Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 22:59
- Nahlásit

Fifi
Co Ty tu - se přidej ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 23:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Terri
Nebud vtipna!
brut
Tak kuk k nam.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 23:02
- Nahlásit

Terri
jenže ségra je tak trochu "zvláštní" druh... nějak nemá o rodinu zájem, prý jí vyléčily moje děti
Klesající úroveň je docela znatelná .... je prý vidět, že jdou slabší ročníky a stř. školy berou všechno
Taky si myslím, že je občas lepší odložit sen.... ona se hodí spíš k dětem než do právnické kanceláře

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 23:04
- Nahlásit

Fifi
ježíš.... moc a moc gratuluju, takové obrovské krásné nadělení

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 23:09
- Nahlásit

brut
Mail a koncim s OT

Petra
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 07:33
- Nahlásit

Ahoj holky nic neříkáte na nahatýho Péťu, na deku a auto
Uf docela se mi ulevilo že i vy znáte praktiky z vodou, měla jsem strach že mi tady dáte do těla

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 08:33
- Nahlásit

Fifi

brut
ona se hodí spíš k dětem než do právnické kanceláře
tak teď nevím, zda by to pro ni byl kompliment či nikoliv
Petra
jaktože ne, vždyť jste vyvolali pořádnou diskusi

Holky, Miš, jak je na dece, občas udělá pořádné kamikaze a doslova bouchne hlavičkou "o zem" až to zaduní stává se vám to taky? Obvykle se lekne a rozbrečí, ale je normálně v náruči brzo utišitelná. Udělá to třeba po dvojtém kotoulu, prostě z nekoordinace. Ale mám o ni strach...

Petra
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 08:45
- Nahlásit

Terri
Ale mám o ni strach...neboj ona se musí naučit ovládat svoje těěěělo. Martínek když se naučil lézt tak jsme měli po celém obýváku polštáře, neuměl brzdit a rovnou si to mašíroval proti skříním, ale trvalo to pár dnů než přišel na to že se to těěělo dá brzdit

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 09:17
- Nahlásit

Petra
vím že mají hlavičku "gumovou" jak se říká, ale člověk se bojí aby se jim něco nestalo Mi to přijde, že je to docela náraz, pokud ty svaly úplně povolí a nechá hlavinku bimnout. Ta deka to naštěstí hodně brzdí.

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 09:24
- Nahlásit

brut
Radím "to chce klííííííd"
jj, to si taky vždycky říkám, ale nějak mi to nejde. Kdyby se učila a nešlo jí to, tak řeknu, no holt bude holka blbější no, zase je doma šikovná, bude praktická pro rodinu a všichni nemůžou mít vysokou školu, kdo by dělal rukama ne? jenže ona se ani nesnaží učit, zaženu jí učit a výsledek je takovej, že za 10 minut spí, no pak jí nadávejte néé, když tak pěkně spinká. Třeba je docela chytrá jen na to prostě sere.

ještě k tomu vztekání: já tohle nezažila, ale bráchův kluk, ten sebou normálně řízne venku v tom největším blátě a odmítá jít dál, bych ho mušššela zabít. Jo a taky sprchujou, když už to jinak nejde. Kámošky kluk chytl nerva v obchodě, sekl sebou a rozrazil si o regál hlavu, jsou to fakt magoři. Tady v baráku naše sousedka ještě když jsme byli s bráchou malí, tak ta vždycky stříkla po klukovi sifon z láhve. Pak prej stačilo vzít jen tu láhev do ruky a byl klid.

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 09:28
- Nahlásit

Pak prej stačilo vzít jen tu láhev do ruky a byl klid
kurnik sprejové obojky hadra

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 09:33
- Nahlásit

Petra
holky nic neříkáte na nahatýho Péťu, na deku a auto
Hele,já mám doma tak přechlapíno,že mě ti pinďourové nijak nerozhází!
Auto teď máme doma v životní velikosti to samé(jen služební,ale stačí),tak snad jen k té dece,ta se mi líbí!

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:06
- Nahlásit

Terri
ona se hodí spíš k dětem než do právnické kanceláře
tak teď nevím, zda by to pro ni byl kompliment či nikoliv

to byl kompliment .... všechny praxe dělá u postižených dětí a nemůžou si jí vynachválit. Má hodně trpělivosti, je jemná, přitom ale přirozeně autoritativní ( to je prosím citace z loňské závěrečné zprávy).
Víš, co je na tom všem "nej"? Holka je introvert a nemá ráda lidi ( teda větší množství lidí)

S tou hlavičkou.... oni občas neodhadnou vzdálenost. Mladá to taky dělala. Kluk ne, ten začal v 7 měsících chodit, takže jisté vývojové části vzal hopem nebo přeskočil.

Petra
však jsme chválili i nahatýho Péťu

Martina
My jsme nechali udělat mladýmu test "studijních předpokladů" + test všech "dys" + test přirozené inteligence ( ne IQ) atd. No a vyšlo, že není vyhraněný pravák ani levák, takže se v něm tlučou obě mozkové poloviny, tím dochází ke "zkratkám" a on začne "zmatkovat". Do toho je dysgrafik ( takže tečky, čárky, háčky téměř neznáme a ještě si plete "b" s "d" atd.). Studijní předpoklady má velké a přirozenou inteligenci v pásmu nad průměrem, jenže puberta dělá divy a on se přece nebude učit. Víc udělat nemůžu, jen se "modlím", aby se dostal někam, kde se mu bude líbit a vzpamatoval se tam

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:17
- Nahlásit

brut
všechny praxe dělá u postižených dětí a nemůžou si jí vynachválit. Má hodně trpělivosti, je jemná, přitom ale přirozeně autoritativní
Tak to je krásné, a byla by škoda jít na práva...
Holka je introvert a nemá ráda lidi ( teda větší množství lidí)
ono to paradoxně ale sedí, protože jestliže jsi terapeut, chochol nebo učitel atd., tak pracuješ s lidmi, ale "jsi sám"... víš jak to myslím?

S tou hlavičkou.... oni občas neodhadnou vzdálenost. Mladá to taky dělala
Tak to jste mně uklidnili... Člověk dává pozor jak oko v hlavě, ale někdy se fakt povede její samospád a stačí rozhraní deka/koberec
Říkám si ale, kdyby jim z toho něco bylo, tak by plakali ne?

Kluk ne, ten začal v 7 měsících chodit
Týbrďo Tak to nám nehrozí

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:24
- Nahlásit

Terri
vím, jak to myslíš taky jsem zvědavá, kam se nakonec dostane a co bude to nej, nej ... včera večer přišla s tím, že by možná zkusila ještě podat přihlášku na vyšší odbornou školu - pokračování toho co už dělá a případně by studovala obory dva najednou. Tak jsem jen kroutila hlavou

Určitě by plakala podstatně dýl... tenhle pláč je spíš z leknutí než z bolesti Jj, chůze tak brzo byla opravdu "zážitek".... už bych to zažít nechtěla. On se mladej tak nějak v pohybu zrychlil celkově

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:24
- Nahlásit

Terri
mě chodila Miška v 8 celkem rachot..ale zas uměla na nočník
jak je na dece, občas udělá pořádné kamikaze a doslova bouchne hlavičkou "o zem"
holka si zvykej..to dělá Vikinka taky..jen už ze stoje a to se mi fakt zastaví srdce

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:26 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

brut
aby se dostal někam, kde se mu bude líbit
přesně, to je důležitý. Taky si vždycky říkám, ale zase je zdravá, hodná, šikovná, taková dobrosrdečná, to je víc než nějaký učení, ale kolikrát mě s tím svým přístupem tak vytočí, že se prostě neudržím a nadávám, protože nechat ji uplně v klidu, tak snad do tý školy ani nejde.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:29
- Nahlásit

Martina
tak to u nás se do školy jde... přece jen je to lepší, než se od rána do večera otravovat doma s mámou

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:30
- Nahlásit

Martina
že se prostě neudržím a nadávám, protože nechat ji uplně v klidu, tak snad do tý školy ani nejde.

jj dneska budila mladýho ségra...a páč odcházela tak spal dál ale nakonec to stíhal...
já učení nehrotím...mají sousedku na doučování a těch pár peněz mi krásně šetří nervy

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:41
- Nahlásit

brut
případně by studovala obory dva najednou
kdyby jí ten elán vydržel, tak super....
A dobrý přístup, hezky jsi ji vychovala

Určitě by plakala podstatně dýl... tenhle pláč je spíš z leknutí než z bolesti holka si zvykej..to dělá Vikinka taky..jen už ze stoje
Díky za uklidněnou, jsem si připadala už jako krkavice matka...že neuhlídám brutálnější otočky
a to se mi fakt zastaví srdce
to se nedivím...a to spadne i na hlavičku?

mě chodila Miška v 8 celkem rachot..ale zas uměla na nočník
dámy, neblbněte, já mám dnes náběh na depku , tak ještě tohle

Petra
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:42
- Nahlásit

Martina
holka tak ho smázni, aby sem nechodili úchyláci

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:44
- Nahlásit

Terri
a to spadne i na hlavičku?
jj ona ty ruce před sebe mnoc nedává
se postaví přidupne si bačkoru a je to...a to má pak i bouli

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:46
- Nahlásit

sarax
mají sousedku na doučování a těch pár peněz mi krásně šetří nervy
To už jsem jí taky předhazovala, že jakmile nezačne druhé pololetí líp, tak doučování bude. Prej nééé mami mami já se budu učit, ale nechci chodit na doučování. Když to řeknu Verunce, aby jí na to koukla, tak přijde za chvilku ještě víc vytočená se slovy, že je ségra úplně blbá. Ta na ní má ještě míň nervů než já.

A to nás tohle čeká ještě jednou. Někoho i víckrát, že sarax???

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:47 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

sarax
bobátko
kolikrát vidívám i "hrůzostrašné" pády dítek venku, a jak je mami zvedne, ofouká, tak se otřepou a lítají dál...ještě že tak

Ale fakt mně zamrazilo, jak to duslo, bylo to skoro z 10 cm jak měla tu hlavinku vysoko na boku a v rychlosti A zrovna blbec jsem šla umýt dudlík, neležela jsem s ní na dece

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:47
- Nahlásit

sarax

Štěpas už si na bačkory nešlape,ale prostě neřeší,že ve výšce hlavy jsou i rohy a jiné nástrahy!A potom vypadá jak tejraný dítě,páč je samá boule a modřina!

Petra
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:54
- Nahlásit

jablunka

výšce hlavy jsou i rohy a jiné nástrahy! jo to máš pravdu Martin to taky neřešil a já na to úplně zapoměla

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:57
- Nahlásit

Petra
smáznuto

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:59
- Nahlásit

Nedávno mi psala kamarádka, že měla na hlídání malou neteřinku (v "našem" věku) a plakala do mailu že "nechala" Malou spadnout z postele. Nic se nestalo. Kámoška měla na sebe vztek a depku...

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:01
- Nahlásit

Martina
no oni Markétu mají rádi a doučuje je oba...takže jsou radši s ní...co se týče učení jak s matkou co po 5 minutách bouchne
Terri
A zrovna blbec jsem šla umýt dudlík, neležela jsem s ní na dece

no člověk si to vyčítá ale fakt nejsme supermanky a nemůžem bejt všude.)

Petra
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:02
- Nahlásit

Martina
děkujííííííííí

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání