Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 12:51
- Nahlásit

brut
kojení neřeším holt kojím a kojit budu, a to vyšetření nás asi nemine

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 13:38
- Nahlásit

Petra
alespoň budeš vědět na čem jste... a hlavně si vše výsledku přizpůsobíš

Martina
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 19:06
- Nahlásit

Petra
chudáček malej, pomuchluj ho za nás. Tyhle nemocný dětičky, to si člověk užije. Určitě to bude brzy dobrý a nebude z toho nic vážnějšího.

Tak jsem vážila a měřila Dorotku, protože máme zítra půůůůl roku. Jsem byla zase ffff šoku, váží 8450g a měří 72 cm. Když si vezmu, že holky měly 9,5 kg v roce, tak to bude v roce asi pěknej macík.

Petra
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 19:39
- Nahlásit

Martina
zítra to Péťovi vyřídím, on je docela v poho jen já jsem jak na trní co zase bude
Páne jooo Dorinka je kousek pozdravuj jí a blahopřeji k pěkným přírůstklům a k narozeninám

Martina
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 19:40
- Nahlásit

Petra
on je docela v poho jen já jsem jak na trní co zase bude
vím, že se to dobře řekne, ale nenervuj se dopředu, buď ráda, že nepláče a že to jakž takž snáší.

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:10
- Nahlásit

Petra
Chudák bobek malý ....
Teda velký jako Dorotkááá

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 09:52
- Nahlásit

Mám dotaz...kolikrát denně chodíte teď v zimě s Malýma ven?
Miška je venku odpoledne 2 hodiny, ale prý mám chodit na hodinku ještě dopoledne - aby se prospala na čerstvém vzduchu....

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 09:54
- Nahlásit

Terri
vzhledem k rekonstrukci nechodíme skoro vůbec
pak když je inverze tak taky nejdem...ale jinak chodím abych nezmrzla...jako 3 hodiny mi příjdou v zimě dost...a ještě Vikča to venku moc neprospí takže chce lézt..a to jaksi venku nejde

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 10:01
- Nahlásit

sarax
pak když je inverze tak taky nejdem...ale jinak chodím abych nezmrzla...jako 3 hodiny mi příjdou v zimě dost...a ještě Vikča to venku moc neprospí takže chce lézt..a to jaksi venku nejde
V inverzi též nechodíme, ale my bydlíme na kopci, takže stačí nejít dolů...
No já si totiž taky myslím, že 2 hoďky odpoledne stačí. Na jaře (létě) to bude něco jiného... Je jí sice v kočárku teplo, ale být "svázaná" a navíc na tvářičku ten chlad jde...
Malá je totiž ospalá, ale vzdoruje, tak proto se mi dostalo rad, že venku usne. To ale není pravidlo.
vzhledem k rekonstrukci nechodíme skoro vůbec
na jak dlouho to máte...?

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 10:49
- Nahlásit

Terri
no děláme už druhej tejden a ještě tak tejden..fakt běs..ale je fakt že malou někdy berou ven sourozenci a někdy tetičky

že 2 hoďky odpoledne stačí
já taky myslím že jo...
v létě jsme brouzdali i několik hodin a ještě spíš k odpoledni ale vydrželi jsme od třeba 3 do 7 na to se taky těším

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 12:54 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

někde jsem vyčetla že jak je -5 tak ven vůbec, při větru taky né, ale jinak 2 hod stačí v zimě ažaž. Teď jsme přišli byli jsme vedle ve vesnici v řeznictví nakoupit masíčko, mám to skoro 2km tak je to pěkná prochátka. Tvářičky má pěkně růžoví a spinká stále dál, ale už na chodbě, začalo opět pofukovat a nechci nic ryskovat
na jaře a vlétě je to jiné, už se moc těším to budeme víc venku než doma, než se Péťa narodil tak jsme koupili velikánskou klouzačku se dvěma houpačkama a provazem na lezení, pěkný pískoviště no už se nemůžu dočkat až bude léto

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 14:01 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Terri
Mám dotaz...kolikrát denně chodíte teď v zimě s Malýma ven?
jak kdy, jak se nám to hodí. Většinou jednou denně, dvakrát málokdy. (Teda zrovna dneska půjdeme 2x, protože jsem byla ráno ve městě a teď ještě jdeme ven, protože do večera daleko a doma spí tak půl hodiny a je vyspalá a pak je večer přetažená). To je nevýhoda paneláků, že jí nemůžu uspat a nechat někde na verandě nebo pod oknem dospat, takže s ní musím ty 2 někdy až 3 hodinky chodit. No, ale zase mezi náma ono mi to neuškodí. Jo a tchýně do mě hučí, že chodila s dětma za každého počasí, tak to se teda dobrovolně přiznávám, že když hrozně fičí a prší, tak nejdu.
Petra
Ty chodíš s malým ven, když má kašel a atb.?

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 14:20 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

Martina
Ptala jsem se na to Dr a ta mi řekla když nemá teploty tak mu je venku na dýchání(kašel) líp, tak jsme byli tak hodinu venku

teď ATB nemá dostal sirup Ventolin, fenistik kapky, a kapky do očí ty teda v sobě atb mají

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 14:51
- Nahlásit

Petra
tak to jo, nechtěla jsem tě jako nějak poučovat , jen mě to zajímalo, čistě teoreticky. rozhodně jsem ze sebe nechtěla děla chytrou tchýni, která vždycky ví všechno nejlíp.

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 15:03
- Nahlásit

Martina
né já to tak neberu, víc hlav víc ví, jsem ráda když se tady něco dozvím nebo že máme všichni podobné problémi
chytrou tchýni tento pojem neznám

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 15:36 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Mám to jak Martina - tj. doma spí 20 min dopoledne a půl hodiny odpoledne a večer je přetažená.
Ale právě, v zimě, se mi zdá že 2 hoďky stačí Tak jsem ráda, že nechodíte 4
Se hrozně těším na jaro léto...

No a kdy jste dali (dáte) dítko do kočárku bez té tašky? jakože do sporťáku? Asi taky až umí sedět...?

Sarax - no týden se ještě dá vydržet, když víš že jste za polovinou. Jinak rekonstrukce jsou vždycky na nervy...

AOZ
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 16:01
- Nahlásit

dotázeček
holky a jak to děláte s venčením ?? a miminkem
Ozzy je zvyklý min. 2 hodinky denně + normální na wc.

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 16:04
- Nahlásit

AOZ
holky a jak to děláte s venčením ?? a miminkem

Ideální případ je: Malou vezme tchýně nebo kdokoliv rodinný a já vyrážím se psem.
Pokud nemůžou, tak buď vezmu kočár a psa, ale to není rovnocenná procházka, spíš oddechovka.
No a do třetice - počkám až manžel přijde domů z práce, až uspíme večer Malou a kolem 19-20 hod vyrážím do lesa s baterkou a se psem.

Můžu Ti ale říct, že do té doby, než jsem začala dávat příkrmy, tak to bylo hodně náročné...

AOZ
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 17:10
- Nahlásit

Terri
no ono mě se blíží termín kdy je možno počít na základě dohody s budoucím otcem -))
a přišel s nečekanou nabídkou
protože venčení, to dlouhé a starání se o mimčo bude jenom na mně tak přišel s nápadem pořídit štěně(taky to na chvilku ochladí mé pudy ) s tím, že když budou dva tak netřeba toliko venčení, že se spolu vydovádí a bude jim stačit hodinka, na kterou je ochoten s nima chodit

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 18:04
- Nahlásit

AOZ
To není ani s mimčem problém, protože ven stejně s kočárkem jen tak na hodinku nechodím, protože to se mi prostě nevyplatí se vypravovat. Než se vyprdelíme, pak někdy než usne, tak hodinka je pryč hned. Takže to nebude pejsa o nic ochuzenej.
Já většinou beru fenku ven hned s sebou a když chci zůstat venku dýl než tu hodinku a půl, tak jí hodím domů a jdeme dále pokračovat s kočárkem. Určitě se to dá všechnou naplánovat.
protože venčení, to dlouhé a starání se o mimčo bude jenom na mně
to jako proč jenom na tobě, to dítko bude i tatínka ne?? A rozhodně bych si nepořizovala štěně, pokud plánujete mimčo a bylo by všechno jak píšeš na tobě, to bys toho měla potom dost. Ono u kočáru s jedním psem se to dá, ale se dvěma už je i ta procházka pak horší, když jdeš sama, si myslím teda.

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 18:07
- Nahlásit

no já se přiznám že to trošku flákám, jsou většinou puštěný na zahradě (1h) ale chodí se mnou to jo ale míň a beru je každýho zvlášť, víc se jim věnuje můj táta s mámou. na jaře a vlétě jim to vynahradím

AOZ
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 18:20
- Nahlásit

Martina
To není ani s mimčem problém díky no on mě děsil, že tak od 8mého měsíce nebudu chtít lítat se psem po lese 2 hodiny, že budu rádě že chodím a kdyby jsme už teď pořídili dalšího tak do té doby vyroste a budou si hrát. On je totiž mazaný a zkouší to na mě.
Petra
já mít zahradu tak to tak neřeším, ale v paneláku

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 19:34
- Nahlásit

AOZ
tak od 8mého měsíce nebudu chtít lítat se psem po lese 2 hodiny
no, ale to bys nemohla mít mimčo nikdy, to jsou docela blbý argumenty. Hlavně nemusíš lítat, pokud budeš mít těhotenství v pohodě, tak můžeš dělat úplně všechno. Každý to má jinak, já byla nepoužitelná ze začátku, kvůli blinkání, ale zase v přírodě se blinká dobře.
On je totiž mazaný a zkouší to na mě
Žádné ústupky, musíš být mazanější, dupnout si, případně i bouchnout.

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 19:37
- Nahlásit

AOZ
ještě jsem zapomněla dodat: podívej se na Jablunku, ta má čtyři děti, tři psy (nebo víc?, teď ani nevím) a jak to zvládá.
Viď Jablunko???

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:04
- Nahlásit

AOZ
Neboj, zvládne se to
Ale, třeba můj pesa nesl blbě až takovou změnu režimu. Sice jsem s ním lítala až do dne před porodem, ale dřív bylo:
1krát týdně kousání, 1krát stopy, 1krát poslušnost; 3krát týdně kolo 6 km (minimum), 2 hod procházky, plavání, kopec nekopec, tůry...
No a to teda v těhotenství a ani s mini Mimi nejde.
Teď už se vracíme pomalu k normálu... (a máme skoro 7 měsíců).

Ale to štěně bych Ti osobně taky spíš nedoporučila.

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:19 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

AOZ
Ale to štěně bych Ti osobně taky spíš nedoporučila
No dle mého selského rozumu bych Ti spíš nedoporučila ani to miminko v případě, že ho partner nechce, na to vždycky musí být dva a chtít dítě s tím, že na něj budu sama, tak to buď odložím až dostane partner rozum nebo ho vyměním.
Ale to je případ od případu. Moje kámoška hrozně chtěla dítě, přítel nechtěl ani slyšet, nakonec ho nějak ukecala, že na mimču začali pracovat a teď se v Kačence vidí a je z ní celej poprděnej.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:33
- Nahlásit

AOZ
hele u nás se se psem jde na dýl jak to vyjde..to přiznávám páč denně když je hnusně se s kočárem neplancám ale tím že máme miminko má pes svojí zábavu jistou s ním
a tahat jí po sídlišti s kočárem mě stejně neba..to radši na louku a vyběhatdítko odevzdám do dobrých rukou krále Miroslava

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:34
- Nahlásit

sarax
dítko odevzdám do dobrých rukou krále Miroslava
no asi tak, ale občas se mi v těchto chvílích chce převelice spááát

AOZ
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:36
- Nahlásit

Terri
Ale, třeba můj pesa nesl blbě až takovou změnu režimu a právě na to to on tlačí, že když teď bude štěně, tak to je min. rok spíš dva než to trochu vycvičím, do té doby si ti dva na sebe zvyknou a Ozzy nebude pak tak naštvanej, že je ještě mimčo. Já si nejsem jistá, že mám na to zvládnout dva psy, ale chtěla bych...
Martina
u nás je to těžké, já mu slíbila že počkám, teď už i vím proč to chtěl, on není hloupý a ví, že dítě mít chci a budu, jen se snaží smlouvat. Taky v jeho věku 40 let není nač čekat než mi úplně zdědkovatí

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:39
- Nahlásit

AOZ
ale jak víš, že na to mimčo nebudou "naštvaní" oba.... resp. 2 psi, dvojnásobná starost ne?
Asi bych se raději věnovala co nejvíc tomu jednomu, ale možná se ozve někdo, kdo měl před mimčem dva a více mladých psů

on není hloupý a ví, že dítě mít chci a budu, jen se snaží smlouvat
budeš možná na hodně věcí sama...

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání