Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 12:51
- Nahlásit

brut
grepy nejím, ani pomeranče...měla jsem pár mandarinek.
(Jó ty kubánské co se nedaly loupat se ale dobře šťávily )
No tak uvidíme, budu ji mazat týden a mělo by se to aspoň mírně zlepšit...ne?

jira_hera i ostatní
nechápu, jak můžete zvládat víc dětí najednou

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 12:58
- Nahlásit

Terri
víc dětí najednou
na mě top určitě není páč ne že by nebyly starosti..ale oni i pomůžou
nechápu jak to můžete zvládat bez větších dětí'???

jira_hera
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 13:05
- Nahlásit

Terri
Štěpánovi bylo 18 měsíců, když se narodil Vojtěch. Ač jsem se toho děsila, nakonec to bylo v pohodě a řekla bych, že mnohem jednodušší než když se narodil Štěpán. Do toho jsme posléze ještě pořídili štěňátko, protože starý knír umřel a my došli k závěru, že bez psa to prostě nejde. Já si právě myslím, že s prvním dítětem je to všechno nejtěžší, člověk se s tím musí nějak srovnat a tak ... pak už jednak víš, jak na to, nejsi ze všeho tak nervozní a jednak dojdeš k poznání, že ne všechno je potřeba tak řešit, že není potřeba všechno pořád žehlit a tak dále.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 13:22
- Nahlásit

jablunka
pomelo taky můžu

Martina
vydrž, v dnešní době nehrozí, že by jsi si nějaký nedala až dokojíš
O umlácení mi ani nemluv... u nás do nedávna docela pohoda, jen bych vyškrtla pubertu, teda alespoň u kluka holka je v pohodě...naštěstí, jinak bych dávno skončila někde v blázinci

sarax
žádný přejmenovávání .... na tenhle název už si všichni zvykli a pánové sem zase až tak často nechoděj

jira_hera
krásné rozmezí věku dětiček ...... jen by mně děsila ta puberta u dvou kluků
Máš pravdu.. u prvního je to nejtěžší, pak si člověk zvykne a tak trochu "otupí"

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 13:24
- Nahlásit

Terri
mělo by to být znát, ale taky nemusí.... pokud to malou nesvědí, tak se neplaš. V klidu flíčky sleduj, promazávej a v nejhorším si dojdete na alergo, kde ti poradí co dál. Hlavně se fakt nenervuj

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 13:56
- Nahlásit

Ahoj holky,
vítám nového člena naší drbárny
jira_hera to seš odvaz takle brzy za sebou, to já jsem ráda že je mám daleko od sebe

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 13:58
- Nahlásit

jira_hera
řekla bych, že mnohem jednodušší
zatím si to neumím představit, mám toho všeho až nad hlavu ale chtěla bych mít dvě ....

brut
mělo by to být znát, ale taky nemusí.... pokud to malou nesvědí, tak se neplaš. V klidu flíčky sleduj, promazávej a v nejhorším si dojdete na alergo, kde ti poradí co dál. Hlavně se fakt nenervuj
budu se snažit Ale víš jak to je....no hlavně že to fakt nesvědí (tedyk doufám).

další dotaz
Ještě mám na vás, mátičky, dotaz. Mám se prý podívat, zda nemá srostlé malé stydké pysky. Dělaly jste to? Mi se to zdá tak maličké, že je to nemožné

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 13:59
- Nahlásit

jinak grep též miluji pomelo neznám, červené pomeranče jsou víborné a kubánské byli mňam mňam, a už tady o těch dobrotách nemluvte protože mi kojící matky trpíme, jak přestanu kojit tak se tak stršně přežeru a přepiju až se z toho po****

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 14:00
- Nahlásit

Terri
Mám se prý podívat, zda nemá srostlé malé stydké pysky. Dělaly jste to? Mi se to zdá tak maličké, že je to nemožné

Neboj nic,to poznáš naprosto v pohodě,je to stejný jako u dospělejch jen zmenšený!

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 14:01
- Nahlásit

Terri
holka já to neznám máme jenom pindíky a každý pindík je uplně jiný

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 14:05
- Nahlásit

Petra
protože mi kojící matky trpíme, jak přestanu kojit tak se tak stršně přežeru a přepiju až se z toho po****
Hele já u kojení jídlo vůbec neřešila,snědla jsem vždycky všechno na co sem měla chuť,jen jsem míň kořenila.Vypila jsem denně 4 litry vody,alkohol jen v minimálníííííííííííí dáfce(1 pivo,nebo slkenička vína) a 1 poctivý kafe ráno.A byli jsme v pohodě!

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 14:08
- Nahlásit

jablunka
jasně já to taky moc nehrotím, kávu jednu ráno, pivko taky, vodu na kanystry ale ty citrusy a fazole a čočka a kysané zelí mám vyzkoušené že Péťovi nedělají dobře a to všechno mi chybí

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 14:23
- Nahlásit

jablunka
Neboj nic,to poznáš naprosto v pohodě,je to stejný jako u dospělejch jen zmenšený
no jo, ale jak do toho mám hrábnout, když to nepoznala dochtora
Petra
holka já to neznám máme jenom pindíky a každý pindík je uplně jiný
tos mně rozesmála
jak přestanu kojit tak se tak stršně přežeru a přepiju až se z toho po****
nápodobně, chystám se přežrat fazolema s kukuřicí a hodit do sebe víc jak půldeci vína

Kafe mám též jedno ranní a pokud druhé, tak bez kofeinu.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 16:22
- Nahlásit

Terri
nikam nemáš hrabat ... pokud si nejsi jistá, tak si vezmi jemnou žínku nebo plenku a při koupání malé roztáhni víc nožky a přejeď žínkou po pyskách, měly by se oddělit. Buď hodně jemná..... myslím, že by ti ale mělo stačit kouknutí

Petra
pindíky jsou fakt rozdílné

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 17:31 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

pindíky jsou fakt rozdílné no mezi manželem a Péťou je rozdíl to je fakt , ale mylsela jsem třeba to že Martínkovi to ohrnout nešlo, muselo se pomaloučku polehoučku a Péťovi to jde

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 18:15
- Nahlásit

Šmankote Terri kam ty na to chodíš???? Myslím tohle:
Ještě mám na vás, mátičky, dotaz. Mám se prý podívat, zda nemá srostlé malé stydké pysky
Chápu, že Petra neví která bije, když má ty kluky, ale já mám dvě holky a tento dotaz slyším prvně, normálně vás na tomto foru asi brzy opustím nebo mi z toho už hrábne. Za chvilku jdu koupat a už vidím jak jí tu frndičku zkoumám. Ježííš, fakt si připadám jak kdyby mi bylo dvacet a měla první dítě. Už toho fakt nechte.

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 18:19
- Nahlásit

Martina
taky mi to připadá ťululum, protože moje ségry a švagrová mají holky a nikdy o tom nemluvily, ale časi se mění,
hele nakonec jsem ráda za ty kluky

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 18:20
- Nahlásit

Terri
nechápu, jak můžete zvládat víc dětí najednou
souhlasím se sarax, že velké děti pomůžou, u nás teda, když nemají ten svůj "den debil".
Ale Terri malé dětičky to je pohoda. Víš jak se říká: "Malé děti šlapou mámě po klíně a velké po srdci".

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 19:41
- Nahlásit

brut
dík
Martina
Petra
ale já mám dvě holky a tento dotaz slyším prvně,
taky mi to připadá ťululum
njo, mně by to teda taky nenapadlo, řekla mi to dochtora

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 19:42
- Nahlásit

Martina
Malé děti šlapou mámě po klíně a velké po srdci
To je hezké... však já se na další Mrně těším jen si to neumím představit

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 19:50
- Nahlásit

Terri
řekla mi to dochtora

Mě spíš příjde divný,že si to nezkontrolovala sama.
Martina
"Malé děti šlapou mámě po klíně a velké po srdci".

U nás se vždycky říkalo:"Malé děti,malé starosti,velké děti velké starosti."
Ale to tvoje je poetičtěší.

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 19:55
- Nahlásit

jablunka
Mě spíš příjde divný,že si to nezkontrolovala sama
to mi bereš z pusy, teď to čtu ještě jednou a Terri píše že to nepoznala a chce to po mámě která má první dítě, aby to kontrolovala sama, to je fakt divný.
:"Malé děti,malé starosti,velké děti velké starosti."
jj, to se říká, tohle co jsem psala já jsem slyšela od kámošky, když u mne byla na kafču. Její kluk udělal autoškolu, vymetá zábavy a pořád někde lítá autem, tak jsme se na to nějak dostaly, že mi říkala, abych byla ráda, že je malá ještě malá.

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 19:59
- Nahlásit

Ještě jsem zapomněla, tak jsem to Dorotce jako kontrolovala po koupání, fakt poctivě, ještě jsem přemejšlela, že si vezmu baterku, ale to už by na mě doma fakt koukali jak na magora, tak jsem tu gynekologickou prohlídku zvládla bez baterky a nástrojů a myslím, že to tam má, tak jak to má být.

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 19:59
- Nahlásit

Martina
jablunka
Ona se dívala, ale Miš není zrovna klidné dítě...tak řekla, že to mám raději zkontrolovat při koupání.
Malé děti,malé starosti,velké děti velké starosti
toto se u nás též říká, to Martinino je hezčí

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:00
- Nahlásit

Martina
Ještě jsem zapomněla, tak jsem to Dorotce jako kontrolovala po koupání, fakt poctivě
a to ti taky řekla dochtor nebo sama od sebe...? No tak já to tedyk též provedu

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:08
- Nahlásit

Terri
a to ti taky řekla dochtor nebo sama od sebe...?
no tvoje doktorka a napadlo mě to až po přečtení tvého příspěvku, jinak by mě to nenapadlo zkoumat, u holek jsem to fakt nezkoumala a nikdy mi to ani doktorka neříkala ani jsem to nikde nečetla, prostě jsem o tom neslyšela. Jo a ani moje sečtělá švagrová mě o tom neinformovala a to už je opravdu co říct, protože ta ví ffffšecko, neboť je to paní učitelka.

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:16
- Nahlásit

holky prosííím všimly jste si že jsem tu psala,že už se Péťa převrací na bříško????? a to se dneska pokusil i o druhou stranu šlo to hůř ale povedlose

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:16
- Nahlásit

Martina
no tvoje doktorka a napadlo mě to až po přečtení tvého příspěvku
jo táááák, tak to je gól

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:19
- Nahlásit

Martina
i já mám nejchytřeší švagrovou a ještě chytřejší její maminku, mojí tchýni.
Ale já už je jaksi nevnímám , udělala jsem si proti nim nějakou hluchotu už jsou mi úúúúúplně jedno. Jednu dobu to vypadalo že se zblázním jen s pomyšlení že přijedou

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:29
- Nahlásit

Petra
se Péťa převrací na bříško
šikulka! Miška taky preferuje jednu stranu, to je prý běžné.
udělala jsem si proti nim nějakou hluchotu už jsou mi úúúúúplně jedno
jasně, nervovat se nemá cenu, a je nenapravíš...

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání