Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Martina
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:04
- Nahlásit

Terri
no nějaký ty pády, boule a tak tomu se člověk neubrání. Tady v baráku se rok a půl starej klouček opařil, maminka vařila čaj.
Měl popálenou ručičku a hrudník, na tom mu museli udělat plastiku, byla s ním hrozně dlouho ve špitále. To je potom hrůza. Nějaké té bouličce se člověk nevyhne. Ale to není jen u těchle malých, naše mladá, když jí bylo asi jedenáct, tak se houpala v kuchyni, držela se za pracovní desku a naproti mám takovou odkládací skříň, tak se na tom zhoupla, padla na hubu a rozsekla si bradu, byli jsme na šití. A pak že jsou holky klidnější.

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:06
- Nahlásit

sarax
matkou co po 5 minutách bouchne
no to vydržíš ještě dlouho. No nic jestli nebude nějaká změna od nového pololetí, začneme s doučkem taky.
Tak se tu mějte, my jdeme ven. páááá

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:09
- Nahlásit

sarax
no člověk si to vyčítá ale fakt nejsme supermanky a nemůžem bejt všude.)
já vím... to si člověk, který Malé nikdy nehlídal (nebo už je to dlouho co hlídal) ale neumí představit... a pak má třeba takové řeči jako "máš plnou hlavu kravin, cos dělala" atak...

Martina
a půl starej klouček opařil
padla na hubu a rozsekla si bradu

no já si ve 3 letech taky rozbila hlavu, jak jsem vylezla po klíči na skříň, klíč se samozřejmě otočil (byl pidi) a já spadla na hranu a pak na zem...
(a od té doby jsem na hlavu )

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:14
- Nahlásit

sarax
hele, už máš stáhnutý naše krásný modelkovský fotky s Vikčou? Jako jak už to mám perfektně natrénovaný???

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:44
- Nahlásit

Mel
ještě ne...nejsouz lidi..stěhuju průběžně špajz a tak..ale večer to udělám

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:59
- Nahlásit

sarax
Tak jsem kvůlivá vám koupila Pur balsam!

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 12:05
- Nahlásit

jablunka
jsem kvůlivá vám koupila Pur balsam!
ty si ale mooooc hodná
tak to už u vás může Michala mejt nádobí

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 12:08
- Nahlásit

sarax
ty si ale mooooc hodná
To já vím!
už u vás může Michala mejt nádobí
Tak z toho musí bejt celá nakřivo!

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 12:23
- Nahlásit

Terri
naši známý mají klučinu v první třídě.... asi tak tři roky zpátky jsme u nich byli na Silvestra. Prvního malej lezl po poličkách ve skříni a o pant si seřízl bříško u prstíku. Krve bylo všude, máma na prášky, táta se pomalu sesypal. Tak jsem ruku zamotala, zabalila do ručníku, rodiče seřvala s tím, že hroutit se můžou, až přijedou ze špitálu a vyšoupla je ze dveří. Naprosto super. Mladýmu cestou do nemocnice otrnulo, takže začal blbnout v autě, prstík sešili a když přijeli domů, tak se klučina znovu hrnul do skříně......
Opatrnost jo, ale zase ne přehnaná nebo budeš mít z Mišky ufňukánka a rozmazlánka. Holt s boulema, modřinama a sem tam nějakým škrábancem musíš počítat dopředu

Martina
Honza nepotřebuje doučko ( teda mimo matiky, nějak jim matikář neumí nic vysvětlit a tak celá třída ničemu nerozumí a v matice plave), on jen má "moc práce okolo" a nestíhá se naučit

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 12:28
- Nahlásit

brut
Opatrnost jo, ale zase ne přehnaná nebo budeš mít z Mišky ufňukánka a rozmazlánka. Holt s boulema, modřinama a sem tam nějakým škrábancem musíš počítat dopředu
máš recht, už jsem taky klidnější, Miš je evidentně bez následků ... to byl můj výlev diskusní alá "minutu poté" a pocit že jsem "neuhlídala"...

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 12:34
- Nahlásit

Terri
já vím, u prvního je člověk až moc opatrný, než se sám naučí, co je ještě únosné bez následků a co ne ..... neboj, u druhého ti to ani nepřijde

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 12:37
- Nahlásit

sarax
u vás může Michala mejt nádobí
hele a když koupim pur balsam, tak mi bude Míša taky chodit mejt nádobí??? To beru, hned cestou z práce jdu nakupovat... vem jí s sebou pro tu Flexinu, snad už budem po večeři

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 13:36 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

jablunka
Tak z toho musí bejt celá nakřivo!
eště to neví je ve škole..se těším až jí to povím
brut

Honza nepotřebuje doučko
hele Míša se svejma známkama taky ne...ale chodí..páč hlásím že to neuškodí
a mám objektivní info co a jak umí
Terri
máš recht, už jsem taky klidnější, Miš je evidentně bez následků
hele ale malinko rozmazlený bejt můžou to je i pro brut
sou to naše miminka tak proč by nemohli´je fakt že když je to moc je to na prd..ale Vikina je v poho..dle okamžité nálady a "diváků" když s sebou práskne a nikde nikdo ani necekne takže nejdřív se otočím na druhou stranu a ona většinou nebulí
Mel
tak to bude mít radost na 100%

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 13:50
- Nahlásit

sarax
ale chodí..páč hlásím že to neuškodí
no, nám stačí ta matika,kdy se musí naučit to co je nenaučí učitel ve škole.... jinak všechno umí, jen ta potřeba věcí okolo je větší než vydávat energii ve škole. A tak mi přijde kontraproduktivní dávat ho na další doučko ....

hele ale malinko rozmazlený bejt můžou to je i pro brut
to jo, já měla na mysli takové ty dětičky, které se nesmí umazat, upadnout, protože foukl vítr a když už se to stane, tak je musí celá rodina pofoukat, odměnit nejlépe nějakou hračkou atd.
Klasické mírné rozmazlování je přece samozřejmostí

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 13:56
- Nahlásit

brut
Klasické mírné rozmazlování je přece samozřejmostí

;) tak to pak jooo
jinak všechno umí
ni Michala samý nemá..bude asi nějaká dvojka..tak chodí a opakuje sia celkem to sama chce

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:01 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

sarax
jinak všechno umí
ni Michala samý nemá..bude asi nějaká dvojka..tak chodí a opakuje sia celkem to sama chce

on to sice umí,ale ve škole dělá blbce a pak je to znát na známkách... fakt bych si nikdy nemyslela, že bude mezi ním a Jitkou takový rozdíl
A navíc, on to ani nechce, nějak je mu vše šumák....bych ho roztrhla jak hada.......

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:15
- Nahlásit

brut
u nás je taky každej jinej....Michala na to kašle a má známky v pohodě...Pepa je snaživej a známky má horší
ale jak říkám..hlavně at jsou z nich jednou slušný lidi...mají psy samosebou a dělaj něco co je baví

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:37
- Nahlásit

sarax
taky si říkám ... a tak se rozčiluju jen maličko .... i když naposledy včera, když jsem s mladým debatila o budoucí škole a on mi říkal, že je stejně jedno kam půjde, protože jako dospělej si konečně bude moct dělat co bude chtít....

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:38
- Nahlásit

brut
protože jako dospělej si konečně bude moct dělat co bude chtít....

taky dobrý no vono mu to časem sepne..chlapci sou holt pomalejší od mala

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:47
- Nahlásit

sarax
no vono mu to časem sepne..chlapci sou holt pomalejší od mala
už aby to bylo nebo se z něj zblázním ... fakt si začnu jeho "hlody" psát, abych mu jednou mohla ukázat, jaké měl názory
A to jsi ještě neslyšela, co vykládal o stereotypu v práci.... vážně jsem uvažovala, jestli náhodou nemá horečku a neblábolí díky ní

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 16:13
- Nahlásit

saraxbrut
hele ale malinko rozmazlený bejt můžou
jsem jí zdovolením dnes za tu újmu koupila nové kousátko

No já mám z dětství plno indiánských šrámů, takže princezna z ní opravdu nejspíš nebude....ale jak píšete, u prvního je hodně velký strach a nezkušenost...

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 18:09
- Nahlásit

sarax
u nás je taky každej jinej....
u nás taky, starší má samý jedničky od první třídy, to ani nevím, že chodí do školy, ale zase je moc velká pečlivka, jak nemá všechno nalajnovaný co a jak bude a jak náhodou není naučená nedej bože, aby něco odflákla, tak je vzteklá, vším tu mlátí, no prostě dokud se všechno nenaučí, tak není ve své kůži. Šárka bude zase dělat všechno možný jen ne učení. Nevíš náhodou po kom bývá to třetí dítě?? Já jako na co se mám připravit. Jestli to bude nějakej zlatej střed (to by bylo žůůžo) nebo ještě něco horšího? Sem to tu už psala, jakožto starší matku prvňáka by mě to taky mohlo zatáhnout.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 18:28
- Nahlásit

Martina
Nevíš náhodou po kom bývá to třetí dítě??
Jednoduše,když je šikovný a hodný,tak po mamince,když je to naopak,tak po tatínkovi(u nás ještě "celej babička,chápej moje tchýně).

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 18:46
- Nahlásit

jablunka
když je šikovný a hodný,tak po mamince,
v tomto případě je tomu tak i u prvního a druhýho...
Martina
Michala je teda jiná něž šárka...jedničky má ale na školu peče..a mě tečou nervy.)

Petra
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 10:55
- Nahlásit

Ahoj holky, tak jsme právě přijeli od Dr. P začal hrozně kašlat, je plný hlenů ale naštěstí nijak nezbarveného mě už s toho šlehne snad jsme ještě neměli týden v klidu. Dostali jsme nějaký sirub Ventolin 2x2ml, fenistyl kapky a atb do očí. Fakt sem už na prášky ale P je docela v pohodě. Martínek má zablokovaný krk naštěstí táta je ještě v pohodě jinak nevím kdo by nás živil

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 11:20
- Nahlásit

Petra
tak si tak nějak vzpomínám na marodění mého mladého... od porodnice pořád atb, neustále rýma, kašel, bolesti uší- zánět středního ucha, zápal plic atd. Několikrát jsme skončili v nemocnici a pořád se nic nelepšilo, spíš horšilo. Pak jsem ze zoufalství došla na alergo, kde zjistili sníženou imunitu, alergii na kde co, náběh na astma, astma...... začalo se léčit. V dnešní době je kluk bez příznaků astmatu ( jen při velké námaze, v mrazu, větru atd se občas něco málo objeví), alergii jsme taky částečně zdolali a imunitu posíli. Pravda je, že tohle byl běh na dlouhatanánskou trať, ale povedlo se.
Pokud by se Péťovi stále opakovaly infekce, tak bych si na tu alergologii taky došla. Ona snížená imunita je pro prcky fakt peklo

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 11:28
- Nahlásit

brut
¨jj mladej taky ATB v porodnici..a do roka skoro furt po špitálech...
Petra
ti to nezávidím teda..ale Ventolin je dobrej.mu pomůže rychle

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 11:30
- Nahlásit

sarax
tak ti mám občas pocit, že se to na něm podepsalo.... a možná i někde vypadl z postýlky na hlavu

Petra
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 12:02
- Nahlásit

brut
hned jsem si na tebe vzpoměla, už si mi to říkala když jsme byli v porodnici.
Ještě jdem před Dr řekla že jsem si mylsela jaká je pro dítě výhoda kojení, a ona mi na to řekla že podle dětí vidí že jsou na tom lépe ta co mají mléko uměle, že mají míň alergií, a já to můžu potvrdit Martin neměl ode mě ano decku a je vpoho a chudák Petr je pořát maroděnka

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 12:44
- Nahlásit

Petra
s tím kojením bych to moc neřešila.... mám kamarádku těžkou alergičku posetou ekzémem a při obou dětech jí alergolog řekl, ať kojí co možná nejdýl. Taky se potvrdilo, že přechod na umělou výživu mladší klučina těžko zvládl a projevil se u něj ošklivý ekzém. Řekla bych,že je to případ od případu.
Ale být tebou, tak bych přidalším opakování nějaké infekce šla na to alergo a nechal udělat kompletní vyšetření.

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání