| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:25
- Nahlásit
abby
tak jsem zatím našla, že můžeš po ránu vypít jeden až dva loky čaje z kozlíku lékařského.... ale víc ne!! ...a jen slabší čajík, ne nějak moc dlouho louhovaný.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:42
- Nahlásit
sarax
Ty máš teda dobrý rady
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:51
- Nahlásit
abby
taky jsem hledala kde co, co by pomohlo na ranní nevolnosti, s první holkou jsem zhubla 8 kg a hnal mě doktor do špitálu, protože to jsem ještě nebyla tak vyžraná , tak měl strach, abych to udržela. Teď s Dorotkou mi doporučovala baba ve zdravé výživě ráno před vstaním rozžvýkat trošku sušeného zázvoru, to jsem teda nedala, je hrozně hořkej a blila jsem i z toho. Tak prej, že si ho mám nakrájet ne kousíčky,zalít jako čaj a pak vypít i sníst ty kousky, no to jsem taky nedala. Můžeš to zkusit, třeba nebudeš tak háklá jako já.
První tři měsíce jsem zvracela celý den, ležela s hadrem na hlavě, pak další dva jsem zvracela jen ráno a to se dalo, vždycky jsem se vydávila, takový ty hnusný žlutý šťávy a pak se normálně trošku nasnídala a bylo to dobrý. Nesměla jsem nic sníst než byly ty šťávy prostě venku. Hlavně musíš jíst skoro pořád a hodně málo, nenechat ten žaludek vyhladovět, aby se ti právě ty šťávy moc netvořily. Třeba budeš zrovna z těch, který budou zvracet jen chvilku, tak nezoufej dopředu, u druhé holky jsem blinkala asi jenom měsíc. Každý těhotenství je fakt jiný. Hlavně ať je jinak všechno v pořádku.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:53
- Nahlásit
sarax
no mo je osvědčená rada je že když nejhůř tak po porodu se to srovná
jasně to je dobrá rada, protože po porodu na nevolnosti zapomene, jak bude zapřažená co? A hlavně bude mít zase jiné bolístky. Jéé no my jsme fakt hrozný, takhle utěšovat matku čekatelku, za chvilku nám uteče.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:55
- Nahlásit
Martina
Neboj,nezoufám.beru to tak,že to k tomu patří.
O zázvoru jsem už slyšela.Prý se v lékárně prodávají zázvorová lízátka a ta jsou na to dobrý.No nevím,zkusím to.
Snažím se jíst,protože vím,že musím.Ale naštěstí zvracím jen ráno a přes den je mi třeba špatně,ale už nic,takže pořád dobrý.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:58
- Nahlásit
abby
a jo o těch lízátkách jsem slyšela taky tak to zkus
ale já fakt když jsem nemusela tak jsem nevstala před 9..sem třeba jen ležela a čuměla na bednu...a pak to šlo..i poradnu jsem si psala na 11
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:02
- Nahlásit
abby
mě pomáhalo si dát k posteli dva piškoty a snědla jsem je, ale hlavně mě pomáhalo žrát pořád, nedat žalutku šanci se flákat a vymýšlet nevolnost. Je fakt že sem jako kule ale špatně mi nebylo
|
abby
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:21
- Nahlásit
sarax
Kldině bych taky ležela.Ale to by mi zaměstnavatel asi neodpustil
Petra
Tak na sebe jsem zvědavá,jak budu přibírat.Hlavně kvůli svatbě.Ale rozhodně se tím nehodlám nějak stresovat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 03:27
- Nahlásit
abby
Ale to by mi zaměstnavatel asi neodpustil
ne jo???mno to by měl se dá zařídit neee???
jinak je něco někde nového????
Dorotka nebo Miška už běhaj??Péťa leze?
a co další??po těch humusech co čtu o psiskách mi navalte fotky
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:43
- Nahlásit
sarax
Péťa leze
depak je to lenoch, Martínek už lezl jako drak. dneska dostal od babičky chodítko, to se mu tááák líbilo. Nebojte je v něm jen na chviličku a jen tak si visí nenechala jsem ho stát na zemi i když stojí pěkně pevně.
Holky na fotky jsem nějak líná mám toho nějak se zedníkama a s prachama plný zuby.
Nechali jsme si spočítat kolik by nás vyšla nová fasáda i s zateplením hádejte???????? já si sté sumy pěkně sedla na zadek
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 21:10
- Nahlásit
sarax
Neběhá , ještě že tak, stačí mi, že tryskoleze Ale ani nesedí, místo toho klečí, a šplhá nahoru...
Jinak všem moc děkujem za pochvalné za naše fotečky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 23:14
- Nahlásit
Petra
Nebojte je v něm jen na chviličku
hele mě ho doktorka zakázala úplně..fakt nekecám i když Vikinka chodí a mě by se hodilo aby nemohla všude tak nevím sem ho nekoupila...
Terri
, stačí mi, že tryskoleze
cháááá a počkej až zdrhne...dneska jsem Vikču vzala bez kočáru jen před barák a máme první odřený koleno ani nebulela..
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 09:03
- Nahlásit
sarax
proti chodítku jsou všichni odborníci...
dneska jsem Vikču vzala bez kočáru jen před barák a máme první odřený koleno ani nebulela..
toho se bojím a že mi bude jíst zahradu njo njo...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:54
- Nahlásit
sarax
Dorotka nebo Miška už běhaj??
tak Dorotka neběhá a doufám, že ještě dlouho nebude. Plazí se, sice nepoužívá moc kolena, takže vypadá jak partyzán, ale už se hne z místa a dělá pokroky.
Dneska jsme byli u doktorky, protože teď dva dny zase nějak pláče a nespí, tahala si za ouško, takže se moje obavy potvrdily, prej to má jen trochu, že citlivý to může být, mám s ní ve středu zajít na ušní, tak uvidíme co nám tam odbornice řekne. Zatím kapeme ten otobacid. chjooo
Jinak fotky zatím žádné nové nemáme, nějak nebyla nálada, ale polepšíme se.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:55
- Nahlásit
Martina
jako navalit fotky a hned..taky nějaký udělám
a Dorotce pofoukej ouško
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 18:30
- Nahlásit
sarax
Dorotce pofoukej ouško
foukáme foukáme
jako navalit fotky a hned
tak jsem jich pár teď naflákala, ale kvalita veškerá žádná, jsou to takový rychlokvašky.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 18:34
- Nahlásit
Martina
krááááása
moooc pěkná Dorotka a jakej má krásnej uzlíček
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 18:36
- Nahlásit
sarax
děkujeme děkujeme
jakej má krásnej uzlíček
no to je pravda, když zůstane někde ležet tak po něm jde jak slepice po flusu, teď jí ho čubina přinesla. Už jsem přemejšlela, že dojdu do zveráku a koupím jeden pro Dorotku, budou mít každá svůj.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 18:47
- Nahlásit
Martina
Dorotce to moc sluší ...... chudinka s bolavým ouškem , pořádně jí ho pofoukej, ať už má konečně klid.
ale musím říct, že na těch fotkách mně zaujala ještě jedna věc ( mimo Dorotky a uzlíku) ....a to je naprosto úžasná deka s beruškama .... já chci taky takovou !!!!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 19:04
- Nahlásit
sarax
Martina
tak jsme to zakřikli, Miš dneska vstala !!
Foukáme Dorotce uško a posíláme pochvalu za sezení
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 19:49
- Nahlásit
No teda baby,jste fakt dobréééé!!
Přihlásit se i na závod!! Už jsem obeslala sponza,co má dětský web,aby matkám dodal motivační ceny ,aby otcové "trpitelé" neřekli,že si byly jen tak vyhodit z kopýtka....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 19:49
- Nahlásit
Terri
Šikulka veliká
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 20:19
- Nahlásit
brut
Terri
děkujeme za pochvalu a ouško foukáááme.
brut
a to je naprosto úžasná deka s beruškama
ale jdi ty brepto, to je po dvou dětech normální povlečení do postýlky, sepraný, žmolkatý, povlekla jsem obyč. deku a je to dobrý akorát tak na zem. Ale za chvilku budeme bez deky, protože z ní stejně zdrhá.Máme jí zatím na tlumení pádů ze sedu.
Terri
tak jsme to zakřikli, Miš dneska vstala
Michalka je moooc šikovná a ty máš matko po klidu kýýýš kýýýš, nebo kíííš kíííš, fakt netuším.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 20:28
- Nahlásit
Martina
je po dvou dětech normální povlečení do postýlky
to nevadí .... já ho cíííííí
By jsi měla vidět mojí sbírku... už je nemám kam dávat, ale stále nenápadně přibývají
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 20:46 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
brut
to nevadí .... já ho cíííííí
normálně teď mě štve, že není po mých dětech, mám ho od švagrový, přibalila mi ho, když mi půjčovala nějaký věci po jejich dětech, takže ho budu vracet. Ale kdyby bylo moje, tak bych ti ho fááákt poslala do tvé sbírky.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:14
- Nahlásit
Martina
Michalka je moooc šikovná a ty máš matko po klidu kýýýš kýýýš, nebo kíííš kíííš, fakt netuším
Ták to je fakt škodolibé
A tu je důkaz místo slibů...(chtěla jsem ji fotit a ona se zrovna postavila, takže tohle je opravdu první postavení na vlastní nožky, ještě je tam má trošku křivé-nejisté )
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 07:43
- Nahlásit
Terri
šikulkáááááááá, tleskáme, gratulujeme
sarax
kdepak jsou ty fotky, jako nic nevidím.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:01
- Nahlásit
Martina
Ale kdyby bylo moje, tak bych ti ho fááákt poslala do tvé sbírky.
ty jsi hodná .... zjistíš mi prosím od švagrové, jestli je koupené nebo šité? Já se po něm někde kouknu... popř. po látce, by se z ní dala vyrábět spousta zajímavostí... beruščích ... asi budu muset jednou vyfotit část sbírky, aby jsi viděla, jak to u nás vypadá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:02
- Nahlásit
Terri
krásná fotka .... Miška je fakt móóóc šikovná
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:16
- Nahlásit
brut
zjistíš mi prosím od švagrové, jestli je koupené nebo šité?
Nemusím zjišťovat, to vím přesně, je to normálně kupovaný povlečení, má to i polštářek, je krepový ač už tak nevypadá, bylo to asi nějaký to levnější, dostala to darem, tak bych řekla, že i od trhovců.
|