| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:20
- Nahlásit
abby
genetická dispozice k tvorbě trombů ( krevních sraženin)
Nebojte,oni to zvládnou
to doufám, jinak nevím co s ním
|
abby
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:24
- Nahlásit
brut
Ty jo,tak to je blbý.Ale oni to snad dokáží zlepšit nějakýma práškama nebo ne?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:29
- Nahlásit
abby
jj, bude dostávat inijekce navíc, pak ještě nějaký čas bude brát prášky na ředění krve. Pokud se mu objeví nějaká tromboza, tak prášky bude brát doživotně, bude mít problémy se sportováním ( teda tím vrcholovým) atd.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:38
- Nahlásit
brut
Je to silnej kluk,určitě to zvládne.Vy jste si přeci už tu smůlu museli vybrat na celej život dopředu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:50
- Nahlásit
abby
doufám ....
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 17:37
- Nahlásit
brut
snad to nebude tak hrozný, jak to vypadá, držíme palce ať to je co nejlepší, určitě si s tím chlapák poradí.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 17:51
- Nahlásit
brut
to bude dobrý, držím palce.
Jinak tedy musím přiznat, že dneska jsem si zasrabíkovala, musíme dávat místo jedné injekce dvě a ta druhá je dost hnusná, bodnutí do břicha obyčejnou stříkačkou jsem zmákla, ale kámen úrazu nastal, když tam muž začal tlačit tu látku, drtila jsem židli, neskutečně to štípe a mám teď kolem vpichu hroznej lívanec, jako by mě bodla vosa a stále to štípe, svědí, no děsný.Doufám, že tyhle hnusky si dlouho aplikovat nebudu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 19:43
- Nahlásit
fromeli
... hlavně aby ty inijekce zabraly, když už je to takový hnus
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 19:46
- Nahlásit
Teda holky, to je síla...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:28 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
ahoj holky
[imgs]http://rehis.rajce.idnes.cz/Fotky_5/images/P101014 3.JPG[/imgs]
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:33
- Nahlásit
už jsem to zapoměla vkládat
uf to sem se zapotila
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:36
- Nahlásit
Petra
no teeeda krásnej Péťa
v tý vaně je kouzelnej
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:38
- Nahlásit
sarax
děkujíííííííííííííí
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:39
- Nahlásit
Petra
mě se hodně líbí ta předposlední, zamyšlená, češete kohouta??
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:40
- Nahlásit
nestíhám, zítra to tu určitě pročtu, nebo mi v kostce řekněte co je tu nového ať nemusím číst.
Péťa už pěkně papá zeleninku, ale jen a pouze uvařenou od maminky, dávám zatím je oběd, myslím že to zatím stačí
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:41
- Nahlásit
AOZ
ono není k česání co
takle na fotce vypadá jako hustovlas, ale má jen pár vlásků na šošolce
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:43
- Nahlásit
ty poslední čtyři jsou z dneška,
holky už je nám 7měsíců, to to letí co
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:09
- Nahlásit
Petra
týýý jo, ten je krásnej a kolik má vody ve vaně a jak krásně sedí, fakt moooc hezoučkej klučina.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:58
- Nahlásit
mooooc děkuji za pochvaly
Máme tady všichni krásný dětičky
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 11:22
- Nahlásit
Petra
ten je krásňoučkej
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 15:25
- Nahlásit
Ahoj, hezký fotečky
Mám po kontrole, na odběr vajíček jdu v neděli, tak mi prosím držte palce. Vypadá to na 11 folíků (obaly vajíček), ale ne každej folík má v sobě zralé vajíčko, tak uvidíme, ale jsem ráda, že je to aspoň takhle.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:19
- Nahlásit
fromeli
Určitě budeme držet palce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:08
- Nahlásit
fromeli
budeme moc držet palce, ať se zadaří a je co nejvíc zralých vajíček
Petra
teda Péťa je pěkňoučkej klučík.... a je ho pořádný kus
fotka ve vaně je skvělá
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:36
- Nahlásit
fromeli
taky držíme všechno co se dá, ať je to všechno jak má být.
Dám sem fotoseriál z dnešní návštěvy cukrárny. Cpali jsme se zákuskama, Dorotce jsme dali rohlík, ale nezabralo to, pak jsem jí musela dát aspoň přesnídávku, tak to už se tvářila líp. Ale nejlepší bylo jak si ten rohlík drobila na kočár a pak to sbírala a baštila. Jak slepička to zobala.
a poslední dvě jsou speciálně pro "beruškovou tetu brut", jak Dorotka objevuje nové polohy.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:33
- Nahlásit
Petra, Martina
No to jsou krásné fotky Peťa teda strašně povyrost
Martina - ty už dáváš i rohlíK??
Fromeli
Ať to vyjde...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:41
- Nahlásit
holky děkuji za pochvaly
Formeli
držím palce
Martina
ty nové polohy jsou super, Péta zkouší když je na čtyřech zvedat hračky nad hlavu, někdy je z toho pěkný karambol.
Dneska jsem mu koupila sušenky od nestle, to by ste koukali ani drobeček nezbil moc mu to chutnalo, a vůbec mu nevadilo že nemá zuby
Jaké maso dáváte, já jsem teď vařila kuřecí prsíčka, a mám koupenou telecí svíčkovou mužu mu jí dát? a taky se píše že se mají dávat i vnitřnosti, vaříte někdo pro mimi ?????
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:44
- Nahlásit
Terri
Martina - ty už dáváš i rohlíK??
No tak týden si s ním občas hraje, sezobe pár drobků, ale že by ukousla a měla ho ke svačině to opravdu ne. Je to zatím jen tak na "zasvinění" koberce a kočárku. I když už ho může, stejně jako všechny potraviny s lepkem od ukončeného 6. měsíce pokud není jiný problém, ale mi ho zatím máme fakt spíš na hraní nebo zabavení. Dnes to bylo, abych si v klidu vypila kafíčko.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:47
- Nahlásit
Petra
vaříte někdo pro mimi ?????
nevařím já kupuju, takže neporadím. Aspoň do roka jsem odhodlaná kupovat, pak kupovat a nastavovat bramborem, těstovinou, rýží apod., zatím mám strach, že bych neodhadla správný poměr potravin a hlavně nemáme svoji zahrádku a ty vyhnaný oranžový klacky co se tváří jako mrkev, ale nechutnají jako mrkev, dávat nehodlám.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:50
- Nahlásit
Martina
no to já byla taky rozhodnutá ale mladýmu to nechutná, mrkev mám ale v mrazáku domácí, brambory taky, rýže se koupí a zbytek domíchávám ze skleniček, ale maso chci dávat čerstvé
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:54
- Nahlásit
Martina
óóó, děkuji za spešl fotečky ..... jako vždy je Dorotka moc šikovná .... s tím rohlíkem se tváří děsně důležitě... teda hlavně při přepočítávání drobečků
|