| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 21:36
- Nahlásit
sarax
Díky, chtěla jsem to srovnat. Dávám 2 dcl vody a 5-6 vrchovatých lžic (když je dávkování doporučeno 1,5 vody a 4 lžíce). Tak snad to bude stačit.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 21:37
- Nahlásit
Tak holky máme za sebou období klidného přebalování. Znáte to, takové to kroutící se dítko, když se mu snažíte zapnout plínku. Dorotka objevila, že není na přebalováku sama a sápe se mi po těch serepetičkách co tam mám, takže už jsem tam nechala jen krabičku s ubrouskama na prdelu. A začínáme se zajímat o nožičky a papáme si paleček. Musím to někdy zdokumentovat, fakt sranda.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 23:40
- Nahlásit
Martina
jé tak to my máme přebalovák prázdnej a Viktorka se baví tím že rozepíná sucháče na plenkách
a palečky dlabem stále na nožičkách na rukou naštěstí ne e
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 10:37
- Nahlásit
Martina
sarax
Miš si taky bere všechno kolem pultu, a to klidně i desetkrát za sebou, když jí to vezmu a vrátím to tam Tak jsem tam nastražila hračky a těmi se zabaví. Zipsy rozepíná též
Akurát ten paleček u nohy furt necucáme
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 12:59
- Nahlásit
Ahoj holky, tak už jsme opět spokojený mimi, dneska jsme byli na kontrole a Dr řekla že je v pořádku. Před chvilkou přišel na to že se dá i zpívat, to bych vám přála slyšet to je zvuků a skřeků, ale strašně ho to baví.
Palečky ještě necucá, ale asi to dlouho trvat nebude poněvač už přišel na to že se ty nohy dají chytit a sledovat jek se hýbají prstíky
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 13:26 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/clanek/130883-v-prodeji-jsou -zdravi-nebezpecne-detske-hracky.html
No super, zrovna tuhle opičku doma máme (akorát že růžovou, takže je to dobrý nebo ne že...)
Jestli tyhle sviňárny nejsou na žalobu za poškozování zdraví, tak už fakt nevím.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 13:33
- Nahlásit
Terri
ty vogo....to sou kreténiá...
jinak miminko máme nemocný...38,2,puchejřky v krku...prostě príma viroza ...takže nám to šéfová dává sežrat...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 13:36
- Nahlásit
sarax
jinak miminko máme nemocný
chuděrka... teď to řádí všude Tak ať se brzy vyzdravíte
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 15:39
- Nahlásit
sarax
chudinka malinká, dej jí pušinku a pohlazení
tohle počasí stojí za ho*** kdyby mrzlo, ale co už aby bylo jaro
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 15:54
- Nahlásit
Martina
o mimibazaru mi ani nemluv, taky na něm docela ulítávám, v těhotenství teda víc, teď se krotim i když občas si taky neodpustim nakouknout a obvykle hned něco koupit. Zrovna v pondělí mi zase přišel balíček s věcma.
Tak sem byla včera na prohlídce po šestinedělí a docela to šlo, akorát ve vnitř mně to trochu zabolelo, řikala že se to může hojit klidně půl roku, ale jinak dobrý, tak to musíme otestovat ale moc se mi do toho nechce.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 17:12
- Nahlásit
Terri
Petra
no teda děvčata je to síla...brečí a brečí a je neštastná a klepe se jí bradička
tedka jí zabavila Míša tak jdu chvíli čučet na bednu
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 17:35
- Nahlásit
sarax
holka mám to za sebou a plně s tebou soucítím, jsou to chudinky a to máš před sebou noc
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 17:45
- Nahlásit
Holky, mám takovej dotaz... včera jsem prodělala "porod" ledninovýho kamene, už nějakou dobu mi nebylo tak úplně dobře (kvůli těm ledvinám), ale co se chci zeptat, jestli to může nějak ovlivnit těhotenský testy?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 18:01
- Nahlásit
Mel
myslím že né hormony to nijak nezmění ty si v tom,,????????
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 18:06
- Nahlásit
Petra
neměla bych být, dle vyjádření dvou testů a gynekologa (po sonu)... ale mám trošku zpoždění, tak řeším, jestli ten šutr na ledvinách to nemohl nějak zkreslit... nemyslím si, že na sonu by to doktor poznal po dvou týdnech nebo kolika.....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 18:10
- Nahlásit
Mel
po dvou týdnech na sonu jo??vrat se na zem počkej na pndělí a další testy...jako takhle po tejdnu bych jim nevěřila
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 18:12
- Nahlásit
Mel
jo jo jak píše sarax vydrž prďka vydrž
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 18:15
- Nahlásit
sarax
v ordinaci jsem si četla nástěnku o těhotenství a tam psali, že na sonu se to dá najít už pátý týden od prvního dne poslední menstruace... to si ani nemusím brát kalendář a vím, že to pátý týden nebylo... ale doktor mi říkal, že tam nic nevidí, že bych těhotná být neměla a dva testy taky... no, zkusím asi další. Ale beru ATB, to by taky nemělo zkreslit ten test?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 18:24
- Nahlásit
Mel
a tam psali, že na sonu se to dá najít už pátý týden od prvního dne poslední menstruace..
chodíš na gyndu do špitálu????
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 18:57
- Nahlásit
sarax
no teda děvčata je to síla...brečí a brečí a je neštastná a klepe se jí bradička
bobásek malý, tohodle se bojím...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 19:00
- Nahlásit
Terri
je to fakt drsný...se tu střídáme a tatínek je nejvíc v háji
ale je to fakt děs...sedí povídá a najednou brečí...ch jo
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 19:03
- Nahlásit
sarax
to si umím představit Mi stačí když ji bolí bříško aby mi bylo do pláče
Tak hlavně ať to brzo přejde a že to není nic vážného
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 19:30
- Nahlásit
Mel
že by další fotečky miminka v dohlednu??
sarax
chudinka malinká, pomuchuj jí za nás pusinku. To je děs tyhle nemocný dětičky. Když Dorotka v noci drání, jako dneska, to byla síla, vstávala každou hodinku a půl na kojení, takže jsem dneska zase jako po tahu, tak to si vždycky říkám, když se budí jen tak, tak je to dobrý, hlavně že není nemocná a nic jí netrápí. Jsou to prďolky. Moc moc ji za nás popusinkuj snad se brzy uzdravíte
Vcelka
k tomu mimibazaru: V pondělí mi přišel balíček, včera jsem objednala to sedátko do vany a říkám manželovi, tak a už končím, už tam vůbec nepůjdu. Dneska už mám zase rozjednanou nějakou krabici na hračky. No museli byste mě zabít, abych tam nebrouzdala. Pošťačku teď vidím častěji než manžela.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 19:32
- Nahlásit
Martina
nestraš... to je nová známost - asi třítýdenní
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 19:40
- Nahlásit
Mel
To víš to je dřív jak na nový boty Hele zase to ber pozitivně nedávno jsi říkala, že nemáš tatínka pro své děti a teď bys měla oboje, takové nečekané 2 v 1
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 20:05
- Nahlásit
Martina
no to sice jo, ale ráda bych si taky užila té zamilovanosti a poblouněnosti, než řešit plínky apod., co tu řešite vy
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 20:22
- Nahlásit
Martina
takové nečekané 2 v 1
hele to zas je brzo..
Mel
i taky užila té zamilovanosti a poblouněnosti,
ano páč až to příjde hyn sa ukáže
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 20:26
- Nahlásit
Mel
ráda bych si taky užila té zamilovanosti a poblouněnosti
No to je pravda takové ty nepřítomné pohledy, mačkání si ručiček do modra, samou láskou si papinkat ouško - to jo to chce páááč po 15ti letech manželství to už fakt zamilovaný nepřítomný pohled nevykouzlím i kdybych se potentočkovala.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 20:26
- Nahlásit
Mel
tož to sem zvědavá jak to dopadne jestli jo nebo co
sarax
a co máte ta léky??? zítra bude líp uvidíš
|
Petra
Člen |