| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:52
- Nahlásit
Terri
hele já koupu v malý vaničce a tu mám ve velký vaně...akorát nějak přejdem na sedátko
a moře uvidí v létě ale moc si ho neužije.. namazaná v triku pod stromem a slunečníkem a jen odpolko
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 19:01
- Nahlásit
sarax
hele já koupu v malý vaničce a tu mám ve velký vaně..
to je výborný nápad, pokud máte z koupání rybník naokolo jako my
akorát nějak přejdem na sedátko
jak to vypadá a k čemu...?
a moře uvidí v létě ale moc si ho neužije.. namazaná v triku pod stromem a slunečníkem a jen odpolko
jedete k moři? Se máte... už se též těším na nějakou dovolenou
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:07
- Nahlásit
Terri
jak to vypadá a k čemu...?
http://www.zbozi.cz/?q=sed%C3%A1tko%20do%20vany&r= hint
Jsou zhruba od 6 až 7 měsíců,má to dole 4 přísavky,ale zkoušeli jsme to a Dorotka se v tom ještě bojí...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:08 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Terri
Tady ukázka,už jsem to sem dávala,asi sis nevšimla...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:14
- Nahlásit
Martina
Dorotka zase posílá jednoho oslintanýho hubana
Martinovi vyřídím, dneska nešel do školy a ani celý týden nepůjde, mají tam spálu a já nechci nic ryskovat. Mluvila jsem s Dr a ta mi to odsouhlasila a taky jsem se ptala na ten exém nebo co to P má a že to zatím počká ať radši nechodím zbytečně do ordinace že je mooooc nemocných dětí. Dneska se mi to zdálo i lepší tak uvidíme. Jinak ťukám P má už 2 dny čisté oči tak snad už bacil přestal řádit
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:16 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Martina
Tady ukázka,už jsem to sem dávala,asi sis nevšimla...
jo tak tohle To mně teda po pravdě ani nenapadlo koupit...
Petra
Není nad prevenci Dobře děláš.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:23
- Nahlásit
Terri
u M ve třídě už chybí 8dětí to bych byla blázen, klíďo ho nechám doma i déle. Doma se taky učí a nakonec nebude nosit tresty on je chudák hyper
a jak u vás dopalo vysvědčení???? no u nás 3 dvojky, ale z matiky nás to mrzelo, ale co je to lajdák a nechce se mu a učitelka říkala že to není ani tak za chyby ale za to že třeba čumí z okna a pak to našvihá moc rychle
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:31
- Nahlásit
Petra
jak u vás dopalo vysvědčení
Tak Veronika v 8. třídě samý jedničky. Dneska přišla ze školy a říká: to je pěkně v prd..i, jsem na nástěnce. Tak jsem se jí ptala čím si to zasloužila a prý je nejlepší z druhého stupně. A Šárka v 5.třídě dvě trojky: z češtiny (jistě si všichni vzpomínáte: čáp bez čápa jako hrad bez hradu a podobné hovadiny) takže se ani nebylo čemu divit a druhá trojka z matematiky.
Terri
To mně teda po pravdě ani nenapadlo koupit
No po pravdě: jak to řekla jednou větou moje máti. Ty máš teď na Dorotku takovejch věcí jako jsi neměla na obě holky dohromady. No něco na tom bude. Jo, vlastně neřekla věcí, ale hovadin. Jj, tak to bylo.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:33
- Nahlásit
Petra
No my jdeme na píchanec a kontrolu ve středu, tak taky doufám, že si ještě něco nepřineseme.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:38
- Nahlásit
Martina
Ty máš teď na Dorotku takovejch věcí jako jsi neměla na obě holky dohromady. No něco na tom bude. Jo, vlastně neřekla věcí, ale hovadin.
My jdem ve čtvrtek...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:38 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
Martina
ale hovadin no vždyť těch hovadin taky dřív tolik nebylo
já mám taky každou krávovinu
a tď se mi líbí tohle
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:42
- Nahlásit
Terri
My jdem ve čtvrtek...
No vidíš, tak porovnáme váhové a mírové přírůstky, teda holčiček, moje váhové přírůstky už radši nesleduju. Teď to zase byla nálož, dort, zákusky, zabijačka, kdy já začnu s tou dietou fakt netuším.
Petra
no vždyť těch hovadin taky dřív tolik nebylo
to máš recht, teď v těch dětskejch obchodech člověk žasne.
Ty kapsáře do auta jsou super, ale dát to tam teď tak se mi Dorka uškrtí na těch popruhách jak by se po tom sápala, úplně jí vidím.
Teď má novou zábavu, rve nás všechny hrozně za vlasy, úplně se klepe radostí, když nad ní někdo skloní hlavu, tak naštěstí jsme všichni dost vlasatí, takže nějakej vlásek neubyde, když má takovou radost.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:48
- Nahlásit
Martina
no ale co pak s těma hovadinama budu dělat, ještě jsem nepřišla na to jak se to prodává přes net
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:53
- Nahlásit
Petra
ale co pak s těma hovadinama budu dělat
pořídíš si třetí, čtvrté dítko a pak to necháš vnoučatům
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:56
- Nahlásit
Martina
pořídíš si třetí, čtvrté dítko a pak to necháš vnoučatům
tak to už né, taky bych si chtěla užít bez dětiček, taková pěkná dovolená a opravdu nic nedělat a být bez starostí no už se teď těším
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 21:17
- Nahlásit
Petra
Martínkovi přejeme vše nej k narozkám
Terri
Místo Dithiadenu bych raději dávala Fenistil nebo jemnější Zodac .... moje ségra po Dithiadenu blouzní a je náměsíčná, když byla malá, tak jiné prášky nedávali a takhle to dopadlo
V mýdlových vločkách jsem taky prala.... doma ti to pěkně za*ere automatku, ale kdyby jsi měla možnost klasické pračky, tak v tom se dá v klidu prát, jen pak by jsi dala máchání a ždímání v automatce.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 23:42
- Nahlásit
Petra
Martínkovi taky přejem všechno nej
hele nepřečtu tu adresu na ten kapsář do auta..to musím mít
brut
sím tě neplaš vedle..a neřeš..zavolej a vysvětlím
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 23:46
- Nahlásit
sarax
síííím tě, taky musíš mít každou hovadinu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 00:23
- Nahlásit
Martina
jj já vím
je fakt že 900 je dost..ale asi to koupím Vikče už k svátku nebo jakože je to můj opravdu největší miláček tak k Valentýnu
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 09:10
- Nahlásit
sarax
dej do vyhledávače kapsář lev a pak klikneš na nejlevnější a je to, já ho našla v e-klubíčko za 855,-
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 13:11
- Nahlásit
b]sarax[/b]
je fakt že 900 je dost[
no mi používáme dvě auta, jedno je jen moje a jedno máme rodiné tak bych ty kapsáře třebovala dva tak to už je dost peněz
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 19:43
- Nahlásit
haloooo haloooo hlásím že Peťulka se převrací na bříško a jde mu to jako po másle.
Martínkovi jsem gratulace vyřídila moc děkuje
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 20:10
- Nahlásit
brut
Místo Dithiadenu bych raději dávala Fenistil nebo jemnější Zodac
Mám dojem že Dith. a Fenistil jsou stejná generace léků, Zodac už novější, tudíš šetrnější. Se poptám.
Ale - dnes se to zase zhoršilo, má to na dalších místech, a to přesně tam, kde je největší tlak na kůži!! Jakože když ji víc nosíme, tak to víc má. Přitom ráno to bylo klidnější.
Tak si říkám, že to vypadá fakt na ten prášek....ona má dost citlivou pleť.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 21:56
- Nahlásit
Terri
no pokud se dělaj jen fleky...svědí jí to???pláče kvůli tomu??se přiznám že sem to moc nesledovala..sem fakt v presu..ale prášky bych nechala jako nejzašší mez...je maličká....
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 22:05
- Nahlásit
ahojky, máte krásný miminka, ještě mi tu chybí Viktorka - nečetla jsem moc stránek pozadu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 22:41
- Nahlásit
Lola1
sme rádi že někomu chybí
něco dodáme možná hnedka
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 22:42
- Nahlásit
Lola1
Viktorka je na straně 246. Slaví tam svoje první narozeniny. Kráááásnýýý fotečky a ještě hezčí princezna.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 22:48
- Nahlásit
no sem něco stáhla
jednu s epsovou a nějak se mnou..nerada se fakt fotím
a pak v nový čepičce dneska
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 23:20
- Nahlásit
sarax
Krásný fotečky, Viktorce krásně ladí čepička k těm jejím modrým kukadlám. Fakt kočka.
nějak se mnou..nerada se fakt fotím
to se občas stane, že se tam člověk nachomejtne, to je hned. Ale fotečka móóóc pěkná.
Tak to vypadá, že Dorka usnula snad jako na noc, uspávala jsem jí v náručí už třikrát. Dle rady všech chovám nenechávám plakat, ale je to dost náročný.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 23:28
- Nahlásit
Martina
ale je to dost náročný.
děkujem za pochvalu neboj to přejde...záda vydržej a ty se jednou vyspíš já tedka plakat nechám..ale třeba fakt do 5 minut..prostě když náhodou brekne vydržím ..a ona fakt už ani nebreká
|