| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:33
- Nahlásit
Fajka
nějkej jinej návrch jak si zachránit holej život?
vypustit Fajkýše!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:33
- Nahlásit
inu
aby šéfoj trefil domů aby to tam vůbec poznal
spíš abych to stihla než mě zardousí
ale dyž tak se vymluvím na vás at to nedělá že vám něco dlužím
to zabere!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
vypustit Fajkýše
je to dobrý humor vás neopustil
jo a máš kurz mail
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:35
- Nahlásit
Fajka
ale dyž tak se vymluvím na vás
se vymluv, beztak jsi měla nervy na drátě, takže jsi je nemohla pořádně hlídat...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:36
- Nahlásit
Fajka
je to dobrý humor vás neopustil
no, buď bych mohla brečet a nebo ne.
Beru tu druhou možnost
jo a máš kurz mail
huuuž kvačím!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:41
- Nahlásit
Fifi
vosy udelaly pichy piich do speka a ona vystartovala po nejblizsi mozny pricine bolistky, ktera v tom byla nevinne.
kruci tomu se řiká fakt blbá náhoda
byly to zhave asi 3 minuty, mne to pripadalo jak vecnost.
vim naprosto o čem mluvíš pamatuju si to bohužel dost živě. U nás ho držel celou dobu pod krkem, Hošíček ječel, neumí se prát a i kdybby uměl, neměl se jak bránit a já do čokla mlátila lžící na boty. To mi taky bylo prt platný.
Fuj je mi zas špatně, když si na to vzpomenu!!!!!
"ona ji urve to tetovany ucho!"
já zas křičela Vy krávo, udělejte něco s tim čoklem, nebo vás zabiju! A pak už jsem mlátila i do ní vzala jsem jí přes záda lžící na boty
Fajka
nějkej jinej návrch jak si zachránit holej život?
jo
řiďte se heslem, nejlepčí obrana je útok a až ho budete vraždit, můžete volat! To je za to leský dřevo!!To je za to lesklý dřevo. Nikdo nepozná, že ste ho zabila proto, aby von nezabil vás.
To projde.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:47
- Nahlásit
PetraK
ikdo nepozná, že ste ho zabila proto, aby von nezabil vás.
To projde.
pokud ji ovšem nenabonzuje někdo vocaď
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:56
- Nahlásit
inu
pokud ji ovšem nenabonzuje někdo vocaď
ať to zkusí
Následuje :
Feuer Frei!!
a pak
koberec
máme jich dost.
zatím se loučim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:56
- Nahlásit
PetraK
kruci tomu se řiká fakt blbá náhoda
Ne, tomu se rika Sadlo. Ona od mala nejdriv jedna a pak teprva premejsli, vic ten neuron asi nezvladne. A ma to tak doted.
já do čokla mlátila lžící na boty. To mi taky bylo prt platný.
Fuj je mi zas špatně, když si na to vzpomenu!!!!!
Asi hnusna situace - ale simvas, vy bezne nosite na vychazku lzici na boty?? Tento detail mne zaujal.
Vy krávo, udělejte něco s tim čoklem, nebo vás zabiju!
Si asi dyplomatka, u mne by jekot nebyl o krave natoz o vykani.
inu
bo tam má díru, s prominutím, jako do prdele
Bodejt by ne, jestli mu to tam vevnitr hnilo delsi dobu a pak to ruplo.. Ja se proste drzim sveho optimistickeho scenare ad kousanec a az zaberou antb, stahne se mu to a bude krasec srostlej! Na strasaky od fajky se ani neptam radsi, co ona v tom vidi.
huž si jenom lehá a vodevzdaně leží.
To je nekdy horsi, nez hysteraky u cisteni a po operacich - kdyz ten cokl jen upira zrak, neknukne, ti duveruje a odevzda se do tvych rukou. Znam od Sadla, povzdechne, hodi ten svuj pohled - "tak jo, vim, ze mi neublizis, snaz se.."
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:58
- Nahlásit
inu
máte odpověd...
nojináč semsi to pořádně ještě doprohlídla a dyž se to nelíbí mě tak nefim co bude řikat detailista šef já huž sem prakticky mrtvej čék
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:00
- Nahlásit
Fifi
trasaky od fajky se ani neptam radsi, co ona v tom vidi.
vzhledem k tomu, co říkal vet, to může bejt fakt cokoliv. Takže klidně prkotina, klidně strašák. Lepší je počítat s vícero možnostma. Ještě si totiž na závěr malinko počkáme.
kdyz ten cokl jen upira zrak, neknukne, ti duveruje a odevzda se do tvych rukou.
mno, mě stačí ty ódy, které na něj veterináři pějí, jak je to hodný, přátelský zvíře. Mám z toho radost a usnadňuje to moře procedur
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:01
- Nahlásit
Fajka
dyž se to nelíbí mě tak nefim co bude řikat detailista šef já huž sem prakticky mrtvej čék
pani, nemůžete nahodit fotku?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:11
- Nahlásit
inu
kurna mám foták v práci... tož záftra pani dyž tak..jesi přežiju teda
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:13
- Nahlásit
Fajka
a nemáš ho ani na mobilu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:22
- Nahlásit
Fajka
se máš já ani nevidím skoro z jedný strany na druhou
takový pozemek by se mi líbil... bych tam měla ovečky nebo kozu
to sem si před loni taky myslela a šecko mě nastydlo a pak trvalo dva měsíce než to začlo trochu růst
ve skleníku?
ci taky pidi zahrádku ale v té naší nebude asi nidky hotovo
mně ta mini opravdu stačí...bych ani na víc neměla sílu
PetraK
spokojená bys měla bejt, až to nový víno bude stočený v lahvích a bude z něj starý víno
nechci víno na víno stočené, ale na baštění.... pro stočené si můžu dojet k tetce nebo dalším příbuzným na Moravu
inu
Zatím je pořád být proč..
tak jo ... budeme mírně nervozní,ale s pozitivním koncem, ju?
Pozitivní na tom je, že zatím to není ani na drén, takže jsme šikovní a dobře vyplachujeme alfadinem
šikulkovééééé
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:23
- Nahlásit
inu
a nemáš ho ani na mobilu?
hmm mám ale jak to stáhnu dyž nemám kabel leda MMS ..zkusím to ...
no jinák šéf už to viděl..seděl mlčel ..dlouho se díval..nic neřikal... je to horší než sem si myslela
už sem prakticky mrtvá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
ve skleníku
no jo dyž bylo venku mínus 3 nebo čtyři a foukal studenej vítr a napad sníh tak byl skleník taky pod nulou
bych tam měla ovečky nebo kozu
ovečka by se mě líbila taky a místo kozy musim stačit já
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:48
- Nahlásit
inu
pani, nevim jestli vás to potěší, králíkům hnisavé bulky dělají celkem často, stačí blbě zapíchlej trn atd. nebo při pasteurelóze (rýma) a není to nic nás. Ale chce to úplně strašně moc dobře vyčistit.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:53
- Nahlásit
Fajka
.zkusím to ...
čikovná, zaslouží piškůtek
no jinák šéf už to viděl..seděl mlčel ..dlouho se díval..nic neřikal... je to horší než sem si myslela
už sem prakticky mrtvá
né, vy za to přece vůbec nemůžete!!!
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 17:10
- Nahlásit
Fajka
pani vy máte skorem šecky lilie v květináčích? a co v zimně? sou venku? nebo kam je ukládate dyt jich máte hafo moooo
lilie mám v květináčích právě kvůli psům, neboť když raší tak mi je
často ukoply a květináči se vyhnou a pak je to mobilní, postavím si je kam zrovna potřebuji, mám jich padesát a na zimu je všechny nosím do skleníku,ale netopím jim
PetraK
ale ty jo, jestli se to dá ukočírovat ve vyším počtu?
u nás to zatím je docela v pohodě, protože já i když mám zahradu velkou, tak pesany vyběhám v lese a oni už pak tolik energie nemají, jenom ta nejmladší si ráda občas zahrabe tam, kde je čerstvá hlína, občas si lehnou do nějaké kytky, ale s tím se počítá , Tasja se ráda cvachtá v jezírku mezi leknínama no a nejvíc je baví coursing mezi květináči
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:41
- Nahlásit
Fifi
Ona od mala nejdriv jedna a pak teprva premejsli
eh to znám, v trochu jiným podání, ale zato dvojmo - jak já tak Ešus jsme duo Zbrkliků
ale simvas, vy bezne nosite na vychazku lzici na boty?? Tento detail mne zaujal.
ehe, nedivim se, že vás to zaujalo. ono to taky není úplně standardní. ani ji s sebou běžně nenosim. jenže tehdy se mi zabouchly dveře, když jsem se obouvala a nechtělo se mi už odmykat, lžíci vracet..... tak šla s náma ven, no . Ale nebyla mi k ničemuž.
Si asi dyplomatka
a moje dyplomatycký schopnosti taky ne, páč jsem opravdu narazila na šílenou krávu to co pak spolu s přítelíčkem předvedli, to mě stálo hodně nervů a taky hodně hádání s Brtnikem. To že jejich pes předvedl to co předvedl bylo prt ve srovnání s tím, co hodlali předvést oni dva.
Fajka
já huž sem prakticky mrtvej čék
du vobjednat černou stuhu s nápisem FAJKÁÁ FOR EVR!
brut
pro stočené si můžu dojet k tetce nebo dalším příbuzným na Moravu
No jo tydle co maj příbuzenstvo všade, ty se maj
hankah
Tasja se ráda cvachtá v jezírku mezi leknínama no
tohodle se bojím, páč o jezírku taky uvažujeme - máš s folii, nebo pevný? Páč s folií to asi čokla-kachnu, jako je Ešus nepřežije, což?
ak pesany vyběhám v lese
hm, tak já to svoje hovado vyběhám, přídem dom a hopiky hop, lítá prostorem dál. padne do bezvědomí, až když jdeme spát my a nebo když ho odešlu chrápat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 08:57
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Ešče spíte? Nechci tu bejt samo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:04
- Nahlásit
PetraK
ne huž sem vzhůru ale nevím jak dlouho mě to sem bude půštět
máš mail
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:04
- Nahlásit
PetraK
čau,ty se mnou nemluvíš,ohledně toho barelu pro kralupy? já abych byla ve vobraze,už jsem včera večer psala monice...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:06
- Nahlásit
hankah
vyhnou a pak je to mobilní, postavím si je kam zrovna potřebuji, mám jich padesát a na zimu je všechny nosím do skleníku,
šiš vy ste paní taky drobet trhlá že jo?
se by mě chtělo tahat s 50ti velkejma těžkejma květináčema tam a zpátky
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:09
- Nahlásit
PetraK
bazének mám pevný, plastový, zatím vydržel všechny nájezdy toho našeho blonďatého magora
Fajka
okolí si myslí, že nejenom drobet
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:14
- Nahlásit
hankah
takže se vás ještě nakonec pochválila
tož tady u nás v klubu vítejte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:18
- Nahlásit
Fajka
máš mail
jooooodleeeydýýýý! Vy taky pani!!
A AŤ ŽIJE FAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
FAJKAAA FOR EVRRRRRRRRRRRRRR!!
drobet trhlá bude, ale zas se jí nedivim, takovou krásu!!
hankah
bazének mám pevný, plastový, zatím vydržel všechny nájezdy toho našeho blonďatého magora
myslela jsem si to, páč fólie by asi neklapla, to by bylo vejpůl dřív než by se oko stačilo pokochat prvním leknínem
okolí nejni úplně objektivní, že ne???
brezen2008
čau,ty se mnou nemluvíš
jejda mluvim!! Ale co kolem barelu, šak jsi psala, že ho tam posíláš ne?
Kde je INUITA??
3x SLÁVA, SLÁVA, SLÁVA NAŠI INU!!
hele a ví někdo, jak si Jůme vede u vlka doma? podle fotek vedle to vypadá, že už si to posedalo, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:24
- Nahlásit
jooo a včera!! sem byla koupit dárek - (mimochodem nebudu tady zmiňovat, že jsem díky kolegovi právě zjistila, že objednat si to po netu, ušetřila jsem celejch DVANÁCT STOVEK!!! - větší JITKU ABY POHLEDAL :mad a pak jsem běžela domů abych ho stihla ukrejt dřív než Brtnik dorazí dom. Takže jsem moc a moc pospíchala, běžela jsem přes takovou hodně rušnou silinici a přes tramvajovej pás a tak trochu podlejzala zábradlí, přebíhala před tramvají a! Tu trambaj řídil normálně Albi! Seděl tam prostě Albert Ajnštajn!! A varovně na mě pokyvoval ukazováčkem a usmíval se klasickým Ajnštajním úsměvem . Přísahám na holej pupek, že jsem si ani nic neďobla, ani nehulila a byla naprosto střízlivá! , když se pak u vozovny střídal s kolegou a šel kolem vokýnka ešče mi do něj ťuknul a zas mi zahrozil prstem Ty tramvaje maj na mě neblahej flif - tůdle Kínu Rívs na Kotlářce a včera Albi na Kavalírce. To je divnej rajón todle
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:28
- Nahlásit
PetraK
jooooodleeeydýýýý! Vy taky pani!!
tsssss už se míček zasejc na vaší straně
, jak si Jůme vede u vlka doma? podle fotek vedle to vypadá, že už si to posedalo
asi jo...bohužel písala že jí to sem už vůbec nechce pustit
tak esi to čte tak zdravím a tleskám, Yumátko je boží
Přísahám na holej pupek, že jsem si ani nic neďobla, ani nehulila a byla naprosto střízlivá!
nejni možný...
se pak u vozovny střídal s kolegou a šel kolem vokýnka ešče mi do něj ťuknul a zas mi zahrozil prstem
no jo si myslel že převychová odvážnou školačku
|