Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 21:09
- Nahlásit

Takže Terri teď už jsi tu brzda s fotkama jenom ty.
Hluboce se stydím

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 21:10 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Vcelka
Krásné fotky, boxeři úžasní

Toto jsou naše některé nové hračky. A speciélně pro Sarax vyfocený pták (Když ho zapneš, začne mávat křídly a lítá až metr a půl kolo... )

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 21:19
- Nahlásit

Terri
no kóóónečně. Michalka je krásná, ještě nějakou přidej, když už seš v tom.
ad pták: jestli lítá metr a půl kolo, tak u nás by se zřejmě umlátil chudáček.

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 21:23
- Nahlásit

No a tak jsem mluvila s doktorkou ohledně příkrmů a pitného režimu jak jsme se tu bavily.
Tož - pokud kojím (a myslela tím ranní a odpolední, případně večerní), tak není prý třeba přidávat vůbec žádné mlíko a ani čaj. Čaj tedy v případě, že mi to nedá - po jídle.
Dávka, kterou by měla sníst je 200 g lahvička (u kaše je dávkování dané).
Taky říkala, že to "pokračovací mlíko" se dává jen když se vůbec nekojí, jinak je to pro mimi zbytečná zátěž. Živiny z něj nejsou třeba, aneb to stejné je v kaši.
Lepek říkala, že taky aspoň do 10. měs. hlídat.

Takže náš denní režim by měl teď vypadat:
Ranní kojení
Dopolední ovocná přesnídávka
Polední masozeleninová (zeleninová)
Odpolední kojení
Večerní kaše

Noc by půlroční mimi mělo prospat, pokud ne, tak je to spíš zvyk, návyk než skutečná potřeba hladu (pokud sní potřebnou porci kaši nebo navíc s dokojením). (To teda zatím nijak nezvládám )

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 21:24
- Nahlásit

Martina
ad pták: jestli lítá metr a půl kolo, tak u nás by se zřejmě umlátil chudáček
no když má nabité baterky, tak lítá fest Nejlepší je, že na obalu bylo napsáno, že to dítě uspí /monotonní zvuk + pohyb/ a nejvíc to teda uspává mně

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 21:26
- Nahlásit

Takže mám co dohánět, neb u nás to je:
Ranní kojení, poranní kojení, dopolední kojení, polední příkrm a kojení, odpolední kojení, večerní kaše a kojení, noční kojení noční kojení noční kojení

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 22:03
- Nahlásit

Vcelka
krásný fotky..Karolínka je kouzelná
Terri
Míša je taky úžasná prostě samý krásný holky dneska.)
add.to mlíko...já dávala do 9 měsíce 3 krát neb prý má být alespon těch 750 denně,prej jsou ještě malý
Živiny z něj nejsou třeba, aneb to stejné je v kaši.
a k tomuhle nevím..sem tedka koukala na obsah všech věcí v mlíku a v kaši a mlíko vyšlo líp...kaši beru spíš jak mnamku

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 22:05
- Nahlásit

Terri
a jé já si nefšimla jak by to mělo vypadat a jak to vypadá
bych to nechala tak místo dopoledne dala přesnídávku po kaši pokud není v láhvi mlíko klidně a v noci čaj

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 22:34
- Nahlásit

Terri
Ranní kojení, poranní kojení, dopolední kojení, polední příkrm a kojení, odpolední kojení, večerní kaše a kojení, noční kojení noční kojení noční kojení
tak to je bomba,

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 22:37
- Nahlásit

Terri
Noc by půlroční mimi mělo prospat
hmm mělo,to je tam to důležité slovíčko neb moje holky neprospaly celou noc snad do tří let, takže si myslím, že Dorotka nebude trhat partu.

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 23:59
- Nahlásit

Martina
souhlas..Vikča tedy někdy v noci spí..ale noc je dost všeobecnej pojem..třá tedka dusí tatínka v posteli a pak bude snad spát do rána,jedinej rozdíl je že v noci nejí jen někdy pije

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 08:45
- Nahlásit

Martina
hmm mělo,to je tam to důležité slovíčko
Tak nějak!!!Štěpánovi je 19 měsíců a já se těch 19 měsíců ještě nevyspala!!!

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 09:54
- Nahlásit

sarax
a jé já si nefšimla jak by to mělo vypadat a jak to vypadá

já dávala do 9 měsíce 3 krát neb prý má být alespon těch 750 denně
vzhledem k tomu, že neočekávám, že bych noc ustála bez kojení, tak to asi taky tak budu mít Ale je teda fakt, že v noci je to spíš ožužlávání a uklidňování se než pořádný hlad, Malá si vezme jen z jednoho a ne moc.
na obsah všech věcí v mlíku a v kaši a mlíko vyšlo líp
jo? mně ještě doktorka říkala, že to mlíko v podstatě i zatěžuje, neb to prostě není mateřské (tj. z kravského?) Ale my se bavily o situaci, kdy kojím...(takže asi až přestanu, bude to zas jinak).

Jo a ještě ty šťávičky, tak prý když se dává přesnídávka, tak to právě nahradí ony šťávičky.
Taky jsem dostala od zubařky materiály jak se starat o zoubky a tam je dokonce, že i po kojení (pokud už je dítě má vyrostlé - tedy po jednom roce) se mají čistit...

Štěpánovi je 19 měsíců a já se těch 19 měsíců ještě nevyspala!!!
celou noc snad do tří let

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 09:59
- Nahlásit

Terri
Jj,je to tak,navíc Štěpas je hyperaktíva a to sme si čtvrtý mimi pořizovali,páč Matýsek je těškej pohodář a vždycky byl!Teďkonc když už nemůžu ,tak tluču hlavou do zdi a říkám si:"Proč si místo sexu rači neobjížděla útulky!"

Jo a abych nezapoměla!!!!!!!Míša je pěkňoučká panenka!

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 10:01
- Nahlásit

Martínek mi taky nespal celou noc třeba jednou dvakrát se napil, a když už byl velký tak jsme namíchala mlíko a postavila ho k posteli a on si ho vzal sám a já mohla celou noc spát
Terri- máš krásnou postýlku
Vcelka

máte krásný holčičky

brut
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 10:13
- Nahlásit

Terri
Krásně vám Miška roste,moc pěkná holčička je

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 10:21
- Nahlásit

jablunka
Proč si místo sexu rači neobjížděla útulky!"

Petra
máš krásnou postýlku
děkujem a je výborná - na kolečkách, všude síťka takže nevypadnou hračky, barevná se Malé líbí a je dvoupolohová.

brut
Petra
Děkujem za pochvalu, Malé vyřídím

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:04
- Nahlásit

Terri
ta naše taky má dvě polohy..ale jak se začla otáčet dala jsem to dolů...
a je fakt že máte postýlku krááásně barevnou

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:17
- Nahlásit

sarax
ale jak se začla otáčet dala jsem to dolů...
Taky už se chystáme to snížit. Doufám, že Malá nebude protestovat, vykukovat se jí líbilo

Tak teď jsem jí dala poprvé tu 200 g lahvičku, Bio dýně s rýží a Malá papala s velkou chutí, ovšem ve dvou třetinách mi při tom usla... tak doufám, že jí to bude stačit, až se za 20 min probudí

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 13:36
- Nahlásit

Tak jsme byli na druhém píchanci. Upozorňuji nezasvěcené, že je nám 5 měsíců a cca týden. Když ji sestra dala na váhu, tak jsem myslela, že mě klepne. Vážila jsem jí 21.12. a to měla 7,30 kg, tak jsem si říkala, tak to asi přibrala zase nějakých dvacet deka , ale... no takže to zkrátím vážíme 7,810 g, to je mazec co? Já říkám doktroce je to normální, že přibere za měsíc 1,30 kg, prej jo, že je velká, pěkná, tlustá není. Tak říkám, že to bude zřejmě po mě, že jsem taky taková pěkná velká, ale rozhodně néééé tlustá. Tak se tam se sestrou zalamovaly smíchy.
Taky jsem se ptala předběžně na ty příkrmy. Řekla mi vlastně to co tady píšete. Mám si koupit hotový od 4. měsíce (ze začátku) a má mít v poledne jednu skleničku, zatím tu malou, a dopoledne nebo odpoledne nějakou tu přesnídávečku, prej podle toho jak vstáváme, že je jedno jesli to bude mít dop. nebo odp. Ptala jsem se na kaši, tak mi říkala, že tak po měsíci, až bude tohle zvládat, tak večer kaši, takže od 7. měsíce. Pokud to zvládáme s tím kojením a v noci jakž takž spí. No po třech čtyřech hodinách to ještě jde, takže pak uvidím. No snad to taky zvládnu, nejsem debil neééé?

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 13:37
- Nahlásit

Holky dneska mi přišly fotky z digitálu, objednala jsem si je přes net předevčírem a dneska ráno dorazily. Jsou krásný a levný na www.happyfoto.cz
vůbec jsem to nečekala tak pěkný a tak rychle, jen nemám album na 10x15

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 13:39
- Nahlásit

jablunka
říkám si:"Proč si místo sexu rači neobjížděla útulky!"
Hele pani, nerouhej se, nebo si pro toho tvýho Štěpánka přijedeme, jeden klouček by se nám do party ještě hodil.

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 13:41
- Nahlásit

Martina
týýýýý vago tak pěkně papá a to chceš přikrmovat??? né snad
taky jsem zvědavá až půjdu s Péťou na kontrolu jak přibere

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 13:45
- Nahlásit

Petra
a to chceš přikrmovat??? né snad
no od půl roku budu přikrmovat i když takhle pěkně papá, tak mi to mudra říkala.

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 13:46
- Nahlásit

Martina
nebo si pro toho tvýho Štěpánka přijedeme
Teď už ho nedám,páč jiný už mít nemůžu a zase bych musela objíždět ty útulky!

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 14:10
- Nahlásit

Martina
asi bych ještě chvíly vydržela být tebou, čoveče takoví pěkný přírůstky snad nemají ani brojleřeři-to mi říká máma o Péťovi

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 14:26
- Nahlásit

Martina
ty taky bych s příkrmama počkala...mi začli před 6 měsícem,ale pokud si vzpomeneš Vikinka přibírala dost málo...tohle je super
Petra
a kolik Péťa váží nevíš??
Martina
no od půl roku budu přikrmovat i když takhle pěkně papá, tak mi to mudra říkala.

to jo ale jen malinkoé
Vikince bylo 11 měsíců a váží 9,300 kg a máme 8 zubů

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 14:30
- Nahlásit

sarax
minulou sobotu měl přesně 7kg a to mu ještě nejsou 4měsíce až 15.1.

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 14:33 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

čoveče takoví pěkný přírůstky snad nemají ani brojleřeři

No teda, pěkná váha 7,8...
Ptala jsem se na kaši, tak mi říkala, že tak po měsíci, až bude tohle zvládat, tak večer kaši, takže od 7. měsíce
Taky jsem četla, že kaše až naposled. No, my jí začali kvůli kojení v noci..a naštěstí ok.

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 14:34
- Nahlásit

Petra
asi bych ještě chvíly vydržela být tebou
to já vydržím do konce ledna, to nám bude 6 měsíců a pak začnem.

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání