| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:31
- Nahlásit
PetraK
větší JITKU ABY POHLEDAL
a to sez zlobila dyž sem chtěla hovězí gulášek
no nic du dělat ....až to tu pořeším napíšu Inu
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:38
- Nahlásit
Hurááááááááááááá! Dočetla sem vás! Jsem dobrááááááááááá!
Brý ráno všem přeju! Pan šéf je dneska na krvi, tak mám pré.
PetraK
Pani, my máme taky jezírko, takový to černý z baumaxu bo kde se to kupuje a je to f poho. Gastoňáke vodičku nerad, ale jako miska na chlemstání prej dobrý, Barča vodičku ráda, občas se tam projde a jezero furt drží. Dokonce i ten leknín tam drží! Což se nedá říct o skalce, ta je napadrť, Barboérka na ní přezimovala, aby nám byla blízko. A nějaký ozdobný ploty u záhonků, to už máme třetí a je zase dole.
Tak a teď si jdu prohlídnout ty fotky zahrádek. Mám přihodit svojí? Momentálně tam je záhonek sádrokartonů, záhonek kartonů, záhonek rozmlácenejch střešních tašek, jeden záhon je takovej mix a pak jsme si vytvořili kopec na bobování z hlíny. ))
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:40
- Nahlásit
PetraK
vlková mi psala do NK, že ji to sem nechce pouštět...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:42
- Nahlásit
Fajka
tsssss už se míček zasejc na vaší straně
i prt! .
bohužel písala že jí to sem už vůbec nechce pustit
herdek!! Musim se Brůt zeptat, kam že to mám napsat, je to divný s těma stránkama
tak esi to čte tak zdravím a tleskám, Yumátko je boží
já taky, ty fotky jsou bombový
nejni možný...
no fakt!! Jela sem kupovat dárek, nemohla jsem předtím jít za dýlerem, to dá rozum.
no jo si myslel že převychová odvážnou školačku
ty jo ale byl boží! Fakt naprosto a dokonalej. ten xicht, ty vlasy, výraz!! No prostě Albi jak vyšitej.
a to sez zlobila dyž sem chtěla hovězí gulášek
bacha, abys neměla potíž s dodávkou kobercůch.
apropooo, jak to dopadlo včera?? nedorazila ani jedna mrtvola, tak je to plichta??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:44
- Nahlásit
mishi
Pan šéf je dneska na krvi,
no vidiš , a u Fajky je zase pan šéf podle všeho už bez krve
Barča vodičku ráda, občas se tam projde a jezero furt drží.
no takže zatěžkávací zkouška v pohodě, tak se do toho jednou snad někdy pustíme.
záhonek sádrokartonů, záhonek kartonů, záhonek rozmlácenejch střešních tašek
no to sou mi specialitky
inu
vlková mi psala do NK, že ji to sem nechce pouštět.
hm budu muset požádat někde nahoře o zásah vyšší moci, ale bez Brůtofky nevím kde
JAK ORISLÁFKA??
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:52
- Nahlásit
PetraK
apropooo, jak to dopadlo včera?? nedorazila ani jedna mrtvola, tak je to plichta??
Esi to šlo českou poštou, tak dorazej později.
no takže zatěžkávací zkouška v pohodě, tak se do toho jednou snad někdy pustíme
Bysem místo jezera rači necky. Ale ty huž vobsadila Barbora.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:53
- Nahlásit
ha zdravím fšechny..... dneska to de.......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:56
- Nahlásit
PetraK
no vidiš , a u Fajky je zase pan šéf podle všeho už bez krve
apropooo, jak to dopadlo včera?? nedorazila ani jedna mrtvola, tak je to plichta
blbááááá je blbáááááá ale už sem si ni zvykla
náhodou sem eště nečekaně dostala pochvalu čumíte co... pochvala byla za super nápad na využití místa a vyřešení některýho úložnýho prostoru ovšem na zpracováním a šikovnosti firem skorem brečel úpínal ruce k nebesům a volal kde že zlaté české ručičky jsouuuuuuuu........ a pak si i sám odpověděl........V prdeli !!!
no takže zkusíme tu jednu skříňu doupravit svépomocí a dyž to nepude tak pude do kamen bo se fakt nechci 20 let dívat na toto veledílo...
přitom ale nic složitýho jo... obyčený police a jedna skříňka s posuvnejma dvířkama
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:58
- Nahlásit
PetraK
jo psala,ale žes nevodpověděla,já myslela že se mnou nekomunikuješ kvuli tomuhle
no tak je to ok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:05
- Nahlásit
vlk
. dneska to de......
NO A KDE JE HLÁSÁNÍ VO MY FŠICHNI SME JUME??
mishi
tak dorazej později.
Hm , to už nebudu pak potřebovat koberec, bude stačit igelitka na zabalení
Bysem místo jezera rači necky.
Gůt nápad, to by se mi taky líbilo, jako dekorce!! Neprodala by mi Baruna necky?
Fajka
blbááááá je blbáááááá ale už sem si ni zvykla
bacha na to! Jednoho dne překvapim inteligencí a budte fšichni zaskočený !
náhodou sem eště nečekaně dostala pochval
no to teda čumíme!! Si asi něčeho ďobnul, ne??
úpínal ruce k nebesům a volal kde že zlaté české ručičky jsouuuuuuuu........ a pak si i sám odpověděl........V prdeli
no jo, voni ty řemesníci sou děsný prasata - ruce v prdeli.....
přitom ale nic složitýho jo... obyčený police a jedna skříňka s posuvnejma dvířkama
nepřej si abych začla vyprávět, jak si šéf pořizoval kuchyňskou linku od Koryny. To už hrozilo, že to nevydržim a podám si je já
brezen2008
jo psala,ale žes nevodpověděla,já myslela že se mnou nekomunikuješ kvuli tomuhle
no tak je to ok
myslíš ten emil, že to jede jako až teď? na to jsem odpovídala, že to je přece jedno. Nic dalšího nepřišlo.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:12
- Nahlásit
PetraK
AK ORISLÁFKA??
fčera sme ho kompletně zamasakrovali, takže dneska lepčí, ale eště furt trochu tečeme...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:19
- Nahlásit
PetraK
no jo, voni ty řemesníci sou děsný prasata - ruce v prdeli.....
a pak maj udělat něco pořádnýho že ?
nepřej si abych začla vyprávět, jak si šéf pořizoval kuchyňskou linku od Koryny. To už hrozilo, že to nevydržim a podám si je já
aha takže si píšu linku od Koryny NEBRAT
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:22
- Nahlásit
inu
ale eště furt trochu
duležitý je to slůvko TROCHU!!, drbnite ho pod krkem, prtku jednu ,rezatou, statečnou. Hele Ešus jak si prokous hubu, tak to taky trvalo než se to srovnalo. Já to teda měla o to lepší, že jsem hned jak jsem zjistila vo so go (na cvičáku do něj vlitnul čumákem pes a on si sám sobě prokousnul tvář zevnitř a obratem opuchnul), začala vyplachovat hubu vývarem z hřebíčku, kterej je desinfekční. Ale taky vypadal děsně - myslím tím otokem, co šlo z toho, to vidět nebylo. měla jsem tehdy strach, jestli se to nějak nezanítí - přece jen to žrádlo... tak jsem pokaždým jídle natáhla stříkajdu odvaru z hřebíčku a hubu vyplachovala. Podařilo se to ukočírovat s domácí léčbou - naštěstí, páč on by tohle, co vydrží Orisláfka statečný , rozhodně teda nevydržel. Tak ať se pan Orislávka statečný pacient stále vyzdravuje a vyzdravuje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:23
- Nahlásit
Fajka
a pak maj udělat něco pořádnýho že ?
možná i lepší, si představ že by ty ruce vyndali
ha takže si píšu linku od Koryny NEBRAT
no asi tak. Něco příšernýho, jak servis, tak přístup. To že měli přijet a nepřijeli a pak přijeli, když neměli... taková klasika, to ani psát nemusím.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:27
- Nahlásit
PetraK
co vydrží Orisláfka statečný
co musel za poslední rok Orisláfka vydržet, to nemuseli vydržet dva naši vostatní čoklidi během života a čtvrt... má děsnýho peška :-/
Uvidíme, co bude v neděli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
. má děsnýho peška :-/ .
já vim - teda vim - vim, že ste psala.
Moc mu držím palce, ať se tahle zapeklitost srovná a brzo. Pipi malá musí být unavenej z toho už. A vy ostatně taky no. Takže ať už si nic dalšího nepřibírá, tohle se pořeší, nastartujete imunitu, inuitu a bude dobře.
Uvidíme, co bude v neděli
v neděli bude pochvala, jak se to dobře uzdravuje
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:33
- Nahlásit
PetraK
NO A KDE JE HLÁSÁNÍ VO MY FŠICHNI SME JUME??
...Yumišátko se začlenilo do kolektivu, což znamená že vobčas chce někdo sežrat ji, vobčas někoho vona.... jinak všechno si vynucuje řevem ....prostě pohoda....
inu
na Orískovo fotky koukala kámoška co je chirurg (sice lidskej) ale říkala něco podobnýho co psala Fifijová.... že to vypadá na zapouzdřený nějaký zranění - kousanec, píchnutí o trn nebo nějakou větvičku nebo něco podobnýho... i když samozřejmě fotka může zkreslovat.... ale jak zaberou antibiotika a dobře se to byčistí, mělo by to bejt dobrý....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:34
- Nahlásit
PetraK
Takže ať už si nic dalšího nepřibírá
to byste měla vysvětlit spíš jemu
Zatím se snažíme aspoň trochu vykrmit, lezou mu kosti
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:36
- Nahlásit
vlk
že to vypadá na zapouzdřený nějaký zranění - kousanec, píchnutí o trn nebo nějakou větvičku nebo něco podobnýho... i když samozřejmě
mě na týhle verzi nesedí jedna věc: to postupný praskání, kdy z toho vždycky vytekla trocha bordelu tak na zašpinění svazečku chlupů a pak klid. Tohle mi přijde divný, jinak by ten zbytek na zapouzdřený zranění souhlasil, ale tohle je prostě divný. Dělala to ta malá bulka a postupně víc a víc, dokud to neprdlo celý..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:36
- Nahlásit
vlk
. jinak všechno si vynucuje řevem ..
přišlo na to rychle mládě šibí
Yumišátko se začlenilo do kolektivu
no vidite pani a vy ste byla smutná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:39
- Nahlásit
inu
to byste měla vysvětlit spíš jemu
tak doufám, že k tomu jednou taky dojde!
Zatím se snažíme aspoň trochu vykrmit, lezou mu kosti
MASO, moc MASA, nejlíp to hovězí srdce-který je výživný, lososa, který je tučný. Zelený držky, který mu dají hodně. A k tomu spařený vločky a zeleninu. K sváče tmavej rohlík se sardinkama a tak jako podobně. Pošlete mi ho sem, udělám z něj kouli! Nebo ještě líp, k mojí mámě uděla z něj dvě koule.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:41
- Nahlásit
inu
to nemuselo paskat samo, moh si to lehce škrábnout když se podrbal a vyteklo jen trochu.... odpovídal by prej tomu i ten otok....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:42
- Nahlásit
PetraK
MASO, moc MASA
musím vopatrně, bo jinak bude mít srrrrrr*** zatím dostal kuřecí stehno bez kosti, kuřecí játra, pangase, dneska jdu koupit něco dalšího
Jestli mi bude žrát vločky, to teda nevím
k mojí mámě uděla z něj dvě koule.
fakt? A ta druhá zaplácne tu chybějící v šourku?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:43
- Nahlásit
PetraK
přišlo na to rychle mládě šibí
..jojo je to malej hajzlík, ale milej....
no vidite pani a vy ste byla smutná.
smutná zrovna nee, jen ty šiby jsou holt kapku nevyzpytatelný.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:44
- Nahlásit
vlk
to nemuselo paskat samo, moh si to lehce škrábnout když se podrbal a vyteklo jen trochu.... odpovídal by prej tomu i ten otok....
já tomu rozumím prd, mě je to prostě divný. Cca 2 tejdny to bylo furt stejný (velikostně), jen občas jsme v srsti našli kousek toho hnusu. Pak se to pomalinku zvětšovalo s tím, že to nabralo grády minulej čtvrtek a v neděli ráno to prdlo...
Proč by to bylo pořád stejný a pak se to začalo zvětšovat?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:45
- Nahlásit
inu
Jestli mi bude žrát vločky, to teda nevím
vločky musíš rozvařit a pak nejlíp zapracovat do mletýho hovězího aby nebyly vidět..... já jsem takhle přechcávala šiby než si zvykly...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:47
- Nahlásit
inu
musím vopatrně, bo jinak bude mít srrrrrr***
to joo, to rozhodně - stejně jako s těma vločkama, to vyzkoušejte o víkendu když jste doma. Nebojte se, pokud je hubený, dát mu domácí babiččiny knedlíky jako přílohu třeba. To kuřecí je ale spíš dietní, jo, tak pak přejděte na něco výživnějšího a v jeho případě , až si zvykne i tučnějšího - třá ten losos je fakt dobrej. Nebo vemeno, po tom se taky nabírá. Můžete - zase - odkoušet, jako malou sváču dát krajíček tmavýho chleba se sádlem-nesoleným. Tu zeleninu vždy s troškou oleje- aby se lépe dostaly ven vitaminy. Máte-li kde dojít si pro čistý kopřivy, spařte je a nakrájejte. Musím letět, určo mě ešče něco napadne.
akt? A ta druhá zaplácne tu chybějící v šourku?
to nevim, to asi tak velkej šourek nedělaj, jak dvojitou kouli by z něj moje máma vykrmila , kdyby bylo na ní, nemám ohaře ale zrzavej sud
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:48
- Nahlásit
vlk
vločky musíš rozvařit a pak nejlíp zapracovat do mletýho hovězího aby nebyly vidět..... já jsem takhle přechcávala šiby než si zvykly...
já jen, že von je děsnej vyscan, takže narvat do něj něco je děsnej porod, proto vypadá jak reklama na koncentrák. Třá fčera jsem mu udělala těstoviny a když jsem mu je dala po jedný do huby jen tak, tak to přežvejknul a vyflusnul, ale jakmile jsem to namočila do toho, co se vyvařilo z pangase, hltal, ani se polykáním nezatěžoval..
Když ovšem dostane něco, co nenávidí (granule třá), tak je jedno, jestli do toho dáš tři kila masa, páč on obere to okolo a to, co mu nejede, tak nechá ležet...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:49
- Nahlásit
inu
Proč by to bylo pořád stejný a pak se to začalo zvětšovat?
.. tělo se zpočátku brání a snaží se stím vyrovnat samo, napřed je to jen tekutina a reagovat to začne až když se z toho udělá ten hnis, pak to i oteče a organismus to přestane zvládat a když už je toho hnisu moooc tak to prdne.... ale to je jen dobře, taky moh dostat otravu krve a bylo by to horší..... a že to teče je jen dobře, tím se to vlastně čistí....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:52 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
inu
Když ovšem dostane něco, co nenávidí (granule třá), tak je jedno, jestli do toho dáš tři kila masa, páč on obere to okolo a to, co mu nejede, tak nechá ležet...
... u nás je to stejný.... ale jak je to zamíchaný do syrovýho mletýho hovězího ( masa samozřejmě musí bejt nejvíc) tak to sežerou.... teda krom granulí
|