| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:51
- Nahlásit
sarax
Díky Už jsi je viděla,tak je můžu smáznout
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:54
- Nahlásit
abby
moc pěkné šatečky jsi si vybrala
Garfield
jj, jak říká sarax v sobotu povyprávíme
sarax
mám migrénu jak hrom a právě nám přivezli dřevo na střechu... jdu blejt velebnosti
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:57
- Nahlásit
abby
nech je ještě do odpoledne, holka by je chtěla vidět
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:04
- Nahlásit
brut
Která holka,tvoje?Fajn,nechám je tu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:13
- Nahlásit
brut
mám kliku..u nás to viděly všechny holky
abby
a pochválily...teda u Vikinky si nejsem jistá ale asi jo
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:33
- Nahlásit
sarax
Co by taky řekly jinýho.Jsou slušně vychované
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:35
- Nahlásit
abby
Šaty jsou moc hezké, líbí se i mojí sestře
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:36
- Nahlásit
abby
ee Michale se líbily moc...ale vdávat se prej ještě nebude...a ofinka se na ně smála
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:38
- Nahlásit
abby
šaty fakt zajímavě řešený
Moje představa o šatech je sice trošku jiná (chci naprosto jednoduchý, hladký), ale tyhle mě teda taky zaujaly... A hlavně už to vidím, ,že až si ty moje představovaný vyzkouším, zjistím, že to vůbec není ono a půjdu do úplně jiných
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:58
- Nahlásit
abby
jj, moje holka.... dá vědět, až se na ně koukne, dneska ve škole nemá přístup k netu
sarax
budeš mít doma Míšu i zítra? Že by jsme vzali s sebou Jitku....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:59
- Nahlásit
Mel
Moje původní šaty byly úplně jednoduché,pošité krajkou.Tyhle jsem si zkusila čirou náhodou.A hlavně dojdeš na to,že šaty na modelce vypadají úplně jinak než ve skutečnosti.tyhle mě třeba na modelce vůbec nezaujaly a naopak.A co jsme vypozorovala u kamarádek,tak nakonec skončily v úplně jiných šatech než si představovaly
sarax
Dobře dělá
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:01
- Nahlásit
brut
Jitku klidně vezmi Michala byla nachcípaná a je doma tady může Jitka zůstat do soboty
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:23
- Nahlásit
abby
jj, přesně tak si to myslím i já
ale zatím si držím tu predstavu hladkých jednoduchých šatů bez ramínek
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:05
- Nahlásit
Abby, krásný šaty.
Asi se rozvedu a budu se chtít vdávat znova
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:13
- Nahlásit
jira_hera
Tak holky, já jsem asi nějaká divná, když tu každej touží po císaři a já po přirozeném porodu.
brala jsem to jako osobní selhání
To chápu. Je spoustu studií, kde ženy-matky toto říkají.
sarax
Tak Vikča má ideální míry
no hele u nás klukovi je to jedno a Michala by chtěla ještě hooodně sourozenců...si vezmi že od maminky má 2 a od tatínka 3
aha
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:27
- Nahlásit
fromeli
Asi se rozvedu a budu se chtít vdávat znova
to bude mít manža jistě radost
aha ....
no má bráchu 13..ten je s náma..ségru 9 let,ségrua bráchu 5 let a Vikinku doufám že to zafunguje líp jak antikoncepce
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:20
- Nahlásit
abby
to bude bžunda až ti na tu vlečku stoupně Abča ;) (ale jsou krásný )
Na horách se mi takhle na běžkách vozili jezevčíci, smradi zjistili, že když mi stoupnou v hlubokým sněhu při crossu na běžky, že se báječně svezou a neunaví se tolik A já si říkala, že mi to nějak nejede...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:31
- Nahlásit
blanulinka1
Nebude.Šatičky musí jít brzo dolů.Dokud je budu mít na sobě,tak má Abbynka smůlu.Mám zákaz ji mít u sebe,dokud budu mít na sobě šaty .Pokuta za zničení je dost velká Ale já to nějak vymyslím,jak ji k sobě dostat
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:36
- Nahlásit
abby
woe, takový prachy za to člověk dá a ani si to neužije? cccc to by mě mohlo Když svatbu se psem tak se vším všudy, zákazy jsou od toho aby se porušovaly
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:16
- Nahlásit
abby
No mám zkušenost, že samozřejmě spodek šatů za celý den podupeš drasticky a ušpiní se hodně. Šlápla jsem si na ně taky mockrát, ale neroztrhla jsem je.
No a protože bylo venku sucho a v hospodě čisto, tak psí přítomnost se na nich neprojevila vůbec, max. sem tam šmouha od prachu a taky mi je kdosi polil červeným vínem a džusem, ale to jsem hned zlikvidovala. Při vrácení tam byly od oněch tekutin ještě lehké šmouhy, ale paní se tvářila, že tohle je úplně normální standart.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:19
- Nahlásit
blanulinka1
Já si nedělám iluzi,že by zrovna z tohohle byl náš pes nějak odvázanej.Zdenda ji má za úkol dopoledne,co já se budu zkrášlovat,utahat.Takže pak bude v klídku v pokoji spát.A po povinném tanečku se převleču,takže může trsat s náma.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:22
- Nahlásit
abby
.Zdenda ji má za úkol dopoledne,co já se budu zkrášlovat,utahat.Takže pak bude v klídku v pokoji spát
ty jo aby se neutahal i Zdenda...aby ti tam neusnul
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:27
- Nahlásit
abby
téééda krásný šaty, moc ti to sluší
a jaká bude kytka? tedy jestli nejsem moc zvědavá
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:42
- Nahlásit
sarax
Dotaz pane šéf; kdy jsi dala Malou do sporťáku?
My máme ten největší kočár, co v obchodě byl, ale v zimním pytli už v té tašce musí mít Miška skrčené nožky a to se jí nelíbí Ale na sporťák je hádám ještě brzo. Tož nevím, jestli se neoteplí co budem dělat.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 16:50
- Nahlásit
sarax
aby ti tam neusnulMusím bohužel poznamenat,že se svatení nocí jsem se rozkoučila už předem,takže je mi jedno,kdy usne
Garfield
Ušmudlané šaty ze spodu budou určitě.Já mám strach z toho,aby na mě neskočila.Ale to jsem se bála hlavně u těch krajkových šatů,kde by byl každý zásek vidět,tady už to tolik řešit nemusím.Ale všem vadí,že slintá a prej nechtěj být špinavý .Ale já si ji tam propašuju.Chci fotečky se svou paní psovou Když už budu Divišová jako ona
ALe díky,budu to říkat jako argument těm,co mi ji zakazují
Jimmi
Květiny jsou ve fázi řešení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 17:01
- Nahlásit
Terri
My máme ten největší kočár, co v obchodě byl, ale v zimním pytli už v té tašce musí mít Miška skrčené nožky a to se jí nelíbí Ale na sporťák je hádám ještě brzo. Tož nevím, jestli se neoteplí co budem dělat.
Do sporťáku se má dítě dávat nejdřív až když samo sedí. Dřív určo ne. Určitým řešením je vyhodit ten vnitřní obal (tašku) z kočáru, trošku se to tam zvětší. Taky jsem to kdysi řešila
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 17:52
- Nahlásit
Jsem to všechno dočetla, uffff.
Terri
já tam tašku vůbec nedávala, protože mě ta přímo sr...., ucha se mi tam pořád pletla, navíc ten obvod nebyl pevnej, takže se to tam pořád matlalo, takže já už od miminka dala na dno teplou deku a tašku jsem tam vůbec neměla. A ty máš kočár, že máš zvlášť korbu hlubokou a nasadíš pak sporťák nebo z toho jako sporťák uděláš bez měnění korby. No asi se ptám jak debil, ale víš co viď??
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:02
- Nahlásit
Terri
No a jak se na Vaše dítětochtění dívají potencionální sourozenci? Rodin se 4 dětma se už tolik nevidí....
Stejnak vás obdivuju
U nás to čtvrtý nebude, "to já jen tak žertovala Ivánku", a jelikož se mladé nějak zapalujou lýtka, tak mám spíš strach, abych nebyla brzy babička. To by mě asi tuplem šlehlo.
Se vší škodolibostí (neb u Tebe vidívám podobný průběh) - jaká byla noc? U nás naprd
No u nás bych řekla, že rovnou na hov.. Od koupání tak do třech hodin se budila každé dvě hodiny, pak od třech do čtyřech měla nějvětší pilno počítat prstíky, pak usnula po čtvrté hodině a spala do půl deváté. Asi má nějaké manýry jako celebirty, ty taky celé noci paří a pak to dospávají dopoledne. Já bych teda radši, kdyby to třeba zalomila v deset večer a spala do sedmi do rána, to už klidně vylezu. No ještě, že usnula k ránu, jinak to byla fuška. Vždycky si takhle postěžuju, ale pak si říkám, tak nespí no, hlavně, že je zdravá a nic jí nebolí, možná ty zoubky a prdy, ale to je normální.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:43
- Nahlásit
Martina
hlavně, že je zdravá a nic jí nebolí
holka tohle je to nejdůležitější na celím světě,
a když ti nepláče chce si v noci počítat prstíky tak to ještě chvilku vydrž ono jí to určitě přejde a až vyroste tak jí s pelechu nedostaneš
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:44
- Nahlásit
teda holky tady je toho tolik novího že nevím co komu psát a chválit
|