| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
.ještě že sem brtníci tlumočníci a šéfové nechoděj
Joj a to sem zapomněla říct, že tlumočník byl jako vždy řádně okabelkován jen tentokrát měl kabelku narvanou dobrotama pro Berůšku
no jo už taky blbnu na kvadrá
jááák blbnu?? A počkejte až zkouknete ty textiky
inu
cooooo?
a tak já to teda zařvu ešče jednou, když je u vás blbě slyšet - asi signál blbje či co
3X SLÁVA SLÁVA SLÁVA NAŠÍ INU (i té)!!!!
Ale spíš gůtofka bych řekla
ano, ano ano. JE TO GŮTOFKA!
a nevim co se teda vobě smějete mojí poznámce vo volovi?, To nechápu jako
Orisláfčiny lebzy, o víkendu jsem dodělávala zase něco na web + se snažila o ztvárnění coursingovýho střapce
poradim ti kůrzingovej trenažér, chceš? Ale je na vlastní pohon.
Orisláfka Buchtičáková,
tak jako důležitý je, žes to napsala tady, TADY TO ROZHODNĚ NEPŘIJDE VNIVEČ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:05
- Nahlásit
JO A ŘIKEJTE MI ODE DNEŠKA ŘEDITELKO. JASNÝ?
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:11
- Nahlásit
ahojky všem vespolek
nejprve marodům brzké uzdravení
no jinak hlásím, že už i k nám dorazilo teplo, takže v sobotu jsem musela trochu zkulturnit zahradu a hlavně auto, neboť v neděli jsme jeli na naše letošní první dostihy a těžko by v kraji pochopili bláto a sůl ještě na autě, stačilo, že už jsem byla jediná kdo nemá ještě letní obutí (auta), snad budou i fota, fotila kamarádka, já když jsem s holkama sama tak nemám čas, neboť musím tu rovinku od startu do cíle zvládnout uběhnout než holky oběhnou ovál a někdy to je o fous
přejí krásný den
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:15
- Nahlásit
hankah
neboť musím tu rovinku od startu do cíle zvládnout uběhnout než holky oběhnou ovál a někdy to je o fous
další trénovaná já teda ne z dostihů, ale svýho času, než jsem Ešusovi vysvětlila, že hledat zvířata může, dívat se na ně může, ale honit je nebude, jsem si taky zčerstva zaběhala a krásně si zničila nohy . Teď už jen při domácím coursingu- kterej "trénujeme" u nás na louce - sem si vyrobila trenažér na vlastní pohon .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:20
- Nahlásit
leyenda
pani, sem to prezila
no neřikala sem to?? úžasný kuldůrní zážitek, ne?
koukám, že Prahu už jste pozjistila?? Jo? Lístky se dají sehnat přes Ticketpro.
ty jo ale marže slušná - tohle kupčení fakt nechápu, kupte to přes Ticketpro. Babičku tam určo pošlete, bude v jiříkově vidění . Tesla arena dobrá, tam jsme byli xkrát na DM, teď už se to přesouvá většinou do O2 - to je obří, byli tam jak Štajni, tak DM, paráda,ale nechtěla bych být nahoře, je to hrozně vysoko a příkrý, Tesla je komornější.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:40
- Nahlásit
Fajka
Federální Kriminální Ústřednu?
nééé, bo sem čistá jak lílijum
tos mohla ! měla bys to na diplomu
no právě, že mě to napadlo, kde by to skončilo
Nemůžu zas tak moc překrmovat skypekoutky
už sem ho poslala
huž sem vodpověděla
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:43
- Nahlásit
PetraK
poradim ti kůrzingovej trenažér, chceš?
já to potřebuju nakreslit ne vyrábět
to první je tvůj výmysl, pokud vím a to druhý je výmysl Kuboja
ale ano, vniveč to rozhodně nepřijde...
JO A ŘIKEJTE MI ODE DNEŠKA ŘEDITELKO. JASNÝ?
copááák, Satanáš šel do důchodu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:46
- Nahlásit
třikrát sláva šéfoj...!!!
konečně mě tu něco poladil že by to snad mohlo chodit
PetraK
to sem zapomněla říct, že tlumočník byl jako vždy řádně okabelkován
sákra..a letos nebude na Pecce.... škoda škoda...
mojí poznámce vo volovi?, To nechápu jako
Orisláfka Buchtičáková,
jo to teda nepříjde...páč diplom to jistí bude to mít černý na bílým
A ŘIKEJTE MI ODE DNEŠKA ŘEDITELKO. JASNÝ?
ano pane štábní..pane generále !
hankah
zvládnout uběhnout než holky oběhnou ovál a někdy to je o fous ještě že mám takovou lemru línou co neběhá ovál...mít chrtí tak to bych stopro nedala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:46
- Nahlásit
inu
za todle tě ZABIJU!!!!!!!
hehe, todle sem přehlídla
jak chceš zabít čerta?
já to potřebuju nakreslit
nakreslit třapec? Ty neumíš nakreslit třapec??
o první je tvůj výmysl, pokud vím a to druhý je výmysl Kuboja
sme evidentně tvůrčí duo
ale ano, vniveč to rozhodně nepřijde..
bystrá, je bystrá
copááák, Satanáš šel do důchodu?
ne jel na služebku SEM ÚŘEDNĚ POVĚŘENA VEDENÍM. vzhledem k tomu, že jsem tady sama, bude to jednoduchý, povedu sama sebe SEM DŮLEŽITÁ, MOC DŮLEŽITÁ, DEJTE SI NA MĚ FŠICÍ POZOR.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:48
- Nahlásit
inu
koukám taky si dneska dřepíte ná káblu
to FKÚ ste jako vy sem chtěla říct
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
konečně mě tu něco poladil že by to snad mohlo chodi
AŤ ŽIJE ŠÉF, AŤ ŽIJE ŠÉF
(do háje, ešče někdo udělá další dobrej skutek, kterej je třeba oslavovat a než budu moct něco napsat, upíšu se v oslavnejch zvoláních )
a letos nebude na Pecce....
to je blbý, co, zrovna pro něj určo máte poslední model kabelky pro rok 2010
jo to teda nepříjde...páč diplom to jistí
jehehééé jehehéééé
ano pane štábní..pane generále !
vy ste tak krásnej muž pane generále!!esli ste taky tak chytrej, jako ste krásnej....
no tomu tak rozhodně budeme věřit, že?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:16
- Nahlásit
Fajka
třikrát sláva šéfoj...!!!
no tak to každopádně
konečně mě tu něco poladil že by to snad mohlo chodit
a není to tím, že ste na nový stránce?
koukám taky si dneska dřepíte ná káblu
to FKÚ ste jako vy sem chtěla říct
na káblu si sice dřepím furt, ale spolčení s jakoukoliv tajnou organizací zásadně odmítám!!!!!
páč diplom to jistí bude to mít černý na bílým
to je dobrý, pani, dám to na Inugoya a hádejte, kdo bude za retarda? no gdóóóóó?
Nápověda: já néééééé
PetraK
jak chceš zabít čerta?
jako pštrosa... elektrikou
Ty neumíš nakreslit třapec??
očividně nééé, bo huž se s tím mořím tejden a půl a furt to vypadá jako poblitý špagety
SEM DŮLEŽITÁ, MOC DŮLEŽITÁ, DEJTE SI NA MĚ FŠICÍ POZOR.
te´d huž chybí jen to pí Fajčino:
tsts, bububu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:23
- Nahlásit
inu
a není to tím, že ste na nový stránce
hele vy skrytá identito! náhodou mě to pustilo i na předchozí aniž by to zhuplo jenže neš sem sesmolila příspěvek tak vy už ste byli na další stránce máte prostě vražedný tempo
to je dobrý, pani, dám to na Inugoya a hádejte, kdo bude za retarda? no gdóóóóó?
Nápověda: já néééééé
tssss zase mě podceňujete! už to mám vymyšlení JAk to napsat aby bylo jasný gdo tady je blb
půl a furt to vypadá jako poblitý špagety
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:25
- Nahlásit
inu
jako pštrosa... elektrikou
nevim sice co má čert společnýho s pštrosem - to bude nějaká džíponská logická smyčka, ale zřejmě vám unikl jeden podstatný fakt. Čerti jsou nesmrtelný, takže s életrikou děte k šípku.
čividně nééé, bo huž se s tím mořím tejden a půl a furt to vypadá jako poblitý špagety
tak zkus namalovat poblitý špagety, třeba Ti z toho naopak vyleze kůrsingovej třapec
tsts, bububu
to neni uplně jako přesně ta reakce co sem vočekávala. Ale dám vám ešče jednu šanci zkuste to znova.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:28
- Nahlásit
Fajka
už to mám vymyšlení JAk to napsat aby bylo jasný gdo tady je blb
pani já myslim, že to ani nemusíte, vono stačí, dyš tam dáte odkaz tady na tudle fóru, každej, kdo koukne bude mít hned jasno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:29
- Nahlásit
PetraK
vy ste tak krásnej muž pane generále!!esli ste taky tak chytrej, jako ste krásnej....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:33
- Nahlásit
Fajka
hele vy skrytá identito!
jak skrytá? Já jsem zcela veřejná
už to mám vymyšlení JAk to napsat aby bylo jasný gdo tady je blb
ha, že by počínající souboj intelektů? To se mi líbí
PetraK
to bude nějaká džíponská logická smyčka, ale zřejmě vám unikl jeden podstatný fakt. Čerti jsou nesmrtelný, takže s életrikou děte k šípku.
nikolivěk, džíponská ne. Voni tam totiž pštrosy nemaj
ste nesmrtelná pani? Tak to vyzkoušíme... nemáte se čeho bát
tak zkus namalovat poblitý špagety, třeba Ti z toho naopak vyleze kůrsingovej třapec
mnooo, spíš mrsknu tablet do koše a bude
Ale dám vám ešče jednu šanci zkuste to znova.....
Budliky budliky?
dyš tam dáte odkaz tady na tudle fóru, každej, kdo koukne bude mít hned jasno
máš reputaci v troskách
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:42
- Nahlásit
inu
jak skrytá? Já jsem zcela veřejná
zvonil mě ráno mobil a tam bylo Volající skrytá identita...
přemejšlím jestli to vzít ..vzala...a koukám ona skrytá inuita!
Už i to O2 ftom má bordel
PetraK
pani já myslim, že to ani nemusíte, vono stačí, dyš tam dáte odkaz tady na tudle fóru, každej, kdo koukne bude mít hned jasno
škoda že tu nemáte počítadlo to by tu byl hned dav
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:47
- Nahlásit
Fajka
zvonil mě ráno mobil a tam bylo Volající skrytá identita...
přemejšlím jestli to vzít ..vzala...a koukám ona skrytá inuita!
Už i to O2 ftom má bordel
Né pani, to je zcela fpořátku, poprvý ste měla tu čest se srazit se státní institucí. Co vím, tak fšechny státní instituce mají defaultně skrytá čísla. Tož i ta naše )) A já to nijak neovlivním
no có? Huž ste někdy zkoušela nakreslit ygelyt?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:55
- Nahlásit
inu.
Já jsem zcela veřejná
Kuboj bude EVIDENTNĚ RÁD.
ste nesmrtelná pani
jako teta
Budliky budliky?
už ji to zas bere
máš reputaci v troskách
Já?? Jeheehééé, já ne právě, já ne. Já nekreslim místo třapce poblitý špagety a nezabíjim pštrosy eletrikou. já ne.
Fajka
děláte si ze mě srandu?? Děláte si ze mě srandu? Máte na to povolenku? Máte? Tak já vám ji rušim!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:57
- Nahlásit
Fajka
to by tu byl hned dav
jo a rozhodně by to nebyl daf egberts
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:57
- Nahlásit
PetraK
Kuboj bude EVIDENTNĚ RÁD
co, máte zájem?
nezabíjim pštrosy eletrikou. já ne.
a čím byste chtěla zabít pštrosa?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:59
- Nahlásit
Dobré poledne dámy
Tady prší
Jinak víkend byl super. V sobotu jsem byla s plesnivcema na velké procházce a hárající piraňa byla v sedmém nebi. Brut už bohužel míň, páč mu bylo vedro... to jsme vyřešili koupelí v Berounce.
Včera jsem byla po skoro dvou letech na kole a ujela 15kiláků. Naprosto super , jen mi trošku bolí zadnice
Piraňa už se začíná táhnout jako smrad, takže dneska večer budou plesnivci odděleni.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:02
- Nahlásit
inu
co, máte zájem?
hele ju jak se nabízí!! ešče že to Kuboj nečte
ale pani díky za nabídku, huž sem to tu psala, že sem čistej heteráč
a čím byste chtěla zabít pštrosa?
a proč bych ho měla zabíjet? zabte si ho sama, dyš chcete.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:04
- Nahlásit
PetraK
už sem to tu psala, že sem čistej heteráč
co zjevně ujíždí na čistým heráči Páč si neumím vysvětlit, že byste takový stavy měla z vobyčejnýho kafe
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:05
- Nahlásit
inu
Lidi, ono se to Orisláfce přes noc ZATÁHLO!!!! Čili začíná se dělat strup
tak to je super zpráva
Janiii
tak proběhlo seznámení Ešusa s Berni
koukám, že Ešus už poznal všechny holky na tomhle foru ... teda ještě mu chybí šibinky, ale to se snad brzy napraví
leyenda
téééda to je rozdíl ..145eur nebo 660-990Kč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:06
- Nahlásit
brut
Včera jsem byla po skoro dvou letech na kole a ujela 15kiláků
ty jo dobrááá, dobráá.
hárající piraňa
přijedem na návštěvu
no my jsme měli tu oslavičku, povidlo se to, Brtnik dostal pohodlné křesélko na chalupu - jen nevim,kdy se v něm bude křesélkovat, když celej den maká a pak večer upadne do bezvědomí . Hošíček byl přešťasten, páč měl k ruce svýho oblíbenýho Tádu s balónem. Já jsem o čoklovi skorem nevěděla, furt se mu věnovali jiný - Honza ho vzal na prochajdu, Táda s nim čutal a tak podobně. Dvoudenní oslava mě ale zničila. Včera jsem se naložila do vany a pila jen minerálku a skorem nevečeřela. Tím pádem mám dneska hlad, TAKŽE TADY ROZHODNĚ NEPIŠ ANI NÁHODOU, CO BUDEŠ VAŘIT. JINAK................
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:12
- Nahlásit
brut
koukám, že Ešus už poznal všechny holky na tomhle foru
no jo, rozšiřuje si sbírku
inu
co zjevně ujíždí na čistým heráči
eh si vystačim se Štajnama! Ty mi vždycky vykopnou energii nahoru. Fakt nekecám.
JO ALE DNEŠNÍ ZÁŽITEK Z TRAMBAJE!!!! To se musím poděli, i když je mi jasný, že to nepřepíšu tak ftipně, jako to bylo.
Nasednu, usalašim se, špuntnu uši Štajnama, vytáhnu slovíčka, že se budu zdělávat. Nějak na to nedošlo. Na další zastávce natoupila skupinka malých kluků s paní účou, jeli někam na fotbalový zápas. Obvyklý dětský cvrkot, takže bych musela volume ohulit na max doprava, aby Štajni měli vůbec šanci a do toho zvonivý hlásek: ..."Paniučitelko - todle vám posílá maminka. nemáte se divit, že to je roztrhaný, vona chytla nerva!"..... tramvaj lehla, slovíčka letěly, něco naprosto příšernýho a dobil to větou...... "no jo ale nedifte se jí, vona už má všeho taky dost!!!!!" byl naprosto bombastickej takže já jsem jela do práce a celou tu dobu měla hubu kolem celý hlavy a mám ještě teď, když jsem si na to vzpomněla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:20
- Nahlásit
Janiii
Berni od rána opět nemůže na záda, nechce vstát a když už vstane, nechce si lehnout ...
prďolka malá ... tak hlavně ať vše rychle přejde a může zase řádit
inu
zatím jsme vyfásli další atb na týden. Říkal, že je to lepčí, ale říkal taky, že ještě není úplně vyhráno.
ty atb mu neuškodí a hlavně potlačí poslední zbytky humusu. Koukám, že vet je taky dost velkej skeptik... ovšem Orislávka bude v pohodě
Od pondělka za týden jdem na kontrolu a tam se, pokud se to nezlepší, domluvíme na pižlání.
jak nezlepší? Vždyť se mu to zatahuje, hojí .... co by chtěl víc?
Takže vlastně ještě úplně nevíme, nicméně nás prvně varoval, že je to na dlouhý lokte. Rána ale dobrý, zatahuje se a hnus už nevytíká..
myslím, že tohle je podstatný.... a řekla bych, že se vet krapítečko jistí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:33
- Nahlásit
PetraK
ty jo dobrááá, dobráá.
sem se na to taky duševně dva dny připravovala
přijedem na návštěvu
přijeďte...., piraňa bude v nejlepším a tak je jistota, že hošíčky nebude papat, ale milovat ( ovšem její styl milování se od papání liší jen tím, že nejprve nacouvá hošíčkovi pérdelí do čenichu a pak ho prachsprostě sepsuje :lol
no my jsme měli tu oslavičku, povidlo se to, Brtnik dostal pohodlné křesélko na chalupu
super dárek ...a je fajn, že si Ešus užíval s klukama, páč měl zase nějakou změnu
Dvoudenní oslava mě ale zničila. Včera jsem se naložila do vany a pila jen minerálku a skorem nevečeřela.
to je ale chyba, přecedo
TAKŽE TADY ROZHODNĚ NEPIŠ ANI NÁHODOU, CO BUDEŠ VAŘIT. JINAK................
dneska bude dušená mrkvička se smetanou a brambůrkem. Jako zákusek šunkový štrůdlík a večír budou domácí houstičky s poblífkou
takže já jsem jela do práce a celou tu dobu měla hubu kolem celý hlavy a mám ještě teď, když jsem si na to vzpomněla
někdy jsou dětičky fakt super
Dneska se mi vrátí cérka dom, takže zase budeme vařit dietně Ale musím říct, že jsem si za ty dva dny od ní docela odpočinula....
|