Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:27 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

jablunka
Vydržela postel????
jo vydržela
ale mý nervy

Petra
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 15:08
- Nahlásit

Martin měl v roce 13kg, a v 18měsících 14kg a ve třech letech 19, v pěti letech 26kg, v sedmi 33kg a teď má 37kg,
pořát je to kus chlapa a je největší ze třídy ale tlustej není
sarax
tak takový přestavby já znám a vůbec ti je nezávidím, vísledek už jo ale stavbu né

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 18:36 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Tak naše váha je 7,450 kg
No a exém: dostali jsme Excipial U Hydrolacio a na některá místa máme dávat Holtovu mast (to smrdí ). Dithiaden jsem nechtěla i když doktorka říkala, že se to po tom spraví dřív, ale nakonec jsme se domluvily, že teda zatím jen mastičky a uvidíme. Mám si taky sehnat otruby a udělat koupel
Taky říkala, že už to sice není tak hrozné (červené - akutní), zato je to spíš jakoby chronické (tj. slabší, ale rozlezlé).

Celkově - též říkala že první zkusit vyměnit ten prášek a mastičkovat a že to není tak hrozné a že to Malá zvládne. Kdyby náhodou ne, tak ještě jakási Konopná mast a alergologie. Ovocné přesnídávky (a ovoce) klidně máme dávat, ale vyhnout se cizokrajnému, včetně banánů.

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 19:12
- Nahlásit

Terri
včetně banánů.
fakt???teda já se přiznám že o tom že by byl banán velkej alergen sem neslyšela...naopak u alrgickejch dětí sem směla skoro snad jen banány časy se nějak mění
hlavně že Miška prospívá a vyrážka se určo spraví
ta Holtova mast je přesně na co???

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 19:39
- Nahlásit

sarax
se přiznám že o tom že by byl banán velkej alergen sem neslyšela.
Třeba já na banány alergii mám,ale asi to souvisí s tím,že si ještě pamatuju ty fronty!!! Prostě banány nerada!

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 19:40
- Nahlásit

sarax
fakt???teda já se přiznám že o tom že by byl banán velkej alergen sem neslyšela
já taky ne...banán se vždy dával...no, prý je to jednou exotické ovoce tak to zatím dávat nemám, jen to naše.
hlavně že Miška prospívá a vyrážka se určo spraví
tak tak, snad jo....
ta Holtova mast je přesně na co???
tak cituji: "Používá se všude tam, kde je třeba podpořit tvorbu nových buněk pokožky, či jako doplněk péče při povrchových zarudnutích kůže. Svým originálním složením napomáhá k potlačení svědivého pocitu atd..."
Jinak ta mast se v lékárně míchá, krém se dá koupit v tubě. (Holtův krém) Když jsem hledala na netu, tak se to objevuje hodně na různých diskusích o alergii a exémech...

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 20:00 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

jablunka
Já když se teďka dívám na fotky prvního kluka,tak si občas říkám,jak jsem na tohle mohla bejt pyšná
No jo no, člověk občas ledasco přehlédne jak jde o naše miláčky.
Třeba já na banány alergii mám,ale asi to souvisí s tím,že si ještě pamatuju ty fronty!!!
já teda ty fronty taky pamatuju, jak vždycky přišla mamina domů a říká a teď běž ty a kup taky dvě kila, víc nedávají. Tak proto já se vždycky po banánu po......
sarax
4 hodinky ani na záchod..a fšichni na jendý posteli
jéé, to chtělo zdokumentovat, ale foťák by byl málo. Ještě, že jsem u vás nebyla na návštěvě, no jako že bych vám zbořila postel to je jasný, ale hlavně bych se tam polůůlala, jelikož 4 hodiny fakt nevydržím.
Terri
Tak snad to bude dobrý. Jinak dneska máme za sebou první příkrmek - první lžička mrkvička. No ze začátku se na to tvářila všelijak, ale nakonec těch pár lžiček spapala. Zřejmě bude po mě, kromě zelených fazolí do ní padne všechno jak Němci do krytu.

Jo ještě jsem zapomněla. Nechcete některá ještě jednoho chlapa. Dneska mi ten můj tak leze na nervy, že bych vám ho některé věnovala.

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 20:11
- Nahlásit

Martina
No ze začátku se na to tvářila všelijak, ale nakonec těch pár lžiček spapala
tak to jste šikovní A bude to čím dál lepší, neb mrkvička (první lžička) je nejhnusnější

Banány
Výhodu to mělo, ty fronty, a mandarinky jen o vánocích. Lidi si toho vážili a nikdo neměl alergie

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 20:13
- Nahlásit

Terri
neb mrkvička (první lžička) je nejhnusnější
no je to fakt blivajs, ale mezi náma mateřský mlíko je taky hnusný a jak jí šmakuje a hlavně jaká je po něm pěkná, jak říká paní doktorka.

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:02
- Nahlásit

Martina
ale mezi náma mateřský mlíko je taky hnusný
ale sladké

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 00:24
- Nahlásit

Terri
ale sladké
si to chutnala???mi příjde že ta věc sladká bejt nemůže

jira_hera
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 07:37
- Nahlásit

Ahoj holky,

máte všechny moc krásné dětičky. Berete nové členy do miminího klubu? Jsem v tuhle chvíli na neschopence a děěěěsně se nudím, nejsem zvyklá válet se v posteli.

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:14
- Nahlásit

jira_hera
Berete nové členy do miminího klubu?
No jasně že bereme. Kdy čekáš miminko, já kdy se můžeme těšit na další fotečky????

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:15
- Nahlásit

sarax
si to chutnala???mi příjde že ta věc sladká bejt nemůže
čéče, neměla jsem přílišnou odvahu si loknout jen na prstík jsem ochutnala
jira_hera
Ahój fousy! Vítej a povídej...!

jira_hera
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:49
- Nahlásit

Martina
Terri
Až za dlouho, já jsem teprve maloučko. V 6. týdnu jsem byla na sonu kvůli krvácení a uvrtali mě doma v posteli, což je pro mě velká změna, protože doteď jsem byla zvyklá žít v poklusu mezi dětma, prácí, výstavama a cvičákem. Na sonu nebyla zatím vidět srdeční akce, ale prý to zatím nic špatného neznamená, za dva týdny už by vidět být měla, tak mi udělají sono znovu a uvidí se. Teď se hrozně nudím a tak brouzdám po netu a snažím se zabavit. Prohlídla jsem všechny fotky všech dětiček a musím říct, že fakt všechny parádní.
Jinak norská fousatá je zoufalá, klidový režim jí fakt nevyhovuje, ona je hrozný péro hyperaktivní a byla zvyklá makat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:11
- Nahlásit

Terri
Banány
Výhodu to mělo, ty fronty, a mandarinky jen o vánocích. Lidi si toho vážili a nikdo neměl alergie

Já sem doteď na pepku,gdyž něgdo f červenci loupe mandarinku! Ta vůně mi prostě evokuje Vánoce a jinam nepatří!

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:24
- Nahlásit

jira_hera
a uvrtali mě doma v posteli,
co já bych teĎ za to dala
Teď se hrozně nudím a tak brouzdám po netu a snažím se zabavit.
A už sis přečetla 252 stran Saraxčete?
Jinak norská fousatá je zoufalá, klidový režim jí fakt nevyhovuje, ona je hrozný péro hyperaktivní a byla zvyklá makat.
no jo to znám...
jablunka
Ta vůně mi prostě evokuje Vánoce a jinam nepatří!
no že jo!!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 10:48
- Nahlásit

Terri
Celkově - též říkala že první zkusit vyměnit ten prášek a mastičkovat a že to není tak hrozné a že to Malá zvládne. Kdyby náhodou ne, tak ještě jakási Konopná mast a alergologie. Ovocné přesnídávky (a ovoce) klidně máme dávat, ale vyhnout se cizokrajnému, včetně banánů.
já bych to přehodila... nejdřív alergolog a pak konopná mast.... mám pár lidí v okolí, kteří si tím spíš uškodili, když jí patlali na co neměli.
Cizokrajné ovoce stejně nedáváš ( teda snad... myslím kyselé) a banány by ti dr doporučila, kdyby malá dostala průjem...takže kousíček bych jí s klidným svědomím dávala dál

Jinak já banány nejím vůbec...zvedá se mi po nich žaludek ( několik let jsem je měla v rámci diety... zrovna tak jogurty ...brrrr ) Fronty si taktéž moc dobře pamatuju ... a taky krvavé pomeranče... ty bych si s chutí dala

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 11:12
- Nahlásit

jira_hera
doteď jsem byla zvyklá žít v poklusu mezi dětma
kolik máš dětiček a jak staré, to víš, teď tu budeš jak u výslechu.
brut
taky krvavé pomeranče
jo ty byly mooooc dobré, taky bych si dala. No nic se nedá dělat, jsme už zkrátka pamětnice noooo.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 11:13
- Nahlásit

brut
Fronty si taktéž moc dobře pamatuju ... a taky krvavé pomeranče... ty bych si s chutí dala

A taky ty zelené,kubánské!Hrozně blbě se loupaly,ale byly moc dobré!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 11:27
- Nahlásit

Martina
jablunka
mňam, mňam ... asi si půjdu oloupat grep

Terri
Teď mně napadlo....jíš grepy?

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 11:30
- Nahlásit

brut
asi si půjdu oloupat grep
neprovokuj, neměla jsem grep ani mandarinku v puse ani nepamatuju. Už se těšííím až si dám. Mňam

jira_hera
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 11:31 - Změnil/a: jira_hera
- Nahlásit

Martina
Mám dva kluky - jednomu je 6 a teď byl u zápisu do školy a druhému je 4 a půl.

Terri
Mám nastudováno, kromě svateb, ty jsem vynechala.

brut
Taky si jdu oloupat grep, inspirovaly jste mě s citrusama, ale pomeranče a mandarinky moc nemusím.

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 11:38
- Nahlásit

jira_hera
jednomu je 6 a teď byl u zápisu do školy a druhému je 4 a půl
týýý jo, tak to budeš mít docela hoňky, ale jakožto zkušená matka to jistě zvládneš. I když představa dělat s prvňáčkem úkoly za neustávajícího řevu miminka - no nevím nevím, jak by to moje nervová soustava zvládla. I když s jednou holkou jsem ani nevěděla, že nějaká první třída je a při druhé jsem si myslela, že už ani do druhé nepůjde, protože jí umlátím hned v té první.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 11:39
- Nahlásit

brut
asi si půjdu oloupat grep
Já teď sežrala pomelo!

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 11:41
- Nahlásit

jablunka
Já teď sežrala pomelo
hele jděte už fakt do dža , takový chutě, pomelo taky můůůžu.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 12:14
- Nahlásit

jira_hera
nový členi sou vítániuž sem přemejšlela že změníme název fora aby to jako někomu nevadilo
jen mě nic nenapadlo
Martina
hmmm mandarinky,pomelo
Vikča měla pomeranč v přesnídávce
protože jí umlátím hned v té první.

no já to možná měla udělat

jira_hera
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 12:16
- Nahlásit

Martina
Tak já doufám, že budeme mít hodné miminko a navíc, že se Štěpánem a jeho školou nebudou nějaké větší problémy. Ale uvidíme, možná si to jen přehnaně idealizuju

jira_hera
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 12:22
- Nahlásit

sarax
Proč? Já bych to tak nechala, každý už ví, co tady najde

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 12:33
- Nahlásit

sarax
už sem přemejšlela že změníme název fora
Neblázni,nic neměň,páč by se mi to učitě schovalo!
jira_hera
že se Štěpánem a jeho školou nebudou nějaké větší problémy.
No moc ti přeju,aby byl jinej než náš Štěpán!Páč já už dneska vím,že tam problém bude!Zaplať bůh,že Matěj je takovej šikulka a pohodář!

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání