| Autor |
Zpráva |
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 20:49
- Nahlásit
Terri
budeš možná na hodně věcí sama to je mi jasný, proto to potřebuju pokoumat
no on Ozzy moc mladej není v létě mu bude 7 let, takže než se narodí tak mu bude 8 a celej život je zvyklej, že se mu fakt věnuju já osobně. "páneček" max. když já nemůžu jde s ním na wc tj asi tak 15 minut
sarax
to já ten les mám hned za barákem to je pohoda s tím počasím to je fakt nebo co když bude mimčo nemocné
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 20:53
- Nahlásit
AOZ
že se mu fakt věnuju já osobně. "páneček" max. když já nemůžu jde s ním na wc tj asi tak 15 minut
Neboj, pesa to přežije, pokud mu budeš věnovat péči dál (nemyslím jen procházky).
je pohoda s tím počasím to je fakt nebo co když bude mimčo nemocné
no tak pokud bude pršet týden, tak půjdeš i v dešti pokud bude lít jeden den, tak si dá Ozzy leháro a pohraješ si s ním pořádně doma
Ale určitě by šlo jít až dáš Mimi spát ne?...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:02
- Nahlásit
Terri
Ale určitě by šlo jít až dáš Mimi spát ne?... to tam ale přece nemůže být samo nebo jo? já chodím za každého počasí, ale co to mimčo
já sama sobě vytvořím takové obavy, že to dítě nebudu mít nikdy, myslím, že jestli se to podaří, tak si tady se mnou užijete
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:07
- Nahlásit
AOZ
?... to tam ale přece nemůže být samo nebo jo? já chodím za každého počasí, ale co to mimčo
no to ne, já myslela že otec bude...
já sama sobě vytvořím takové obavy, že to dítě nebudu mít nikdy, myslím, že jestli se to podaří, tak si tady se mnou užijete
no tak budeš chodit se psem a s kočárkem a nebo s Mimi v klokánce
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:08
- Nahlásit
AOZ
já chodím za každého počasí, ale co to mimčo
hele vždycky se to nějak udělá. Tak ti u mimča někdo hodinku počká když bude lejt a ty za hodinu psa vyběháš až až. Nebo jak píše terri prostě jeden den nepůjde, to taky přežije, neříkej mi že ne. Tohle bych fakt neřešila, že bude pes ochuzenej o procházky, zase bude mít doma miláčka na olizování. Spíš bych řešila toho partnera, aby nebyl takovej sobec (promiň, ale připadá mi to tak) a jak píšeš, hlavně už bude pohodlnej a fakt by ti zdědkovatěl.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:10
- Nahlásit
AOZ
jestli se to podaří, tak si tady se mnou užijete
Už se těšííííííme !!!!
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:18
- Nahlásit
Martina
aby nebyl takovej sobec (promiň, ale připadá mi to tak
to ti připadá správně , já si za ty léta už zvykla
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:21
- Nahlásit
Nejsem sice maminka a asi ani dlouho nebudu,ale todle mi nedá
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:26 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Anu
A dítko nevypadá jako týrané
Přidávám "svou" fotku Jak učíme z hrníčku...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:27
- Nahlásit
Terri
ale prý to fotil tatínek bez přítomnosti maminky
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:31
- Nahlásit
Anu
ale prý to fotil tatínek bez přítomnosti maminky
a proto ty děti umí první říkat "tata"
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:35
- Nahlásit
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:42
- Nahlásit
Terri
to je už nějaké velké ne?Já si pamatuji,jak se tu pomalu řešil porod roste jako z vody.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:46
- Nahlásit
Anu
to je už nějaké velké ne?Já si pamatuji,jak se tu pomalu řešil porod roste jako z vody.
bude jí za týden 7 měsíců Utíká to šíleně.... (já pamatuju, jak Garfield založila Saraxče )
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 21:48
- Nahlásit
Anu
jj, to mi kdysi přišlo na mail, parádní fotky.
Terri
ta je krááásná, Michalka má taky takový pěkný papulky jako Dorotka, holky si z ní dělají srandu, že bude mít za chvilku ty kapsičky až na ramena.
A zrovna včera fotil táta v lehátku. Pokud malá konečně usne, tak sem taky něco hodím.
Ještě dotázek, jak vám to jde z hrníčku? Zkoušela jsem z toho pít sama (máme avent ten nekapající) a moc mi to nechutnalo, takovej tvrdej dudlík na tom, no jsem na to zvědavá.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 22:25
- Nahlásit
AOZ
mno s tím nemocným děckem a tak...začni ho zvykat tedka že se ne vždy jde..a druhýho psa já mám v plánu až po dalším dítěti
já bych do toho fakt nešla..štěně a pak mimčo...znova ne...prostě tedka mimčo apak psa ne??
Anu
njn tady ti to holka letí jak voda a ty haranti tak stááárnou
Terri
taky se mi chce velmi často spát
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 22:26
- Nahlásit
Martina
no mi máme hrneček od Jané v našich barvách
a pije z něj jen někdy...a to jí bude rok..tak to neřeště..prostě má radši láhev
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 22:43
- Nahlásit
sarax
a pije z něj jen někdy...a to jí bude rok..tak to neřeště..prostě má radši láhev
no přesně, samotný by mi z toho hrnku nechutnalo, ale zase jí nechci odstavit od prsa, když jí prdnu flašku. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet, zatím nedáváme ani příkrmy, ještě máme měsíc.
Tak to vypadá, že se malá uložila ke spánku. Počkám tak půl hodinky jestli je to opravdu na noc nebo si jen tak zase dáchla a pak půjdu taky, dneska jsem toho nachodila, sem si myslela jak budu hubnout, ale o to víc jsem toho doma sežrala.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:05
- Nahlásit
miniseriál:
já už skoro spím
přemýšlím
paleček mi chutná
prstíky mi chutnají
když je nejhůř, ani celá pěstička není špatná
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:43
- Nahlásit
Martina
ale zase jí nechci odstavit od prsa, když jí prdnu flašku
my měli prso a láhev nejmín 3-4 měsíce..bych se toho nebála..já dávala čaj z láhve po měsíci
teeda Dorotka je úžasná
Terri
a Mišku sem zapomněla pochválit...takže fakt jsou nádherný
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 09:02
- Nahlásit
sarax
my měli prso a láhev nejmín 3-4 měsíce..bych se toho nebála..já dávala čaj z láhve po měsíci
jooo?? tak to třeba nebude tak hrozný s tím, že když se jim dá flaška, tak nechtějí prso. U holek jsem kojila u jedné 6 měsíců a u druhé 5, ale vlastně proto, že jsem pak už mlíko neměla, takže jsem to tak nějak skončila, ale teď bych ještě nerada odstavovala.
Jinak móóóóc děkujeme za pochvalu.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 09:11 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Ó děkujeme za pochvaly
Si musím postěžovat, Malá dnes od půlnoci do jedné poplakávala a od jedné do čtyř řvala asi bříško a zuby... no a v půl sedmé definitivní budíček.
Jako, a doteď se netváří ospale...
Dopoledne spí 20 min před obědem a odpolko mi ji bere do kočárku tchýně, tak hodinku ale někdy i dvě pospí...
No po kom to je!
Martina
Krásný seriálek
Z hrníčku nám to moc nejde, Malé se líbí okousávat spíš tu savičku než cucat. PRotože když potáhne, tak toho vyteče hodně a ona se zakucká. Ale tak 10-20 ml čaje vypije
Láhev nedávám vůbec, protože zatím mám naštěstí MM, tak prostě jen tak dám na ochutnávku čajík Malé se to líbí barvou a tou savičkou
Eště dodávám, že je to Nuk (nad cenou jsem se teda pořádně zmrazila) a myslím si, že když jí do toho dám něco lepšího než ten podivný nechutný čaj, tak to půjde
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 09:31 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Martina
jak vám to jde z hrníčku? Zkoušela jsem z toho pít sama (máme avent ten nekapající) a moc mi to nechutnalo, takovej tvrdej dudlík na tom, no jsem na to zvědavá.
No my jsme koupili k lahvičkám Avent ty gumové sosáčky a na čaj v pohodě.Dudlík na láhev dostal až po devátém měsíci na mlíko,páč to mi z tý hubičky nechce do teď.Ale zase už pomalu přechází na hubičky tvrdé(jsou zelené).
Terri
Martina
Holčičky jsou nádherné!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 09:43
- Nahlásit
jablunka
umaž ut toho tagu ty "s" na konci...
[imgs http://www.your-url-to-image-here.com/image.jpg /imgs]
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 09:44
- Nahlásit
jablunka
Nevíte někdo,proč mám najednou ty smajly tak veliký????
no přecik aby vynikla Tvá pochvala nám
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 09:45
- Nahlásit
Mel
Díky,už mi to došlo,že zapomínám.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 13:15
- Nahlásit
Martina
Terri
holky jsou nádherné
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 20:17
- Nahlásit
Ahoj holky,
Martina, Terri holky jsou kočky
dneska bylo nádherně jak na jaře, ráno byli trochu mraky tak jsme byli v kočárku, ale odpoledne se vyjasnilo a krásně svítilo sluníčko tak jsme vyrazili v babyvaku a Péťa byl unešenej a psi taky fakt boží, už aby to jaro fakt bylo
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 08:20
- Nahlásit
brut
Petra
děkujeme za pochvalu.
Holky, kdo tady rozumíte společnému zdanění manželů?? Měla bych dotázek. Děkuji předem
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 09:38
- Nahlásit
Petra
svítilo sluníčko tak jsme vyrazili v babyvaku
Já se taky těším, až vyrazíme s klokankou...a nebo aspoň ve sporťáku...
Martina
Holky, kdo tady rozumíte společnému zdanění manželů??
Já ne Ale příští rok už nebude, je teď poslední šance...
|