Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 16:26
- Nahlásit

Vcelka
mi mažem bepanthenem nějaký opruzení a do druhýho dne je to v klídku
Martina
jj ubrousky můžem jen Pampers
jinak pleny používáme pampers active baby adobrý..huggies byly fajn dokud byla malá a moc toho nepočůrala..tedka už nestašily...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 16:46
- Nahlásit

ubrousky sem měla buď pampers a nebo fixies, kámoška dělá obchoďáka pro hartmann rico tak mi navozila dost věcí od fixies, takže těch ubrousků tak mám ještě asi pět balíčků, používala sem je i před tim a to se neoprudila, tak nevim jestli by to bylo z toho. I když je fakt že v porodnici nám dětská dr. řikala že voda je prostě voda, že ty ubrousky je lepší používat jen na cesty a doma zadek omývat vodou.
Taky má docela pupínkatý obličej, přemýšlela sem jestli třeba nejím něco co jí vadí, ale nic mně nenapadlo.

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 18:42
- Nahlásit

Vcelka
někdy se to stane i po tvojem jídle, mohla si sníst nebo vypít něco ostrého, nám pomáhá rybilka ale mažu po každé, přebalení

monika
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 18:46
- Nahlásit

na opruzeniny mi u holky nejlépe a hlavně nejrychleji zabrala Pevaryl krém nebo mast. Jenže je jen na předpis. Ale fakt to znizelo do druhého dne.

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 19:57
- Nahlásit

Vcelka
že v porodnici nám dětská dr. řikala že voda je prostě voda, že ty ubrousky je lepší používat jen na cesty a doma zadek omývat vodou
na to jsou taky různé názory jako na všechno. U nás v jedné porodnici ubrousky nedoporučují a ve druhé je psali na seznam co máme mít s sebou. Ale já si to bez nich vůbec nedovedu představit, je to prostě všechno o pohodlí.
Taky má docela pupínkatý obličej
to je normální, jsou to takový potničky, určitě to nemá pořád, je období kdy to má víc a kdy míň, třeba po koupání je taková krásná vyhlazená a během dne když se trochu zapotí, tak jí to vyskáče ne? Ničím to nemaž, samo to zmizí.
Z jídla by to nemělo být, nejez hlavně citrusy.

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:49 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

Martina
jo ty pupínky né, no i když já nemůžu mandarinky jinak s citrusů spíš ochutnávám ale mandariky stačí si snad jen čuchnout a P má pupínek
Ale na tu prdelku sem mylsela že to může být i z jídla a ubrousky taky používám a snad všechny možné i když Pampers a Nivea vedou ty sou nej ale taky někdy meju vodou v umyvadle P se to líbí

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:55
- Nahlásit

Péťa je pořád protivka není to opřád on teplotu má stále zvíšenou a najednou z ničeho nic začne strašně plakat, je to brouček malej lituju ho, asi ho bolí bříško po těch ATB. Snažím se do něj naít ten čaj aspoň ždibec je to fenikl tak by to mohlobít dobré na to bříško

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 21:27
- Nahlásit

My začali s Huggies, ale jak jsme zkusili Pampers (ze začátku Sleep and Play), tak už jsme Huggies zatratili A teď jsme na těch klasických Pamperskách.
Ubrousky Huggies nám neseděli vůbec, takže taky Pamperskové.
Jinak v porodnici nám na opruzeniny krom Bepanthenu doporučili Bübchen - je to prý silnější. ALe obsahuje to zinek, takže to nemáme používat denně.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 22:25
- Nahlásit

Terri
Bübchen - j
po tom mrknu...se přiznám že Rybilku fakt nemůžu..je mi blivno

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 23:04
- Nahlásit

sarax
se přiznám že Rybilku fakt nemůžu..je mi blivno
i mě, úplně se vracím do dětských let, kdy do nás cpaly učitelky ve školce rybí tuk. fujtajxl

janča
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 08:48
- Nahlásit

Martina
Ahojky, kdybys nečetla vzkaz na mimibazaru píši i sem.
To víš, že jsem to já
V prosinci jsme si přivezli Airinku - více fotek máme na www.gwen.websnadno.cz - je to taky havaňačka
Jinak prohlídla jsem fotečky - Dorotka je naprosto úžasná, moc se vám povedla
Vidíš mám i stejné skore jako ty - 4 holky - ale v trochu jiném poměru

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 10:57
- Nahlásit

Rybilku
Jak to vlastně vypadá, co to je? Rybí tuk pamatuju fůůj..

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 11:11
- Nahlásit

Terri
to je mast na zadek v tubě..vraž do toho 30 korun kup to a vočuchej...fakt to smrdí straou rybou sem tím Vikince jednou namazala zadek a dítě pak i přes pleny smrdělo na 3 metry..

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 11:15
- Nahlásit

janča
Vidíš mám i stejné skore jako ty - 4 holky - ale v trochu jiném poměru
jj, a dál už pokračovat nehodláme, teda zatím, nevím co bude za rok že?
Děkuji za pochvalu Dorotky, hned jsem jí to vyřídila. Tvoje holky jsou taky skvělý, aspoň má Gweny společnici.
Tak se zase někdy ukaž
Terri
Jak to vlastně vypadá, co to je?
je to normální mast na zadeček na opruzeniny, hrozně smrdí rybinou, je bílá, hrozně smrdí a navíc nám ani nepomáhala, kdysi jsem jí zkusila u holek a stačilo.
http://www.lekarna-melnik.cz/shop.php?action=show_ product_detail&product_id=215467

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 11:16
- Nahlásit

sarax
dítě pak i přes pleny smrdělo na 3 metry
jj, to je přesný, řekla bych, že i na 4 metry

Petra
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 14:51
- Nahlásit

dítě pak i přes pleny smrdělo na 3 metry teda já se přiznám že mě to ani tak strašně nesmrdí, ale je pravda že já už nedostávala rybí tuk tak to bude asi tím
taky mám doma na prdelku od batolete-je v tom olej z oliv, taky od nivei a Bübchen oba tyhle krémy jsou takoví hodně hustý zato ten od batolete je takoví mazlaví, ale který pomáhá víc a který míň nevím Péťa má zatím prdelinku bez, ale mažu fakt po každém přebalení a čím koli co mi přijde pod ruku

jo a já pleny fakt jen od pampers vyzkoušela jsem už za Martínka všechny a i teď za Péti jsem zkusila víc druhů a zůstanu věrná. Do teď jsme měli velikost 3, nevíte jak velké balení je u 4? 3 už nás mačká kolem stehýnek

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 15:30
- Nahlásit

Mně nepříde že by ta rybilka nějak hodně smrděla, to mi teď spíš smrdí ta Ondřejova mast. Nicméně pupínky na zadku má furt stejný.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 15:55
- Nahlásit

a zase pár foteček

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 19:34
- Nahlásit

Martina
sarax
Tak to tu rybilku kupovat nebudu Ale Bübchen nám pomáhá, teď jak Malá víc kadí, tak jsme to taky museli řešit. Do dvou dnů většinou pupínky zmizí a pak zas mažu Bepanthenem nebo Sebamedem.

Vcelka
Krásné miminko!!!

To all
Chtěla jsem se vás zeptat, večer při kašičkách, dostává Malá větší bolesti bříška, bolestivě pláče. Zažili jste to taky? Je to skoro každý večer, pravidelně. Tak nevím, zda je to přivykáním trávícího traktu a nebo kašičkama...

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 19:51
- Nahlásit

Terri
no my měli taky trochu problémy...sem usoudila že je malá a tu kaši řídkou v láhvi a pohoda.D
Vcelka
nádherná holčička

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:32
- Nahlásit

sarax
no my měli taky trochu problémy...sem usoudila že je malá a tu kaši řídkou v láhvi a pohoda.D
myslíš že je to JEN hustotou?

Petra
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 13:24
- Nahlásit

Terri
ahoj Péťa taky někdy pláče že ho bolí bříško, myslím že je to tím že je unavený a chce se rychle najíst a hltá, poněvač u nás to hustotou asi nebude, a stane se to opravdu když spěchá a je unavený-přetažený

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 13:44
- Nahlásit

Terri
mno myslím že klidně....je to po kaši tak je to možný..zkus jí řidší do láhve

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:04
- Nahlásit

Vcelka
jéééé to je prdelka hezká.

Tak jsem dneska objednala Dorotce takový to sedátko do vany. Ještě by to chtělo nějakou kačenku nebo něco a jdeme na to.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:08
- Nahlásit

Martina
takový to sedátko da vany sem dneska koupila
snad nám dodělají koupelnu...a udělám vanový fotky

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:13
- Nahlásit

sarax
takový to sedátko da vany sem dneska koupila
no vidíš, to je ale nááhodička. Máš výhodu, vyrazíš a nakoupíš co chceš.Tady v tý díře na mě koukají jak na cvoka, když něco takovýho chci. Stačilo mi, když jsem se tu v lékárnách ptala na tu odsávačku baby-vac na vysavač, tak si o mě fakt mysleli, že jsem asi upadla na hlavičku. Hroznej problém a museli by se podívat, jestli to nějakej jejich dealer nemá atd. atd. Tak já jsem takovej ten nákupčí přes net. Ale baví mě to, teď fakt ulítávám na tom mimibazaru, tam je vám těch pí...inek, normálně se musím krotit, zrušila bych už takhle hubenej účet.

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:51
- Nahlásit

že je unavený a chce se rychle najíst a hltá, poněvač u nás to hustotou asi nebude
No je fakt, že Miška tu kaši hltá pořádně. Včera jsem ji udělala řidší a bříško zabolelo ale ne tolik jako obvykle. Taky bývá hodně unavená, u posledních soust už skoro spí. (Ale jak ju dám do postýlky, tak se probere). Taky má úplně dojedený talíř, nevím, zda jí nedat víc (potom stejně dokojuju a vypije toho docela hodně.

Sarax
Jinak poznatek k Nestlé a Nutrilonu - chutě.
Mišce chutná Nutr víc než Nestlé. Mně opačně Nutr mi připadá jak klasická krupice než Nestlé bylo takové delikatesní
Ještě jsem teď koupila Hamé s malinama...tak jsem zvědavá

Jaký dáváte čaj? (od 6. měs.)

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 18:07
- Nahlásit

Terri
já dávám směsku od Hippu...šípkovou růženku,karkulku,pomeanč,merunkovej nápoj,jablko s medunkou a zelenej čaj asi Sunarka

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 18:27
- Nahlásit

sarax
Takže nevadí že to jsou "nápoje" a ne čaje? V porodním kurzu nám to zatracovali
Kolik prosímtě dáváš teď a kolik jsi dávala předtím té kaše (množství vody a lžíce)...

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 21:16
- Nahlásit

Terri
já dávám do láhve 250 vody a 8 odměrek..lžícema se to blbě nandavá
do misky bylo míň vody a víc odměrek....

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání