| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 11:43
- Nahlásit
leyenda
snad to nebude tak hrozny
nebude to hrozný, nakonec si to užijete. Pokud teda jdete na něco co bere i vás. Na co jdete??
A takt myslím, že půjde se domluvit, aby vám někdo vedle držel místo, můžete tam prsknout třeba noviny, nebo tak nějak. Horší to je, když jste dole na place. Na nás v Berlíně bude čekat 50.000 lidí - tam si pro jistotu asi vezmu pemprzy . Než půjdete dovnitř, domluvte se, že kdyby se někdo ztratil ať jde k nějakýmu bodu, kterej si vyhlídnete před tím. Až budete procházet kontrolou, tak ať se hned po kontrole zastavěj a čekají na vás. Jo to pití - teď mě napadá- možná vám to nedovolej vzít s sebou . někde to nejde, dělají to kvůli bezpečnosti. V kelímku jo ale v butylce ne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 11:45
- Nahlásit
ORISLÁFKA , ORISLÁFKA
AŤ TO DOBŘE DOPADNE!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 12:50
- Nahlásit
PetraK
ORISLÁFKA , ORISLÁFKA
AŤ TO DOBŘE DOPADNE!!!!
nějaký info už mám operace se odkládá.... víc se uvidí v pátek...
OKamžitě ale okamžitě zavolejte Ričínka...ať dovalí ten největší koberec co má!!!! dou na mě mrákoty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 12:55
- Nahlásit
Fajka
nějaký info už mám
no a........ jaký jako??
operace se odkládá.
to mi nestačí.Chci vědět, jestli ste jen strašila!
okamžitě zavolejte Ričínka
neni třeba. Pět obřích koberchůch máme na chalupě, ešče svého podplotového využití nedošly, takže jsou volný.
Was is denn los?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 12:59
- Nahlásit
PetraK
to mi nestačí.Chci vědět, jestli ste jen strašila
pani nevím to se uvidí časem ((
určitě jo...strašila sem!
neni třeba. Pět obřích koberchůch máme na chalupě, ešče svého podplotového využití nedošly, takže jsou volný.
Was is denn los?
jednák su nasraté sama na sebe že nemůžu něco najít a druhák mě zas hnul žlučí šééééfko
když se měl jít podívat na to jaký dřevo sem vybrala nešel...a ted TED se ptáááá proč je to tak lesklý
voe na kousku vzorku 3x3 cm asi to bylo vidět že se to leskne nebylo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 12:59
- Nahlásit
PetraK
asi sem dement, nedokazu najit na netu nic o te hale, krome adresy, striktniho zakazu parkovat f okoli jinde nes na ofiko parkovistich a toho, ze se tam neprodava alkohol,
veme si kazda o,33lahvicku evijanu a to asi vypijou behem toho cekani odpoledne, ono je tu uz dost teplo, i gdys augerechnet v patek ma prset je to teda vevnitr, tak koncert kuliva tomu asi nezrusej, ale fronta bude mokra,
jdeme (?) na jakehosi idola pubertalnich divek ve Francii libanonskeho puvodu, co vystupuje pod jmenem MIKA, nevim, jestli ho zna nekdou mimo Fr. Jako nektery jeho pisnicky mi nevadej, troooosicku hodne vzdalene pripominaj glamrockovy obdobi Queenu, ale ze bych kvuli tomu musela stat ve fronte, to zase ne. Ja hlavne spatne snasim ty davy...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:08
- Nahlásit
Dobré odpoledne dámy
Jsem zpátky z očního...a mám překvapivě silnější brýle
Inu
palce jsem poctivě držela, tak snad je to lepší a Orísek bude brzy fit
Dočítat vás nebudu, páč jdu dělat oběd.... ale včera jsem dodělala hrubé práce na zahrádce ( Mates vykopal pivoně) a já překopala zbytek zahrádky ... pravda, večer jsem se nemohla hnout, ale teď jsem pyšná, páč konečně to vypadá trošku k světu. Navíc ještě dneska musím zasadit kopr, aby mi včas vyrost a měla jsem ještě letošní sklizeň
Jo a hárá mi piraňa, takže jsem naprosto spokojená. Na coursing už bude po hárání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:10
- Nahlásit
Fajka
tak kuwa nevim, nebo určitě sem strašila???? tápu v nejistotách.
jednák su nasraté sama na sebe že nemůžu něco najít a druhák mě zas hnul žlučí šééééfko
a ted TED se ptáááá
v tom případku navrhuju:
Feuer Frei!!!!!
koberce jsou k dispozici. v Prahé jsi za chvilku, nalodíš mě a za 40 minut už balíme do koberce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:13
- Nahlásit
Fajka
nestraš !!
když se měl jít podívat na to jaký dřevo sem vybrala nešel...a ted TED se ptáááá proč je to tak lesklý
stále někde něco hledám...asi máš doma taky strejčka Alzhájmra ........ je to lesklý proto, že se nešel podívat
Dneska jsem se stavovala u kamarádů a nepřišel mně přivítat jejich psék ...ve čtvrtek ho museli nechat uspat Tak jsem jim na příští rok nabídla štěně od pirani, málem je kleplo při představě, že by se "pomamilo"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:16
- Nahlásit
leyenda
no možná ne každá hala je na stránkách tak, aby se tam dalo načíhnout . Jestli má pršet, kupte si za pár fifníků takový ty slabounký igelitový pláštěnky, ty pak mrsknete do koše a fertig
jmenem MIKA
tak to se přiznám, že neznám, ale to není směroplatný, páč já jedu jen na dva body DM a R+, nic víc
jste teda statečná matka, že se takhle obětujete, však oni to ocení ale zas. Já třeba děsně beru, že máma s náma klidně poslouchá Rammštajny, ono pro její věkovou kategorii to není úplně standard ,ale je mnou odchovaná už na DM, takže je na čem stavět
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:16 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
tak kuwa nevim, nebo určitě sem strašila
strašila sem a Orísek bude v pořádku a brzo !!!
tom případku navrhuju:
Feuer Frei!!!!!
koberce jsou k dispozici. v Prahé jsi za chvilku, nalodíš mě a za 40 minut už balíme do koberce
na to nemůžu říct nic jinýho než GIB MIIIR BENZIIIIN!!!!!!!!!!
Mám práznou nádrž bliká hladový voko
brut
ale včera jsem dodělala hrubé práce na zahrádce ( Mates vykopal pivoně) a já překopala zbytek zahrádky ... pravda, večer jsem se nemohla hnout, ale teď jsem pyšná, páč konečně to vypadá trošku k světu
taky sem se včera vrtala na zahradě.... a mám z toho jen bolavý záda dobrej pocit žádnej bo neni nic vidět :-/
Jo a má tu v noci padat sníh estli mě to zdechne (mám skleník plnej kytek) tak budu vraždit asi a ještě nevím koho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:18
- Nahlásit
brut
ale teď jsem pyšná, páč konečně to vypadá trošku k světu.
Joooooo!!
.ve čtvrtek ho museli nechat uspat
ach jo,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
GIB MIIIR BENZIIIIN!!!!!!!!!!
jak je libo
http://www.youtube.com/watch?v=z50EkQDwvPY
Mám práznou nádrž bliká hladový voko
a co ho teda pak poslat vlakem? Já to už jen zabalim a vodbaviim
strašila sem a Orísek bude v pořádku a brzo !!!
Jo? Určitě?? že tu INUITA EŠČE NENI totiž no.
Jo a má tu v noci padat sníh
no to sem slyšela taky a nechtěla sem vám to řikat já, abych nebyla posel blbej zpráv, páč ty zpravidla nekončívaj dobře
tak budu vraždit asi a ještě nevým koho
no vidite. Ešče, že sem byla zticha
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:25
- Nahlásit
PetraK
Jo? Určitě?? že tu INUITA EŠČE NENI totiž no.
sou na cestě dom....mám zprávy hned z ordinácie...
jak je libo
osobo.. vás zabim asik...a benzin je kde ?
no to sem slyšela taky a nechtěla sem vám to řikat já, abych nebyla posel blbej zpráv, páč ty zpravidla nekončívaj dobře
no guláš není spatnej hovězí už sem dlouho neměla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:27
- Nahlásit
Fajka
taky sem se včera vrtala na zahradě.... a mám z toho jen bolavý záda dobrej pocit žádnej bo neni nic vidět :-/
víš, na té mé pidi zahrádce je vidět i to okopání
Jo a má tu v noci padat sníh estli mě to zdechne (mám skleník plnej kytek) tak budu vraždit asi a ještě nevím koho
nezdechne, když máš kytky ve skleníku ... musíš počkat po zmrzlých, aby jsi měla alespoň trošičku jistoty, že přežijou ... já je mám v "ložnici", alespoň do těch našich zmrzlejch
PetraK
Joooooo!!
no a teď tam jen zasázet bylinky, další růže a pak pár kvetoucích kytiček, co už mám doma + nové víno a budu spokojená
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:31
- Nahlásit
brut
víš, na té mé pidi zahrádce je vidět i to okopání
se máš já ani nevidím skoro z jedný strany na druhou
nezdechne, když máš kytky ve skleníku
no to sem si před loni taky myslela a šecko mě nastydlo a pak trvalo dva měsíce než to začlo trochu růst
ale uz sem byla koupit netkanou textilii na přikrytí dvě velký svíčky a olej do petrolejky...
dneska u nás ve skleníku bude zase strašit
teď tam jen zasázet bylinky, další růže a pak pár kvetoucích kytiček, co už mám doma + nové víno a budu spokojená
ci taky pidi zahrádku ale v té naší nebude asi nidky hotovo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:37
- Nahlásit
Fajka
sou na cestě dom....mám zprávy hned z ordinácie...
dobře. tak už nemám bejt nervózní?
.a benzin je kde ?
hošíčci nedovezli??? Kurnik na ty chlapy neni fakt vůbec spolehnutí
no guláš není spatnej
vaříte podle ramštajní kuchařky??
hovězí
za todle 6 dní za sebou nenapíšu oslavnej nápis Fajka for evr!
brut
nové víno a budu spokojená
spokojená bys měla bejt, až to nový víno bude stočený v lahvích a bude z něj starý víno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:39
- Nahlásit
Fajka
textilii na přikrytí dvě velký svíčky a olej do petrolejky...
zapomněla sis tam vzít něco na čtení. A pak.... ta textilie tě moc nezahřeje
ale v té naší nebude asi nidky hotovo
to neni na žádný ale.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:43
- Nahlásit
PetraK
textilii na přikrytí dvě velký svíčky a olej do petrolejky...
zapomněla sis tam vzít něco na čtení. A pak.... ta textilie tě moc nezahřeje
dyž budu tuhá nic čís nepotřebuju... ani vohřejvat nepotřebuju.. a esi mě na věnec nenapíšete Fajka forever budu vás chodit strašit!
dobře. tak už nemám bejt nervózní?
rači bud...dokat se Inu nevrátí...
hošíčci nedovezli??? Kurnik na ty chlapy neni fakt vůbec spolehnutí ne není ... pošlu vám teda šéfa na zabalení a von pak pošle hnet mě...uvidíme kdo dorazí dřív
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:46
- Nahlásit
Fajka
Fajka forever
na to se můžete spolehnout, páč strašidel se bojim stejně jako dochtorů
rači bud.
dobře, tak sem teda zas nervózní.
ne není ..
chlapi jsou prostě naprosto nespolehlivý fšichni.
...uvidíme kdo dorazí dřív
pojmete to jako závod?? Něco jako Pochod mrtvých?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:01
- Nahlásit
Žencký, jeden tu chvilku není a huž je tu takej bordel zase
Táááááák! Takže, hlava byla obhlídnuta dvěma vetoj a oba naznali, že momentálně nemá smysl do Ořecha dloubat, takže máme pokračovat v čištění + atb + nově jsme dostali Framykoin mast.
Řekl mi, že máme přijít v neděli (to je den, kdy dobíráme atb), a že se poradíme dál. Momentálně to totiž vypadá tak, že se nedá říct, na kterou misku vah se to překlopí: jestli z toho bude průser nebo se to uzdraví, což by ale v neděli již mělo být jasnější. Pozitivní na tom je, že zatím to není ani na drén, takže jsme šikovní a dobře vyplachujeme alfadinem
Pokud to nebude jevit známky zlepšení, dohodneme se na dalším postupu, jedna z věcí je mmj. odeslání kousku tkáně na rozbor.
Pí Fajko, to, co jste mi psala, nám bohužel moc nepomohlo, potřeboval by vědět něco přesnějšího, takhle se nemá vod čeho vodrazit, protože, jak říkal: je to momentálně klasický podebrání a prdnutí cysty, ale co je její příčinou nebo co bude následovat, to se zatím říct nedá, může to mít mnoho konců. Estli pani ten článek najdete, bylo by to úplně nejlepší, co by se mohlo stát, jestli ne, holt pojedeme víc empiricky...
Abych to shrnula: estli se máte být nervózní.. je asi na vás Zatím je pořád být proč..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:05
- Nahlásit
inu
Zatím je pořád být proč..
tak já teda budu nervózní. Ale nervózní optimista!!!!! Jo?
Pozitivní na tom je, že zatím to není ani na drén, takže jsme šikovní a dobře vyplachujeme alfadinem
alespoň že tak.
a v neděli budu držet palce. V kolik?? Nebudu mezi civilizovanejma, takže to potřebuju vědít tetkon už.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:15
- Nahlásit
PetraK
Ale nervózní optimista!!!!! Jo?
můžeš bejt jenom optimista.. aby ti nepraskla céfka
a v neděli budu držet palce. V kolik??
oni jsou tam v neděli jenom hoďku, takže tam půjdeme na šestou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:15
- Nahlásit
inu
Pí Fajko, to, co jste mi psala, nám bohužel moc nepomohlo, potřeboval by vědět něco přesnějšího, takhle se nemá vod čeho vodrazit, protože, jak říkal: je to momentálně klasický podebrání a prdnutí cysty, ale co je její příčinou nebo co bude následovat, to se zatím říct nedá, může to mít mnoho konců. Estli pani ten článek najdete, bylo by to úplně nejlepší, co by se mohlo stát, jestli ne, holt pojedeme víc empiricky...
vím..sákra že já dneska převrátím barák naruby
a co budou dělat dyž se to nebude hojit??? jak sem psala? a bde to furt týct a nebude se to zavírat?
jinak bude vražda ukrutnáá řemeslníci vodjeli...samo že ten roh na kterej sem upozornovala že je křivej..jim nevyšel a dopatlaliho neskutečným způsobem...
pro sicher se s váma loučím bo až to huvidí šéééf tak sem mrtvá mrtvá mrtvá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:21
- Nahlásit
inu
Jsem si na vas vzpomnela, nahlidnu a dobry zpravy!
je to momentálně klasický podebrání a prdnutí cysty, ale co je její příčinou nebo co bude následovat, to se zatím říct nedá, může to mít mnoho konců.
Byl, byl byl to kousanec, poraneni, konec bude takovej, ze se to krasne zhoji a zadny dalsi konce nasledovat nebudou!! Hlavne at se mu to nezavre, kdyz vam nedali drena. Ja si pamatuju na chvile, kdy jsem mlademu Sadlu proplachovala po rvacce s pitkou hlavu - dourou nad uchem na cele sem vstrikovala naredenou betadinu a na tvari pod uchem ji to vytejkalo - byly to lahudkovy chvile.
Este me napada, dostava Orech neco na podporu imunity? - nejaky bylinky ci homeo by mozna nebylo od veci + probiotika ohledne antb. Palce stale nepoustim a jsem stejne jak esuska optimista!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:21
- Nahlásit
inu
můžeš bejt jenom optimista.. aby ti nepraskla céfka
ne, budu nervózní optimista a basta!!
Fajka
sem mrtvá mrtvá mrtvá
ajíí, ajíí, jajíí, mám mu taky rezervovat jeden koberec? Aby měl do čeho balit
.jim nevyšel a dopatlaliho neskutečným způsobem...
měla ste rači zabít řemesníky, von by se pak šéf utahal, až by je balil a na vás už by mu nezbyla síla vás vraždit. Musíte kapek přemejšlet.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:23
- Nahlásit
Fifi
dourou nad uchem na cele sem vstrikovala naredenou betadinu a na tvari pod uchem ji to vytejkalo
no ty vado!!
Já si furt řikám, jaký jsme tehdy měli štěstí, když ho ten pit drapnul a evidentně se zaseknul za ten obojek- páč jinak si nedokážu vysvětlit, že ho nedorval
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:28
- Nahlásit
PetraK
no ty vado!!
Hele, ale to byla pitbulinka nam znama, Sadlu nebyl ani rok, cuby byly spolu v poho od mala. Konflikt zpusobila Dorota, protoze sme kecali na zahrade a ta blbka si lehla na vosi hnizdo zemni (do ty doby pro nas utajeny) - vosy udelaly pichy piich do speka a ona vystartovala po nejblizsi mozny pricine bolistky, ktera v tom byla nevinne. Takze pitka se jen branila, pak se teda nasrala - byly to zhave asi 3 minuty, mne to pripadalo jak vecnost. Holky bez obojku, panickove dokousany, cubky tez. Si pamatuju, ze sem jen jecela "ona ji urve to tetovany ucho!"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:30
- Nahlásit
PetraK
měla ste rači zabít řemesníky, von by se pak šéf utahal, až by je balil a na vás už by mu nezbyla síla vás vraždit. Musíte kapek přemejšlet.
hmm už sou pryč nějkej jinej návrch jak si zachránit holej život?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:32
- Nahlásit
Fajka
a co budou dělat dyž se to nebude hojit??? jak sem psala? a bde to furt týct a nebude se to zavírat?
tudle možnost proberem v neděli. TO huž totiž bude jasný, jestli to inklinuje k tomu, co jsi psala nebo ne.
vím..sákra že já dneska převrátím barák naruby
aby šéfoj trefil domů aby to tam vůbec poznal
Fifi
Hlavne at se mu to nezavre,
Mno, to se nebojím, bo tam má díru, s prominutím, jako do prdele a ne jednu, takže jednou to tam naleješ, dalšíma dvěma to vyteče
Chudák čoklid, huž si jenom lehá a vodevzdaně leží... nevím, co bych dělala, dybych měla nějakýho smrtijeda, to bychom asi každé ráno bourali barák
dostava Orech neco na podporu imunity?
zatím jsme mu dávali jen Céčko, páč jsme nevěděli, co a jak, ale uvažuju, že se s ním podělím o Curenzym, což by měly být rostlinný enzymy urychlující hojení a rekonvalescenci..
|