| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 20:41
- Nahlásit
by mě zajímalo jak se nám ten Péťa povedl
eslivá vy nemáte teda spíše pošťáka (sorry )
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 09:55
- Nahlásit
sarax
Tak co Vikinka, jaká byla noc??
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 10:05 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Mel
No u mě to na sonu bylo zcela nepřehlédnutelné 22 dnů po vynechání MS. A to jsem 14 dní čekala úplně v klidu a neřešila to, po 14 dnech si ze srandy udělala těhotenský test (růžovější dvě čárky už v životě neuvidím! no a týden na to mě vzali na UZ a tam to bylo opravdu nepřehlédnutelné i pro laika.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 12:16
- Nahlásit
Garfield
hele, já zatím čekám 33. den, kdy to dostanu.... já jsem v klidu, jen mi přijde divný, když mám cyklus spíš tak 26 dní (teď co neberu prášky) a s vynecháním jsem problémy nikdy neměla...
sarax
právě jsem si udělala třetí test a stále negativní, tak snad to je jenom takovej nějakej výpadek... třeba spojenej s nadměrnou konzumací alkoholu a možná i způsobený tím šílenstvím, co mě teď postihlo Ale včera jsem tě pěkně pošťouchla s tou svatbou, co?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 12:19
- Nahlásit
Martina
to jo to chce páááč po 15ti letech manželství to už fakt zamilovaný nepřítomný pohled nevykouzlím i kdybych se potentočkovala
jo, já si to užívám... si nestěžuju... proto píšu, že zase hned pak řešit takový vážný věci jako děcko, by to dost zkrátilo...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 12:47
- Nahlásit
Mel
jestli je negativní test i teď, tak si holt na mimčo budeš muset počkat do příštího měsíce
Rozhozený cyklus můžeš mít nejen silvestrovským popíjením, ale přirozeně... prostě jednou za čas dojde ke zpoždění bez nějakého objektivního důvodu.
sarax
chudinka Viktorka, doufám, že jí bude brzy dobře, dej jí za mně pusinku
Včelka
malá je moc hezoučká holčička
Petra
hlavně, že už jste v pořádku
Terri
Martina
prosím další přísun foteček, ať se mám čím kochat
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 12:58
- Nahlásit
no noc byla fakt vášnivá..večer kolem 8 měla po odečtení 39..fakt masakr...takže sem srážela teplotu a děsila mě představa febrilních křečí...naštěstí pohoda..i tam máme od mudr Diazepam při teplotě nad 39,5 má dostat 1/4 5mg diazepamu...doufám že už to bude jen lepší...
ale taky máme novinku i lepší...máme nový boty a bačkory
dámy ceny lidové...chtěla jsem boty se žirafou...značka nezávádné obuvi pro děti..a zimní botičky nás stály jen 800 kč..bačkůrky už byly ok jen za 160
nafotím a ukážu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:11
- Nahlásit
brut
prostě jednou za čas dojde ke zpoždění bez nějakého objektivního důvodu.
hele, kdyby se to třeba někdy stalo, tak v poho... za těch 16 let s tím fakt nikdy problém neměla... teda je fakt, že prášky jsem z toho brala nějakých 14 let....
sarax
woe, ta Vikoška bude ale kóča, boty za osm stovek - to snad nemám ani já
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:21
- Nahlásit
Mel
Přikládním se k brut.Nikdy se mi menstruace nezpozdila.Vždycky byla jako hodinky.A před pár měsíci jsem měla asi týden zpoždění.Když jsem si šla celá nervózní koupit test a došla jsem na záchod,tak se ta mrcha ukázala.Takže se to opravdu stát může.Obzvlášť,pokud máš nějaké zdravotní problémy
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:21
- Nahlásit
sarax
chudinka malinká taky jsme měli 39,2 po odečtení a to už je o strach. jo jo vrajeřinka něco stojí
holky dneska jsem byla v LIDLU a mají tam pěkný pleny CIEN za 209kč a je jich 56ks a jsou fakt pěkný, žádný plastáky, jsou pěkně papíroví vzala jsem 4-9kg ale příště vemu větší
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:01
- Nahlásit
Mel
...a jestli zlobí ledviny, tak to odnáší celý organismus včetně M, to k tomu může patřit. Ovšem ledvinovej šutr by fakt falešný test nezpůsobil.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:14
- Nahlásit
Mimochodem asi to bude kec, ale prý v pokročilé fázi těhotenství už vychází testy negativní. Je to možný? Připadala bych s jak pako, dělat si v 7. měsíci testa.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:16
- Nahlásit
Garfield
Zrovna nedávno mi říkala kamarádka,že její kolegyně na to přišla až v 5. měsíci.Menstruaci měla a nepřibrala.Malé bříško měla až v 7. měsíci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:22
- Nahlásit
sarax
Vikča bude fešanda Hlavně ať je bez horeček, prdelka
Mel
No, když si vezmeš, jak jsi dodržovala nějakou pitnou životosprávu, kolik jsi toho naspala, že se ti objevil ledvinový kamínek.... tak pak máš i ten cyklus rozhozený.
Po vysazení prášků může až půl roku haprovat... to jen tak naokraj
Garfield
to netuším, nikdy by mně nenapadlo si test dělat v okročilé fázi .... ale hormony vyplavené máš celou dobu, takže by měl být stále pozitivní, dle mně
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:23
- Nahlásit
abby
No taky mi nedělá problémy to zatím maskovat, kdo to neví, asi by si nevšiml. Ale během prvních 3. měsíců byly takové změny, že to není možný zasklít (tedy v mém případě).
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:47 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Garfield
Mě to taky překvapilo.Kdybych to neslyšela od důvěryhodného člověka,tak tomu nevěřím.Prý šla na preventivku na gyndu a odešla s radostnou novinou.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:51
- Nahlásit
Největší sranda je,že kamarádka je z toho tak vyplašená,že si nakoupila hafo testů a po každé menstruaci si je dělá.Co kdyby to měla taky tak
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:56
- Nahlásit
Mel
hele, mě se vloni stalo,že jsem to nedostala jeden měsíc vůůůbec! já uplně na prášky, na gyndě sem byla skoro denně, testů sem udělala asi 15 a doktor mi na to jenom řek: "no,to se prostě někdy takhle stane, jinak jste naprosto v pořádku, gravidní taky ne"
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 17:33
- Nahlásit
holky ta pleny jsou super, řekla bych že jsou srovnatelné s Pampers, a dokonce mají ve předu žlutý prožek a když je v plence načůráno tak zmodrá, za tu cenu se mě fakt líbí
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 17:45
- Nahlásit
Garfield
si toho testa udělej, to mě zajímá
brut
no, ale já takhle zhýralý akce mívám i častěji a zatím vždycky všechno v pořádku... jako nemyslím si, že bych byla v tom, ale už jsem si koupila ty prášky, tak bych je ráda začla brát, než v tom fakt budu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 18:20
- Nahlásit
Mel
aha, já myslela, že jsi vše jen o měsíc odložila .... zhýralé akce se ale u tebe většinou obejdou bez následků ( tím myslím šutřík a ne mimčo), takže se neplaš a čekej ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:03
- Nahlásit
Garfield
ty si ten test udělej bo sem na to zvjedavá
jinak Vikče je už líp takže sem klidnější
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:08
- Nahlásit
brut
prosím další přísun foteček, ať se mám čím kochat
tak je to tady, dvě včerejší a nová zábava - papání nožiček je dnešní před koupáním.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:09
- Nahlásit
sarax
jinak Vikče je už líp takže sem klidnější
To je dobře, Viktorce se ulevilo a mamince určitě ještě víc. To bude tím jak jsme na ní tady všechny myslely.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:11
- Nahlásit
Martina
krásná Dorotka
fakt....je to už paráda...nabijem baterky a nafotíme s botkama
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:14
- Nahlásit
Martina
jééééééé ta je ale kouželnááááá, moc jí to šluší hlavně ta třetí od spodu tam si asi něco myslí
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:16
- Nahlásit
sarax
to je príma že už je Vikče už líp
Martínek měl svoje první botky (kozačky) za 700,- a všichni se mi moooc divili že sem to koupila
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:18
- Nahlásit
sarax
Petra
děkujeme za pochvalu
ta třetí od spodu tam si asi něco myslí
jj, řekla bych, že něco jako: už seš s tím foťákem fakt trapná , jestli ona to nechytá od těch starších sestřiček.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:19
- Nahlásit
Martina
jj, řekla bych, že něco jako: už seš s tím foťákem fakt trapná
jooo úplně na to to vypadá,
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:23