| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 09:19
- Nahlásit
Ahoj holky, tak ťukám na dřevo, ale rýma jaksi není, v noci se teda zbudil na jedno jídlo navíc ale jink spinkal dobře tak nevím co to včera mělo znamenat, je teda pravda že slyším že to asi teče zadem a né do nosánku. Nevím jestli mám jít s ním ven, zatím teda fouká vítr ale hezky svítí sluníčko.
Šupinky ve vláskách jsme neměli ani u jednoho tak nevím čím a jak se toho zbavit, ale vím že to mají mimi docela často
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 09:29
- Nahlásit
jablunka
Petra
hele nechci jako nic říkat, vím, že je to na předchozí stránce, ale Dorotka se jako chválit nebude či co? Víte, že na to čekám???
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 09:37
- Nahlásit
Martina
ahoj promíííň ale až teď jsem se na to podívala, Dorinka je kráááásnááááá a moc šikovná
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 10:45
- Nahlásit
stejně se radši převalí na bok a na všechny 4 a pak si bud sedne,vstane nebo tak něco
Tak to ještě máme hódně času...i když...to sletí jak voda co, ale na jaro se už fakt těším.
Kaši od Hami jsem nezkoušela, ani zatím jinou než Nestlé, jsme na kaši teprv 14 dní Ale Nutrilon už mám doma a pak taky zkusím příchutě.
a já se mu řádné ochutnávce všech ostatních nedivila!
Fakt? Mně ta Nestlé strašně chutná Ale když stojí přes 70 kč a Miš to má na třikrát, tak si nechám zajít chuť...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:34
- Nahlásit
Martina
Sorrýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!
Dorinka je hezoučká princezna!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:51
- Nahlásit
Petra
jablunka
No proto !!!!!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:47
- Nahlásit
holky nemáte náhodou nějaké oblíbené chladící kousátko? Nevím jaké mám koupit, je toho tolik. Nechci takové to, co je celé chladivé jenom nějaký kousek na tom kousátku.
Líbí se mi od sassy kopretina
http://www.vlacek.cz/eshop/product_info.php/produc ts_id/477?utm_campaign=seznam&utm_medium=XMLFeed&u tm_source=Hracky
nebo tyhle klíče
http://www.vlacek.cz/eshop/product_info.php/produc ts_id/477?utm_campaign=seznam&utm_medium=XMLFeed&u tm_source=Hracky
nebo tahle bzučilka nebo vážka
http://rodinka.mimishop.cz/detail.php?zbozi=215270
http://www.vlacek.cz/eshop/product_info.php/produc ts_id/479?utm_campaign=seznam&utm_medium=XMLFeed&u tm_source=Hracky
což? poraďte plís !!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:54
- Nahlásit
Martina
hele my máme tohle
http://www.vlacek.cz/eshop/Motylek-Mrazinek-Sassy: :444.html
pak ještě od Sassy klíče který stratujoua chrastěj a mají i jeden chladící...
a Vikinka ty studený věci nerada do pusy
ale co je príma je ten telefonek od Sassy s tím si hrajem fakt dlouho a rádi
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:50
- Nahlásit
Martina
hezký fotečky, taky ti to dítko pěkně roste.
Nám dneska dorazilo lehátko od Fishera, tak už je smontovaný a až do něj Káju strčim, tak vyfotim a pak sem něco dám.
Hele holky, šli jste na gyndu na kontrolu po šestinedělí hned po těch šesti týdnech nebo jste si nechali ještě nějaký týden navíc.
Já nevim jestli je to normální ale mně příde že tam dole mam furt díru jak vrata a šestinedělí mi skončí už v pátek
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:06
- Nahlásit
Vcelka
díky za pochvalu, máš strach, že tě sprdnu co?
Já byla na kontrole asi 7. týden, ale nějaký týden určitě nehraje roli. Ale rozhodně to neodkládej na dýl. Kdyby nááhodou nebylo něco v pořádku, tak ať se na to přijde hned.
mam furt díru jak vrata
to víš když ti něco jako je meloun musí prolézt dírkou jako je citron, to je potom těžký. Ale neboj to se upraví do normálních velikostí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:08
- Nahlásit
Vcelka
šla jsem do 6 neděl...
Martina
to víš když ti něco jako je meloun musí prolézt dírkou jako je citron, to je potom těžký.
jako mě se to nějak tím šitím zas zmenšilo asi si s tím někam dojdu
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:14 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
sarax
jako mě se to nějak tím šitím zas zmenšilo
tak asi nechtěla por. as. nebo doktor vyhazovat nit v rámci šetření a udělali ti tam pár stehů navíc.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:16
- Nahlásit
Martina
teda jen tak mezi náma je to nic moc
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:18
- Nahlásit
sarax
tak teď už chápu, proč ten císař při dalším mimču. Máš strach, že by ti ji zašili úplně a měli byste s manžou po skotačení.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:06
- Nahlásit
My máme to nejobyčenější chladící kousátko - takový modrý na 3/4 vyplněný kruh ve kterém je koník, stál 34 kč, český výrobek. Malé chutná No pak máme chrastítko rybičku s kousacími chladicími ploutvemi a ta se neujala...
Zajímavá děravá diskuse Ještě že mám "jen" tu 15 cm křivou jizvu co mi právě začíná keloidatět
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 16:09
- Nahlásit
Martina
to víš když ti něco jako je meloun musí prolézt dírkou jako je citron, to je potom těžký
tak to si napsala fakt moc hezky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 18:30
- Nahlásit
Martina
tak teď už chápu, proč ten císař při dalším mimču. Máš strach, že by ti ji zašili úplně a měli byste s manžou po skotačení.
no bez keců můžu uvažovat jak to další uděláme
Terri
Ještě že mám "jen" tu 15 cm křivou jizvu co mi právě začíná keloidatět
radši tohle...domácí laser stojí kolem 3000,- ten koupím rovnou z porodnýho a bude
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 18:49
- Nahlásit
sarax
radši tohle...domácí laser stojí kolem 3000,- ten koupím rovnou z porodnýho a bude
jako fakt? a je účinný? Jsem chodila na jednu laserovou kůru - 10 aplikací, ale protože to nemám v místě bydliště, tak to sežere 2 hodiny (ta 5 min kůra)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 18:51
- Nahlásit
Terri
no fungá stejně a uděláš si toho kolik je potřeba
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 20:34
- Nahlásit
tak mi nemme chladící kousátka ale tohle http://www.detskyraj.cz/zbozi/3534-canpol-sada-kar tacku-na-zuby a Péťa to okusuje a docela ho to baví
jinak na kontrolu jsem šla po 6 týdnech a jestli jsem to dobře pochopila tak mluvíte o sexu, tak po prvním to bylo po 4 týdnech a bylo to fajn, a po druhém to bylo za 7týdnů a je to super
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 20:40 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
sarax
no fungá stejně a uděláš si toho kolik je potřeba
a nemůže se to přehnat?
Vcelka
A jak to jde - celkově?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 21:49
- Nahlásit
Terri
A jak to jde - celkově? Myslíš jako s Karolínkou? No docela to zatim jde, v noci usíná tak kolem půlnoci a vydrží spát pět šest hodin, dneska sem jí nakrmila v půlnoci a usnula teda až někdy ve dvě a vydržela do půl sedmý, to sem teda už myslela že mi praskne jedno prso. Pak spí po nakojení ještě další tři hodiny takže se i docela vyspim a přes den jak kdy, ale taky docela spí, spíš nespí po koupání do tý půlnoci, to docela řve, dudlíček plive, když si jí vezmu k sobě, tak chvíli dobrý,někdy u mně i usne, ale po vložení do postýlky zase brečí. Sem jí dala na to sedátko, tak chvíli vydržela a koukala a pak se začala šponovat a řvát. Jinak už začíná zvedat hlavičku, nejlíp když jí chovám, tak mi slintá rameno a přitom jí zvedá. Je to zážitek pozorovat jak roste a dělá ze dne na den pokroky.
Je to prdelka, sem ráda že jí máme.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 22:53
- Nahlásit
Vcelka
Je to prdelka, sem ráda že jí máme.
mno já si říkám že to člověk bez nich mohl vydržet
taková nuda to bejvávala
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 23:03
- Nahlásit
sarax
čus, co Viktorka? Máš nějaké aktuální foto?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 23:06
- Nahlásit
Lola1
aktuálně vyfotíme zítra
chodí za ruku a nedá se zastavit a taky pořád mele pantem.)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 23:08 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Martina
moooc krásné fotečky
A taky se mi líbí oobr polštář, by se mi hodil na má bolavá záda ..... nevíš cenu a rozměry?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 23:10
- Nahlásit
sarax
se na vás zítra těším.... myslím, že bych dorazila chvilku po třetí ( teda, jestli vlak nebude mít opět zpoždění )
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 23:19 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit
já se pochlubím "cizím" peřím , je to 9ti měsiční princezna mého snyka , Sofča , nejdříve seděla , až pak začala lézt , a teď se chytá stolu a zdi a vstává a chodí , ale jen když se může držet a hrozně ji to baví . Synka jsem porodila ve třeťáku na VŠ, doufám, že má dcera nepůjde v tomto směru v mých stopách
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 23:23
- Nahlásit
brut
taky máš strach, že dostaneš, tak chválíš co? To ne dělám si prču, díky díky
A taky se mi líbí oobr polštář, by se mi hodil na má bolavá záda ..... nevíš cenu a rozměry?
tak rozměry jsem teď změřila 130x170 cm, a manžu stál tisícovku, protože prej sehnal tři kupce, ale jinak je prodává něco kolem dvou tisíc. Ale nevím to přesně.
Hodím sem pak ještě nějakou fotku jak se na tom dá sedět klidně v prostoru, nemusí být o nic opřený, vytvaruje se podle těla. Ale musím sehnat nějakého modela a to bude v naší rodině horší, protože krom Dorotky se nikdo nechce fotit. A ta vlastně taky třeba nechce, ale musíííí.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 23:23 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Tak to já se taky pochlubím cizím peřím
Tohle je dcera mojí spolužačky ze střední, narodila se 29. 12.
|