Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 20:35
- Nahlásit

Martina
úplně stejně jako půl skleničky, jen je toho prostě míň no.

no to mi došlo, ale do čeko to mám dát, poněvač zamažu víc nádobí než zbaští péťa
že už nežebrá jenom pes, ale i Dorotka. uffff tak to jsem ráda že to není jen u nás
prosím nejdou mi nějak posílat fotky v mailu jsou nějaké změny a já to zase neumím koukala jsem že je máte daný na rajce.net a jak to tam funguje co mám pro to udělat aby mi to šlo

Martina
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 21:01
- Nahlásit

Petra
jak to tam funguje co mám pro to udělat aby mi to šlo
je to úplně jednoduchý, když jsem to zvládla já, tak tomu můžeš věřit
tady je postup: http://www.rajce.idnes.cz/navod

Petra
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 21:47
- Nahlásit

Martina
tak se mi zdá že jsem tatar fšechno jsem zvládla jen né vkládání fotek. Dneska už na to s..kašlu a mrknu na to zítra. Moc díky ahoj a dobrou noc

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 01:07
- Nahlásit

Martina
Petra
hele Viktorka taky chce co máme my a má smůlu sice dostává relativně všecko ale jen "dětský"
a zvláště kdy Péťa prospívá tak bych nic nedávala

Martina
Dorotka je úúžasná ve vaně je to príma
my sedátko taky nějak prubnem tak nafotím..dostala i hračky do vany tak jsem zvědavá a hlavně ta koupelana je už hotová tak můžem působit

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:08
- Nahlásit

Martina
Opět krasavé fotečky Včera jsem viděla židličku pro Mimi, a stála skorem 5 tisíc

Eště dotaz dámy, v těch kupovaných příkmech (od 6. měsíců) je vždy mrkev. Malá už je ale hodně "snědá" a měli bychom jí ubrat. Snažím se vybírat takové, kde je gramáž mrkve uvedena a je menší. Jak jste to řešily? Nebo opravdu už začít vařit?

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:15
- Nahlásit

Terri
Malá už je ale hodně "snědá" a měli bychom jí ubrat.
ä to ti někdo řekl??já teda nevím ale mrkev ano a karotenovej nos má Vikča dotedka..prostě mrkvový dítě..a nikdy nám dr nic neřekla že by to bát nemělo...
a jsem si jistá že ve vařeným přesnou dávku karotenu neodhadneš spíš

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 13:34
- Nahlásit

sarax
ä to ti někdo řekl??
dochtorá
karotenovej nos
jo no, to máme a trošku jsme do žluta - říkají všichni. (Ale prý já teda byla daleko víc, říkala Mamka).
ve vařeným přesnou dávku karotenu neodhadneš spíš
a vařit bez mrkve?

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 14:05
- Nahlásit

Terri
a vařit bez mrkve?
hm to můžeš...ale moc věcí ti nezbyde a pořád říkám že neodhadneš poměr důležitejch látek...
dávej příkrmy který nemaj mrkev přímo v názvu nějakou dobu..je jich taky dostmy dáváme příkrmy pořád lahvičkový jen je k tomu čas od času brambora bo rejže a tak

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 14:11
- Nahlásit

sarax
pořád říkám že neodhadneš poměr důležitejch látek
taky si myslím
dávej příkrmy který nemaj mrkev přímo v názvu nějakou dobu
už jsem nakoupila brokolici, květák. Jinak vše osatní tu mrkev v nějakém množství má.

Jinak mám dnes velkou radost, protože Miš se dnes konečně otočila na bříško i přes druhý bok

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 14:13
- Nahlásit

Terri
tak Mišce gratulujem je šikulka
a ještě jsou příkrmy s rajčaty..zeleninové polívky a omajdy jakoby..tam mrkev taky nebude hlavní

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 14:44
- Nahlásit

sarax
Terri
teda ženský vy mě děsíte zase. Ssem v životě neslyšlela: karotkovej nos, barva do žluta, co mě všechno ještě čeká.
Tak jsem si doteďka myslela, že soused je notorda, jestli od jen trošku víc nepapá mrkev???

Jinak Miška je šikulka, Dorotka je jak luk, už jí moc nechybí, ale ještě se neotočí. Zřejmě má trošku těžší prdelku po mamince.

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 16:36
- Nahlásit

sarax
a ještě jsou příkrmy s rajčaty..zeleninové polívky a omajdy jakoby..tam mrkev taky nebude hlavní
jo no, koukala jsem, že někde je mrkve 8 g a někde až 28 g. Ale či víš, co už je moc a co je vlastně ok
Martina
Ssem v životě neslyšlela: karotkovej nos, barva do žluta, co mě všechno ještě čeká.

Tak jsem si doteďka myslela, že soused je notorda, jestli od jen trošku víc nepapá mrkev???
vono to ale vypadá trochu jinak, ten nosík je fakt karotkový nežto u notorů takový červený žilkovaný ne?
Jinak Miška je šikulka, Dorotka je jak luk, už jí moc nechybí, ale ještě se neotočí. Zřejmě má trošku těžší prdelku po mamince.
ty jsi expert

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 16:38
- Nahlásit

Karotkový nosík:

Já chci jíst sama..

Jako Zorro...(a můžete si všimnout opět karotkového nosíku )

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 17:15
- Nahlásit

Terri
vono to ale vypadá trochu jinak, ten nosík je fakt karotkový nežto u notorů takový červený žilkovaný ne?
teď jsi mi to vysvětlila, takže jsem se ujistila, že soused je fakt notorda, ale ono už se to na něm pozná nejenom podle toho nosu, třeba jako že se tu válí před vchodem, to by asi mrkev nezpůsobila.
Jinak Michalka je kráááásnááá a ten karotkovej nosík vidím fakt úplně poprvé, to jsou mi věci. Je fakt krásná, je vidět, že je oproti Dorce starší, ještě takhle na čtyřech nelezeme.

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 19:07
- Nahlásit

Martina
Jinak Michalka je kráááásnááá
Ó děkujem
že je oproti Dorce starší, ještě takhle na čtyřech nelezeme
A plazíte se? Miška se staví na čtyři, houpe se, ale leze jen dozadu a nebo kolem osy. Začíná taky takové to zvedání do sedu z boku
Jinak, to, že se narodila o 3 týdny dřív jde na motorice vidět, řekla bych, že to musí dohánět. ALe myslí jí to zas dopředu

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 19:21
- Nahlásit

Terri
A plazíte se?
No tak metr za hodinu by udělala, ale žádná sláva to není. Z bříška se hned překulí na záda.

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 20:59
- Nahlásit

Terri
Tak jsem zdokumentovala, že sice moc nelezeme, zato čteme.

Petra
tak jsem odložila vaničku a jsme od včerejška ve velký:

a koupila jsem Dorotce šatičky, jsou jí ještě velké, ale to jsem tam nemohla nechat, takže nám hned včera večer udělala modelku:

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:05
- Nahlásit

Martina
no to je kočka
prosím tě už mám fotky na rajčeti a taď jak sem snima

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:11
- Nahlásit

Martina
téda, to je pořádný report
Knížečku (menší než vy) máme též a slavíme s ní velký úspěch, Miš v ní listuje a pořádně vstřebává informace jejím ocucáváním.

no to máš odvahu ji dát do vany a na bříško, to jsme nezkoušeli

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:14
- Nahlásit

Petra
otevřeš si fotku, kterou sem chceš dát. Klikneš na ní pravým tlačítkem myši, zajedeš úplně dolů, klikneš na vlastnosti, otevře se ti tabulka a označíš si ten celý řádek jak je adresa (URL) dáš pravým tlačítkem kopírovat a pak v diskusi klidneš na ten čtvrtej symbol z leva (ten s barevnýma tvarama), otevře se ti takové okno, kam do řádku klidneš pravým tlačítkem a dáš vložit, dáš OK a pak jen poslat zprávu jako když píšeš a fotka se objeví, můžeš jich dát samozřejmě víc najednou jak to tady dáváme. Snad to z toho pochopíš, ale líp to popsat neumím.

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:15
- Nahlásit

Terri
no to máš odvahu ji dát do vany a na bříško, to jsme nezkoušeli
tak po posteli se válí, pořád lehá, ale ve vaně jí to prostě nějakej pud sebezáchovy nedovolí či co, ještě si nelokla. Ale to jí dávám jen na chviličku jako na závěr koupání.

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:36 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:36 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Martina
tak po posteli se válí, pořád lehá, ale ve vaně jí to prostě nějakej pud sebezáchovy nedovolí či co, ještě si nelokla. Ale to jí dávám jen na chviličku jako na závěr koupání.
a nechodíš s ní plavat?

A dotázek - v čem perete dětské prádlo?

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:39
- Nahlásit

jaksi nemůžu najít toto
v diskusi klidneš na ten čtvrtej symbol z leva (ten s barevnýma tvarama

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:41
- Nahlásit

Petra
jsem ti to opravila
tys klikla na tu zeměkouli s řetězem že? zkus tu ikonku vlevo od ní

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:41
- Nahlásit

já už peru narmál všechno dohromady s našim prádlem, jen kupuju aviváž pro dětské prádlo

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:43
- Nahlásit

tys klikla na tu zeměkouli s řetězem že? zkus tu ikonku vlevo od ní teda vůbec nevím očem to tady se mnou mluvíte????????????????????

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:45
- Nahlásit

http://rehis.rajce.idnes.cz/Fotky/images/P1010258. JPG

zase nééééé

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:48
- Nahlásit

Petra
nevím očem to tady se mnou mluvíte????????????????????
to jsou ty symboly nad tím oknem co píšeš vzkaz. Jak je tam to B I U pak ten symbol o kterým mluvíme. Už chňápeš????
Terri
plavat nechodíme, máme to tu trošku z ruky, až v létě, máme za barákem aquapark.

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:50 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

tohleeee

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání