Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Martina
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 23:24
- Nahlásit

mac1
ta je krááásnááá, hotová modelka, jak se inteligentně tváří do toho foťáku. Moc hezká.

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 23:26
- Nahlásit

Eimy
mně to nefakční, nemám oprávnění prohlížet tuto stránku.

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 23:27
- Nahlásit

Martina
díky , v tomhle věku jsou ještě všichni nádherní ...nakonec něco po babičce se také projeví

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 23:27
- Nahlásit

Martina
Ufff... tak snad teď... a jestli neeee, tak to bude špatný

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 23:32
- Nahlásit

Eimy
jsou to sláďata

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 23:33
- Nahlásit

Eimy
už jupíí. No tak ta je taky úúúžasná, taková vlasatice. Takhle nějak vypadala moje prvorozená. Tady se teda píchaly vlásky poctivě.

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 23:35
- Nahlásit

No jo, vlastní nemám, tak se musím chlubit s cizím

mac1
hele dá se s mimčem dodělat vejška?

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 23:36
- Nahlásit

Eimy
dá , problémem bývá lenost, ne mimčo

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 23:40
- Nahlásit

mac1
My s přítelem furt tak nějak přemýšlíme co po třeťáku, jestli studovat ještě magisterský normálně dál nebo při práci a já případně s mimčem nebo nestudovat vůbec
Je fakt, že s mým studijním nasazením by asi nebyl problém mít na prcka dostatek času... Jen ty peníze...

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 23:44
- Nahlásit

Eimy
studijní nasazení , jo studijní nasazení jsme mívala týden před zkouškou ...jo, ty peníze , no na vyskakování to nebylo

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 23:57
- Nahlásit

mac1
no ja ho mam tak dva dny pred zkouskou momentalne

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 00:31
- Nahlásit

Eimy
Jen ty peníze...

hele ty nejsou nikdy nic moc a uživí se dětí
mac1
Eimy
miminka jsou nádherný

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 08:53
- Nahlásit

Moc ráda si prohlížím fotky vašich nádherných dětiček a tak mi nedá abych se taky nepochlubila svejma vnučkama Mončou a Domčou.

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 09:50
- Nahlásit

sarax
No jooo, když my nemáme kde bydlet a nic takže napřed chcem vyřešit aspoň to No uvidime, ještě je zhruba rok čas

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 12:13
- Nahlásit

Martina
díky, ta fotečka by bodla. Bych pak mohla líp doma přemlouvat mužského

mac1
krásná princezna

Eimy
teda, to je vlasatice

vlk
hezoučké naděleníčko ... a hned dvojnásobné

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 13:50
- Nahlásit

Ahoj holky,
celou noc jsme špatně spali ráno jsem Péťu změřila a měl 38.67 tak jsme letěli k Dr. a nic mu nenašla tak máme potvrzené zoubky. Mám mu dávat čípky na snížení horečky a hodně pít. Koupila jsem teda čípky, a stříkačku na fenokl.čaj. Neboco mylíte mám tu ten čaj dát do flašky??

Je tady dneska nějak hodně miminek a jestli dobře koukám tak samí krásný ženský.

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 18:01
- Nahlásit

vlk
jééé ty jsou kráááásný.
Petra
chudáček, takle brzy zoubečky jo?? Do flašky bych to nedávala.
Když kojíš, tak má dost tekutin a ten čaj dávej stříkačkou. Mě takhle ve špitále odstavili holku. Tenkrát jsem byla na Karláku a ležela jsem o dvě patra výš a sestry pro mě nechodily v noci na kojení a frkly jí flašku a pak už si prso nevzala. Sice už jí bylo půl roku, ale měla jsem pořád mlíka hodně, takže to byla škoda.

Přišel mi boží klip na mail, potřebuju to poslat někomu šikovnýmu kdo to sem hodí. Děkuji předem, jsem na to trošku antitalent. Teda trošku víc.

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 18:08
- Nahlásit

brut
tak k tomu polštáři: sem to tady jako nadhodila, že potřebuju udělat fotku v prostoru, tak jedna tu lítá ve spoďárách a oblékat se prý nebude a druhá má mastnou hlavu. To jsou argumenty co. Prej: vyfoť Dorku.
Tak někdy příště, ale myslím na to. Našla jsem jednu, kterou jsem fotila o vánocích, tak zatím to.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 00:43
- Nahlásit

Martina
jedna tu lítá ve spoďárách a oblékat se prý nebude a druhá má mastnou hlavu.
a já se pokusím zítra vyfotit vohradu

Terri
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 10:24
- Nahlásit

Teda to je mimin

Jsem dnes měla noc, Malá se vzbudila kvůli bříšku a vydržela kňourat hodinu a půl i po nakojení, pak kolem tří zase kojení a o půl páté chtěl vyvenčit pes Asi dnes budu mátožně uklízet

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 12:09
- Nahlásit

Martina
tak jedna tu lítá ve spoďárách a oblékat se prý nebude a druhá má mastnou hlavu. To jsou argumenty co. Prej: vyfoť Dorku
až na tu fotku s Dorotkou je to u nás naprosto stejný... synek se fotí jen když má náladu a holka umytou hlavu a to ješt+ě se spoustou keců okolo

Petra
zoubky jsou pěkné potvůrky, tak držíme palce, ať je teplota brzy pryč. A čaj nedávej do flašky, klidně trochu na lžičku ( takovou tu maličkou)

No a já včera večer při cestě od vlaku a z hospody domů blbě šlápla a dneska nějak nemůžu chodit. Takže asi budu muset navštívit lékařskou vědu

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 17:47
- Nahlásit

Ahoj holky, horečka se stále stupňovala už měl 39,2 a to už jsem volala Dr co jako mám dělat že je chudinka. Tak nám dala ATB AUGMENTIN DUO, tak doufám že už mu bude lépe chudinka.
A pak že je kojení fajn, Martínek byl zdrví jako řípa
čaj nechce ani z lžíčky, ani s flašky a ani ze stříkačky, tak mu asi stačí ode mě, nutit ho nebudu
brut
no teda ty máš ale smůlu

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 18:31
- Nahlásit

brut
Takže asi budu muset navštívit lékařskou vědu
jo když se to se.. tak se to se.., jak se říká. Já byla dneska u naší zubařky s tím zubem co jsem byla na pohotovosti a to bylo zase maso, čistila mi kanálky, čeká mě korunka, prej o tom zubu můžu tak týden vědět. To si sakra pište že o něm vím, bolí jak sviňa.
Petra
brouček malej, takový hrozný horečky od prvních zoubků jo? Holky měly taky teploty a průjem, ale to až u stoliček.
nutit ho nebudu
právě že bych ho nutila, zkus mu ten čaj mezi kojením. Tu stříkačku mu tam nacpeš i když nechce.

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 19:08 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

Martina
Martínek taky měl jen takovou mírnou tepl. ale tohle se mi už nezdá no uvidíme co se z toho vyklube. Už mě to štve nějak se to s náma táhne z tý zas**raný porodnice
čaj mezi kojením to sem zkoušela vším možným-a zkouším dál ale strká se semnou
myslíš že stačí 10ml mezi kojením?

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 19:29
- Nahlásit

Petra
myslíš že stačí 10ml mezi kojením?
každá kapička je lepší než nic. Moje doktorka vždycky říkala, jíst nemusí, když nechtějí, hlavně hodně pít, ale to bylo u větších. Je fajn, že kojíš, tekutiny má, ale troška toho čaje by taky bodla.
A nezoufej to se upraví, já vím, je to vždycky o nervy, když ty dětičky marodí, já byla hotová jen z rýmičky. A co vám doktorka řekla, že vám dává antibiotika na rostoucí zoubky?

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 19:31
- Nahlásit

Petra
Chudinka maličký. Tyhle horečky si moc dobře pamatuju, Honza se s nima trápil téměř rok a půl od narození. Nakonec jsme skončili na orl v nemocnici a na alergologii.
Pítmu určitě dávej... po troškách a co nejčastěji. Ze začátku se bude bránit, ale zvykne si.
Takže držím palce a posílám Péťovi pusinku

Martina
Jéje, o zubu mi ani nemluv. Naštěstí už nebolí,vytrhli mi nervík
Fakt se to se*e, letos budu žádat o prodloužení důchodu, takže se asi k doktorům nastěhuju

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 19:32
- Nahlásit

Martina
si nemyslím, že jsou to zoubky... Petra psala, že měl rýmu ( někdy minulý týden nebo o víkendu? ), takžeto klidně může být k tomu

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:01
- Nahlásit

brut
Naštěstí už nebolí,vytrhli mi nervík
tak tak, ale víš jak se to říká, to je těžký když máš nervy v prd...
si nemyslím, že jsou to zoubky
no právě, mě se to taky nezdá. Vždycky když rostou zuby, tak mi říkala doktorka, že je ten organismus takový oslabený a že prostě to tělíčko je náchylnější k jakékoli nemoci. Takže si taky myslím, že spíš nějaká viróza nebo něco. Dorotku teď ty zuby taky berou, pořád kňourá, tak jak si vydržela sama hrát pod hrazdičkou třeba půl hodinky bez pípnutí, tak teď je to horší, teď konečně usnula, dá si těch svých dvacet minut a pak do jedenácti vrčí a vrčí a vrčí. Ale jinak je to slaďáček

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:38
- Nahlásit

brut
Peťovi to vyřídím a zulíbám ho, on to má moc rád mazlinkování

Dr říkala že to být zuby můžou ale že má strach ho nechat tak dlouho v tak velkých horečkách tak proto ty ATB že jsou širokoúhlé. Než jsem mu je dala tak úplně pookřál už i teplota v 17hod byla 37 tak si mylsím že už to snad dá pokoj(ATB jsem dala v 18:00 abych měla stávání zase v 6)

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:43
- Nahlásit

Petra
Dr říkala že to být zuby můžou ale že má strach ho nechat tak dlouho v tak velkých horečkách tak proto ty ATB že jsou širokoúhlé
tak to jo, snad to bude dobrý. Dorotka mu posílá hubana i když trochu oslintanýho.

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání