Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:49
- Nahlásit

Martina
hubana i když trochu oslintanýho tak to se přilepíííí

Kairo
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 21:24
- Nahlásit

Petra
Krasne fotecky. Jinak ta moje Kacka ma uz svyho pejska. Nechali jsme si stene od Kairo a Kacenka si ji taha do postylky a nejak nemuze pochopit, ze Reena jeste neumi chodit na voditku a porad by ji chtela tahat. A kdyz ji nedovolime tahat na voditku Reenu tak si vezme Kairo a vubec ji nevadi ze ji Kairo potaha a ona vetsinou lezi na zemi, ale ma pejska na voditku.

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 08:38
- Nahlásit

Kairo
děkuji za pochvalu fotek, a co na nich říkáš Péťovi???
Hoď sem fotky Kačenky už sem ji moooc dlouho neviděla

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 08:41
- Nahlásit

holky chci se zeptet, neprodáváte někdo přes net věci po mimi? poraďte mi jak už toho mám doma moc

Péťovi je dneska evidentně líp pěkně jsme se vyspali tak už to snad bude dobré, teplotu ještě má ale jen 37.1 tak to už je lepší než 39. Chudinka kdyby jste ho viděli jak mi to říkal že mu není dobře

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 08:44
- Nahlásit

Petra
Chudinka kdyby jste ho viděli jak mi to říkal že mu není dobře
brouček malinkej...vono je to děsný ja "žalujou"když jim něco je a člověk nemůže skoro nic dělat
přes net prodává kamarádka...přes mimibazar...prej je to super

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 09:54 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Petra
ten mimibazar fakt nemá chybu. Ještě jsem tam nic neprodávala a mám přes to koupený kočárek, autosedačku, hračky atd. atd. Jsou tam odkazy i na nové věci, dobře se v tom hledá. Musíš se zaregistrovat, pročíst jak na to, tam to okoukáš, určitě to nic není, já zatím jen nakupovala. Je to tam rozlišené, že když toho chceš prodávat jen něco málo, tak je to bezplatné a pak je tam nějaké členství placené podle toho kolik toho tam chceš mít. Prodávat toho moc nehodlám po Dorotce, ty lepší věci schovám už pro holky a ty horší dám zase tady do domovinky na charitu.
www.mimibazar.cz

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:11
- Nahlásit

Martina
já taky neprodám..ještě je schovám a pak to bude i pro děti a jejich děti a tak..já vlastně všechno nechám

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:16
- Nahlásit

no já už děti neplánuju a nemám to komu skovat, ségřiny děti to nechtějí no spíš to nemají kam dát a já to doma skledovat nechci

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:34
- Nahlásit

Petra
no já už děti neplánuju
jééé kolikrát já tohle říkala, když jsem měla dvě holky. Skoro všechno jsem prodala a rozdala, pak mě to chytlo a musela jsem všechno sehnat znovu. Já bejt tebou tak to ještě neprodávám, co kdybys ještě tu holčičku za nějakej pátek. Vím, že teď říkáš, že ne. Mě se taky ještě v 6ti letech Šárky dělaly z kočárku a miminek pupínky, ale pak jsem si prostě nemohla pomoct noooo.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 11:41
- Nahlásit

Martina
jééé kolikrát já tohle říkala, když jsem měla dvě holky.
ty já už taky nechtěla...tedka i celkem jo
a pak podvázat

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 11:56
- Nahlásit

sarax
a pak podvázat
to bych asi taky nejradši, aby mě to taky ještě nechytlo, to už bych asi nezvládla, takhle jsem jak invalida. Záda, krk, teď zuby no hrůza. Kdyby to šlo, šla bych hned z mateřský do důchodu, ale předčasnej o 30 let ještě asi nezavedli.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 11:56
- Nahlásit

sarax
a pak podvázat
A mě ses divila!

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 13:30
- Nahlásit

Po Martínkovi jsem už taky nechtěla a Péťa nás překvapil, nějak nám ujeli nohy tak holky nevím prodat či neprodat

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 13:39
- Nahlásit

Petra
neprodat..jen to ještě schovej

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 10:12
- Nahlásit

Ahoj holky nekoukaly jste včera na sama doma? byl tam moc pěkný recept na tiramisu a já ho nemůžu nikde najít, bylo to v levném vaření

Martina
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 10:23
- Nahlásit

Petra
recept na tiramisu
jejda mane, takovýhle výmysly. Já mám nejradši takový ty hrnkový, šup šup rychle na plech. Ten recept učitě dají na stránky, ale jsou tam dost ve skluzu, tak si budeš muset počkat.

Syska
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:01
- Nahlásit

Ahoj holky, nakukuju po strašně dlouhý době..jsem to ale ostuda. Ale měla jsem dlouhý vánoční volno a v práci honička. V únoru jdu na tu operaci s tou šz, tak na mě myslete..
Jinak všem i miminkám vše nej do Nového roku..

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 12:41 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

Martina
to právě bylo šup šup s piškotama buť cukrářskýma nebo obič právě se mi líbilo že to bylo rychlí a klukum takovídle kravoviny chutnají
jo a hlavně to bylo nepečený a krém byl s tavrohem a šlehačkou a víc nevím

Terri
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 13:17
- Nahlásit

Holky, jak často dáváte (dávaly jste - v 7. měsíci) masozeleninové přikrmy? Jsem četla, že maso má být 6krát týdně. Ale není to moc? (navíc jsou ještě hnusnější než samotná zelenina) Díky

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 13:22
- Nahlásit

Terri
já dávala jak mi to přišlo pod ruku tedka dáváme brambor a masozeleninovej příkrm a moooc jí to chutná

Terri
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 14:35
- Nahlásit

sarax
já dávala jak mi to přišlo pod ruku
a kolikrát to prosím bylo? Aspoň orientačně
Brambor Tvůj a přikrm kupovaný?
My dáváme i zeleninové polívky, ty jsou dobré.

Za týden chci začít s ovocnými přesnídávkami. Dr. mi řekla že dopoledne místo mlíka. Myslíš, že by to šlo odpoledne místo mlíka? Se mi to tak hodí víc...

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 14:55
- Nahlásit

Terri
hele tedka má s masíčkem asi denně..at si užívá když je malá,jinak je maso drahý ,ryby nedáváme neb jsou to velký alergeny..až od roka...kollem toho 7 měsíce měla maso tak 4 dny v týdnu..a já jí teda dávala a někdy i tedka to tak má že sní velkýho příkrmu půlku a pak mlíko do láhve...
tedka má brambor můj a příkrm koupenejtx polívky asi zas zkusím mi je moc nejedla..
k těm svačinkám..mi máme nějakej jogurt dopoledne..tzn.dopoledne máme mléčné a odpolko ovocné do toho kousek rohlíku,křupky,sušenka,kousíček banánu

Terri
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 15:06
- Nahlásit

sarax
at si užívá když je malá,jinak je maso drahý

měla maso tak 4 dny
ok, taky jsem si myslela, že takto mi to zhruba přijde pod ruku
tak má že sní velkýho příkrmu půlku a pak mlíko do láhve
tak zatím mám své mlíko, takže to míchat nebudu...
tzn.dopoledne máme mléčné a odpolko ovocné
tak to jo, taky mi to zní líp
do toho kousek rohlíku,křupky,sušenka,kousíček banánu
máte to hezké pestré už se též těším na tohle obohacování :¨)

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 16:04
- Nahlásit

Petra
já dělám tohle tiramisu a je moc dobrý
http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JNGQ OMPOF&id_kategorie=JNLQCOO5

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 16:36
- Nahlásit

Terri
tak to jo, taky mi to zní líp
mě nějak taky..prostě je mi to přirozenější
tak zatím mám své mlíko, takže to míchat nebudu...
to jasně..ale díky tomu jí stačila půlka lahvičky a 240 mlíka

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 16:54
- Nahlásit

Vcelka
no tak to je podobný jen v tom krému byl ještě tvaroh, a jaký dáváš to pomazánkové máslo????

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 16:55
- Nahlásit

holky už sem se tu ptala ale nikdo mi neodpoěděl, kde a jaký kupujete pleny, já používám jen Pampers

Martina
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 18:34 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Syska
V únoru jdu na tu operaci s tou šz, tak na mě myslete
budeme držet všechno co se dá, hlavně ať už to máš rychle za sebou, to čekání je nejhorší.
Petra
kde a jaký kupujete pleny
tak jedou větou všude a všechny. Většinou nakupuju podle akce, když není akce a dojdou tak i bez akce. Ale nějak to s těma akcema nepřeháníme. Moje bývalá kolegyně v práci, tak ta i žrala podle akce. Když byl tejden v akci točenej salám, tak ho měli na všechny způsoby, snad i na řízek. Ale zpátky k plínám. Nejlepší za přijatelnou cenu jsou pro mne z Tesca ty fialový. To jsou ty jak se o nich pořád mluví na Nově ve zprávách, jednou je tam nějakej provaz, jindy tam najdou hřebík,já tam ještě nic nenašla, dávám na to majzla, ale na kvalitu jsou srovnatelný s pamperskama a jsou o dost levnější, a hlavně jí vydrží klidně celou noc a není pročůraná. Vyzkoušela jsem jich hodně, ale absolutně nemám ráda huggies, ale nevím proč, vždycky když nám někdo koupí plínky tak zrovna tyhle. U nás je Tesco nejblíž v Jihlavě, takže když tam vždycky někdo jede, tak ho zaúkoluju a kupujeme do foroty.
Jinak kupuju i takový ty levnější, třeba helen harper, dávám je přes den, když má v každý plíně uprdnuto, tak je to fakt jedno jesti je to pamperska nebo něco levnějšího, ale na noc a ven do kočárku chci, aby měla to nejlepší.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 14:55
- Nahlásit

Petra
pomazánkové máslo obyčejné lahůdkové, hlavně ne žádné se šunkou nebo jinou příchutí. Prostě uplně to klasický jen bílý, u nás myslim kupuju od Madety. Šlehačku sem tam dávala jen jednu a taky to stačilo, když budeš dávat dvě tak si je vyšlehej každou zvlášť, protože mně obě najednou nešli vůbec vyšlehat.
A co se týče plenek, tak já zatim nemám žádnýho favorita, nakoupila sem si pro začátek totiž několik balíků od různých druhů a ještě sem je nespotřebovala, zatim sem vyzkoušela, baby love z DM (docela dobrý), pampers new baby (ty sem používala v porodnici a teď další balík sem nezdělala protože už jsou Káje menší a krapet se mi po nich oprudila), fixies (ty byli taky docela v pohodě), pampers sleep & play (ty se mi zatim možná líbí nejvíc), tesco fialový (taky nejsou špatný, hlavně maji tu gumičku vzadu), a huggies clasic to sem teď načnula balík a zkusila jí jednu dát na zkoušku, takže zatim nevim. Já sem totiž všechny ty balíky načnula protože sem byla zvědavá jak ty který plíny vypadaji. Pročůraná zatim nebyla nikdy, akorát jak se mi po těch pamperskách začátkem týdne trochu oprudila, tak se mi jí toho zatim nepodařilo zbavit. Tak jestli máte nějaký tipy tak mi můžete poradit. Na diskusi na koníkovi sem se dočetla že pomáhá nějaká Ondřejova mast, tak sem jí včera koupila a měla to lepší a dneska to má horší než na začátku. Jinak sem jí mazala zadek Rybilkou a i Bepanthen sem zkusila.

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 16:06
- Nahlásit

Vcelka
Ondřejova mast
jj, to je můj favorit, používala jsem ji už před x lety na holky a používám pořád. Jsem s ní max. spokojená.
dneska to má horší než na začátku
nemusí to být ani z plínek, třeba i z těch vlhčených ubrousků, někdo to nesnese.

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání