarax
nika00
U nás to mají oba malí kluci,Matějovi dělali dokonce v půl roce plastiku nehtového lůžka,páč to měl fákt hnusný.A Štěpánovi sem se naučila nechat o kousek delší nehet na palečkách,jinak když to ustříhnu normálně,tak taky zarůstají..

Vikinečce to foukáme a Štěpánek posílá hubičku.

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:55
- Nahlásit

nika00
mažem Bactrobanem a nehty rušit nemůžu se bojímale máme zas přijít tak za 3 měsíce a uvidíme..
jablunka
VIkinka děkuje..je celkem doost protivnáa my ty nehty nemůžem nechat delší..naopak to musí mít vystříhaný..tedka jsem jí to delší nechala a nechtěj vidět jak to vypadalo...mno plastiku zatím dělat nechce dochtorka páč se prej stává u těch malejch že se to vrátí takže počkáme a uvidíme

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 12:25
- Nahlásit

sarax
mno plastiku zatím dělat nechce dochtorka páč se prej stává u těch malejch že se to vrátí takže počkáme a uvidíme
Hele,až přijde Matěj ze školky a Štěpán se vzbudí,schválně vyfotím tu Štěpánovu hrůzu a Matějovo po plastice.Dost mě nasrali,když řekli,že Štěpasovi to neudělají,ať se naučím stříhat.Protože botičky musí mít volné a o trošku větší,jinak se může zbláznit!

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 12:27
- Nahlásit

jablunka
v neděli mrknu jedem závodit mějte se a pa
a nějaký fotky jo??

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 12:41
- Nahlásit

sarax
v neděli mrknu jedem závodit
Samo,že vyhrajete!!!!!
Fotky nějaké dodám.

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 17:26
- Nahlásit

Holky co ta drogerie DM? jakou sní máte zkušenost

brut
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 18:41
- Nahlásit

jablunka
sarax
Kde ty nehtíky vystříhávají? chudinky malinké.....

Mladej má venku stehy, je ještě do neděle zalepenej, pak už bude jen sprchovat a po týdnu může jít do plavečáku na chvíli plavat...za 14 dní na pár hodin do školy ( začínat 2 hodinama a postupně přidávat). Plnou zátěž může mít začátkem července, pokud bude vše v pořádku

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 19:24
- Nahlásit

Zdravím matky,
poslyšte, jaké jsou vaše názory na dudlík? Kdy a proč jste o něm začali uvažovat a uvedli ho do praxe a jaká jsou pro a proti? Ptám se zatím v rovině teoretické, protože nic takového nepotřebujeme, ale zaujala mě rozlišnost názorů na dudláky. Tak abych věděla, co mě čeká.

Smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 19:43
- Nahlásit

Garfield
poslyšte, jaké jsou vaše názory na dudlík?
No tak já se držela vždy hesla: "Cokoliv, hlavně ať neřve"

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 19:59 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Garfield
Dudlík už jsem si brala do porodnice. V jedný porodnici ho nedoporučují, ve druhé už ho má každé mimčo připravené v postýlce. Byla jsem rozhodnutá, že naučím malou na dudlík co nejdřív, protože nehodlám pořád kojit. Švagrová malé dudlík nedávala a taky měla malou pořád u prsa. Někdo říká kvůli kojení nedávat. Já kojila holky všechny a dudlík taky měly. Dneska to vidím, jaká je to výhoda, i když teď má hrozně ráda paleček, kolikrát dudel hned vyhodí a má tam palec. Já jsem jí na dudlík učila hned jak se mi v porodnici rozpila, takže asi tak třetí den. Některé dítě i přes snahu maminky dudlík odmítá, ale pokud ho dítko chce tak bych se tomu nebránila. Kor když už je rozkojená a nedělá jí to problémy. Třeba dudlík při prvních pokusech sát bych asi nedala, ale když už dítě dobře pije, tak jsem pro všema deseti.
Něčím se jim ta "huba" zacpat musí, když nejsou k utišení, lepší jak roubík.

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:00 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

brut
týý jo, tak to se držte, vůbec se to nečte dobře, co musí chudák zkusit, držíme palečky.
Petra
Tak já nemám s DM drogerií zkušenosti žádné. U nás není a nakupovala jsem tam snad dvakrát. Ale podle mne je to jako všude, něco je v akci, něco je předražené, takže ono se to nějak vyrovnává.

Petra
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 08:32
- Nahlásit

Garfield
ahoj já jsem taky pro dudlík, lepčí než řvoucí mimi něčím se ucpat musejí, ale třeba ho vůbec potřebovat nebudete. Ale je to určo lepší naučit se na dudel než na palec. Dudel se stratí ale co s palcem ten useknout nejde

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 09:09
- Nahlásit

Garfield
Jsem na tom podobně jako Smečka,bohužel(tenkrát)nejvíc řvací dítě,Štěpán, dudlík odmítlo.Měli jsme doma snad všechny druhy dudlíků co existujou a smolík,poprvé zadudal na půl roce a vydržel měsíc.Ale našel si adekvátní náhražku,plínu mazlilku,u nás mimi a bez té neusne. Ale proti dudlíkům nejsem.

brut
Kde ty nehtíky vystříhávají?
Na dětské chirurgii.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 09:19
- Nahlásit

jablunka
Ale našel si adekvátní náhražku,plínu mazlilku,u nás mimi a bez té neusne

My jsme zase měli rukávek od trička- tzv."cucandu".Dudlík zabavil kocour.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 09:23
- Nahlásit

Garfield
jaké jsou vaše názory na dudlík?

Je to perfektní věc,když učíš mimko plavat-holka se mi s ním hezky potápěla od 6.dne života,než se naučila plavat bez něj,tak jí to trvalo asi měsíc.Po 6-nedělí už ho nechtěla.
Jinak obecně-nechala bych to na dítěti.Některé děti ho "používají",jiné nechtějí.Důležité je nevnucovat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 10:09
- Nahlásit

Neessi
Dudlík zabavil kocour.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 10:40
- Nahlásit

jablunka
....ale potápět se nechtěl,hajzlik jeden.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 10:50
- Nahlásit

Neessi
ale potápět se nechtěl,hajzlik jeden.

To prej naučíš kočku jen f pytli.............a klíďo bez dudlíku.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 13:09
- Nahlásit

jablunka
děkuji, Martinův kluk má taky takhle zarostlé nehty, bohužel i deformované ze špatných bot a několika podivnými úrazy.... takže vím o další nepříjemné činnosti, kam s ním budu muset jet....ach jo

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 13:10
- Nahlásit

Garfield
dudlík klidně, když bude malé vyhovovat....každé dítko je jiné

Petra
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 21:26
- Nahlásit

jablunka
prosím máš nějaké foto tvého greje? už jsem ho dlouho neviděla

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 22:08
- Nahlásit

Petra
Já teď moc nefotila,není čas,ale tady jsou z posledního venčení ,kde jsme byli.URL

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 22:14
- Nahlásit

sarax
tož gratuluji za krásné 2 místo

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 12:21 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

brut
sarax
Slíbila jsem ty fotky,tak tady sou,ale omluvte kvalitu.

Štěpán bez plastiky.

Matěj po plastice.

A nakonec Jára po dvou operacích hrudníku....ještě ho jedna čeká.

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 12:34
- Nahlásit

sarax
A teď ty slíbené pro tebe......

Petra
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 15:43
- Nahlásit

jablunka
pejskové jsou pěkní,

kam na ta nemoci chodíte? ty nachtíky a hrudníček jsou dědičné nebo kde se to bere, ještě sem to nikde neslyšela.
Chudáci kluci A Viki taky
to je děs

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 15:55
- Nahlásit

Petra
ty nachtíky a hrudníček jsou dědičné nebo kde se to bere,
No,ten hrudník je u nás práce "zkušeného porodníka".A ty nehty,po 10 letech sem se dozvěděla,že to má tchán,ale jestli je to dědičné,to nevím.

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 16:59
- Nahlásit

Garfield
ahoj..taky jsme měli dudlík v porodnici...fakt hlavně at neřvou a řečí že pak nenakojím sem se nezalekla páč to nebyla pravda
brut
kde vystříhávají?no na chirurgii poliklinice..máme fakt dobrou doktorku
za 14 dní na pár hodin do školy ( začínat 2 hodinama a postupně přidávat).
to už nemá cenu..dyk budou prázdniny

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 17:02
- Nahlásit

jablunka
klepání řízků jě božíííííííí
se na něj těším
Petra
jablunka
si myslím že ty nehtíky dědičné nejsou ale prostě je to smůla....ale taky nevím

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 17:13
- Nahlásit

sarax
klepání řízků jě božíííííííí
Naklepali sme jich deset,Terka je obalila a pak sme chvilku nechali bez dozoru Teda.....kdyby byl doma Jára,tak někdo z nás neměl k obědu řízek,Ted jich pět sežral.
se na něj těším
Páč ho nemáš doma.

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání