| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 22:47
- Nahlásit
jablunka
no fotky krááásný Štěpánek je náš favorit
Jsem trupka trupkovatá,že sem si na něj nevzpoměla!
zajímavá sebekritika
Terri
já ani nevím..já měla starší děti alergiky a ti se osypali po čemkoliv..nekecám..jak šlo se vosybat bylo to jejich ale přešlo...takže Miška bude určo brzo OK
jablunka
Jogurtek mu chutnal moc,dokonce ho sebral Vikince a sám rozdělal,jen ta koordinace pohybů ještě nic moc!
jaak nic moc...normálka jí ho štípnul a kráááásně se do něj dostal
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 23:01
- Nahlásit
sarax
no fotky krááásný
Taky si ty první fotila ty!
Štěpánek je náš favorit
Však Vikinka je zase naše favoritka a já na ní strááááááááááášně trpím!
jaak nic moc...normálka jí ho štípnul a kráááásně se do něj dostal
Já myslela u jídla.....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 23:29
- Nahlásit
jablunka
Já myslela u jídla.....
no jooooo
a =piš si že nějak dojedem..at mu vezmem mikinku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:00
- Nahlásit
sarax
a =piš si že nějak dojedem.
Si píšu.........
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:30 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
jablunka
jako největší alergen ukázalo kiwi
já jsem alergická na pyl, jinak na potraviny ne, krom kiwi, ne že bych se dusila, ale stáhne se mi po něm krk a je to hrozně nepříjemný. Jsou to svinstva na tom světě.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:47 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Martina
já jsem alergická na pyl
To sem taky a krom toho ještě na debily,ale na to mi nějak ty prášky ne a ne pomoct!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:49
- Nahlásit
jablunka
na to mi nějak ty prášky ne a ne pomoct
jj, svatá pravda, na to nezabírají ani vakcíny, kterých mám za sebou několik možná nějaký tupý předmět by zabral
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:51
- Nahlásit
Martina
možná nějaký tupý předmět by zabral
Jj a rovnou mezi oči!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:30
- Nahlásit
Holky to naše dítě je taková vzteklina to není možný. Už jinak než u prsa nebo v náručí neusne. Přesně tohle jsem nechtěla, aby usínala v náručí. Když jí už ospalou položím do postýlky, tak se začne tak vztekat, normálně vytlačí i slzy, úplně vzlyká. Přijdu k postýlce s směje se na mě. Chytám fakt nerva.
Ale nechat jí tam ječet půl hodiny to fakt nedokážu. Vydržela jsem to pět minut a musela jsem jí vzít. Co s ní mám dělat???
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:33
- Nahlásit
Martina
vydrž a klidně jí chovej, za chvilku vyroste a už jí chovat nebudeš. Tím se utěšuju já.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:50
- Nahlásit
Martina
Nemůžu jinak,než souhlasit s Petrou.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:15
- Nahlásit
Petra
jablunka
Fááákt jo? Jsem myslela, že máte nějakou protivztekací metodu vhodnou pro tento věk, ale to asi není co? Tak dobrá budu chovat, snad to moje záda vydrží.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:19
- Nahlásit
Excipial U Lipolotio
díky , píšu si
Jinak prášek ten původní nemůžu sehnat, ale měla jsem i Lovelu a ta byla asi taky ok. Dřív se pralo v mýdlových vločkách - neznáte?
Půjdu s ní stejně asi tento týden ještě k doktorce. Ráno je to vždy lepší, večer horší. A přitom ten dithiaden je takový "dryák"
Martina
A má v posteli hračky?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:30
- Nahlásit
Terri
A má v posteli hračky
ne hračky, ale celou hračkárnu. Nemá si kam lehnout, když to trošku neodklidím. Tohle je vyloženě vzteklina, nic jí nebolí, to vím určitě, jen tam nechce být. Když příjdu k postýlce, tak okamžitě přestane a směje se na mě jak sluníčko.
Jinak prášek ten původní nemůžu sehnat, ale měla jsem i Lovelu a ta byla asi taky ok. Dřív se pralo v mýdlových vločkách - neznáte?
Já mám na praní Lovelu nebo Titan sensitiv, oba jsou dobré a teď už peru prádlo společně s naším, jen někdy ještě zvlášť, když mám toho Dorotky víc. S těma vločkama zkušenost nemáme, ale dneska by ty prášky měly být už trošku vychytané pro ty děti ne? Kdyžtak dej o dvě máchání víc.Uvidíš co ti řekne doktorka.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:02
- Nahlásit
Terri
a jakou máte kosmetiku?? na to taky bacha super je http://www.i-lekarna.cz/zbozi/balneum-hermal-drm-b al-1x500ml
tohla mi doporučil lékárník
a dětským mýdlem meju jen zadeček a ručičky
a taky tady holky psaly bacha na kravské mléko, i ml.výrobky nejíst (ty) a taky na citrus jaký koliv
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:04
- Nahlásit
nechat jí tam ječet půl hodiny to fakt nedokážu
to já taky nedokážu a hlavně co si mají chudinky myslet že je nechcem nebo co, prostě mazlím co to jde protože s klackeme už to nejde, Martínek teda ještě někdy chce ale je to mááálo kdy
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:26
- Nahlásit
a holky co říkáte na Péťovu váhu???????????????????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:32
- Nahlásit
Martina
Vydržela jsem to pět minut a musela jsem jí vzít. Co s ní mám dělat???
jak píšou holky..Vikča měla tohle období taky..dneska usíná s úsměvema klidně bez láhve..jen ten dudlík tam musí bejt
jinak používám Lovelu a zvlášť jsem prala dětem skoro do 3 let a tady asi nebude vyjímka
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:34
- Nahlásit
Petra
nechci hledat ale kolik že má??7,6? je ho fakt kus..Viktorka má 9,5 to jí Pé'ťa dožene raz dva ale pokud není fakt tlustej bych to neřešila..a on není je mooc pěknej..on je i dlouhej tak prostě bude kus chlapa
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:36
- Nahlásit
Terri
Dřív se pralo v mýdlových vločkách - neznáte?
Tak to si velmi dobře vybavuju,měla sem od nich totálně zaprasenou pračku!
A přitom ten dithiaden je takový "dryák"
My místo toho měli Fenistil kapičky a potom Zyrtec a Zodac.
Petra
a holky co říkáte na Péťovu váhu?
Krásný,zdravý a prospívající miminko.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:00
- Nahlásit
Tak se vrátím k Lovele (měli jsme myslím ještě "batole" a "obzor" či co). Na dvě máchání peru vždy. Kosmetiku používám Sebamed a Bubchen. Je fakt, že mi došel olej a tak jsem koupila drahou Weledu a pak jsem někde četla, že i ta může dělat zle - protože má hodně esencí čehosik. Tak jsem to dala pryč.
Tak uvidíme no, co dochtora.
i ml.výrobky nejíst (ty)
no těch jim hodně, protože co jiného že...
Martina
Vyděržať pionýr Taky nenecháváme Malou křičet... Na spaní má ale hraček jen pár, jiných než přes den, takže ji zaujmou, když nechce hned spát.
U nás se někdy křičelo už jen při přiblížení k postýlce
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:37
- Nahlásit
taaaak jsem ráda že chválíte
U nás se někdy křičelo už jen při přiblížení k postýlce
u nás to taky tak jednu dobu bylo, ale teď se napapá dám dudák a hned spinká už nekolíbám ale jednu dobu to vypadalo že snad budeme i lítat aby drobeček usnul. Tak to bude třeba obdobím, teď mi klíďo usne jen tak v obíváku na gauči a fakt jednu dobu to bylo jak píše Martina a taky jsem měla strach že to budeme dělat až do školky. Holka jen si užívej miminka
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:41
- Nahlásit
to je moje potěšení, zítra má Martínek narozeniny. Osm let
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:52
- Nahlásit
Petra
Krasavá fotka
Teda obdivuju odvahu těch, co koupete ve velké vaně
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 17:00
- Nahlásit
Terri
neboj oni mimi umí plavat a hlavně ho držím
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:21
- Nahlásit
Petra
je to kus pořádnýho chlapa to jo.
zítra má Martínek narozeniny. Osm let
takže mu přejeme všechno nejlepší a Dorotka zase posílá jednoho oslintanýho hubana.
sarax
Vikča měla tohle období taky..dneska usíná s úsměvema klidně bez láhve..jen ten dudlík tam musí bejt
jéé, to jsi mě uklidnila, že měla taky takový období, myslela jsem, že nám to chování vydrží do školky a vzhledem k Dorotčiným přírůstkům by to moje záda fakt nemusela vydržet. Snad jí to teda brzy přejde. Ona už je i jinak pěkně mazaná, když jí pokládám do postýlky tak už se šprajcuje, ale když třeba na gauč nebo na naše postele, tak je vysmátá. Je to potvůrka, ale jinak je to mazlík nad mazlíky.
Terri
Prostřední holku jsem koupala ve velké vaně na lehátku už od čtyř měsíců, protože v té garsonce jsme tu vaničku ani pořádně neměli kam odložit, a byla taky v pohodě. Vůbec se toho neboj, dám tam málo vody, a jak píše Petra, stejně jí držíš, ještě mám v plánu koupit tu protiskluznou podložku, protože jsem měla starou a ta mi nějak vzala za své.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:28
- Nahlásit
Martina
Terri
Prostřední holku jsem koupala ve velké vaně na lehátku už od čtyř měsíců
Já ve vaničce koupala jen Terezku,protože jsme jí do roka museli převařovat vodu,ale kluky jsem všechny dávala rovnou do velké vany a potápěla.A taky jsme nikdy neměli problémy,že by se báli vody.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:33
- Nahlásit
jablunka
A taky jsme nikdy neměli problémy,že by se báli vody.
jo jo absolutní pravda Martin od tří let bravůrně plave, je s tobogánu jsem se bála tak radši měl jeden rukávek no je pravda že plavčík ze začátku divně čumněl že takoví prcek jde na tobogán ale pak už byl Martin známá firma.
Nejhorší je když děti poznají že máš větší strach než oni
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:44
- Nahlásit
Petra
jablunka
Martina
Asi až u druhého dítěte se toho odvážím
Jinak, my zatím vanu stejně nemáme..
Těším se, až s ní někdy půjdu plavat - třebáá v mořííí