Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Martina
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:39
- Nahlásit

Terri
Tak nebudeš tomu věřit, ale zrovna o tobě jsem si myslela, že mi poradíš.

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:44
- Nahlásit

Martina
Tak nebudeš tomu věřit, ale zrovna o tobě jsem si myslela, že mi poradíš
bohužel nejsem kompetentní. ALe zrovna si taky sháním info, tak pokud bych je měla dřív než Ty, tak je sem písnu (a prosím i opačně)

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:48
- Nahlásit

Terri
dobrá dobrá, mám už taky rozhozený sítě. Mě prostě jenom zajímalo, jestli se mi to tenhle rok vyplatí. Všeobecně se to vyplatí pokud je velký rozdíl mezi příjmy manželů. Loni jsem ho nedělala, ale letos jsem byla půl roku na nemocenské a půl roku jsem pobírala tu PPM, tak si myslím, že už by se to vyplatilo.
Terri
Petra
Holky netěšte se na jaro ani na léto, buďte rádi, že je teprve leden, vždyť to tak utíká ----- za chvilku potáhneme do práce, mi z toho naskakuje husí kůže, zrovna včera jsem se tam byla podívat. Asi budu jako naši romští spoluobčané, budu radši rodit než makat.

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:55
- Nahlásit

Martina
Holky netěšte se na jaro ani na léto, buďte rádi, že je teprve leden, vždyť to tak utíká
utíká to šíleně ..
za chvilku potáhneme do práce
no já už chodím...na 1-2 dny v týdnu (teď dobírám dovolenou)
Ale na 1 den z toho hlídá taťka a tak je to moc fajn

Petra
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:43
- Nahlásit

Martina
Terri
ahoj no já chci něco vymyslet abych jako nechodila, udělala jsem si živnosťák a tak něco plánuju s mamkou, ale až Peťka ještě poviroste. Když jsem byla s Martínkem doma tak sem pro kámošku pěstovala stromky(okrasné) a docela sem si vydělala, ale do práce jako takoví fuj nechci ani slyšet, chtěla bych být s klukama doma.
společný zadění no moc toho nevím, ale dáse tam frknout i životní pojištění, ale podrobnosti nevím mám kamarátku která mi to udělá a dělá daně i maželovi(podniká) jo a určo se to vyplatí když jsme byly doma v těhotenství i s mimčama
Když se něco dozvím písnu to sem

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:13
- Nahlásit

Tak už třetí noc máme: do půl noci klid, od půlnoci-tří bolavý pláč a řev, od tří-pěti spí, v pět definitivní budíček. Jednou to bylo bříško a jinak si myslím, že zuby...

Martina
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:33
- Nahlásit

Terri
do půl noci klid
tak to my máme taky, jelikož kolikrát o půlnoci ještě nespí. Většinou ale usínáme kolem desáté, jedenácté, pak ve tři kojení a pak do sedmi do půl osmé chrupe. Takže si to takhle nemůžu vynachválit, ale to nás zatím neberou zuby, takže to teprve příjde. Kup si nějakej ten gel na tišení bolesti na zoubky, jestli by to nepomohlo. To je se zubama, když rostou bolí, když padaj bolí, fuj tajbl.

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:46
- Nahlásit

Martina
jelikož kolikrát o půlnoci ještě nespí. Většinou ale usínáme kolem desáté,
u nás právě už je kolem půl šesté hotová...usíná hned nebo do hodiny.
Když ale nebyly ty zoubky, tak už 3 dny spala do 3 hodin na kojení a pak do šesti.
Tak ať vám to vydrží co nejdéle, já už se 7 měsíců nevyspala
gel na tišení bolesti na zoubky
a nevíš jestli existuje něco přírodního? já jí zase něco "lékařského" moc dávat nechci Jsem si vzpomněla akorát na potírání červeným vínem
To je se zubama, když rostou bolí, když padaj bolí, fuj tajbl
musím k zubákovi, furt to odkládám..

Martina
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:03
- Nahlásit

Terri
já už se 7 měsíců nevyspala
a doufej, že nebude hůůůůř, s nejstarší holčinou jsem se nevyspala snad čtyři roky, to bylo fakt dítě na uškrcení.
nevíš jestli existuje něco přírodního?
to fakt nevím, já mám koupenej ten mundisal gel. Tak se kdyžtak nalej tím vínem ty a třeba pak bude chrupat. Já nepiju a stačí mi když si dám skleničku piva, tak mi ztěžknou nohy, ruce a dát si ještě jednu tak asi spím. Jooo, kde jsou ty časy, když jsem za zábavu vypila 8 piv , to dát teď tak mám otravu. Ale třeba by zase Dorotka spala celou noc. Je to fakt, že to jde všechno do mlíka, jak mě braly ty zuby a záda, tak jsem byla nadopovaná a malá spala jak nikdy ne, pak jsem s práškama skončila a normálně už byla závislák, než se to vrátilo do normálu, tak asi dva dny probrečela.

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:10
- Nahlásit

Martina
s nejstarší holčinou jsem se nevyspala snad čtyři roky
nestraš
Já nepiju a stačí mi když si dám skleničku piva, tak mi ztěžknou nohy, ruce
čéče já též půl deci piva a točí se mi hlava
práškama skončila a normálně už byla závislák
je to svinstvo, ale když jsi to musela, tak se nedá nic dělat. Proto se snažím ji nic nedávat, dokud není nutné /gel, kapky.../

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 18:37
- Nahlásit

Terri
nestraš
to je krutá realita
já zatím taky moc nespím

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 19:13
- Nahlásit

Petra
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 20:22
- Nahlásit

tak mi zatím spíme dobře, od 20:00 spí tvrdě hlavně tak do 01 hod ráno pak už se budí po 2-3hodinách na papání, ale nechci to zakřiknout
Terri
u Martínka jsem taky gel na bolení zoubků nedávala, poněvač mi to rozmluvil lékárník, ale doma jsem ho měla kdyby to nešlo vydržet a u Péti to bude stejné, co kdyby. Chudák těch léků už měl tolik že už nás asi jeden gel nezabije

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 20:58
- Nahlásit

Petra
Terri

hele my Viktorce ten gel dávali jakože si zas myslím že takovou bolest mít nemusej
ale von moc nepomáhal

Martina
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 22:28
- Nahlásit

Mám nové úlovky, byli jsme dneska na návštěvě u bráchy:

jo a tady má Dorka novou židličku, dneska jí přišla, nemá chybu, myslela jsem jak v ní ještě nebude moct sedět, ale vzhledem k tomu zapínání úplně parádní.

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 00:45
- Nahlásit

Martina
ty jo krásný fotečky a krásný holky.)
a židličku máte krásnou.) je přidělávací na židli??
jako fakt musím říct že jsou moooc povedený holčičky ..

pigie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 01:17
- Nahlásit

sarax
Tak ako? Tortu robis dnes, ci stihas este zajtra? Ono to neuveritelne leti... Sa mi ani verit nechce.

all
nadherne fotesky

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 08:22
- Nahlásit

sarax
děkujeme za pochvalu, s holkama je to fakt sranda, ony vypadají jako stejně starý, ale Emička je skoro o 2 měsíce starší než Dortotka, takže pořád na malou lezla, zkoumala jí, slintala na ní a Dorinka jen zírala, vlastně jednou chytla Emču za ucho, ale jinak byla aktivnější Emička. Dost jsme se s nima pobavili, ale řeknu ti, dvojčátka bych teda asi nechtěla.
židličku máte krásnou.) je přidělávací na židli??
jj, přidělává se ze spodu a ze zadu takovým páskem na židli, ten pultík tam může být a nemusí, takže až trošku povyroste, tak se může oddělat a přišoupnout jí normálně ke stolu. Dá se taky rychle a dobře složit. Líbí se mi takový ty židličky vysoký, ale u nás pořád řešíme to místo, tak jsem si říkala, že tohle bude asi lepší varianta, židle v kuchyni stejně je, tak to jenom frnkem na ní a místa tam bude pořád stejně, mám z ní fakt radost. Je to taky úlovek na mimibazaru, koukni tady:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=8810489
to když jsem přečetla, tak jsem si říkala: tu musím mít.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:28
- Nahlásit

Martina
moc hezká série fotek, holčičkám to moc sluší

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:36
- Nahlásit

pigie
Tak ako? Tortu robis dnes, ci stihas este zajtra
bude zítra...doufám že sem skočíš na fotky...
Martina
jj tuhle jsem viděla když jsme kupovali tu cestovní jen mi na cesty přišla velká ale je fakt boží a skvěle se meje...a Dorotce mooos sluší

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 00:00
- Nahlásit

Viktorka
Hodně štěstí, zdraví, hodně štěstí, zdraví, hodně štěstí, milá Viktorko, hodně štěstí zdraví. Jupííííííííííííííííííííí

Čtyři svíčky jako nevidíte jasný jo? Né že jí to řeknete, že jsou tam navíc.

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 00:06
- Nahlásit

No já si tu tak čekám až to bude přesně rok

takže je to tady a Vikinka má rok
Martina
moooc děkujem fotky s dortem budou zítra večer

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 00:07
- Nahlásit

sarax
Všechno nej Vikče, jsem myslela že budu první, když jsem v práci a zrovna jsem měla hovor

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 00:38
- Nahlásit

sarax

Tak ještě jednou popřej Vikince, s dárečkem se budu muset nějako stavit na návštěvu...

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 09:48
- Nahlásit

sarax

Taky všichni přejeme Vikince všechno nejlepší a brzo nějakého bratříčka(nebo sestřičku) navíc!

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 10:36
- Nahlásit

sarax
Přejeme Viktorce vše nejlepší, dáreček dostane až jí uvidíme

Petra
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 18:40
- Nahlásit

sarax
Přejeme Všechnooooo nejjjj ke krásným narozeninám

Ty woe toto letí

Petra
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 18:42
- Nahlásit

tak holky fčera se Péťa překulil na bříško a byl s toho pěkně vykulenej od té doby se mu to už nepovedlo

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 19:42
- Nahlásit

jééé všechno nejlepší!

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 21:39
- Nahlásit

Petra
Terri
hele ženy, chápu, že jako Viktorky první narozeniny jsou teď na pořadu dne, ale Dorotku jste teda pochválit mohly ne???

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání