Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:34
- Nahlásit

Terri
taky mě napadlo, prosím tě kolik stránek můžeme mít??? je to do nekonečna???

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:44
- Nahlásit

Petra
taky mě napadlo, prosím tě kolik stránek můžeme mít??? je to do nekonečna???
tak to netuším, to je zajímavý dotaz spíš na Víťu admina

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:59
- Nahlásit

Terri
co Miška a spinkání? mi nějak v pohodě, jen né v postýlce, ale to mě nevadí. Už dlouho neplakal ale říkám to moooc potichu abych to nezakřikla

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:08
- Nahlásit

Petra
co Miška a spinkání?
nic moc, v noci zlobíme (chceme si hrát), kojení 1-2krát, pak ráno tj. cca o půl páté až půl šesté
mi nějak v pohodě, jen né v postýlce
tak to je fajn, a kde teda spí? s váma?

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:19
- Nahlásit

Terri
jo s náma, usne v 20h a kojení tak 2x v noci v 6hráno se už vybavuje ale ještě usne tak do 7 až půl osmé, ale taky někdy už v 6 vstáváme, Martínek vstává 6:20 do školy tak to máme akorát

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:29
- Nahlásit

Martina
se tu chechtám.... bych ráda viděla, jak Dorotce prohlížíš pysky....

Petra
Péťa je šikulka , chudák Martínek takhle brzy vstávat

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:36
- Nahlásit

se tu chechtám.... bych ráda viděla, jak Dorotce prohlížíš pysky
no co co co, pindi a přetahování tohovšeho se tu už probíralo, tak přeci nebudem diskriminovat druhou část lidstva

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:40
- Nahlásit

brut
se tu chechtám.... bych ráda viděla, jak Dorotce prohlížíš pysky
ssse moc nechechtej, připadala jsem si jak úchyl a vždycky když se někdo blížil, tak jsem dělala jako že nic a čekala až zase odejdou. Už nemůžu vůbec říct, že jsem se zase něco nového dozvěděla na diskusi, už ze mě mají doma normálně prdel.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:48
- Nahlásit

Terri
ale kluci si přetahovat musí na rozdíl od holčiček

Martina
tak teď se chechtám tuplem

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 12:50
- Nahlásit

Martina
neboj kdybych měla holku tak jí taky určo budu prohlížet, když se to tady probírá, co kdyby jí něco chybělo

Terri
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 12:52
- Nahlásit

Martina
Už nemůžu vůbec říct, že jsem se zase něco nového dozvěděla na diskusi, už ze mě mají doma normálně prdel

brut
ale kluci si přetahovat musí na rozdíl od holčiček
jasnačka, ale proč neprobrat..
ale jako, sama bych na to fakt nepřišla, nejsem takový ychtyl , ale když to řekne dochtora...tak jsem to hodila v plénum

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 12:53
- Nahlásit

brut
chudák Martínek takhle brzy vstávat
no je to chudák 6:20 vstává v 6:40už musí bejt obutý a oblečený a na cestě k autobusu. v 7:00 přijíždí do Dymokur(škola) 7:30jim začíná hodina ale za to v 13:00 u žje doma

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 20:07
- Nahlásit

halooooo je tu někdo???????

jira_hera
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 08:19
- Nahlásit

Petra
Ale ne, nejsem žádný vodvaz, původně jsme neplánovali děti takhle brzy po sobě. Vojtíšek byl nečekané překvapení, mysleli jsme, že děti přirozenou cestou mít nemůžeme, takže ochrana nulová a najednou nečekaný suvenýr z dovolené.

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 09:05
- Nahlásit

jira_hera
tak to je skoro jako u nás, jen to není suvenýr z dovolené, ale překvapení od jéžíška.
Martínka jsme chtěli a nešlo to a u Péťi jsme si dávali pozor a holt jéžíšek nadělil, a jsme moc šťastní že se to tak povedlo.
Příroda je mocná čarodějka

Terri
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 10:15
- Nahlásit

jira_hera
Petra
To je krásné

My si zase řekli, tak, asi to začnem už pomalu zkoušet, zřejmě to potrvá tak rok, takže to je tak akorát abychom dokončili vše co jsme chtěli a uvidíme. Jo, a hned na podruhé to vyšlo

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 10:33
- Nahlásit

Terri
Petra
jira_hera
paráda
já teda taky myslela že to třetí moc nepůjde takže jsem dovezla štěně a za 4 tejdny byla těhotná
a u prvních to byl takovej fofr že ani nevím jak
ale dneska jsem byla úúplně vodvařenámalá spala a z chůvy se mi ozvalo "maminka" fakt božísi mě krásně zavolá...a musím jí pochválit že i bezva spí...večer teda po 9 usne..ráno kolem 7 mléko..pak spí do 10:30 až 11 a pak spí odpolko od 2 do 5celkem fajn

Dines
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 10:37
- Nahlásit

sarax
a musím jí pochválit že i bezva spí...večer teda po 9 usne..ráno kolem 7 mléko..pak spí do 10:30 až 11 a pak spí odpolko od 2 do 5celkem fajn
Tééda, tak takový mimčo bych někdy v budoucnu taky chtěla

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 10:48
- Nahlásit

K těm dětem: na první dvě jsme čekali zhruba 4 měsíce, takže taky žádná doba, ale Dorotka to byl fofr, to jsme na to asi jen pomysleli a už jsem byla v tom.
sarax
celkem fajn
celkem jooo??? tý jo ty mě normálně provokuješ. Popíšu ti včerejšek. Půl hodinka dopoledne, hodinu odpoledne, dvacet minut po koupání, pak usnula až 23.30, ve 3 vzhůru, v 6 vzhůru a pak spala do devíti. Ssse mi to vaše spaní fakt zdá "celkem" fajn. Ale můj organismus si začíná zvykat. Jak spím dvakrát za noc cca 3 hodiny, tak je to pohodička. A ať se jdou všichni vycpat s těma řečma, že půlroční dítě "by mělo" prospat celou noc. To mě asi nepotká. Možná až budu hlídat ta vnoučata.

Terri
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 11:14 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Mišance se proklubal první zoubek!!!
Martina
se spaním nápodobně, nechápu, kdy si dobíjí baterky... a kdy já spala v noci víc jak 4 hodiny

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 11:23
- Nahlásit

Terri
tak velká gratulace kdo bude mít šaty?.)
Martina
tý jo ty mě normálně provokuješ
tak upřímně vzpomněla jsme si na tebe
. A ať se jdou všichni vycpat s těma řečma, že půlroční dítě "by mělo" prospat celou noc.
hele ale zas v půl roce fakt nespala a vstávala jsem zhruba jak ty se to před měsícem ustálilo a i tak se někdy probudí v noci
Dines
sss taky říkám že jako klidně ještě jedno

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 11:40
- Nahlásit

Terri
Mišance se proklubal první zoubek!!!
jupííííííííííí jupííííííííííííí, velká gratulace !!!!!! A jestli to bude jako u nás, když jsem všechny zuby našla já a dostala jsem velký kulový, ne na šaty, tak to si nenech, pokud jsi teda našla zoubek ty.
sarax
tak upřímně vzpomněla jsme si na tebe
to je od tebe hezký, moc hezký
v půl roce fakt nespala a vstávala jsem zhruba jak ty
tak to mě těší, třeba se to taky tak nějak bude lepšit.

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 13:11
- Nahlásit

Terri
jira_hera
sarax
to s Péťou ještě nic není, ale u Martínka to nešlo, po 2letech sanžení, měření teploty a různých vyšetřeních nás Dr poslal do Prahy na kliniku Pronatal kde dělají umělé oplodnění, Měli jsme tam být 20.5. (čtvrtek)v 11:00 dorazili jsme tam s tím že se objednáme a holt budeme mít děťátko ze skumavky. Tam mě jejště Dr vyšetřil takovím tím vnitřním ultrazvukem a s údivem mi řekl že tak velikánské vajéčko už dlouho neviděl, píchl mi nějakou injekci aby to vydrželo na sobotu a že celou sobotu máme ehm **** no víte co, no zrovna v tu sobotu byla u nás pouť tudíš plnej barák séger a švagrů no bylo to k zbláznění, ale nakonec jsem opravdu otěhotněla dělali jsme to 3x. pak mi Dr řekl že najvíc otěhotnění je kolem poledne a jedné hodiny odpoledne. Tak nám na svět přišel Martínek 5.2.2000

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 13:13
- Nahlásit

Terri
Mišance se proklubal první zoubek!!! moc blahopřeji, ty šaty koukej vymámit, já u Martínka dostala krásný spodní prádlo (šaty jsem nechtěla)

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 13:20 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Petra
najvíc otěhotnění je kolem poledne a jedné hodiny odpoledne
Ja ziram, co vsetko sa nesleduje Ale dobre vediet ;)

Mimochodom, co sa tyka dlzky fora. Boxeri maju nad 1700 stranok, tak mate co robit

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 18:28
- Nahlásit

pigie
1700 stranok
páne jo tak to aby jsme měli víc dětí

Terri
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 18:46
- Nahlásit

Zoubek jsem našla já, manžel pravil, že takovou tradici nezná (šaty) když je prvootec Ale řekla jsem mu, že jste je všechny dostaly takže asi budou....

Petra
Tak nám na svět přišel Martínek 5.2.2000
Tak ještě žes nemusela absolvovat ten "umělý" kolotoč...
1700 stran - tak tos řekla hezky

jira_hera
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:10
- Nahlásit

Tak já šaty teda nedostala ani u jednoho z kluků. Asi to budu muset tentokrát líp ošetřit, jestli to s miminem dobře dopadne.

Já ten "umělý" kolotoč absolvovat musela, než jsem se dopracovala ke Štěpánovi a tak jsem dost ráda, že dál už to šlo samo.

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:19
- Nahlásit

jira_hera
"umělý" kolotoč
prosím tě platí se za to něco???
švagrová nám tvrdí že ej za dvě děti zadlužená až do důchodu, je to možný, nebo opět chytré řeči aby byla důležitá

jira_hera
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:33
- Nahlásit

Petra
3 pokusy klasického IVF jsou zadarmo - nebo aspoň tenkrát to tak bylo - za každý další se platí. Pokud potřebuješ něco víc, platíš za každý pokus od začátku částku za materiál nebo speciální léky, které jsou k tomu potřeba. Já platila za každý pokus cca 6.000 Kč za pipety na IVF-ICSI. Jo a za inseminaci se tenkrát neplatilo nic. Já měla 8 inseminací, 1 klasické IVF a potom 3 IVF-ICSI a na poslední pokus to klaplo a 13.11.2001 se narodil Štěpán. Jinak kolik stojí klasické IVF ti přesně neřeknu, ale mám dojem, že tenkrát to bylo nějak kolem 30.000,-. Takže pokud měla třeba víc než tři pokusy, tak možná zadlužená fakt je, těžko říct. Jo a nevím, jak to je, pokud máš z IVF víc než jedno dítě, jestli se zase počítají u dalšího dítěte ty tři pokusy zdarma a nebo si to už musíš platit všechno od začátku.

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání