| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 12:20
- Nahlásit
inu
šiš chudááák
bože bože..dyž si vzpomenu na tu pididírečku.... chjooo rači dybych neměla pravdu....má to přesně jak to měl Luk
doufám že mu s tím udělají něco hned a né až v úterý dejte vědět pani...
hlavně furt olizuje kde co: podlahu, sebe... a přitom vypadá jak po mordu..
akity jsou čistotný to uklízí tu krev a hnis po sobě...
brut
ráda sem vás viděla i když tak krátce
vo rohlíčky byla doma fakt mela a moje maminka se ptá jestli nepotřebuješ ještě nějaký korálky že by je vyměnila za recepis na ty sladký houstičky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 12:32
- Nahlásit
inu
ježííííš..... to vypadá jako by mu někdo vrazil do hlavy sekeru..... snad se mu chudáčkovi aspoň ulevilo, když ten sajrajt vytekl.... vlčák měl něco podobnýho kdysi na pytlíku, a docela dlouho se to pak hojilo.... ale naštěstí už to pak nebolelo a vod tý doby měl klit.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 12:49
- Nahlásit
Fajka
vlk
pani, to ste měly vidět v ty dvě ráno. Sme na to spotřebovali půl role hajzlpapíru a půl balíku ubrousků
Vypadá to ale, že se mu svým způsobem ulevilo... na druhou stranu, je znepokojivě.. nesvůj. Momentálně naštěstí hluboce spí. Z hlavy mu to pořád teče, takže ho občas utřu, jinak čekáme. Vyhrabala jsem curenzym, tak mu to chci po poradě s vetem dávat. Je to něco jako wobenzym.
Jsem ráda, že jsme tady včera tak dlouho ponocovali, neumím si představit, že bych v osm ráno přišla a našla ho v kaluži tý sajty
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 12:57
- Nahlásit
inu
Tyjo, pani, sem nakouknu po dlouhy dobe a to je masakr! Chudak Vorech, ale ono je dobre, ze to prdlo, ne? Hnusy vytecou, doura se pripadne zadrenuje, vycisti, sroste mu to a bude mit uz klid! Drzim palce!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:23
- Nahlásit
Fifi
Chudak Vorech, ale ono je dobre, ze to prdlo, ne?
to já nevím, pani, jestli je to dobře. Asi je, ale na druhou stanu nevím, jak se jim todle bude operovat..
furt to teče...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 15:17
- Nahlásit
inu
nejspíš mu dají drén .... možná už operace ani nebude třeba esli to vyteklo všechno.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 16:08
- Nahlásit
vlk
co jsem pochopila, tak se to stejně operovat musí, protože by se to za čas naplnilo znova, čiliže se musí jakoby odstranit obaly tý boule, ale uvidíme, jdeme tam na šestou.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 18:47
- Nahlásit
tak zatím jen v rychlosti:
Ori má v hlavě dvě díry, odkud mu ta sajta teče. Byl mu udělán výplach prostor té boule, dostal atb. V úterý se uvidí, co dál, případně by se dal drén. Operace zatím nepřichází v úvahu, musíme nejspíš počkat.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 18:53
- Nahlásit
inu
tyvado, to je síla... držím palečky, ať je to brzy za vámi...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:44
- Nahlásit
wami
děkuju, snad už bude v úterý líp, vet říkal, že teď musíme počítat s tím, že z něj ten sajrajt poteče a že je to vlastně dobře..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:00
- Nahlásit
inu
snad už bude v úterý líp, vet říkal, že teď musíme počítat s tím, že z něj ten sajrajt poteče a že je to vlastně dobře..
no jo pani ale vzpomente co sem řikala u nás to tímhle nekončilo ale začalo
držíme palčáky strašně moc!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:02
- Nahlásit
Fajka
no jo pani ale vzpomente co sem řikala
no to jo, ale já furt doufám, že ho v úterý vykuchaj a bude pokoj.. panebože, co to zvíře zkusí Ještě, že má svatou povahu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:12
- Nahlásit
inu
Panebože!!! sem tu jenom na skok, ramštajn radši ani neřvu . Chudinečka malej, malinkej, nešťastnej!!!!! Držím všechno co mám, co najdu, co si můžu půjčit!!!! Ach jo, pipinka hodnej, aspoň popřeju, aby se v noci vyspal. A myslim na vás.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:23
- Nahlásit
PetraK
ramštajn radši ani neřvu
no, pani, klidně řvěte, páč já řvát nemůžu, muším bejt silná.
Teče to, furt to teče...! Má v hlavě dvě díry jak do Austrálie, vet z toho vyplavil děsnou dávku bordelu, my budem zítra pokračovat. Vořešidlo tančí tanec svatýho Víta, ale co naděláme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:28
- Nahlásit
inu
Teče to, furt to teče...!
Ale to je dobre, pani, ze to tece!!!!!! Sracky musi z tela ven! Mi to pripomina boule jedny utulkacky, ktera se servala a ono se ji to zapouzdrilo v podkozi. Po otevreni tekly hnusy po drenech dobrejch 5 dni. Nemohl mit Vorech taky na ty kebuli hlodanec?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:37
- Nahlásit
Fifi
Ale to je dobre, pani, ze to tece!!!!!!
Já vím, pani, i vet mě to říkal, ale stejně to není hezkej pohled
Navíc jak mu to kape přes tvář, tak to pořád odhání packou a kvůli tomu nevydrží ležet a odpočívat...
Mě je ho prostě líto
Nemohl mit Vorech taky na ty kebuli hlodanec?
Hlodanec od čeho? Od rvačky? Ale zase to by postupně nepraskalo tímto způsobem nebo ano?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:43
- Nahlásit
inu
Hlodanec od čeho? Od rvačky?
To nemusela byt rvacka, staci sekanec zubem od kamose pri hre. A i to dovede natropit slusnou rotyku. "Praskani" - treba se to jen otevrelo v miste vniku hnusu - mohl se i treba poranit treba o nejakej plot, trn, ostruzinu, co ja vim.. A kor, jestli tam ma dve diry, tak by to odpovidalo nakymu zanicenymu kousanci. Kazdopadne, kdyz se mu to takhle vyvalilo, to vnimam jako pozitivni skutecnost. A palce drzim nadale, sice nevim, co by se mu na tom melo operovat, ale toz at to dobre dopadne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:44
- Nahlásit
Dobrý večír dámy
inu
co to jéééééééééééé? ... chudinka Orísek, hlavně ať je v pořádku a v úterý budu držet palce dvakrát tolik
Fajka
vo rohlíčky byla doma fakt mela a moje maminka se ptá jestli nepotřebuješ ještě nějaký korálky že by je vyměnila za recepis na ty sladký houstičky
to jsem ráda, že chutnalo... ... mamince vyřiď, že korálků není nikdy dost, takže budu ráda za další přísun ( sem zjistila, že jsou krásný ve fimo hmotě :lol , ale receptík ti písnu hned, ať má maminka co dělat
Upozorňuju, že zadělávám v pekárně, takže množství je na dávku z ní, zároveň je tam jasně dané množství v odměrkách a lžících, takže za pomlčkou jsou přepočítaná množství na klasiku:
250ml vlažného mléka
70g rozpuštěného másla nebo 35g másla a 35g sádla
1/4lžičky soli - dvě větší špetky
80g cukru
400g polohrubé mouky
1/2 lžičky skořice ... malé kávové
1/2 kostky droždí
náplň.
100g strouh. ořechů
100g změklého másla
1 vanilk. cukr
1 lžíce cukr
máslo rozpustit, smíchat vše dohromady.... zjistila jsem, že je potřeba dvojnásobné množství náplně, jinak jsou houstičky bez chuti
těsto dobře propracovat ... nesmí se lepit, nechat vykynout. Pak těsto buď rovnou vyválet na obdélník ( vzniknou poměrně velké houstičky a z tohoto množství je jich jen pár) nebo těsto rodělit na 2 až 3 díly, které se postupně vyválí do obdélníku, ten se potře náplní a pak se složí tak, že horní třetina se přeloží přes prostřední třetinu a na konec se spodní třetina přeloží přes obě již poskládané. Skládá se delší strana.... já to dělám tak, že si opticky kratší stranu rozdělím na tři díly a těmito body se při překládání řídím. Vznikne dlouhá nudle, kterou rozkrájíme na cca 5cm díly. Každý dílek nařízneme ( na jedné kratší straně musí zůstat neporušená ) dvakrát a vzniknou tři proužky, které spleteme jako cop, konce zmáčkeme a ohneme pod zapletenou houstičku. Na plechu s pečícím papírem necháme ještě chvíli kynout,potřeme vejcem s mlékem, pak v předehřáté troubě na 220°C pečeme cca 15min ( do tmavšího zezlátnutí)
Dobrou chuť, přeji
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:49
- Nahlásit
inu
taky bych řekla, že by to mohlo být nějaký kousnutí nebo seknutí od psa a tohle je výsledek zapouzdření a dlouhodobého vnitřního hnisání...... je dobře, že mu to teče, alespoň jde všechen hnus ven...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:57 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
brut
Fifi
no, ještě by to mohl být třeba aterom a ten se odstranit musí.
Jak se to vyvíjelo ostatně najdete tady:
text není důležitej, spíš ty fotky
URL
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 22:08
- Nahlásit
inu
máte maila paní....spěchá!!!
brut
dííky, mamce to vytisku už jí vidím jak zítra peče
Korálky budou !
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 22:14
- Nahlásit
inu
žádná sláva, ale doma na to koukal mužskej a synek a oba nezávisle na sobě říkali, že jim to připadá jak po kousnutí ( hlavně podle poslední fotky, kde jsou vidět dva trojúhelníkové vstupy ... mužskej v tom viděl hada, synek psa)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 22:14
- Nahlásit
inu
mohl být třeba aterom
Se klidne priznam, ze jsem si to musela nahledat po netu, s cim tu malujes na zed. Nejsem vet, moje laicke hodnoceni je drivejsi hlodanec/zraneni, ktery se zanitilo a hnilo, a holt uz naplneny hnusem puklo jak jebakos - uz i vzhledem k otoku nufacku, to by prece nemel od chlupovyho vacku.. Antb to dobre podchytnou, kdyz da vet dren, tak bude uplna pohoda. Musi.
Tim te jako chci uklidnit, at nehledas hned naky hruzy, necekas na operace a pod. Jeste me napada zkusit treba jen tak na konzultacku jinyho veta, co ti k tomu rekne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 22:16
- Nahlásit
Fajka
dííky, mamce to vytisku už jí vidím jak zítra peče
doufám, že to je dobře popsané... když tak volej
Korálky budou !
dííííííííííííííííííííík
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 08:11 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
brut
Had fakt néééé Leda by nějakej utekl ze zoo.
A co se týče těch "trojúhelníkovitejch vstupů" (bacha, ono to bez blesku nešlo vyfotit a s bleskem to zkresluje, je to spíš takový protáhlý než trojúhelník), ty tam určitě na začátku vůbec nebyly...
Nejsem si opravdu vědomá žádného pokousání, rozhodně ne potom, co jsme tu bouli objevili (konec března).
Dneska je Ořech lepčejší, tak uvidíme, co bude zítra a podle toho, co uděláme dál...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 08:49
- Nahlásit
inu
máš mail
brý tro... nestíhám du makat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 08:57
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKAAAAAAAAA FOR EVRRRRRRRRRRRRRRR!!!
3X SLÁVA, SLÁVA, SLÁVA NAŠÍ INU
a taky Orinokovi 3x sláva, sláva, sláva, že už je lepčejší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 09:06
- Nahlásit
hergotfagothimlkrucinál - sem to uklepla moc brzo.
a navrch sem asi nestihla provolat Fájka for evr dříf, než vodešla
To je den, děti moje, to je den!!
Ale víken, víkend byl krásnovej. Tak krásný počasí!!!! Joj, jsem nabitá jak Leidenská láhev - můžu prodávat energii eletrárnám
Makala jsem na zahradě jako divá, zas je o něco krásnější
a taky se mi podařilo být NECHTĚNĚ značně impertinentní k mé vlastní máteři . Vona koupila Hošíčkovi takovej kulatej, ježatej pískací velkej balonek. Vydává to naprosti příšernej zvuk. Hroznej. a včera máma s Ešusem blbla a hrozně hlučeli a já jsem jí chtěla říct, že to vypadá, jak když hraje na šílený dudy a místo toho jsem jí řekla, že jí zešílely dudy řekla něco v tom duchu, že v jejím věku už je to jedno , čímž mě nejen překvapila dost, ale i poslala pod stůl
Jo a taky - doteď jsem myslela, že Hošíček je jen bez mozku, ale včera jsem zjistila, že to dotáhnul k dokonalosti. Je rovnou už bez hlavy
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 09:55
- Nahlásit
PetraK
k Leidenská láhev
nechtěla ste napsat: molotovův koktejl?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:05
- Nahlásit
inu
nechtěla ste napsat: molotovův koktejl?
hehéé, je pravda, že to by asi sedělo spíš
ale fakt bylo krásně, celý dny jsem byla venku. Snídaně na zápraží, na sluníčku na lavičce, ptáčci cvrdlikaj a Ešus hraje na dudy - co čéku chybělo
|