Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:10 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

fromeli
poslala mne sem jablunka,co poslala!Nařídila mi to,že je tu dotaz.Tak jestli myslela tohle?
mám jako zánět močových cest?
tak nemáš.Při lehkém zánětu nosohltanu bývá tento labor.nález v moči běžný.
140/80, -tlak je hraniční,ale opět to bývá často v souvislosti s přítomností v ordinaci(syndrom bílého pláště)Puls mám 78 - akorát nevím, jak to poznal, když mi ho neměřil
puls se měří zároveň s tlakem:lol
:EKG - mám tam nějaký drobný změny - v.s. polohové -to chce časem zkontrolovat a nejlépe udělat zátěžák a bude jasno.
A pak proč hledám nového praktika.
tak na tuhle otázku neumím odpovědět

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:14
- Nahlásit

brut
bílkovina - OPAL???? = opaleskuje=bílkovina není přítomna,pouze její fragmenty

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:15
- Nahlásit

Neessi
poslala mne sem jablunka,co poslala!Nařídila mi to,že je tu dotaz.Tak jestli myslela tohle?
Tak přesně todle sem myslela!!!
Však víš,že se tu bez tebe nevobejdeme!

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:21 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Neessi
díky, za vysvětlení.
Jinak já mám stěží tlak 100/60, i u internistky, tak mám asi syndrom mého dr.
A jak se měří tep současně s tlakem, když má takovej ten normální tlakoměr, ne ten digitální? Nechci mu tedy křivdit, protože internistka má ten samej a měří mi puls na zápěstí.

Jo a je fakt, že jsem měla rýmu, tak jsi mě uklidnila, díky

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:22
- Nahlásit

jablunka
Však víš

nic nevim,pani.Hlavně že neprobíráte kalíšky apod.
Spíš mi sem házejte odkazy na ty novinky,co bez nich dnešní mimina nepřežijí,ať se poučím.A ať to není drahý,jako ten bonifác,kde jsem utratila nekřesťanský prachy a ta moje snacha to pak jen zkritizovala,že medvídky má na povlečení každej,že ta houpačka-sedačka je zatím moc velká,hrací deka se zavěšenými hračkami moc modrá..........

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:26
- Nahlásit

fromeli
A jak se měří tep současně s tlakem

Ty pulsy počítá,protože to slyší ve fonenďáku a většinou se tlak změří za 20 sec.,takže si to jen vynásobí třemi.Zkušený doktor to má v uchu.Já taky nepočítám běžně ozvy u plodu,ale bezpečně poznám,když se zrychlují nebo zpomalují.To je prostě létama výcviku.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:27
- Nahlásit

Neessi
bílkovina - OPAL???? = opaleskuje=bílkovina není přítomna,pouze její fragmenty
jj, jsou věci mezi nebem a zemí.... škoda, že to nevyšlo, mohla být fromeli bohatá

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:28
- Nahlásit

Neessi
jen fromeli má vyhlášeného místního "packala", tak se nedivím, že mu nevěří

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:29
- Nahlásit

Ty pulsy počítá,protože to slyší ve fonenďáku a většinou se tlak změří za 20 sec.,takže si to jen vynásobí třemi
Neessi
tak dobře no

Já ho podezřívala, že to odhadl stejně jako ty otoky

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:32
- Nahlásit

škoda, že to nevyšlo, mohla být fromeli bohatá
tak zase budu jen bohatá na duchu

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:33
- Nahlásit

jen fromeli má vyhlášeného místního "packala", tak se nedivím, že mu nevěří
tak nějak

Akorát mě tedy fakt překvapil, že nikdy nechtěl těch 30 Kč, jsem si myslela, že je bude chtít pokaždé jak tam vstrčím čenich. Ale asi má pochopení, když jeho dcera taky musí na umělé opl.

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:34
- Nahlásit

fromeli
Já ho podezřívala, že

hele,jestli mu nevěříš,tak ho vyměň,páč nemá cenu chodit k dochtoroj,kterýmu nevěříš.Takový tě neuzdraví i kdybys byla zdraváPůlka úspěšné léčby tkví ve víře

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:36
- Nahlásit

fromeli
mě tedy fakt překvapil, že nikdy nechtěl těch 30 Kč,

jestli to byla preventivní prohlídka,tak se 30káblí neplatí.

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:36
- Nahlásit

Neessi
nee, bylo to předoperační vyšetření před IVF

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:38
- Nahlásit

Neessi
fromeli by ho vyměnila ráda, jenže je problém najít jiného ... přece jen praktici ( dobří) v Praze jsou dost nedostatkové zboží

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:39
- Nahlásit

Neessi
moje snacha to pak jen zkritizovala,že medvídky má na povlečení každej,že ta houpačka-sedačka je zatím moc velká,hrací deka se zavěšenými hračkami moc modrá..........
Tak tohle by mě nas*alo!Gdyž něco dostanu(a může se mi to líbit,nebo ne) slušně poděkuju a držím hubu a krok! Ale to bude tím,že sem zadarmo v životě dostala minimum,tagže sem fakt vděčná za cokolif!

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:39
- Nahlásit

hele,jestli mu nevěříš,tak ho vyměň,páč nemá cenu chodit k dochtoroj,kterýmu nevěříš.Takový tě neuzdraví i kdybys byla zdraváPůlka úspěšné léčby tkví ve víře
Neessi
to mám v plánu, ale nebyla jsem nikdy nějak moc nemocná, tak jsem vystačila s ORL a endokrinoložkou
Ono je to trochu těžký dostat se ke kloudnýmu praktickýmu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:46
- Nahlásit

brut
praktici ( dobří) v Praze jsou dost nedostatkové zboží

to souhlasím.Bo to co mají syn se snachou za exoty,tak to už jsem dlouho neviděla.Většinou po návštěvě svého praktika tak za dvě hodiny přijedou ke mně a ty "nepoznaný" zhnisaný čepy v krku léčím já.Když to příště řeknou,že to byla angina(doloží kultivačním nálezem a sedimentací,které jim udělám),tak pan doktor pravil,že se ty čepy mohly objevit až cestouJsem tolerantní člověk,ale tohle bylo moc i na mne.

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:50
- Nahlásit

.Většinou po návštěvě svého praktika tak za dvě hodiny přijedou ke mně a ty "nepoznaný" zhnisaný čepy v krku léčím já.Když to příště řeknou,že to byla angina(doloží kultivačním nálezem a sedimentací,které jim udělám),
proto já jdu rovnou na krční a nemusím ani pak řešit skutečnost, že praktik mě rád vidí na kontrole nejméně 2x za týden, jestli bych už náhodou nemohla do práce.

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:57
- Nahlásit

jablunka
to bude tím,že sem zadarmo v životě dostala minimum,tagže sem fakt vděčná za cokolif!

ale to ona měla holou prdýlku odjakstěživa,já myslím,že to je tou náturou.Ta nebude spokojená do smrti s ničím.
Tak jsem ji poučila,že vnučce i jim budu kupovat to,co se líbí mně a ne dárky na přání.Vzhledem k mému vytříbenému vkusu na tom vnučka škodná nebude a snacha ať si políbí....

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:58
- Nahlásit

Poslušně hlásím, že u nás těhu relativně zvládáme. Až nyní (29. tt) to začíná být nepříjemné jakože pocit plnosti, tlak na bránici, šílený pálení žáhy a pocit takového velrybovství a jsem na obtíž tak nějak sama sobě. Aktuálně mám 7 kg nahoře od normálu.
Jediné komplikace s nimiž jsem se potýkala byla hnusně hnusná angina s vysokýma horečkama a opravdu velký bolesti kloubů a svalů, dávivej kašel a nespavost a s tím vším spojené nervy a obavy z možných následků pro myšmu, ale nakonec to vypadá dobře.
No a pak ještě přišlo krvácení a fofr do nemocnice, ale bylo způsobené nízko položenou placentou a časem by se měla sama vytáhnout a celý se to zklidnit. Jen mám po těhotenským cvičení, odpočívat, nenamáhat, netahat, relaxovat. Tak relaxuji, ale zrovna tohle mě teda fakt nebaví.
Zdál se mi sen, že už to mám za sebou a zdravou myšmu mám v náručí, v tom snu to bylo tak jednoduchý a bezbolestný, že jsem se strašně bála, že se mi to jen zdá a všechno je to teprve přede mnou.... no a pak přišlo probuzení a suché konstatování "Ach jo...". )

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:01
- Nahlásit

Garfield
a co to bude? holka nebo kluk?

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:01
- Nahlásit

fromeli
Ženština holkatá.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:02
- Nahlásit

Neessi
jj, to je přesně to co jsem myslela... o dobrého nezavadíš

Jinak bych asi snaše řekla, ať drží hubku, krok a neprudí, že může být ráda za to, co dostane ... nebo nemusela dostat nic ( teda ona ne vnučka)

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:04
- Nahlásit

Ženština holkatá.
tak bych chtěla

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:05
- Nahlásit

Garfield
vydrž, bude zase líp... to budeš nevyspalá, unavená, ale s myšmou už doma ... se těším na neděli, až tě uvidím ( teda vás)
Holka - býk ... to ti nezávidím, znám sama sebe

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:07
- Nahlásit

Neessi

ale to ona měla holou prdýlku odjakstěživa,já myslím,že to je tou náturou.Ta nebude spokojená do smrti s ničím.
Jaxi nátura na houno!

Garfield
Jediné komplikace s nimiž jsem se potýkala byla hnusně hnusná angina s vysokýma horečkama a opravdu velký bolesti kloubů a svalů, dávivej kašel a nespavost a s tím vším spojené nervy a obavy z možných následků pro myšmu, ale nakonec to vypadá dobře.
Sama sem ve 28tt měla hnusnej zápal plic,takže vím o čem mluvíš!
Ale moc mě mrzí,že jste nemohli dorazit na srazík,páč sem se těšila na konečně osobní setkání(i se slepicou).

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:10
- Nahlásit

Garfield
A fakt se bude jmenovat Myšma, nebo dostane nějaké civilní jméno? Vzhledem k příjmení Kájinková bych se silně přimlouvala za Bony, eventuelně Babinská. Uznej, že Myšma Babinská-Kájinková by znělo sqěle

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:11
- Nahlásit

Garfield

Anginy bych se nebála,protože ta tvoje myšma je v děloze jak v tom nejlepším trezoru,čili nějaký streptokok ji neohrozí.Ale ta nízko uložená placka by se měla v tomto období častěji zkontrolovat ultrazvukem,protože kolem 30.týdne se už příliš "nevytahuje"nahoru.A tu relaxaci do 32.týdne vřele(co vřele!-přísně-doporučuji.
Sny teprve začnou přicházet a bývají před porodem fakt živé a praštěné

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 18:21
- Nahlásit

jablunka
Garfield
hnusně hnusná angina s vysokýma horečkama a
hnusnej zápal plic
a já zas měla hnusnej zánět močáku...heč
Neessi

Sny teprve začnou přicházet a bývají před porodem fakt živé a praštěné

praštěné??já měla skoro horrory

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání