Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 00:36 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Terri
teeda gratulace...je to velká holčička...
a má mooc krásné oči

brut
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:30
- Nahlásit

Terri
téééda, Miška už má 9 měsíců? To to letí.... to už bude za chvíli slečna
Moc se Vám povedla, má krásná kukadla

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:31
- Nahlásit

Terri
My jsme teď týden (a nechci to zakřiknout) u jednoho nočního kojení - to ale neznačí, že se nebudí ve "své" obvyklé časy a neřádí klidně hodinu
no vidíš snad už bude líp. Tak dneska jsem třeba v půl třetí v noci žehlila, Dorotka byla v postýlce, měla nějakou rozkecanou, tak jsem si říkala, že než se umatlá, tak budu mít vyžehleno. A po žehlení ještě hodinu usínala. Takže dneska zase nic moc, ale už si vůůbec nestěžuju, hlavně, že je zdravá, kdyby mi v noci plakala jak teď při těch ouškách, tak to by bylo horší.
Miška má dnes 9 měsíců
Kráásná holčička, tyhle detailní fotky mám moc ráda.

AOZ
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 15:02
- Nahlásit

abby
fakt gratuluju

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 15:21
- Nahlásit

AOZ
a ty co??
jinak máme úplně boží hračku

abby
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 15:49
- Nahlásit

Terri

Pěkňoučká slečna.Že přejeme vše nej

sarax

A Viktorka si nesmí kousat co

AOZ

Díky.Jen tu ranní siestu na záchodě bych si mohla odpustit a pak ještě dalších pár věcí

brut
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 15:58
- Nahlásit

abby
Díky.Jen tu ranní siestu na záchodě bych si mohla odpustit a pak ještě dalších pár věcí
neboj, to po třetím měsíci přejde... teda většinou

AOZ
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:02
- Nahlásit

sarax
no já pořád nic, a teď co máme ty problémy kvůli jeho bývalé ženě co neplatila... nic moc

abby
já bych tam klidně i bydlela, fakt. Ale mám kamarádku, 36 let čeká dvojčákta termín má v červen, červenec, tak mi vyprávěla, dokonce se jí prý objevili nějaké čáry od prsou k pupíku,hnědé, pořád prdí, říkala že ze začátku byla tak unavená, že vařila v sedě u sporáku... myslíš tyhle věci?

abby
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:18
- Nahlásit

brut

To víš,když si najivně představuješ,že jsi krásně těhotná,jen ti roste břicho,vlastně o tom ani nevíš Se divím,že jsem ještě nevěřila na čápa a vránu

AOZ

Vy se snažíte?

brut
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:26
- Nahlásit

abby
Se divím,že jsem ještě nevěřila na čápa a vránu
neboj, to se zlepší ... každým dnem budeš chytřejší

AOZ
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:39
- Nahlásit

abby
vzhledem k tomu, že nechci dítě uvrhnout do existenčních potíží tak ne, ale už je čas kdy jsem měla slíbeno, že budeme

abby
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:55
- Nahlásit

Tak to mě mrzí.Ale neboj,určitě se to brzo vyřeší a vy se na mimíska bude moci vrhnout

brut

Jo,včera jsme si koupila 2 knížky.Jednu na to,co mě čeká a nemine a druhou na cvičení.Zítra jdu poprvé na aqua aerobik,tak jsem zvědavá

brut
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 18:11
- Nahlásit

abby
jdu poprvé na aqua aerobik,tak jsem zvědavá
skvělá věc... teda dle kamarádek
s těma knížkama to nepřeháněj.... většina z nich je taková snůška polopravd

abby
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:38
- Nahlásit

brut

Zítra ti řeknu,jaký to bylo.

To víš,já nic nevím,tak jsem si něco koupit musela.Tohle mi doporučila kamarádka,tak uvidím.Ještě,že tady se najdou moudré hlavy

brut
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:52
- Nahlásit

abby
Ještě,že tady se najdou moudré hlavy
jé, to je hezké ocenění pro pár ženskejch, který občas přemýšlejí, jestli raději neměly zůstat bez dětí

Jsem zvědavá, jak se ti bude líbit

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:34
- Nahlásit

sarax
jinak máme úplně boží hračku
To by jeden neřekl, jak je ta Viktorka vynalézavá. Normálně už má toho vašeho olibování, pusinkování a ocucávání dost, tak si řekla, že si vezme límec. Fakt šikulka, ještě že to neviděla Dorotka, protože by si ho za chvilku určitě vzala taky.
Jooo,jinak se připomínám už teď, páč nevím kdy se sem zítra dostanu, zeptej se mi, pěkně prosím, zítra na té alergologii co se může při kojení, když jsem alergická na pyl.
abby
Jen tu ranní siestu na záchodě bych si mohla odpustit
jestli je ranní, tak buď ještě ráda. Jo a chytré knihy ber s rezervou, všude psali, že ranní nevolnosti přejdou nejpozději do 16. týdne, já jela 17., pořád blití, 18. pořád blití, 19. pořád blití atd. atd., záchodová mísa byla v té době moje největší kámoška.

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:39
- Nahlásit

Ahoj holky tak koukám že vám tu ani nechybým
velké gratulace k novému těhotenství a jednomu skoro ukončenému.
Fotky jsou super Miška je šikula a Dorinka kočička
Péťa už pěkně papá zeleninku a dneska rostal polévku s drobkama rýže byla to sranda jak ty zrníčka strkal ven. Už vážíme 8,80.
Děláme střechu tak moc nestíhám

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:42
- Nahlásit

Petra
Ahoj holky tak koukám že vám tu ani nechybým
Nooo upřímně, ty ani ne, jen fotky Peťulky. To jsem mrcha co?? Už je to taky pěknej macík, Dorotka má 9,5 kg, už se fakt dá tahat co? Teď nám pár dní nejel výtah, tak jsem se opět přesvědčila, že moje kondička stojí za prdlačku.

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 22:57
- Nahlásit

Martina
se zeptám
Petra
a jako Viktorka co??
to víš tu byl frmol s novou matkou.)
abby
Viktorka nesmí kousat nás
a teda my vážíme 10,2 kgdoufám že to není moc ani málo
a kondičku cvičím denně páč ta malá potvora se nezastaví..jako na větších akcích se psama se mi velmi osvědčují kšíry..aspon mi dítě nezdrhne moc

brut
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 23:05
- Nahlásit

sarax
jako na větších akcích se psama se mi velmi osvědčují kšíry..aspon mi dítě nezdrhne moc
můžu potvrdit ... Viktorka má slušivé růžové

Petra
jsem si říkala, jestli není Péťa zase marod... o střeše mi ani nemluv, stále uklízím bordel a to jsem gruntovala

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 08:36
- Nahlásit

sarax
a jako Viktorka co?? moc se omlouvám, ještě večer jsem si na to vspoměla že jsem o Viki nic nepsala. Je to velká a krásná slečna
Stále kojím a papáme jen jednou deně k objedu, snad to stačí. V noci pěkně spinká.
brut
jestli není Péťa zase marod musím šeptat, ale zatím v pohodě. Jen trošičku rýmička ale vypadá to k zoubkům. řekla bych že se klubou oba najednou

abby
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:39
- Nahlásit

Martina

No tak naštěstí se u mě jedná jen o dopolení zvracení.Blbě je mi střídavě celej den,ale pořád lepší než být u mísy.

Nevíte nějakou babskou radu,která by na to mohla pomoct?

brut
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:54
- Nahlásit

Petra
tak to je dobře

brut
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:57
- Nahlásit

abby
pokud si pamatuju, tak mi říkala kamarádka, že jí zabrala jedna sušenka ( BE-Be) před vstaním z postele..... v klidu a pomalu jí slupla, pak chviličku počkala a pomalým plynulým pohybem se zvedla. Jo a taky říkala, že si musela vychytat, co si dát po ránu k pití.... nejlíp jí dělala minerálka bez příchutí. Později už mohla všechno

abby
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:58
- Nahlásit

brut

To s tou sušenkou bylo v té jedné knížce.Vzít si sušenku a zůstat dýl ležet.Ale já musím ráno na záchod a pak je mi hnedka špatně.Ale zkusím to a uvidím.A nevíš,co bylinkové čaje?

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:14
- Nahlásit

abby
A nevíš,co bylinkové čaje - na bylinky se zeptej radši v lékárně tam ti určitě poradí

abby
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:16
- Nahlásit

Petra

Už jsem koukala na něco na netu a nsemí se skoro nic.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:56 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

abby
si myslím, že by jsi něco mohla.... kouknu do chytré knížky, kde snad něco najdu....a doufám, že se tu objeví fromeli, která ví o bylinkách pětkrát tolik co já a určitě by ti poradila

Ono s těma nevolnostma je to v podstatě hodně idividuální, zkus si před vstáváním maličko protáhnout tělo, aby se ti rozproudil krevní oběh už v posteli a ne až venku.... budeš muset holt experimentovat

abby
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:37
- Nahlásit

brut

Díky,budeš hodná.Já bylinkové čaje pila minulý týden a tento je nemůžu ani vidět.Dělá mi zase odbře roibos.

Jo,jo,musím zkoušet,třeba něco zabere.

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:12
- Nahlásit

abby
no mo je osvědčená rada je že když nejhůř tak po porodu se to srovná :,ale ne mě bylo blbě systematicky celou dobu u Vikči jen někdy víc a někdy méněale celkem pomáhalo nevstávat na 7 ale o 9...to se ranní nevolnost už celkem unesla

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání