| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:02 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
sarax
no pokud se dělaj jen fleky...svědí jí to???pláče kvůli tomu??se přiznám že sem to moc nesledovala..sem fakt v presu..ale prášky bych nechala jako nejzašší mez...je maličká....
Jsou to takové drsné suché červené fleky. Teď ráno to má skoro v barvě kůže. Večer to bude horší.
Mi se zdá, že jí to nesvědí!! Nijak se k tomu nevyjadřuje
Prášky - no právě Já to nechtěla....
Uvidím zítra...ono - ještě kvůli tomu nemáme ovocné přesnídávky a zdá se mi, že už má Malá po mlíku hlad...
PS: slušivé krasavé fotky!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:16
- Nahlásit
Terri
ještě kvůli tomu nemáme ovocné přesnídávky
no a proč??? ty suchý fleky měla Michala..ale alergii jako potravinový to nikdo nepřičítal..má je někdy dodnes jen nejsou vidět...potravinová alergie u mějch dětí byla vec naprosto nepřehlédnutelná....fakt reakce začla vždy kopřivkou a svědilo to..řvaly už jako mimina...u koho jsi s tím byla???
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 09:37 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
sarax
no a proč???
že prý když nemá kůži v pořádku, aby jí to ovoce nepodráždilo, pokud je přecitlivělá na něco...
ty suchý fleky měla Michala..ale alergii jako potravinový to nikdo nepřičítal.
A kde je všude měla? Přišli jste na to, z čeho to je?
prý jasná alergie na čokoládu (moji)... a prý trvá než to organismus vyloučí, tak je možné, že se to ještě za 14 dní nezmizelo nezlepšilo
potravinová alergie u mějch dětí byla vec naprosto nepřehlédnutelná....fakt reakce začla vždy kopřivkou a svědilo to
taky si myslím, že potravinová je náhlá
Dneska jedem pro "starý prášek" (Lovelu)a budu 3krát máchat.
Jo ještě, říkala, že jestli piju džusy tak že to se nemá...že děti s exémy mívají v anamnéze matky pičky džusů ( )
u koho jsi s tím byla???
u pediatry
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 09:44
- Nahlásit
Terri
u pediatry
no nechci jí shazovat..ale na tohle jsou kožaři a alergo..prostě každej fšecko neví že?
a ta čokoláda..no nevím...bys měla fakt pech...a hlavně t areakce alergická je fakt jiná...
fleky jsme měly na nohou předloktích a tak
.že děti s exémy mívají v anamnéze matky pičky džusů ( )
moc pěkná věta
ale různí lidé mívají různé věci...prostě to co měla Miška naše ani ekzém nebyl..bo byl ale ne ten klasika co jde to toho hnusnýho vybarvění a podoby..prostě jen suchá kůže..dodnes se objevuje..mažem balzámem a pomáhá to..a z čeho to je..prej dispozice asi dědičná..ale nijak jsme to neřešili do extrémů neb jí to nevadilo...stačil mi mladej alergik a všechny hnusy kterejma ho cpali..ten v noci i svítil...a jeho reakce byly fakt dobrý.) se i krásně dusil
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 11:50
- Nahlásit
Terri
Se přidám k Sarax..... bych pediatričku moc neřešila.... pokud baštíš čokoládu celou dobu a malé se flíčky objevily až teď, tak to čoko nebude ( sice se nic nestane, když jí na čas vynecháš, ale hledej jinde). Alergie na džusíky se projeví vyrážkou, která svědí..... vysleduj u malé, jestli se škrábe ( i takhle malé mimčo se umí pořádně drápat, když ho něco žužlá). Zkus ty prášky, hodně promazávej a necpi do ní prášky.... jestli by jsi chtěla zjistit možnou alergii, tak jdi na alergo a ne na pediatrii.
Dithiaden a Fenistil nejsou stejné řady.... Dithiaden obsahuje jinou látku než Fenistil. Pokud ale malou nic nesvědí, tak bych jí tohle vůbec nedávala.... tělo si velmi rychle zvykne a když by jsi pak náhodou potřebovala tento lék použít, tak by byl problém.
Taky mám doma alergika a exematika..... naše dětská by mu díky svým "radám" pomohla akorát tak k prohloubení alergie.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 17:41 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
sarax
brut
No tak dámy, jsem teda zvědavá, jak zítra zabojujem
Proti práškům (obzvláště typu dithiadenu) jsem u Mimi teda hodně ...
Podle mně to Malou nesvědí - nijak nezměnila chování. Ani poté, co se to rozlezlo. Nepláče, není neklidná, nožky drbe, ale to drbala i předtím - prostě je poznává.
A též si myslím, že potravinová by měla být spíš náhlá-akutní a silná, svědivá...
Dr. mluvila o Holtově masti (unguentum holt) - znáte to?
Nejvíc se bojím, aby, kdyby to byla alergie, tak nebyl atopický a nebo na psí srst
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 18:07
- Nahlásit
Terri
u nás se alergie na psí srst ( a nejen na psí) projevuje kašlem, dušením, rýmou, otokem očí....
Pokud si nejsi jistá, tak se nech poslat k odbor. doktorovi ....fakt bych se jen vrátila k původnímu prášku na praní, pořádně promazávala a hlídala, jestli se Miška nedrápe.
jinak ti sem dávám odkaz na diskuzi o alergicích ( vyrážkách ), z toho taky hodně poznáš. Občas tam taktéž nakouknu.... přece jen té alergie je u nás dost a občasné rady na mastičky jsou dobré.... ale jak se tam dočteš, při jakémkoliv podezření je lepší dojít k odborníkovi dřív než bude pozdě
http://www.proalergiky.cz/forum/?text=read&id=1093 &view=all
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 18:15
- Nahlásit
Terri
taky mě napadlo, to co dáváš na tělo(oblečení) i osušky, žehlíš? i to je dost důležitý
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 19:57
- Nahlásit
Petra
žehlení je důležitý..ale mi teda žehlíme minmum většině dětí to nevadí
Terri
tu mast neznám,ale prostě si vybojuj co je třeba..když ti můdr napíše dithiaden tak jí ho nedáš a objednáš se na kožní tam tě vezmou apošlou dál
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:25
- Nahlásit
tady je s bráchou a dortem
A takle je v kočárku
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:28
- Nahlásit
já nám taky moc nežehlím ale Péťovi jo a všechno, přeci jenom se ty bacili spálí
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:29
- Nahlásit
sarax
Petra
děti hezký
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:58
- Nahlásit
Petra
sem žehlila tak do půl roku fšechno tedka moc ne e...
Péťa je fešák
želva
díky
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 21:09
- Nahlásit
sarax
želva
děkuji za pochvalu
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 21:19
- Nahlásit
brutsarax
Díky
Petra
žehlím furt, občas vezmu něco nevyžehleného, materiály na tělo má pořád ty stejné...
Tak zítra dám vědět..
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 21:30
- Nahlásit
Terri
držime palečky, to žehlení mě jen tak napadlo
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 21:39
- Nahlásit
Petra
krásnej, Péťa, krásnej Martínek, krásnej dort a krásná chlupatá čepička.
Terri
taky držíme palečky, snad to nebude tak hrozný jak to vypadá, přeju Mišce, aby to bylo to nejmenší zlo co jde.
Jo dneska jsme byli na píchanci a na kontrole v 6. měsíci. Už je nám teda 14 dní přes. Dorotka váží 8,6 kg a měří 68 cm. Je to macína. Teď usnula, ale pochybuji o tom, že je to na noc. Včera jsem si to taky myslela a stejně usnula o půlnoci. To je určitě tím, jak já nemohla ke konci těhotenství vůbec spát a opravdu jsem chodila spát v jednu někdy ve dvě.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:11
- Nahlásit
Martina
dortej je víbornej, máme tady pravou italskou cukrárnu a je to fakt dobrý, teda i ceny stál 490,- ale jednou za rok to snesu
modrá čepíčka je faj a to béžoví je kombinézka, taky chlupatá a je to jako zajížek, na kapuci to má i čumáček a oči a na nožičkách to má ťapky, máme to z qelle je pěkně teploučká
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:47
- Nahlásit
Martina
Dorotka váží 8,6 tak to je ,kousek, je moc hezoučká
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:51
- Nahlásit
Petra
Dorotka váží 8,6 tak to je ,kousek
To je kousek. Zrovna včera jsem říkala doktroce, že starší holky měly 9,5 kg v roce, takže nevím kam malá poroste. Asi nás všechny spapá jak Otesánek.
Jo a prej už taky můžu začít s příkrmama. Už mám nějaké koupené, tak jsem na to zvědavá, jak jí budou šmakovat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:38
- Nahlásit
Martina
Dorotka váží 8,6 kg a měří 68 cm
to je vostrý..my měli 9,5 cca a 74 cm na roční ale myslím že to je taky pěkný
Asi nás všechny spapá jak Otesánek.
nespapá neb je něžná holčička
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:59
- Nahlásit
sarax
to je vostrý..my měli 9,5 cca a 74 cm na roční
Ten náš Ota Sánek 13,5 kg a 82 cm. A někdy mám opravdu pocit,že nás sežere!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:02
- Nahlásit
jablunka
A někdy mám opravdu pocit,že nás sežere
můj miláček nikoho nesežere
on papá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:10
- Nahlásit
Petra
moc pěkné fotky, klukům to na nich sluší
Martina
Dorotky je pěkný kousek ...... moje holka měla v roce 11,3 kg a nikdo by to do ní dneska neřekl, však i Dorotka všechno vyběhá, jen ať baští, alespoň víš, že jí nic nechybí
Kamarádka má 10letou holčinu... od malička s ní mají kvůli jídlu potíže a to ještě si "malá madam" diktuje, co bude vůbec jíst, aby nebyla tlustá ( je až vyzáblá...doktorka jim řekla, jestli nepřibere, tak jí bude muset poslat do ozdravovny).
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:10
- Nahlásit
jablunka
Ten náš Ota Sánek 13,5 kg a 82 cm
To není Ota Sánek, to je prostě fešák. A s tou váhou to tak nějak vidím u nás. Když jsem viděla fotku mýho chlapa v roce, měl 14 kg (a to upozorňuji, že se narodil v 7. měsíci a měl 1,9 kg), měl hrozný papule, takový skoro až na ramena , tak jsem říkala tchýni, jéé ten byl vvvošklivej, tlustej, samozřejmě jen tak ze srandy. Tak teď při každém udání váhy Dorotky si tchýně rejpne: No vidíš Jirka se ti nelíbil a teď to budeš mít doma. Tak říkám to nevadí, ale Dorka je krááásná.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:40 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Martina
To není Ota Sánek, to je prostě fešák.
Jejdanánku děkujíííííí!
Když jsem viděla fotku mýho chlapa v roce, měl 14 kg
Já když se teďka dívám na fotky prvního kluka,tak si občas říkám,jak jsem na tohle mohla bejt pyšná.
Měl v roce 15 kg a na fotkách u dortu sedí s tříletou holčičkou,která byla menší než on!A o syslákách ani nemluvím!
On se teda obří narodil a teďmá skoro 2 m,ale tenkrát to byla síla.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:51
- Nahlásit
jablunka
hele zas je vidět že ti haranti prospívaj
já se du balit na vobrany..Vikinku dneska berem s sebou to bude maso
jinak máme podlahy a v neděli bude i nějakej nábytek se jako už i těším
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:07
- Nahlásit
sarax
hele zas je vidět že ti haranti prospívaj
A to zas voni jó!
já se du balit na vobrany..Vikinku dneska berem s sebou to bude maso
Vikinka bude kousat???
jinak máme podlahy a v neděli bude i nějakej nábytek se jako už i těším
Tak to ti přeju!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:51
- Nahlásit
jablunka
Vikinka bude kousat???
asi jo...Mel jí učila aportovat...Davídková říkala že revíry zvládne..tak jsem na to
Tak to ti přeju!
tobě to i věřím....opravdu luxusní zážitek byl v pondělí..haranti doma..fšicky..a dělali nám stěrku v chodbě---4 hodinky ani na záchod..a fšichni na jendý posteli
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:10
- Nahlásit
sarax
.opravdu luxusní zážitek byl v pondělí..haranti doma..fšicky..a dělali nám stěrku v chodbě---4 hodinky ani na záchod..a fšichni na jendý posteli
Vydržela postel????
|