| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:44
- Nahlásit
sarax
mno pokud nebudeš zlehčovat situace kdy budou dítku chyběti ruce a nohy a tak a Gaf si bude spokojene brumlat
si myslim, ze nohy a ruce zlehcovat muze .... prostor pro paniku nastane az miminu bude chybet hlavicka, takze to vidim, ze prvnich 20 minut po navratu z porodnice bude bez problemu, pak zacne panika ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:46
- Nahlásit
...chudák Myšma...
A tak se na ňu všici těšili.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:49
- Nahlásit
Garfield
hele vem to tak. aspon za tebou budou do porodnice chodit navstevy jedna za druhou. protoze to bude jedina sance, kdy muzou videt Mysmu celou pohromade ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:54
- Nahlásit
Garfield
fšici s etěší...Viktorka si potřebuje už s něčím hrát
Jirikovo
. protoze to bude jedina sance, kdy muzou videt Mysmu celou pohromade ....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:56
- Nahlásit
Garfield
Tak koukám,že to máš za pár.Drž se
|
monika
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:57 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Garfield
hele já měla na návštěvě o víkendu sestru s miminkem. otřepala se jedna z dogín, slinta jako šle přistála na něžném miminku a já zůstala dřevěná. maminka miminka kemra otřela a bylo to. Klídek, to dáš
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:30 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Garfield
Deoš jsem začala používat po šestinedělí, občas jsem se i umyla normál šamponem a sprcháčem Mejkap a další srákory nepoužívám, takže tam je to fuk. A hlavně, není třeba mít moc dětské kosmetiky...nikoliv jen té dospělácké chemíčno.
Tak fotky...
Velký Zorro - Malá Miš.
Speciélně pro Garfielda - aneb jak nám po bytě běhají myši a Miši
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:42
- Nahlásit
Terri
kráááása jako Miš je proti Zorrovi faaakt malá
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 18:25
- Nahlásit
Terri
ptáš se jak spíme v noci. Týden jsem si to nemohla vynachválit, pak přišla ta nemoc a máme všechno zase rozhozený. Kojím v noci 2x někdy 3x, ale usíná už v osm, což je pokrok oproti jedenácté hodině.
Michalka je krááááásnáááá.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 07:56
- Nahlásit
Holky, matky zkušené, hlavně ty alergické na pyl, hola hola, potřebuju radu. Než se Dorotka narodila, tak jsem vyměnila dětskou doktorku, zároveň měla alergologii a po tom co mi v těhotenství předepsala léky nad kterými se gynekolog děsil, už tam za ní nehodlám jít. Musím se objednat jinam, ale mám dotázek. Co jste užívaly při kojení? Nebo co se může při kojení na alergii na pyl, brala jsem nějakej claritin a tomu podobné, nebo něco do nosu? Už to zase začíná.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 08:18
- Nahlásit
to Garfield a spol.
Holky fakt moc nešilte. Jednou jsem četla lidové moudro,myslím od Žilkový a že ta už těch dětiček pár vychovala:
"Když spadne 1. dítěti dudlík,tak ho sebereš,vyvaříš a děcku dáš nový vysterilizovaný. U 2. dítěte ho sebereš,olízneš a dáš do pusinky. No a u 3. ho sebereš psovi z tlamy a dáš ho tomu uřvanýmu "fakanovi" aby byl už konečně zticha."
Musím říct z vlastní zkušenosti svatá pravda. I když já mám děti 2. U prvního jsem taky furt řešila (chudák do roka skoro neznal pořádný jídlo). A u druhé holčičky jsem opravu dost! polevila.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:30
- Nahlásit
monica
U 2. dítěte ho sebereš,olízneš a dáš do pusinky. No a u 3. ho sebereš psovi z tlamy a dáš ho tomu uřvanýmu "fakanovi" aby byl už konečně zticha."
ta já osobně bych vynechala bod 2 páč to mi příjde nejvíc hnusný
a u druhýho polevila??hmm já ani u jednoho...první bylo první,druhej měl hypoalergenní stravu a třetí dělám fše doufám jak mám.) ale zas mi neva dítě se psem v pelechu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:35
- Nahlásit
čus dámy.......
Tak sme se vrátili s Terezkou od dětský,páč měla ucpaný dutiny a vona je to spála.........
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:35
- Nahlásit
Vás číst je někdy vážně sranda
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:42
- Nahlásit
jablunka
si děláš p*del????mno bezva..asi posunem návštěvu
stejně je to před přijímačkama což mi nedošlo..domluvíme se na ICQ
Martina
já teda alergická jsem ale při kojení jsem nebrala nic ale určo ti poradí alergolog..ale teda dobrej..a pro jistotu bych se zeptala dětský doktorky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:00
- Nahlásit
sarax
mno bezva..asi posunem návštěvu
stejně je to před přijímačkama což mi nedošlo..domluvíme se na ICQ
Klííííííd,do náfštěvy je ještě 17 dní,to už bude po fšem!
Tak až bude čas,písni.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:07
- Nahlásit
Terri
nádherné fotečky a krásná Miška
Martina
nevím, sice má tuhle alergii ségra, ale zase nemá žádné dítě a nekojí.... .... zkusila bych najít jiného, dobrého alergologa a s ním to probrat ( bohužel, k našemu pojedu nejdřív za 14 dní a to je ti prd platný ... že bych se zeptala tam)
jablunka
teda, taky už nevíte, co by jste si vymysleli .... hlavně, ať jí nikdo z vás nechytí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:20
- Nahlásit
Martina
ještě mně napadlo, jestli by jsi nenašla nějakou radu tady: http://www.proalergiky.cz/
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:21
- Nahlásit
jablunka
tak se brzy vystonejte, to je porááád něco co?
brut
sarax
holky díky, musím někoho sehnat, mám doma nějaké zásoby z minulé sezony, ale neberu nic, dokud se neporadím. Teď se má zase trošku ochladit, tak snad to dá ještě na chvilku pokoj.
brut
k našemu pojedu nejdřív za 14 dní a to je ti prd platný ... že bych se zeptala tam)
když ti to nebude vadit, tak se klidně zeptej, aspoň budu vědět další názor, byla bych ráda. Díky moc
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:23
- Nahlásit
Martina
tak to se ti klidně taky zeptám ve čtrvtek...jen to ráno připomen
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:39
- Nahlásit
Martina
zeptám.... no, budeš mít alespoň z čeho vybírat
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:46
- Nahlásit
Ahoj vsechny mamky a maminy ,
omlouvam se, ze vam sem lezu, ale potrebovala bych poradit - chci svoji nej kamosce koupit pro mimco takovy to kresilko-houpacku, ci co to vlastne je, nekde hooodne vzadu jsem to videla asi i tady, ale uz to nemuzu najit, poradite, na kterej z tech e-shopu mam mrknout? Nebo kdybyste meli jinej tip, co pro uplne mrnavy mimi a pokud by se povedlo, aby z toho mela uzitek i jeho o rok starsi (a tim o neco vetsi) segra, budu moooc rada. Predem Vam - zkusenym dik
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:15 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Roxana
užitek oba budou míz s toho křesílka je do 15 nebo 18 kg..všechny máme lehátko od Fisher Price..teda skoro všechny tady
http://www.petto.cz/shop/?s=produkt&id=2261
http://www.kocarky-lvicek.cz/Nabytek/lehatka-a-hou padla-3592/Lehatko-od-miminka-pro-batole
a tu máš dva linky kde se můžeš mrknout..myslím že kamarádka bude mít fakt radost
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:24
- Nahlásit
sarax
tu máš dva linky kde se můžeš mrknout Jeziiis, dika, to je presne vonco Hned du vobjednavat, tak faaakt diiik
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 17:43
- Nahlásit
Roxana
fakt výhoda tohohle je že se větší dítko pohoupe naše mladá to křesílko -lehátko používá de facto od 4 tejdnů do teďka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 17:49
- Nahlásit
sarax
Fakt jako dika Uz mam vobjednano, tak pak eventualne zaslu nejakej fotodukaz, ju
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 18:12
- Nahlásit
sarax
brut
tak to se ti klidně taky zeptám ve čtrvtek...jen to ráno připomen
zeptám.... no, budeš mít alespoň z čeho vybírat
díky díky, věděla jsem, že mě nezklamete. Ale stejně se chystám, že místo na alergologii, zajdu do sklepa pro sekerku a pokácím tu před i za barákem ty břízy. Plácá nám to tu před oknama, to bude zase pošušňáníčko pro můj rypáček. chjoo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 19:09
- Nahlásit
Martina
a pokácím tu před i za barákem ty břízy.
to já chci zlatý deště...mladej se mi několik let už dusí jaro co jaro...mno čím je starší je to lepší ale taky nic moc....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 19:10
- Nahlásit
Martina
noční kojení - no potřebuje víc jistoty a bezpečí po té hnusné chorobičce To se Ti zase zlepší .
My jsme teď týden (a nechci to zakřiknout) u jednoho nočního kojení - to ale neznačí, že se nebudí ve "své" obvyklé časy a neřádí klidně hodinu
Díky za pochvalu fotek :P
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 22:13
- Nahlásit
Miška má dnes 9 měsíců ...
|