| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:14
- Nahlásit
zdar lidi
Eimy
sakra to to letí pani matko malej je super!!!
inu
pani moc moc držim pěstičky ať je všechno dobrý!!!!!!!!!
PetraK
teda pani nechápu vaše plantáže, já už si plánuju pěkně trávníček, trávníček a nic než trávníček
mishi
klííííd, měsíc to vydržíš a budeš bydlet!!!
Fajka
a pro vás nemam nic pani, my si pokecáme za týden a kousek
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 21:57
- Nahlásit
Janiii
To řikám už měsíc, že za měsíc bydlim. Ale já se tam toho prvního fakt nastěhuju jako. Další nájem huž platit nebudu a třá když tam uviděj tu matračku a Gastonův pelech, tak pohnou zadelí a dodělaj to. Teď mi poslali rozpočet na plot. Se asi zbláznili, za to budu mít auto!!! Jdu studovat, jak se to dělá a udělám ho normálně sama. A na jímku prostě vykopu jámu a šoupnu jí tam bez betonu. Asi mi z toho brzo hrábne...
Eimy
Už na něj máš vodítko? Teď to začne bejt veselý, jak ti bude utíkat. Ale je to kráááásný mimi!
Dneska mi Baruna málem natrhla rozkrok. S ní laškuju, leží na zádech a já rozkročená nad ní a najednou se to monstrum zvedne a vystřelí. Jsem tu nohu stáhla jen tak tak! Udělala si dvě raplý kolečka kolem baráku a pak přišla, jako že kde jsme to přestali?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 22:18
- Nahlásit
Janiii
pani, já úplně čumím, jak to malý miminko letí s vývojem dopředu jako sfińa v té hrubé motorice je napřed docela dost...
mishi
nestraš, doufám, že ještě nějakou dobu budu lézt po čtyřech a jen si stoupat Dyk mu je čerstvejch 7 měsíců
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:07 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
to sme dopadli, což? Civilizace. Krafský lejno v granclích
noo lejna v granclích, žrádlo v granclích a my ted ještě budem granclema i topit
BOHYŠKA JE KRÁLOVNA FŠECH KYTIČEK.
souhlas...miluju kytky který sou trvanlivý nechtěj žádnou péči a nezalejvaj se a jsou celej rok hezký
z kvetoucích je taky nesmrtelnej afrikán..jednou sem nějak zapoměla je napojit a vono jako to seno v truhlíkách nakonec vobživlo
mishi
už kvůli tomu, že na něm bude urna a v ní popel majitele firmy, co nám to staví
není blbá je šiškovná!
tu zrovna čekám na řemeslníky... devět hodin a voni nikde
Inu
sem neměla čas vodpovědít na maila ale asi vás to nepřekvapilo což?
Jaká je situace??
Janii
pro vás nemam nic pani, my si pokecáme za týden a kousek
ty vog Fája nehárá tak já snad fakt budu muset jet cvičit
Eimy
krááásnej prceeeek!!!
jéé huž sou řemeslníci tu..tož zatím pááááá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:34 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka
to je v poho, pani, já se beztak skoro nezastavím. Dneska je to lepší, humusu poskrovnu, ale rána se pořád nechce zatahovat. Vytiskla jsem si informace a beru je s sebou. Ori je na tom psychicky lépe, ale výplachy opravdu nemá rád: vždycky je tiše přetrpí. Nicméně mu pomáhají. Momentálně spí
Za dvě a půl hodiny jdeme na to, až skončíme, tak se ozvu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:41
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!
Bože to byla noc todle!! Sem PORODILA 11 DĚTÍ!! CHÁPETE TO?? JEDENÁCT?? Sem sedřená jak podlaha , nechápu proč jich muselo bejt tolik a najednou?? Esi jako netoužim založit Klapbzubovu jedenáctku???? Nicméně trvám na zápisu do Gvínesovy knihy rekordůch.
Strašná představa!! Brtnik řek ráno, že sem se zbláznila, kdo to bude živit , tak jsem mu řekla, že esi se někdo zbláznil, tak jedině von, páč von za to může, kde já bych si tak asi sama uhnala 11 dětí?? Ne?
Fajka
my ted ještě budem granclema i topi
A už máš vybranou značku? Bude to Nekňuba nebo Slim Fim
z kvetoucích je taky nesmrtelnej afrikán..jednou sem nějak zapoměla je napojit a vono jako to seno v truhlíkách nakonec vobživl
tuhle vlastnost prý mají i ganzánie - taky je i vzhledná. A já sem tak čikovnej zahradník, že sem vypěstovala afrikány, který se i sami vysejvaj. Prostě je nechávám na tom záhoně, ať se kucí rok co rok snažej a voni se snažej. Sem první zahradník co nemusí afrikány každej rok vysejvat a to stejný se mi párkrát povedlo i s petuniema, že jsem je prostě v tom truhliku nechala přes zimu a na jaře.. .hup už tam byly děti vod petůnijí
devět hodin a voni nikde
esi voni se nebojej zazvonit třeba??,
Eimy
Tak užmáme člofěka se dvouma nohama a ne se čtyřma
hele! Dvounohá kukačka!! Ty jo ten huž je velkej!! A jak mu to za těma mřížema sluší!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:42
- Nahlásit
inu
DRŽIM, DRŽIM. A BUDU DRŽET. Dáte pak hlásání?
Ori je na tom psychicky lépe,
von je pipinka statečná! Doufám, že pak dostane dobrotu nějakou??
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:47
- Nahlásit
PetraK
Doufám, že pak dostane dobrotu nějakou??
hlavně dostane najíst, bo ho teď musím držet vo hladu
Dáte pak hlásání?
jasná páka!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:03
- Nahlásit
inu
Dneska je to lepší, humusu poskrovnu, ale rána se pořád nechce zatahovat.
chjooo já tak strašně nechci mít pravdu sakra!!!!
von je pipinka statečná
jo to je..slibtemu ozdravnej pobyt u nás na horách za to že je statečnej !
PetraK
už máš vybranou značku? Bude to Nekňuba nebo Slim Fim
ještě nevím..bude to asi Nekuř a top..nebo Hoř a plápolej a nebo Kurna drahá ale hřeje..záleží na obsahu živin, ečék a táák ...
esi voni se nebojej zazvonit třeba
to nééé hyenka je na zahradě..akurát sem ji nestihla natočit..tož záftra...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:08
- Nahlásit
Fajka
á tak strašně nechci mít pravdu sakra
f klidu, pani, udělám, co budu moct. Dobře to dopadne!!!!!!!!!!!!
.slibtemu ozdravnej pobyt u nás na horách za to že je statečnej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:21
- Nahlásit
inu
f klidu, pani, udělám, co budu moct. Dobře to dopadne!!!!!!!!!!!!
jo j je mladej, má sílu na to se s tím poprat..určitě to dobře dopadne a pak hned dorazíte k nám na hory! na teń ozdravnej pobyt myslím vážně....
krom tohu už roste tráva a na zahradě je práce furt dost
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:24
- Nahlásit
Fajka
a bude jí eště víc, až vám to tam vokropí křížem krážem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:26
- Nahlásit
Fajka
záleží na obsahu živin, ečék a táák
a taky popel. obsah popela bych si hlídala
chjooo já tak strašně nechci mít pravdu sakra!!!!
pani vy hlásáte nějaký hrozný prognozy??
ešče, že sme tam byli, když bylo ešče krapet sněhu
inu
Dobře to dopadne!!!!!!!!!!!!
JO!!
hlavně dostane najíst, bo ho teď musím držet vo hladu
Nebožátko! Takže flákotu potom nějakou - nejlépe srdéčko hovězí, k tomu spařený vločky a kapek zeleninky oblanžírovaný s troškou oleje aby nabral sílu.
Janiii
já už si plánuju pěkně trávníček, trávníček a nic než trávníček
jeheehééé, to byste se u nás zbláznila, páč trávníček, trávníček, ale KDO TO MÁ SEKAT??
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:32
- Nahlásit
tak vám sem zase s dovolením vlezu
PetraK
moc pěkná zahrada, to je totiž moje druhá úchylka, první jsou samozřejmě pesani, no a pak kytičky. i když se čtyřma hafanama ta zahrada dá moc a moc práce, jestli chceš mrknout na moji zahradu tak mám některé fotky na picasu
http://picasaweb.google.cz/hankah
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
vokropí...? no zalejvat je třeba tak to pak překropíte z konve
PetraK
taky popel. obsah popela bych si hlída
v poho prej jen 3 %
pani vy hlásáte nějaký hrozný prognozy
ne pani..já nechci už nic neřeknu..ale zeptejte se Inu... na začátku to vypadalo že jí straším ale doted se splnilo 99% toho co sem říkala..už chybí jen jedna jedina ale jde s ním k vetoj ale páč se s tím bude něco dělat tak to určitě dobře dopadne !
hankah
krásná zahrada!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:39
- Nahlásit
Fajka
vozdravnej pobyt jak pro koho, koukám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:43
- Nahlásit
inu
vozdravnej pobyt jak pro koho, koukám
herdek ste řikala že potřebujete fyzičku !
tak budete lítat s konvema
hankah
jemné pletí na zahrádce mě teda dostalo!!!
pani vy máte skorem šecky lilie v květináčích? a co v zimně? sou venku? nebo kam je ukládate dyt jich máte hafo mooooc!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:43
- Nahlásit
Fajka
herdek ste řikala že potřebujete fyzičku
to jo, ale vy ste neříkala, že potřebujete námezdní sílu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:46
- Nahlásit
hankah
jéé to je krása!! To jaro je stejně kouzelník, že jo??
Krásný lilie, loni jsem si objednala nádherný bílý, tak doufám, že letos už jich tam bude o něco víc, že se mi holky pomnožej.
a jemný pletí nemá chybku
No my to máme takový kapek chudinský ještě , páč jak jsme tam jen o víkendech a ta rozloha není nejmenší, tak to ještě po deseti letech od zplanýrování, vyčištění a založení zahrady, není pořád úplně to ono. Začínali jsme od nuly, ve vesnici mi říkali bodláková královna, páč tam byly všude samý bodláky - vyšší než já, to nebyla zahrada, to byla spoušť, takže nejdřív vyklidit bordel (od milionu květináčku, přes několikero mrazáků a dvě auta..... to jen tak pro představu ), zbourat obří rádoby skleník. Na zakládání trávníku nerada vzpomínám , bože to byla nehrorázná dřina - round up, traktrot a pluh a pak na kolena, doplít, srovnat hroudy, srovnat povrch, zasejt a hlavně to udusat, páč nebyla technika tak jsem si na nohy přivázala prkýnka a CELÝ jsem to udusala nožmo
jak se Ti to proboha při takovým počtu čoklidů - krásnejch čoklidů - daří udržet?? Ešus je v poho, jako maličkej hodně rychle pochopil, že do záhonů se nechodí - a to dokonce i když mu přijede psí návštěva a honějí se, tak on se vyhne a návštěvník to bere skrz , ale ty jo, jestli se to dá ukočírovat ve vyším počtu?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:46
- Nahlásit
PetraK
sem taky s dovolenim vlezu
teda bez zahrady, ja se fakt nemam cim pochlubit
potrebuju rady jak prezit koncert
strasne rychle se to priblizilo, tagze us f patek
vubec si nevim rady, v zivote jsem na zadnem koncertu nebyla, teda byla, ale klasika, recitaly a podobne civilizovane a ocislovane akce bez tlacenic a front
tadyk mame sedaci mista bez cisla, vubec nevim, co si mam predstavit, ani nevim, jak ta hala vypada, koncert zacina v 20h, jsem rozhodnuta se kolem poledniho vypravit, je to hodinka jizdy + pocitam hodinku na hledani parkovani a pesmo k hale, nevim jestli bude otevrena nebo fronta pred ni, napada me, ze vzit si s sebou piti nebude zbytecny a ev. holkam neco maleho k jidlu, jak se v tehlech prilezitostech resi navsteva toalety?
Jak naschval mam svy dny, tagze to bude asi nutny, nemluve o tom, ze nevim jak deti vydrzej, je to tak, ze tra kdyz z ty fronty vodejdu, tak us mam smulu? Mne je z toho spatne, hrozny nervy a migrena, nechci na zadnej koncert, dejte mi naky tipy prosim, prosim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:47
- Nahlásit
inu
ale vy ste neříkala, že potřebujete námezdní sílu
nemotřebuju...mez tady žádnou nemáme
ale vy ste neříkala, že potřebujete námezdní sílu
no cák vás neubyde po trochu kropení...krom toho budete kropit po Orískoj a co by ste pro něj neudělala !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:51
- Nahlásit
Fajka
splnilo 99% toho co sem říkala..už chybí jen jedna jedina
já se bojim!! Vůbec sice nevim vo co go, ale bojim. Nesmíte řikat takovýdle věci.
v poho prej jen 3 %
AŠÉÉÉÉ ZU AŠÉÉÉÉ!!
http://www.youtube.com/watch?v=k3ddb_Jf8wo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:53
- Nahlásit
PetraK
já se bojim!! Vůbec sice nevim vo co go, ale bojim. Nesmíte řikat takovýdle věci.
néé už nebudu nebudu strašit nechci strašit.....Inu zná story celou jen proto aby věděla a né proto abych strašila.... ale fakt nechci strašit ...dobre to dopadne!!!
AŠÉÉÉÉ ZU AŠÉÉÉÉ
echt goldblp....pani ste...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:54
- Nahlásit
Fajka
no cák vás neubyde po trochu kropení..
vy ani nemáte záchod?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:55
- Nahlásit
inu
vy ani nemáte záchod?
ne chodíme do lesa..ale že ste to vy tak vám nechám přistavit kadibutku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:55
- Nahlásit
no nic dámy, hážu se offline.. vyrážíme!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:59
- Nahlásit
inu
držíme šecko co máme!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 11:01
- Nahlásit
leyenda
Pani dovnitř vás pustěj tak nejspíš hoďku a půl před - pokud budou normální teda, taky to můžou udělat jako nám v Ostravě.
Kvůli místu je lepší být u brány čím dřív tím líp. Máte šanci se podívat na netu jak ta hala vypadá?? Abyste měli představu, kam se na těch sedadlech směrovat? Pití s sebou můžete a nemusíte - koupit se tam dá, ale jestli jdete s dětima, je lepší ho mít s sebou, páč pokud máte orientační smysl jako já a nemáte s sebou Brtnika co má bezmála dva metry a je hodně výraznej, tak jste bez orientačního bodu. Ono stejně já moc teda nepiju,páč jsem pojízdná cisterna, takže pro ten den si trochu hraju na velblouda, ale ve vašem případku se tomu wécku nevyhnete. Když sedíte tak smůlu nemáte, páč i kdybyste tam nějaký děcko nemohla nechat dělat hlídače /jak velký děti jsou?/, tak se určo bude dát domluvit s někým ,kdo sedí vedle, ať drží flekanec. ALe - počítejte s tím, že u holčiček bude FRONTA JAKO KRÁVA. já huž díky tomu třeba v Mnichově byla aji na pánskejch záchodcích a nebyla jsem jediná, první bych to rozhodně neprubla. Ale hošíčci už jsou zvyknutý, většinou to na takových akcích neřešej.
Nebojte!! To přežijete, nejni to forbalovej zápas s rowdies
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 11:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
ale fakt nechci strašit
no proto!! ale já vim, jak to myslíte, i když nevim co myslíte, ale hrozně držim palce, abyste neměla pravdu.
ale že ste to vy tak vám nechám přistavit kadibutku
pučte si vod Gerdy, vona bude určo ráda, že aspoň chvilku nemusí bejt zalígrovaná
echt goldblp....pani ste...
musim tady trochu hošíčky zviditelnit
inu
no nic dámy, hážu se offline.. vyrážíme!
JAKO KDYŽ BYCHOM TAM BYLI S VÁMA !!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 11:33
- Nahlásit
PetraK
deti sou 11,13 a 14, mohlo by se zdat, ze by se daly zanechat jako hlidaci, ale depak, bez maminky ani ranu, nejvic vypanikarena je ta nejstarsi, ta us ted taky nervi, aby se nam v tlacenici neztratila ta nejmensi, a ta asi taky bude potrebovat wece, pac jak ja, tak ona zacne druhy den taky, du hledat tu halu, diky pani moc za vase rady, snad to nebude tak hrozny, jak se obavam, ofsem optuju i pro zruseni cele akce, furt doufam, ze tra nektera dostane blbou znamku ve skole nebo me nak strasne nastvou
|