Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 19:42
- Nahlásit

Martina

nááádhera...tchán sympaťák Dorotka sluníčková
my máme vztekací období...mám pocit že jí seřežu

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 19:51
- Nahlásit

sarax
děkujeme, Dorotce vyřídím ráno, normálně už spí, jsem z toho paf, že už je klid. Teda až na to, že mladá mlátí do keyboardu, vždycky má největší pilno večer, asi ji taky sežeru. Jinak se to spaní zase nějak začíná lepšit, ale normálně se to bojím napsat, už druhou noc spí v noci v tahu čtyři hodiny, jsem zvědavá jak dlouho jí to vydrží.
Děkuji za pochvalu i tchána, poznala jsi to i z fotky, normálně má něco do sebe, je takovej pohodář, vtipnej. Kámoška když ho poznala, tak říkala, že škoda že není ještě prachatej,že by ji ani nevadilo, že je mu 55.
Aháá, tak jsme vzhůru, fakt jsem to neměla psát.

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 20:55
- Nahlásit

Jak tak koukám, tak musím být vděčná za to, že spapká všechno a v libovolném množství co?
Fotky nemám, nějak nestíhám. Ale bobina se staví už u stolu a v postýlce už péruje

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 21:22 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Terri
. Ale bobina se staví už u stolu a v postýlce už péruje

tak nafotit a neodmlouvat

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 22:02
- Nahlásit

sarax
tak nafotit a neodmlouvat
tož provedu šéfe

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 22:08
- Nahlásit

sarax
my máme vztekací období...mám pocit že jí seřežu
tak to zase nafoť ty, myslím až se bude vztekat, ne až jí budeš řezat. Jo jinak máš pochvalu, seš nejlepší "chválící teta". To teta Terri si ani nevšimla, že přibyly fotky naší princezny.

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 22:19
- Nahlásit

Martina
Teta Terri se moc omlouvá a samozřejmě chválí princenzičku Se mi líbí jak sedí v tom kočárku Jinak, když vás tak vidím s "cizím" - jak na ně reaguje?

Martina
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 07:18
- Nahlásit

Terri
Teta Terri se moc omlouvá
to je dobrý, to byl vtip.
Jinak, když vás tak vidím s "cizím" - jak na ně reaguje?
Myslíš jako na cizí lidi jo? No tak teď máme období, že už lidi varuju předem, ať nedělají moc žádné cukrbliky do kočáru, že mi ji rozeřvou. Většinou spustí řev, že se ulidňuje pěkně dlouho.
Ale jsou i výjimky, kdy jen tak podezřele kouká nebo hodí podkovičku a nerozpláče se. Třeba teď na té návštěvě (jezdíme tam tak jednou za měsíc někdy i dýl) mi ji tchán vzal hned mezi dveřma do náručí a nestihla ani meknout, s tím jediným tam byla kámoška, jo a ještě s dětma samozřejmě, ale byli jsme tam celý den a tchýně si ji prostě nepochovala, jen když se na ní podívala začala házet fucky a kňučet, švagrová ji vzala jednou a to se hned Dorotka otočila a natahovala ručičky na mne. Takže tak asi. Jsou v tom věku, kdy se prostě nebude za každou cenu culit na každou bábu no.

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 07:32
- Nahlásit

Martina
za každou cenu culit na každou bábu no.

Vikinka bere celkem lidi na milost,ale ne každýho,a ne hned.Fakt mě derou lidi,který si myslej že je povinnost malýho dítěte bejt unešený ze šišlání a divnejch řečíD
kdo je trpělivej může se i pomazlit..případně dostane štípanou pusu

jira_hera
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:22
- Nahlásit

Ahoj, všechny zase po čase zdravím

Martina
Chválím fotky Dorotky, hlavně v tom kočárku jí to moc sluší. Martino co máš za kočár?

Kde jsou aktuální fotky ostatních holčiček a chlapečků?

Mě se ulevilo dneska, konečně jsem našla porodnici, kde mě nechají porodit. Bohužel jsem se dozvěděla, že registrovat se k porodu v 16. týdnu je už pozdě a nikde v Praze mě nehodlali vzít, akorát na Vinohradech.

Taky nechápu, proč si většina lidí myslí, že povinností malého dítěte je nechat na sebe sahat a radostně komunikovat s cizákama. Dítě, i když malé, je taky člověk a ne každému dospělému je příjemné, když ho začne někdo ohrabávat, tak proč by to měli snášet děti?

brut
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:28
- Nahlásit

Martina
krásné foečky, sympatický tchán a překrásná Dorotka

Terri
mám v okolí dvě prťata... jedno se směje na každýho už z dálky a dožaduje se pozornosti... to druhé lidi "nesnáší" a na každého se šklebí, mračí popř. ječí. Je ovšem jedna vyjímka a tou je moje holka... k té natahuje ručičky jen zaslechne její hlas ...

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:38
- Nahlásit

Ahoj, tak hlásím, že už stimuluju na 1. IVF. Docela se to dá vydržet. Tak uvidíme.
jira_hera, no jo, to si s křížkem po funuse, v Podolí registrujou už v 7tt, stačí jim výsledek krve nebo fotka ze sona. Jinak všude musíš v tom 12tt.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:46
- Nahlásit

fromeli
že už stimuluju na 1. IVF
to je prosím, co? Plný název jsem schopná rozluštit, ale zkratky ne
Jsem si říkala, co je s tebou, že se ani neukážeš

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 11:09 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

to je prosím, co? Plný název jsem schopná rozluštit, ale zkratky ne

brut
stimulace značí, že si píchám injekce do břicha, aby se urodilo co nejvíc vajíček. Normálně v cyklu uzrává 1-2 vajíčka.
Až uzrají, tak mi je v narkoze odeberou a proběhne IVF - mimotělní oplodnění a pokud se oplodní, tak mi 2 zavedou a když jich bude víc, tak zbytek zamrazí a pak budeme zhruba 2 týdny čekat, jestli se ujmou nebo ni.

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 11:49
- Nahlásit

fromeli
tak hlavně že se to dá vydržetdržím palce ale je mi jasný že to bude v poho
se mnou na porodnici ležela holka po IVF a narodila se jí krááásná holčička

a s těma porodnicema..jako já řeším jestli ještě nebo jsme skončili neb bych se snad registrovala už tedka nejradši

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 12:08
- Nahlásit

sarax
taky mám pocit, že bych měla oznámit do porodnice, že jdu na IVF a že tedy možná za 9 měsíců mě maj čekat

abby
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 12:34
- Nahlásit

fromeli

tak to držíme palce,aby to vyšlo a narodilo se zdravé dítko

jira_hera

Tak v Brně to naštěstí není horký a tyhle starosti neřešíme.

Martina

Dorotka je krásná princezna

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 12:45
- Nahlásit

abby
a tyhle starosti neřešíme.
to buď ráda..a jak je ti??

abby
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:07
- Nahlásit

sarax

Díky za optání.Už jsem se vyrovnala se svým bludem a přišla na to,že těhotenství je opravdu jiný stav.Srovnala jsem se s tím,že na zvracení nic nezabírá a učím se s tím mrňouskem sžívat.Zdenda by už chtěl vymýšlet jména,tak ho musím trochu klidnit

No,mě říkala kamarádka,že to v 6. měsíci v Praze řešila 10.tis. "úplatkem" a vzali ji.

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:19
- Nahlásit

No nejhorší je, že já vlastně nevím, kde bych chtěla rodit Ještě nejsem těhu a už abych na to myslela

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:23
- Nahlásit

abby
No,mě říkala kamarádka,že to v 6. měsíci v Praze řešila 10.tis. "úplatkem" a vzali ji.
on by to člověk i dal..ale já si furt říkám že to je třeba mít domluvený..páč jen tak z vody dát někomu úplatek??co když ho urazím že
Zdenda by už chtěl vymýšlet jména,tak ho musím trochu klidnit
no pokud to bude holka tak zas možná vyfouknete nějaký jméno vy nám co?
fromeli
prove´d vyřazovací metodu kde bys rodit nechtěla a s toho co zbyde se porad na gyndě

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:25
- Nahlásit

abby
woe...
My teď v práci řešíme naši kolegyni... Nastoupila přesně před rokem, tvrdila, že minimálně tři roky na mateřskou nepůjde...takže jí firma zaplatila xy desítek tisíc za školení, 1/3 roku byla na těch školeních, třetinu promarodila a vybrala si i 5týdnů dovolené... No...nehledě na její "výbornou" povahu "po*erte se ze mě"... Minulý pátek přišla, že ve čtvrtek byla na gyndě, otěhotněla díky antibiotikům (to když byla o5 nemocná) i přes prášky a je ve druhém měsíci... ještě ten den odcházela na rizikové...(stihla si odnést asi 3 veliké a těžké krabice s věcma, nepozdravit a neříct ani "polibte mi"... Veškerá její práce padla ze dne na den na mě a na tu druhou kočku co je tu se mnou v kanclu... Na jednu stranu jsem ráda, že už je v tahu, protože to byl neskuteně namistrovanej člověk (o tři měsíce starší než já, ale sežrala všechnu moudrost světa i s přídavkem), přeju jí, ať je vše v pořádku, ale... tohleto se nedělá... Mám z toho pořád takovej divnej pocit... Mno nic...jdu se tady z toho posr...

abby
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:26
- Nahlásit

sarax

Jo,bylo to domluvený přes nějakou sousedku či co.A má jistý,že ten doktor bude u porodu.Takže alespoň něco.

no pokud to bude holka tak zas možná vyfouknete nějaký jméno vy nám co no,já jsem se ještě Viktorky nevzdala.A když vidím tu tvoji šikulku ....

brut
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:34
- Nahlásit

fromeli
už jsem se zorientovala... hlavně že se to dá vydržet .... ono to do břicha zase až tak nebolí, ale co je moc, to je moc.... držím palce, ať se urodí a pak narodí

abby
zdravím těhulku ..... fajn, však klid a pohoda je nejlepší, co můžeš mimču dát. Jména počkají, však to nejlepší doktora ještě napadne mnohokrát

Holky, asi zabiju do příštího pondělí synka, doufám, že za mnou do vězení občas přijdete na návštěvu ..... bude dělat přijímačky z biologie člověka a dneska jsem zjistila, že umí naprosté ho*no ...... na můj dotaz, jak to chce zvládnout, mi odpověděl, že určitě ne šílením a neustálým učením

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:43
- Nahlásit

brut
Nedělej to, v kriminálu nemají internet a nesmíš tam mít psa... to by jsi nevydržela. Co poslat synka na stáž do nějaké Africké kanibalské republiky? Tam by si tu bižulku prošvihal...

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:44
- Nahlásit

brut
ty jo klííííd usoudila jsem že co se nenaučila za tejden nestihne...tak co řešit..nezbejvá než doufat

abby
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:44
- Nahlásit

brut

Já nad jménama v téhle fázi ani nehodlám uvažovat.Tuhle "diskusi" si ani nepřipouštím.Ale Zdenda je prostě magor.Dneska jsem si koupila chlebíček a dostala jsem "vynadáno",že jsem mu to měla říct,že by mi ho udělal,takhle nevíme,co v tom je ..... Prostě pošuk.

Ještě má týden,to se stihne našrotit

blanulinka1

co na to říct.Já bych doma být nechtěla.Občas mám chuť nevylézt z postele,ale asi bych z toho magořila.Vůči zaměstnavateli bych výčitky necítila.Není proč.Investovali jsme do sebe oboustranně.Jediné,co by mi vadilo je,že v tom nechám kolegu samotnýho,to je fakt.Ale když tak čtu o té tvé kolegyni,tak se tomu ani nedivím.

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:49
- Nahlásit

prove´d vyřazovací metodu kde bys rodit nechtěla a s toho co zbyde se porad na gyndě
sarax
tak to mi řeknou Krč, protože tam můj gyndař operuje a část doktorů tam je taky na úvazek.
Ale mám jen dvě - Podolí a Krč.

Mar
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:51
- Nahlásit

abby
co na to říct.Já bych doma být nechtěla
tyjo to já bych doma byt chtěla moc moc moc kdbych otěhotněla tak první co je že pudu z práce

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 13:52
- Nahlásit

fromeli
Podolí mi příjde děsně zprofanovaný každej tam chce..ale Krč se prej dost vylepšila...a hlavně prej hodný setery...takže taky uvažuju.)
abby
Ještě má týden,to se stihne našrotit
hele nechláchol..je jim 15 a co nemaj za 3 roky v hlavě to do ní nenacpou...můžou pilovat co umí...
no mě jako mladá potěšila..dělá jeden test komplet češtinu denně a většinou tak na 97%..v pondělí to třeba bude na 50...ch jo...

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání