| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:07
- Nahlásit
PetraK
jo, v sobotu bylo hezky i tady.. taky jsme si to užívali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:13
- Nahlásit
inu
a Orislávka huž teda lepčí???? Ta fotka je naprosto šílená!! Hele ale možná mají pravdu holky s tím rafancem/poraněním a zanícením. Když se to uzavře moc brzo, udělá to prej naprosto šílenou rotyku. Chůdě malej.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:17
- Nahlásit
PetraK
Orislávka eště téče, ale nic tragickýho, hned hodím foto, jsme doma a hlídám, naštěstí furt chrní.
Jinak ale lepčí, žere, je veselejší, dokonce chodí zízat do kuchyně, co tam dělám, když tam jsem
Poranění nebo ne, uvidíme, co bude zítra, případně zkusím konzultovat ještě jinde. Lepčí bejt trochu hyster než něco zanedbat...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:21
- Nahlásit
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:21
- Nahlásit
Ahooooooooooj všem! Přeju krásnej sluníčkovej den po tak suprovým víkendu. A beru si na tejden dovolenou, baysem vás mohla dočíst. Něco novýho tady? U nás nic. Furt ešče nebydlíme, Gastoňák relativně v poho a Barůna se mnou nemluví, páč Gaston jezdí na vejlety autem a vona ne. ,
Jo a taky tchýni podpálili chatku, magoři pitomý. Ale po prvním šoku a záchvatu zlosti jsme to přešli a vymysleli, že v tý zahrádkářský kolonii maj všici trapně chatky, tak tam postavíme jen kůlnu na nářadí a bazén. Ten tam nikdo nemá a podpálit ho klidně můžou a bude jim to upe k prdu.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:23
- Nahlásit
inu
Auau, kde se to vzalo?
Jináš poslušně hlásim, že už mám doma taky 101 psích triků. A je to pecka. Jen nevim, esi eště Gastoňáka něco naučim...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:29
- Nahlásit
inu
Jinak ale lepčí, žere, je veselejší, dokonce chodí zízat do kuchyně, co tam dělám, když tam jsem
Gůt!! ta fotka teda ne moc gůt, ale jestli je veselejší a má zájem o dění kolem sebe, je to dobrý, evidentně se mu ulevilo. Teď jen musí dospat to co naspat nemohl. Spaní je moc důležitý, ve spánku se nejlíp léčí - to věděl už pan dochtor Herriot.
mishi
Gastoňák relativně v poho
šikovnej hošíček, šikovnej - o tom, že ho něco naučíš podle knížky nepochybuj. Budete se prostě bavit oba, je jedno kolik tomu psovi přece je.
Jo a taky tchýni podpálili chatku
ééééééé??? Jako tohle prostě nechápu , kreténi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:32
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
PetraK
krásná zahrádka... tohle musím vidět na vlastní oko, páč já mám leda tak prd. Včera jsem strávila půl dne přebíráním kamení, skopáváním ještě nezkopaného a pletím šíleného množství bůhvíčeho. Dneska mám v plánu dodělat poslední kousek (někdo musí ještě vykopat ty šílené pivoňky) a pak musím vymyslet, čím celou zahrádku pohnojit, abych tam mohla konečně frknout nějaké kvítí a bylinky. Navíc tam chci lupnout jeden stromek a další víno, páč to, co tam bylo, jsem zřejmě letos dozahubila ..... Ach jo, jsem zahradník na vybité baterky....
inu
supééééér, to vypadá, že se mu ulevilo a zase bude brzy fit
Had fakt néééé Leda by nějakej utekl ze zoo.
sem ráda, že to pobavilo mimo mně ještě někoho...sem se ptala, kde by se v březnu vzal někde had a bylo mi řečeno, že klidně venky, páč lidi jsou dobytek....
co se týče těch "trojúhelníkovitejch vstupů" (bacha, ono to bez blesku nešlo vyfotit a s bleskem to zkresluje, je to spíš takový protáhlý než trojúhelník), ty tam určitě na začátku vůbec nebyly...
ty tam klidně mohly být třá v únoru a nikdo si jich nemusel všimnout, protože se uzavřely a začalo to hnisat. Proto ta boule, která se zvětšovala a navíc by na to seděla i ta postupná bolestivost....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:36
- Nahlásit
mishi
Auau, kde se to vzalo?
to musíš právě dočíst
PetraK
pánku se nejlíp léčí - to věděl už pan dochtor Herriot.
já vím, píchl vovci eutanázii a vona se uzdravila
brut
že klidně venky, páč lidi jsou dobytek...
no, ale tady na sídlišti je zázrak, dyš se nějaký zvíře vobjeví, páč je tu koncentrace trapičských harantů přímo nadúměrná.. leda by ho kousl nějakej spratek, ale to bych si všimla
Proto ta boule, která se zvětšovala a navíc by na to seděla i ta postupná bolestivost....
počkáme do zejtra a pak uvidíme, co dál...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:38
- Nahlásit
mishi
Furt ešče nebydlíme, Gastoňák relativně v poho a Barůna se mnou nemluví, páč Gaston jezdí na vejlety autem a vona ne.
a jak to dopadlo s firmou? Gastoňák super, však mu bude teď líp, když bude hezky a Barůna to zvládne, zvlášť, když jí občas autem vezmete taky .......
Jo a taky tchýni podpálili chatku, magoři pitomý.
...
Jináš poslušně hlásim, že už mám doma taky 101 psích triků. A je to pecka.
sous uper a uvidíš, jak se budou Gastoňákovi líbit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:40
- Nahlásit
inu
počkáme do zejtra a pak uvidíme, co dál...
to určitě... důležité je, že už má i jiné zájmy než si místo drbat
leda by ho kousl nějakej spratek, ale to bych si všimla
určitě, zvlášť, kdyby mu to Orísek vrátil
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:41
- Nahlásit
brut
rčitě, zvlášť, kdyby mu to Orísek vrátil
tak todle pani moc nehrozí, on lidi miluje (zeptejte se Fajkýšovej, jak je dycky zasraná a voslintaná a vohluchlá vod jeho přízně )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:47
- Nahlásit
inu
tak todle pani moc nehrozí, on lidi miluje
občas je to na škodu, že?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:50
- Nahlásit
brut
občas je to na škodu, že?
žádný strachy, on má speciální metodu: na ty, co se mu obzvlášť líbí řve jak pominutej magor, takže lidi se leknou a v hrůze zdrhaj.. a on běží za nima a řve ještě víc, protože se prostě musí pozdravit a nechápe, proč oni nechtějí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:13
- Nahlásit
brut
krásná zahrádka.
taková mála, malilinkatá osmitisícová zahrádečka ,
trochu přehánim, pravda, páč ne na celejch 8000 metrech je zahrada,velká část je louka, ale malý to zrovinka teda neni.
díky za pochvalu, však jsem tam taky nechala (a nejen já, pochopitelně), ruce, záda, kůži na rukou, nehty, svaly na nohou,pot a kref!! Když to tak čtu, nechápu vůbec proč to dělám??
Teď mi vyrůstaj moje podzimní poklady, koupila jsem ve výprodeji za pár babek takový malilinkatinký tulipánky. Normoš to stojí úplně šílenej peníz, ale já je koupila ZA 9,- KÁČÉ PYTLIK!! Bomba. Jsou fakt pidimidi a dvoubarevný, jsou naprosto roztomiloučký!! Huž se těšim, jak se mi pomnožej.
Zatim se nám množej tak akorát ty debilní zajíci pod zahradou. Normálně si tam pořádaj grupáč a je jim fučik, že tam jsme my a péf Ešče mi morálně zkazej Hošíka
Hele já jsem tetkon jako hnojivo koupila krafský granule - neboli krafskej hnůj v granulích.
Máš pivoně? To sou náhodou háský kytky ale. Je fakt, že ne do malý zahrady teda. Já z nich mám udělanou takovou lajnu podél jednoh z trávníků a pak jsem je podsadila pod Komuli. Barevně moc háský.
inu
já vím, píchl vovci eutanázii a vona se uzdravila
no a tej blicí pudlici taky. Tak kdybys píchla do Oriho aby pořádně spal, třá by to taky pomohlo?
(doufám, že neva, že to zlehčuju, chtěla bych kapek zlepčit náladu)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:14
- Nahlásit
inu
Fajkýšovej, jak je dycky zasraná
vona je hrozný prase co?
FÁÁÁÁJKÁÁÁÁ FOR EVRRRR!
(si musim honem vylepčit rovnou skóre )
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:16
- Nahlásit
PetraK
doufám, že neva, že to zlehčuju, chtěla bych kapek zlepčit náladu
neva, páč mu nikdo nestanovil smrtelnou diagnozu, takže klidně zlehčujte
vona je hrozný prase co?
bububu, dostaneš na hubu
FÁÁÁÁJKÁÁÁÁ FOR EVRRRR!
to huž tě nezachráááááánííííí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:18
- Nahlásit
inu
bububu, dostaneš na hubu
eh, co my pyromani Molotovofci se nebojíme ničehož
když bude nejhůř vytasim
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
A bude
to huž tě nezachráááááánííííí
hele sem f klidu, vona se stejně dostane jen na lichý stránky podle všeho. No a todle je co?? Todle je SUDÁ STRÁNKA PŘECE!!
Pani váš pes je taky bezhlavej vůl.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:20
- Nahlásit
inu
zeptejte se Fajkýšovej, jak je dycky zasraná a voslintaná a vohluchlá vod jeho přízně
se mejlíte..to mám vod narození a vod vlastní šikovnosti
PetraK
vona je hrozný prase co?
FÁÁÁÁJKÁÁÁÁ FOR EVRRRR
týjo...jedno větou to po..druhou vylepčí... ste královna diplomacieee
Huž se těšim, jak se mi pomnožej
množitelko!!!!! máte fešnou zahrádečku
tetkon jako hnojivo koupila krafský granule - neboli krafskej hnůj v granulích. taky se na něj chystám že ho kúpim
Normálně si tam pořádaj grupáč a je jim fučik, že tam jsme my a péf Ešče mi morálně zkazej Hošíka
to se už zkazit nedá cete pučit na zajoch Fáju? vám musím natočit na vídijo co předvádí Fája každý ráno když vchází do zahrady zkusím záftra...by si zajoši cinkli do gatěk
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:21
- Nahlásit
PetraK
hele sem f klidu, vona se stejně dostane jen na lichý stránky podle všeho. No a todle je co?? Todle je SUDÁ STRÁNKA PŘECE!!
su doma a vidim šééécko šecičko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:27
- Nahlásit
PetraK
taková mála, malilinkatá osmitisícová zahrádečka
hmmmm....tak to já mám cca 15m2
Teď mi vyrůstaj moje podzimní poklady, koupila jsem ve výprodeji za pár babek takový malilinkatinký tulipánky. Normoš to stojí úplně šílenej peníz, ale já je koupila ZA 9,- KÁČÉ PYTLIK!! Bomba.
to je stejné jako já s těma kytkama, co jsem tuhle koupila ve velkoobchodě
Hele já jsem tetkon jako hnojivo koupila krafský granule - neboli krafskej hnůj v granulích.
a to normálně nasypeš na zem a zahrabeš? nespálí to kytky?
To sou náhodou háský kytky ale. Je fakt, že ne do malý zahrady teda.
já tam měla 4 kytky různobarevné... dvě jsem už nechala vykopat a naštěstí dost důkladně, takže se na inkriminovaných místech neobjevují... bohužel na druhých dvou místech žijou stále .......... navíc se mi fakt nelíběj, mám raději kytky typu tulipán, narciska atd.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:37
- Nahlásit
PetraK
na to bych nespolíhala...
Pani váš pes je taky bezhlavej vůl
ste vobjevila Emeriku
Fajka
se mejlíte..to mám vod narození a vod vlastní šikovnosti
nejste trochu mladá na slintavku a kulhafku???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:49
- Nahlásit
nejste trochu mladá na slintavku a kulhafku???
no právě že huž nesu mladá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:58
- Nahlásit
Fajka
ste královna diplomacieee
děkuju za diplom pohybovat se v diplomatických kruzích je pro mě běžná záležitost
množitelko!!!!!
nejsem množitelka. Se vo ně příkladně starám i po odstavu
máte fešnou zahrádečku
díkuju, tož přijeďte na kafe někdy, tady:
se právě moc dobře pije kafe a jí koláč
to se už zkazit nedá
todle jako nechápu, vůbec nechápu vo čem to mluvíte???
cete pučit na zajoch Fáju? vám musím natočit na vídijo co předvádí Fája každý ráno když vchází do zahrady zkusím záftra...by si zajoši cinkli do gatěk
chci pučit Fáju, chci! začne u myší a krtků a veme to přes zajíce debilní ať si nejen ciknou, ale ať klidně pustěj i bobek do těch gatí, smetáci ušatý.
taky se na něj chystám že ho kúpim
to sme dopadli, což? Civilizace. Krafský lejno v granclích
jsem zvědavá, jestli to nějak vydatně pomůže.
inu
na to bych nespolíhala.
no to sem evidentně prokoučovala, páč když teda:
Fajka
su doma a vidim šééécko šecičko
, tak to sem dost v průšvihu jako
brut
..tak to já mám cca 15m2
jen vo kousek a dohnala bys mě
a to normálně nasypeš na zem a zahrabeš? nespálí to kytky
no todle přesně sem udělal. Ale esli to spálí to sem teda jako nezkoumala. Sem tam toho dala tak jako přiměřeně, přiměřeně
ešče možná - i pro Fajku - esli by nebyly lepčí koňský bobky v granclích. Ty už jsem taky někde viděla. ale to huž mám dva pytliky kraf, tak nejdřív zpracuju krávu a pak pudu do koně.
navíc se mi fakt nelíběj, mám raději kytky typu tulipán, narciska atd.
mi se pivoně líbí právě - i proto, že na rozdíl od těch cibulovin, který jsou taky hásky, to jo, ale pivoně jsou dlouho zelený, nezvostane po nich džuzna a to je v mojí rozměrný zahrádečce dost důležitý - mám pár požadavků na titul dokonalý kytí:
Kytka musí být vzhledná
kytka musí zabrat velkou plochu /tím pádem odpadne prostor pro trávu a prostor pro pletí /
kytka se o sebe musí co nejvíc postarat sama
kytka musí být jednoduše ošetřovatelná po odkvětu
todle všechno má pivoň a bohyška (neboli, funkie, neboli hosta), bohyška má navíc neuvěřitelný plus - je jich hodně moc variant, malý, velký, zdobený listí, zelený listí. ALE HLAVNĚ naprosto dokonale jí člověk na podzim uklidí. Nemusí jí ani stříhat nic. prostě přejde mrazem, čék jde sebere listí do kybliku, vylomí klacíky po květu a je uklizeno. BOHYŠKA JE KRÁLOVNA FŠECH KYTIČEK.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:09
- Nahlásit
inu
ste vobjevila Emeriku
do sem ňákej Kadibus
ale nevobjevila jsem jí já, alébrž prasátko Fajka
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:12
- Nahlásit
brut
No, jednu blbou firmu vystřídala druhá, podle mě na stejný úrovni, ale naštěstí se s nima dá bavit a občas i zvedaj telefon. Jen jsou asi tak stejně rychlý jako ty předtim, takže na to, že nám maj zejtra předávat hotovej barák, jsou dost pozadu a ešče si choděj v pátek ve dvě dom. Pevně doufám, že to do půlky května stihnou. Už jsem jim řekla, že chci krb (to už byla hádka, že sem řikala, že chci kamna! Jáááááá a kamna) už kvůli tomu, že na něm bude urna a v ní popel majitele firmy, co nám to staví. A zpopelnim ho osobně. Původně jsem ho chtěšla zazdít do jímky bo do základů plotu, ale von by mi to moh eště rozbít, že jo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:14
- Nahlásit
mishi
už kvůli tomu, že na něm bude urna a v ní popel majitele firmy, co nám to staví
blbááá, je taky blbááááá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:17
- Nahlásit
Fajka
no právě že huž nesu mladá
esli ty nejseš mladá, tak nikdo huž....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 14:16
- Nahlásit
PIPINKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MALINKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
CHŮDĚ NEBOHÝÝÝ!
Jo blbě se zamilovat to je průser
http://www.novinky.cz/koktejl/197769-houser-se-zam iloval-do-kachny-maji-i-malou-sanci-na-potomky.htm l
.....„Nic podobného jsem zde ještě neviděl. Nejsem si jistý, jestli si houser myslí, že je divoký kačer nebo že jeho milá je ve skutečnosti husa........
no hned od začátku si myslet, že joem milá je husa..... to nevim teda
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:07 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Tak užmáme člofěka se dvouma nohama a ne se čtyřma Víc tady
|