Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 2 Led 2008 21:10 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

brut
Martina
jak to mám všecko stíííhat

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2008 21:33
- Nahlásit

Terri

zkus to,se těším na Mišku

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Led 2008 22:08
- Nahlásit

Terri
jak to mám všecko stíííhat
no jasně, teď ještě další zábava - smajlíci co?

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 00:41
- Nahlásit

brut
Jak se ti povedlo vyfotit všechny děti i se psama?
Mám perfektní minutové odložení!!! Ale chraň bůh.že by to trvalo o fteřinu dýl!

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:19
- Nahlásit

Holky prosím vás kde a kdy se hlásí délka mateřské dovolené, doufám že jsem to prošvihla

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:23
- Nahlásit

Petra
Na sociálce,tam kde žádáš o přídavky a jiný věci a mám pocit,že musíš zažádat před 21 měsícem dítěte,ale radši si tam zajdi!

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:53
- Nahlásit

jablunka
už jsem tam volala prý to stačí během ledna, kolik roku budete doma vi já 3

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:57 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Petra
Já 4 páč mi stejně nevznikl nárok na vyšší mateřskou!

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 10:06
- Nahlásit

počekej jek to já myslela že si můžeme vybrat

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 10:08
- Nahlásit

Petra
No ty možná jo,ale já neměla na vybranou,protože jsem před mateřskou nepobírala PPM.

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 11:02
- Nahlásit

jablunka
já budu asi teda 3 a pak bude 4
a pak končím a poslední MD bude 4

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 11:15
- Nahlásit

sarax

Mě je to fuk,páč mě stejně do práce nigde nevezmou,tak ať platí pracák a sociálka!

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 11:19
- Nahlásit

brut
co Míši noha, vše v pořádku?
co by dneska stehy ex a noha je hnusná a volezlá :
ale jinak už dobrý
jablunka

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 11:40
- Nahlásit

Petra
vcera jsem na te socialce byla, vyplnis papiry ( mela bys mit s sebou rodny list ditete). rekli mi, ze na to stejne jeste nemaji program ale ta pani byl prijemna, takze zadne problemy...
sice si muzeme vybrat, ale clovek musi splnovat nejaka kriteria ( vysku platu pred MD a v pripade 2-lete zazadat do 22 tydnu veku ditete- pokud je to po 1.1.08...)

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 12:42
- Nahlásit

Petra
Je to tak jak píše Jablunka. Pokud jsi pobírala PPM tak můžeš být doma tři roky za 7 600, ale pokud jsi nebyla zaměstnaná a nepobírala PPM, tak i když budeš doma jen tři roky, tak ten třetí už pobíráš 3 600,- což je potom lepší zůstat doma čtyři když už.
kolik roku budete doma
já budu doma tři roky neb už se v práci určitě nemůžou dočkat až nastoupím a vůůůbec si to tam beze mne tři roky nedokážou představit.
No mě by se nejvíce líbila varianta 11 400,- ale to bychom si museli do dvou let pořídit toho kloučka a to asi nebude pravda.
sarax

hele ty to máš teda naplánovaný, to ti teda povím. Skoro jako Emil Nádeníček

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 12:44 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Tož já se s fotkama vynasnažím

Na sociálce jsem taky byla - musela jsem vyplnit za prosinec a teď musím přijít znovu totéž udělat za leden ale na nové formuláře, včetně potvrzení zaměstnavatele o délce MD.

Jinak, vybrala jsem si taky 3 roční ale do práce částečně půjdu dřív .

Mar
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 12:51
- Nahlásit

HELE,že Vám sem lezu, co to je PPM?

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 12:53
- Nahlásit

Mar
peněžitá pomoc v mateřství, takže taková ta klasická mateřská půlroční, jak se říkalo dřív.

Mar
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 12:55
- Nahlásit

Martina
stejně nechápu,ale dík

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 12:58
- Nahlásit

Mar
jakto že néééé??? Vyplácí to zaměstnavatel a je to 69 % platu, stejně jako neschopenka. Pokud je zaměsnavatel malá organizace do 25ti zaměstnanců, tak to stejně vyplácí sociálka, ale pořád je to ta peněžitá pomoc v mateřství - půl roku.

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 15:20
- Nahlásit

Mar
Dnes je Mateřská a Rodičovská. Mateřská je, jak píše Martina, půl roku a máš na ni ze zákona nárok. Zaměstnavatel Ti vyplácí 69% platu, ale je stanovana horní denní hranice, cca 400 kč či tak nějak. Pokud máš ještě něco v kolektivní smlouvě, tak Ti zaměstnavatel, pokud máš hrubou mzdu vyšší než těch 14000 coby 69%, doplatí.
Po půl roce žádáš o rodičovskou, která může být 2-4 let (po novu). Můžou jí pobírat oba rodiče, resp. jeden z nich, ale platí se vždy jen na nejmladší dítě.

Mar
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 15:23
- Nahlásit

Terri
ajo tagle,taže v zkratce - dyž sem šla na mateřškou (bo rodičovskou bo co to je) z práce, dostanu pak víc peněz? (jakože ty 3 roky bo kolik?)

chápejte, vubec to neznám, místo mimina bych radši štěně a tááák ale ráda se zase přiučím, páč šecko se dycky jednou hodí ne?

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 15:27 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Mar
První půjdeš automaticky na mateřskou, písemně to zaměstnavateli oznámíš, resp. gyndař Ti dá lístek s doporučením, kdy na MD jít. Doporučením se řídit můžeš a nemusíš. Obvykle se nastupuje 6-4 týdny před porodem, ale nastoupit ji můžeš i dnem porodu. Pozor, o to se Ti ale zkrátí, čili nemůžeš si ty 4 týdny vybrat "pak". Na MD dostáváš od zaměstnavatele 69% platu.

No a až si odbudeš těch půl roku na MD, tak zaměstnavateli oznámíš, že nastupuješ buď do práce nebo na rodičovskou a zajdeš si na sociálku o rodičovskou požádat. Rodičovská je dle doby tj. na 2 roky dostáváš přes 11 tisíc, na 3 roky 7600 a na dýl už to tu holky psaly.

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 15:30
- Nahlásit

Mar
ale ráda se zase přiučím, páč šecko se dycky jednou hodí ne?
hele moc dopředu bych to nestudovala, páč ty kokoti to stejně ještě stokrát změní.
Když nebudou zrovna dělat tohle:

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 16:27
- Nahlásit

Tak se pokusim taky o fotoseriál, snad se mi povede

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 16:31
- Nahlásit

Vcelka
Bomba fotečky a Karolínka je nádherná!!!

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 16:40
- Nahlásit

Vcelka
Krásnej fotoseriál. Karolínka je opravdu kočka a jaká je na to focení vyfešákovaná.

Takže Terri teď už jsi tu brzda s fotkama jenom ty.

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 16:56
- Nahlásit

Vcelka
no uzasny!! je nadherna
proste boxer a dite je fajn dvojka

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 17:11
- Nahlásit

Artroza
no zatim s nima musim pomalu, nemá cenu to nějak uspěchat, takže postupně je k ní pouštim, takže jak ze začátku měli zákaz do ložnice, tak ted už si přídou počuchat, ráno poležet. Problém je když jsou u ní oba najednou, tak Blade dost žárlí, tak mám strach aby se mi nad ní neservali a taky sem furt u Bladea ve střehu když na ní kouká tak nevim co se mu honí v hlavě, protože většinou když se přísně zadívá na Vikyho tak pak po něm vyjede. Ale jinak to s nima jde docela v pohodě.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 19:29
- Nahlásit

Vcelka
Nádherné fotečky, Karolínka je fešanda , mně se nejvíc líbí ta poslední fotka

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání