Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:55
- Nahlásit

Ahoj holky, prosím o radu, jak mám přenést fotky z emailu do fotek které si stahuji z foťáku?

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 12:31
- Nahlásit

Petra
¨mno nevím přesně co chceš udělat..ale v mailu na fotky klikni pravou myší a je tam uložit..a najdeš jen cestu kam
Terri
já myslím že je to někdy i bolí...páč Vikina se někdy i rozeřvala...rvala si vlasy a uši

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 13:11
- Nahlásit

sarax
to jsem zkoušela a nějak mi to nejde, ještě to zkusík

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 13:14
- Nahlásit

tak to nejde bude v tom asi nějaký háček

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 13:15
- Nahlásit

tak už jsem na to přišla

Péťa chudák má rýmu a dost fest si rve ručičky no všechno do pusinky tak mi to připadá na zuby Martin je měl tak ve 4měsíci

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 13:57
- Nahlásit

Petra
tááák jsi šikovná
Zoubky to být můžou

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 14:54
- Nahlásit

Petra
Vikča měla první s v srpnu ale slintala a řvala někdy od 3 měsíců

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 18:54
- Nahlásit

sarax
Vikča měla první s v srpnu ale slintala a řvala někdy od 3 měsíců
přesně tak, Dorinka by nás všechny sežrala , slintá, že jí tečou kšandy po bradě a na žuby to zatím nevypadá.
Holky dostaly do pokojíčku na válení tenhle polštář, je plněnej těma polyst. kuličkama.
Tak už se o něj holky budou prát, protože i Dorotka je v něm hrozně spokojená. On hrozně příjmně hřeje.

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:40
- Nahlásit

Hlásím se ke slintajícím hubeným dlouhým od 3 měsíce A furt nic (teda krom slintání).

Jinak, máte zkušenost s takovými "lupy" na hlavince?

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:05
- Nahlásit

Terri
s takovými "lupy" na hlavince?
máme..ale páč jsme sklerotici nezeptali jsme se můdr...se to snad něčím mazalo..Vikinko to měla celkem dost tedka to mizí
Martina
ten je božííí...a Dorotka krásná kdes ho vzala???to nutně potřebujem

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:21
- Nahlásit

sarax
máme..ale páč jsme sklerotici nezeptali jsme se můdr...se to snad něčím mazalo..Vikinko to měla celkem dost tedka to mizí
nám to po normál olejíčku nezmizlo, tak jsme teď dostali salycilovou kyselinu. Můdr řekla, že namazat hodinu před koupáním a pak vymýt a vyčesat. V lékárně nám zas řekli, že mazat jednou denně (na celý den).
...
Martina
To je pořádný polštář Dorotce to sluší
My si teď koupili koberec a na to deku a Malá konečně bude na zemi.

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:21
- Nahlásit

Terri
Jinak, máte zkušenost s takovými "lupy" na hlavince?
máme, je to Uďo noumální. Před koupáním namaž Michalce hlavičku, tam kde ty stroupky (vždycky jsme tomu říkali šurpa) a vem všiváček a OPATRNĚ ji to seškrabej, ale musí to být tím olejem hodně promaštěné a potom ji normálně vykoupej. Nelekej se, že bude mít červenou hlavičku, to za chvilku zmizí.

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:23
- Nahlásit

Martina
Uďo noumální
nezapomenutelné...
Před koupáním namaž Michalce hlavičku, tam kde ty stroupky (vždycky jsme tomu říkali šurpa) a vem všiváček a OPATRNĚ ji to seškrabej
Tak to je to stejné jak řekla dochtora, tož ok Díky.

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:29
- Nahlásit

Jinak, musím se trošku pochlubiti Mišančiným peřím - v poledne už sní plnou dávku - tj. 200 g A večír kašičku taky (nechá mamce pouze k ochutnání)

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:32
- Nahlásit

sarax
Terri
děkujeme za pochvalu
sarax
ten je božííí
kdes ho vzala???to nutně potřebujemˇ
to je od Ježííííška, takže nevím. Ale tobě to prozradím. Prodává to tu jeden soukromník. Šije mu to švadlena na zakázku, je to jeden z prvních kousků co udělala. A začíná mu to jít na odbyt. Nejdřív když jsem to viděla, tak mě málem šlehlo, protože to zabere to poslední místo co tu máme k hnutí, ale teď se mi to docela líbí. Vytvaruje se to krásně podle těla, takže to drží klidně i jako křeslo. A nevěřila jsem tomu, ale fakt to hrozně příjemně hřeje, takže na ta moje záda a krk parádní. No ještě si fakt najít víc času a moct ležet.

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:33
- Nahlásit

Terri
v poledne už sní plnou dávku
to je šikulka, to víš přišla na to, že ty tvoje cisterničky nebyly nic moc a navíc se to papání z nich těžko doluje.

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:38
- Nahlásit

Martina
to je šikulka, to víš přišla na to, že ty tvoje cisterničky nebyly nic moc a navíc se to papání z nich těžko doluje
ale tož to zase si dáchne ráda
Jsem zvědavá, jak se vyvine noční kojení - včera a předevčírem jedno vynechala....ale chtěla dudlík (tak jsem stejnak nespala), ale kdyby to tak pokračovalo...

Sarax
Jsem srovnávala Nutrioln a Nestlé - rýžové kaše
- stojí skoro stejně
- skoro stejná gramáž
- vitamíny lepší spíš v Nestlé, ale nevím jaká je denní norma...
- ALE u Nestlé je dávkování 8 lžic a u Nutrilonu 4 lžíce!

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 21:43
- Nahlásit

Jooo, tohle jsem vám ještě chtěla ukázat. Dorotka objevila novou zábavu, chytá kapičky a móóc jí to baví i když se jí moc nedaří.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 21:47
- Nahlásit

Terri
no však..Nestlé nedávám a to sem to nezkoumala dávám Nutrilon a Sunarku
a to dávkování...já to dělám na řídko do láhve
Martina
to je boží

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 21:55
- Nahlásit

Martina
krásné fotky! a to už necháváš Dorotku takhle sedět? To se smí? Jak vlastně (z jaké polohy) si poprvé sednou...?

sarax
Nestlé nedávám a to sem to nezkoumala dávám Nutrilon a Sunarku
my Nestlé koupili jako první (to jediné tu měli), takže jsem ze začátku nezkoumala ostatní...ale už jsem Nutrilon koupila, tak to zkusíme.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 22:01
- Nahlásit

Terri
zkus i Sunarku s medem a banánama na dobrou noc je fajn
sednou si nooo...myslím že většina dřív leze než si sama sedne...já Vikče nepomáhala a neposazovala...až když jí to šlo samo...sednou si většinou z boku a pololezetedka si sedáme z lehu a sme frajerky

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 22:06
- Nahlásit

Terri
to už necháváš Dorotku takhle sedět? To se smí?
Tak nevím jestli se to smí, ale nechávám. Normálně ji koupu v leže, pak jen na chviličku, zacákeme ručičkama, pochytáme teda nepochytáme kapičky a zase lehnout, ale chováme se normálně v sedě, protože když je v pololeže tak se zvedá a zvedá. Ale abych jí někde schválně nechala zapřenou, aby seděla, tak to ne, vždycky jen tak chvilku. A o sezení napsala sarax, je to přesně tak, holky seděly docela dlouho 8. - 9. měsíc, fakt lezly, převalovaly se, ale to sezení je pro mimča těžší.

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 22:12
- Nahlásit

sarax
Martina
dík za popis add lezení /sezení ok Miš se rozčiluje, že když zdvihá hlavu (alá sklapovačky) tak jí to do sedu nejde
A jsem si říkala, že takhle to asi holka nepůjde...

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 22:13
- Nahlásit

Terri
A jsem si říkala, že takhle to asi holka nepůjde...

ale jo půjde...v roce skoro a stejně se radši převalí na bok a na všechny 4 a pak si bud sedne,vstane nebo tak něco

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 22:16
- Nahlásit

Terri
alá sklapovačky
tak to je přesný, nepopsala bych to líp.

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 22:18
- Nahlásit

sarax
Terri
ještě add kaše: Nevyzkoušely jste kaše od Hami???

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 23:41
- Nahlásit

Martina
mám je tu taky ale zatím sem je nedávala...pokus můžem provést a poreferujem

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 23:47
- Nahlásit

sarax
pokus můžem provést a poreferujem
tak to se těšíme. Já právě dostala od mudry tu knížečku hami ohledně jejich produktů. Normálně už si ani nevzpomínám jakouže kaši jsem kupovala holkám. Vím, že jim nejvíc chutnala taková ta rýžová s nějakou příchutí, ale co to bylo za značku už si fakt nepamatuju, no už je to let.
Tak náš poklad před chvilkou usnul, takže jdu taky neb jsem na dnešek vůbec nespala kvůli mému zoubku, celou noc jsem trávila tím, že jsem si prolévala pusu studenou vodu, ale běda jak se ohřála, trnula mě celá huba. Tak jsem dneska ráno vyzkoušela zubní pohotovost jestli se opravdu platí. A platí !! V noci bych dala skoro všechno za to, aby se mi ulevilo a já mohla aspoň na hodinku usnout. A to zrovna Dorotka spala úplně vzorově. Tak mažu do hajan dobroooouuuu

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 00:12
- Nahlásit

Martina
dobrou
já dávávala dětem kaši od Milupy..ta bejvala fajn
ani nevím jestli se ještě dělá

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 03:28
- Nahlásit

Martina
Nevyzkoušely jste kaše od Hami???
Mě Štěpas jiné nechtěl a já se mu řádné ochutnávce všech ostatních nedivila!

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání