Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Martina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:53
- Nahlásit

no už se skoro blížíš do finále, jen tam jak se ti potom otevře to okno, tak tam musíš zkopírovat tu adresu z vlastností té fotky na rajčeti, ty jsi tam nic nezkopírovala a dala jsi OK. Zkus to ještě.
Jinak když sem dám odkaz na tvoje fotky na rajčeti tak je vidíme všechny a asi to máš bez práce.
http://rehis.rajce.idnes.cz/Fotky/

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:53
- Nahlásit

Martina
Jak je tam to B I U pak ten symbol o kterým mluvíme. Už chňápeš????
tak to už jsem našla ale zase se mi nějak neobjevila fotka

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:54
- Nahlásit

Martina
děkujíííí ale chcuuuuu se to naučiiiit,
a to na ty fotky může ččet každý

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 21:56 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

tak to jsem šikovná, a jak si našla moje album

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:06 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Petra
a to na ty fotky může ččet každý
máš je na netu, takže na ně může čučet každý, proto tam dávej jen takový, aby ti to nevadilo, že na ně bude čučet každý.
tak to jsem šikovná, a jak si našla moje album
šikovná seš a tvoje album jsem našla lehce, když si kliknu na tu fotku, tak umažu všechno co je za tím cz a mám celé tvoje album.

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:16
- Nahlásit

Martina
a můžu tam v tom albumu mazat

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:16
- Nahlásit

Petra
jééé já zapomněla ze samého vkládání fotek pochválit Péťu, je to fešááááák.

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:19
- Nahlásit

fešááááák no to bych řekla

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:20
- Nahlásit

Petra
můžu tam v tom albumu mazat
mazat tam nemůžeš, ale když je tam vkládáš, tak když máš ty fotky zafajfknutý zelenou tak ty se tam objeví a ty kde je červenej křížek tam nebudou, takže až tam budeš nějaký fotky přidávat, tak si tam zaklikáš jen který tam chceš. Nebo to můžeš upravit, když se ti otevře ta hlavní tabulka tak dáváš buď zobrazit upravit atd. tak dáš upravit a tam si to přebereš. Ale vždyť tam máš pěkný fotky.
No nic jdu spát, neboť Dorotka už půl hodinky spí a to vypadá, že usnula na noc, to je po čtrnácti dnech poprvé co usnula před desátou.

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:22
- Nahlásit

Martina
ale je tam Péťa nahatej a znáš úchyláci. Dobrou noc

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:28
- Nahlásit

Petra
no tak ty nahatý tam nedávej. Dobrou

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 23:35
- Nahlásit

Petra
Péťa je krásnej opravdu malej frajer

Jinak Vikinka dneska udělala 4 kroky!!!!!
takže taky nějaká pochvala baby
a ještě se pochlubím??včera jsme vezli děti tatínko a měli jsme pokračovat k Jimmy na kafčo..takže všichni v autě..i se psem..děti vyložíme a jen s Vikčou a Trinčou pojedem dál...zastavili jsme na žižkově..vylezem z auta...tatínek dětí sešel k autu....my vyndáme tašky...chvilku mluvíme..auto nastartovaný..a v tom se sám..bez keců sám,zamknul centrál..nastartovaný auto...klíče v zapalování a dítě a pes v něm
tak voláme asistenční službu a ti ochotně slíbili dojezd do 45 minut
takže bejvalej sedl do auta a s naším mladým letěli přes celou Prahu skoro pro klíče a zpět...celkem než jsme to vytelefonovali a dovezli klíče to byla hodiny jak vyšitá...a Viktorka celou dobu brečela
fakt to nikomu nepřeju...dávejte na ty škatule bacha..myslím auta...naštěstí koenc debrej všechno dobrý

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 08:33
- Nahlásit

Nebojte neděste se, nemám další fotky. Manžel měl teď víkend volno, tak fotil o sto šest, ale teď už zase chvilku nebudou.
sarax
To je šikulka šikovná.
Jinak co jsi říkala na šaty???

To s tím autem to je fakt maso. Taky se toho děsím, stalo se to kámošce v Chorvatsku na benzíně. Malýho kluka taky v sedačce, sice spícího, ale taky říkala, že šílela. Normálně vylezl maník z benzíny, vzal nějakej drát a auto jim otevřel, zřejmě nějakej cvičenej chmaták.

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 08:49
- Nahlásit

Martina
vzal nějakej drát a auto jim otevřel,
hmm naše nejde vyháčkovat..jsme se ptali na příslušnejch místech :
se omlouvám..šatičky jsou naprosto úchvatnýDorotce moooc slušejtaky jsme dostali k narozkám..ale jak tedka předěláváme já ani moc nefotím neb není co..teda není kde

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 09:02
- Nahlásit

sarax
naše nejde vyháčkovat
no u každýho to nejde to je fakt.
Hele neomlouvej se, já stejně vím, že je úúúúžasná.
Na fotky princezny Viktorie se těšíííím.

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 09:04
- Nahlásit

Martina
sarax
holky moc děkuji za pochvalu, to má maminka nejraději no vždyť víte.
Vikince mooc blahopřeji.
Dneska jsem vážila no a hádejte s plenkou a tílkem 7,60kg. Tak to asi přejdeme rovnou na knedlíky poněvač mrkev mu asi stačir nebude

brut
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 11:07
- Nahlásit

Terri
Miška je moc krásná holčička a šikovná
Karotkový nosík je opravdu vidět , ségra ho taky mívala.... chce to skoro vynechat mrkvičku na nějaký čas

Martina
máš doma nádhernou modelku šatičky jsou skvělé

Petra
Péťa roste jako z vody, už je z něj pořádnej kus chlapa

sarax
ještě, že všechno dobře dopadlo.... ufff, chudák Viktorka musela být pořádně vyděšená
gratulujeme šikulce

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:00
- Nahlásit

Terri
jé teď si prhlížím stránky do zadu a moc se omlopuvám, že jsem nechválila Mišku, ale v záplu boje s fotkama jsem nestíhala.

Miška má opravdu frňáček oranžovej, ale je to hezký.
Jeto moc šikovná holka z chvilku už poleze

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:46 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Martina
Krásný fotečky,krásná Dorotka.
Terri
Miška je taky moc krásná!
Petra
Co dodat,Péťa je kluk jak buk!

sarax
auto nastartovaný..a v tom se sám..bez keců sám,zamknul centrál..nastartovaný auto...klíče v zapalování a dítě a pes v něm
By mi hráblo!!! Dej za mě Vikince pusinku,je to holčička statečná!

Dám sem pár foteček,co u nás fotila teta Sarax.
Začínáme sami papat.

Takhle mi Štěpánek po dlouhé době vytuhnul venku v kočáru.

Malej kynolog!

A to nejhezčí na konec!

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:15
- Nahlásit

Téda tolik pochval...děkujeme

Sarax
Z tohohle a nebo že si zabouchnu klíče když jdu venčnout nebo vyhodit koš mám hrůzu....

Krasavé fotečky...všechny
Vikča má vlásků!! To my asi mít nebudem

My už měsíc řešíme nějaký exém...začalo to nenápadně, jedním ložiskem na nožce. Pak jich měla na nožičkách víc, takové červené suché a taky na tvářičce. Doktorka řekla, že je to jasná alergie na čokoládu (fakt, jsem jí žrala hodně ). No, 14 dní už k čokoládě ani nečuchám, Malá dostala Dithiaden. Mezitím se jí to rozšířilo na ramínka a lokty, začíná to i na tělíčku. Mizí to z nožek a tvářičku má už dobrou.
Tak nevím

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 19:31
- Nahlásit

jablunka
Štěpánek je taky fešááák, ale jogurt mu zřejmě nechutnal, že ho má víc na tričku než v pusině.
Terri
My už měsíc řešíme nějaký exém
že je to jasná alergie na čokoládu (fakt, jsem jí žrala hodně
no tak to se divím, že to nemá Dorotka, protože já jím čokoládu víc než chleba, týýý jo, budu to muset ubrzdit. Já bych si jí sama nekoupila, ale jak pořád dostávají dětičky od babiček, tak mají založíno a já jím to chodím žrát. Ale fakt budu muset přestat.

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 19:36
- Nahlásit

Martina
jako, tolik čokolády co teď jsem snad nesnědla ani v přechozích skoro 30 letech
Mám ale strach, aby to opravdu bylo na tohle...když to nezmizlo

Doktorka říkala, že po vánocích tam s tímhle měla víc dětí..že maminy se ládujou čokoládou moc...

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 19:43 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Terri
Doktorka říkala, že po vánocích tam s tímhle měla víc dětí..že maminy se ládujou čokoládou moc
kdyby jenom o vánocích, fakt končím a zabíte mě jestli po ní sáhnu. Jenže si jí týden nedám, vydržím to budu chodit okolo a odolávat a pak jí stejně po týdnu sežeru na posezení. Ale končím, jen co dopapáme zákusky a bonboniéry z oslavy.

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 19:44 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Martina
fakt končím a zabíte mě jestli po ní sáhnu.
a zrovna mám na stole náádherný koláč...leč, je v něm kakao

Ale jako, spoustu mamin tu čokoládu jí. Je to alergen asi jako ořechy nebo mandarinky... A projeví se to jen u některých.
Ale kdybych věděla, že je to 100% na to, jsem klidná

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 19:53
- Nahlásit

Terri
ořechy jím taky, citrusy teda ne, to jsem si netroufla, ale čokoláda by mě fakt nenapadla, ale zřejmě jsem na ní Dorotku zvykla už v těhotenství.
Ale kdybych věděla, že je to 100% na to, jsem klidná
to je pravda, člověk neví co to je a na co si teda dávat pozor. třeba bude háklejší.

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 19:56
- Nahlásit

citrusy teda ne, to jsem si netroufla
ani mandarinky?
ale čokoláda by mě fakt nenapadla, ale zřejmě jsem na ní Dorotku zvykla už v těhotenství.
já též..
to je pravda, člověk neví co to je a na co si teda dávat pozor. třeba bude háklejší.
může to být z čehokoliv. Začlo nám to vlastně s příkrmy...takže kdo ví. Nebo prášek na praní? Máme i novou pračku. Nebo něco, co já jím?...

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 20:01
- Nahlásit

Terri
ani mandarinky?
ani jednu jsem neměla, na to mě upozorňovala doktorka už v porodnici, když jsem se jí ptala co se může a co ne. Tak mi řekla, že citrusy ne.
Začlo nám to vlastně s příkrmy...takže kdo ví. Nebo prášek na praní?
no tak to vypadá možná na něco z těch příkrmů, protože čokoládu jsi jedla zřejmě i před tím ne? a prala jsi taky stejně. Nebo jsi změnila prášek na praní nebo aviváž??

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 20:10 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Martina
čokoládu jsem jedla předtím, samozřejmě...bez ní bych to nedala...
a prala jsi taky stejně. Nebo jsi změnila prášek na praní nebo aviváž??
prášek mám třetí druh (předtím jsem vystřídala dva), ale máme novou pračku...třeba pere blbě. Aviváž nikdy.
no tak to vypadá možná na něco z těch příkrmů
jenže co...

Mandarinky
snědla jsem jich pár, je fakt že předtím jsem je nejedla. Tak je taky vynechám. Ale taktéž asi pomerančový džus ne?

Častá prý bývá taky alergie na kravské mléko. ALe to by nemohlo být jakože mléčné výrobky jím já ne?

brut
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 21:18
- Nahlásit

Terri
možná malé nesedí něco v příkrmech...... mladýmu se přesně stejným způsobem objevila alergie na prací prášek. Zkus se vrátit k původnímu a nechat pro jistotu ještě jednou proběhnout máchání.
Hodně promazávej kůži .... zkus použít Excipial U Lipolotio ... předepíše ti to doktorka. Používám to léta a pomáhá to.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 22:42
- Nahlásit

Martina
Štěpánek je taky fešááák, ale jogurt mu zřejmě nechutnal, že ho má víc na tričku než v pusině.
Móc děkuju za pochvalu!
Jogurtek mu chutnal moc,dokonce ho sebral Vikince a sám rozdělal,jen ta koordinace pohybů ještě nic moc!
Terri
Příkrmy a prací prášek jsem moc neřešila,ale třeba u prvního se mi jako největší alergen ukázalo kiwi a to tak,že se mi po něm kluk málem udusil!Ale lety to přešlo a rve ho do sebe pod tlakem!
brut
. zkus použít Excipial U Lipolotio
Výborná věc,používáme ho 6 let jako krém a občas i olej do koupele a máme o ekzémů pokoj!Jsem trupka trupkovatá,že sem si na něj nevzpoměla!

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání