| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:17
- Nahlásit
Já vás časem dočtu (a seřvu za ty nehoráznosti, kerý ste určitě vyplodili), ale za chvíli zdrhám na džíponštinu, takže jen namátkou...
pí Fajko, šékuji za kompliment... akorát sem nepochopila to s tím logem (z těch instrukcí, estli chtěj, aby to bylo f tom vobrázku a nebo f celým diplomu).. snad to dneska dorazím, bo zejtra musím brzo do Vanglu....
Jináč doufám, že ste svý Áčkaře plnohodnotně pojmenovala
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:20
- Nahlásit
Jinak dámy,držte pěsti, bo Orisláfka prostě zdravej bejt odmítá
Víc večer.
KN
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:41
- Nahlásit
PetraK
no bať!! u toho vola jeden nikdá neví
inu
pí Fajko, šékuji za kompliment... akorát sem nepochopila to s tím logem (z těch instrukcí, estli chtěj, aby to bylo f tom vobrázku a nebo f celým diplomu)..
hmm taky nevim..zkuste třá dvě varianty...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:54
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
Jsem zase sama doma a tak mám nějak víc času
ááááá koukám, že se na nás přišla podívat majitelka velkofora, že PetraK?
Fajka
Jana Henychová ta co jela ten extrémní závot už sem to tu písala..tat dělá dycky přednášky jaký to bylo a ták ...a jednu měla tadykousek u nás a ještě jedna bude v Liberci
škoda, že je to tak daleko , taky bych si jí ráda poslechla... kor, když jsem sledovala, jak těžkej měla letošní rok....
odedneška mě prosím nazývejte chovatelko...hm..VELKOCHOVATELKO...bo vrh A už je na světě a trvaloto jen necelých 35 dní od zahájení akce
jsou nějaký rychlíci
inu
co se děje?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:22
- Nahlásit
inu
Víc večer.
co je?? co je??
brut
ááááá koukám, že se na nás přišla podívat majitelka velkofora, že
nebylo vůbec dobře, nebylo. Na duši, ani kapek, nechtěla jsem prudit s hnusobou. Ale konec dobrej všechno dobrý. Oslava klapla nad očekávání Sem dobrá, sem dobrá. Miluju se
ÁAAAAAŤ ŽIJE KOLATSCHE!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:29
- Nahlásit
PetraK
ÁAAAAAŤ ŽIJE KOLATSCHE
aaaaaaaaaa už je zase zpátky naše stará dobrá....ehm...mladá dobráááá Ramštajnovááááááááá!!!!!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:54
- Nahlásit
PetraK
nebylo vůbec dobře, nebylo. Na duši, ani kapek, nechtěla jsem prudit s hnusobou.
a od čeho tu asi sme? Aby sme zvadaly náladu tam, kde je těžce pod bodem mrazu ....
Oslava klapla nad očekávání Sem dobrá, sem dobrá. Miluju se
a jééééje..druhej extrém
ÁAAAAAŤ ŽIJE KOLATSCHE!!
že ty chceš recept na koláče?
Fajka
zpátky naše stará dobrá....ehm...mladá dobráááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 12:20
- Nahlásit
Fajka
aaaaaaaaaa už je zase zpátky naše stará dobrá....ehm...mladá dobráááá Ramštajnovááááááááá
HELE PECKA, já myslela, že už sedíš na Pecce??
jo už je dobře, dobře.
brut
Aby sme zvadaly náladu tam, kde je těžce pod bodem mrazu
sem nemohla psát, jen jsem o tom měla mluvit, byla sem lítostivá. Jsem radši když jsem nasratá, bejt lítostivá, je kapek zranitelný. Je lepčí počkat, aby to vyhnilo - což tentokrát byl krátkodobej proces. Pomohl mi můj sobě vlastní hjůmor , sám sobě lékařem /BRAUCH WEDER ARTZ NOCH MEDIZIN!!! ICH BRAAAAUCH BENCÝÝÝÝÝÝÝN!! GIB MIR BENCÝÝÝÝN!! .
Jen co bude chvilka času tak se zdůvěřím, ale jak sem tetkon ta ředitelka zeměkoule tak mám moc práce s řízením tý zeměkoule, a todle bude na dlouho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 12:23
- Nahlásit
PetraK
HELE PECKA, já myslela, že už sedíš na Pecce
sedim fkanclu a nestíhám a ještě toho mám mooooc ...Pecka bude až večííír hodně večííír
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 12:31
- Nahlásit
Fajka
sedim fkanclu a nestíhám
proč vode mě vopisuješ?? a to nejedu vypeckovávat
Kdybychom se minuly- tak si to baby užijte, pozdravuj Janiii.
Ale ještě tu budu nakukovat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 12:40
- Nahlásit
PetraK
sem nemohla psát, jen jsem o tom měla mluvit, byla sem lítostivá.
tak to je kombinace na prd.. teda pardon, ale jinak se to říct nedá
sám sobě lékařem /BRAUCH WEDER ARTZ NOCH MEDIZIN!!! ICH BRAAAAUCH BENCÝÝÝÝÝÝÝN!! GIB MIR BENCÝÝÝÝN!!
vy na to jednou dojedete, osobo
Jen co bude chvilka času tak se zdůvěřím, ale jak sem tetkon ta ředitelka zeměkoule tak mám moc práce s řízením tý zeměkoule, a todle bude na dlouho
ok , jak dlouho budete ředitelkou zeměkoule?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 12:51
- Nahlásit
brut
tak to je kombinace na prd..
ano prosím, já to tady taky hned psala, že to je - jak říká můj kolega, když už to neni ani na houno, tak že je to s prominutím p..ou ke zdi a bylo , bylo
vy na to jednou dojedete,
eh, když bude BENCÝÝÝN tak nedojedu
jak dlouho budete ředitelkou zeměkoule?
no minimálně do příštího pindělí. To se totiž mám zúčastnit ředitelský porady. jak se znám, dost jim to tam asi rozložím, takovou poradu ešče nezažili. , tak pak možná půjdu řídit tak akorát třeba trambaj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 12:59
- Nahlásit
PetraK
ano prosím, já to tady taky hned psala, že to je -
.....ale stejně by jsme vám zvedly náladu
eh, když bude BENCÝÝÝN tak nedojedu
nebude,nebude, nebude .....
no minimálně do příštího pindělí.
tak to aby jsme si vás předcházely
To se totiž mám zúčastnit ředitelský porady. jak se znám, dost jim to tam asi rozložím, takovou poradu ešče nezažili.
obávám se, že máte naprostou pravdu... kor, když dorazíte ve svých nových botkách a dus, dus triku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 13:09
- Nahlásit
děcka, razíme za vetem, napíšu, až se vrátíme (vidím tak za cca 2 hodinky). Zas se mu na palici něco udělalo (a ne, rána je zavřená, neteče, todle je jinde), tak jsem fčera posílala mail s fotkama vetoj a on mi řekl, že mám radši přijít.
Tak se mějte, valím, mám hlad jak vlk, ale budu muset počkat....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 13:37
- Nahlásit
inu
držíme moc a moc palce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 13:52
- Nahlásit
Servus esus aspol.
inu
Zas se mu na palici něco udělalo
Chudak malej, myslim na vas. Si fakt vybirate - ale bude to dobry, musi.
PetraK
Si byla naka smutenkovata? Posilam jeden Sadelnicovej usmev jarni, mastnej, tucnej..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:02
- Nahlásit
PROČ KURNIK ŘEDITELKY ZEMĚKOULE NEMAJ VŮBEC ČAAS????
Dnes jsem byla převelice pilná říditelka, jsem na sebe pyšné. vyřídila jsem spoustu věci -teď jde jen o to, zda dobře . A největší sajrajt mě čeká zítra - jestli tohle po..... tak mám o starosti vystaráno
inu
PANI PANI TAK CO JE, COJE??JÁ SEM TU ÚPA HROZNĚ NERVOZNÍ. FAKT.
Fifi
Si byla naka smutenkovata
už ne, už ne!! Sem čikovná, jako vždy jsem si vypomohla mjůzikou a hjůmorem-.
To je nejnovější foto vysmáte bezcecíkaté Sádlofkyně?
brut
.....ale stejně by jsme vám zvedly náladu
no to by fakt nevyšlo. znám se, jak bych se rozepsala, zmáčkla bych při tom zároveň i knoflik na krupobití a to by nebylo dobře. Takhle to vyšlo mnohem líp. Ono se to sešlo dohromady. Jedna vážná věc a zbytek krávoviny, trefit se to jinak, nebudu za princeznu Pláčotlačku
No takže k tomu vážnýmu se přidal jeden propadák s narozkama za druhým. Začlo to tím, že neklapla plánovaná utajená oslava o víkendu na chalupě, protože Ričrd má víkend prostě kaput - měla jsem vymyšleno, že se tam nechá odvézt autem, nabalím mu všechny věci, žrádlo, dárky, pití šécko, dám mu klíče a v pátek ráno se tam navalí, šécko to tam přichystá a Brtnik bude čumět jako kráva, až tam přijedeme, páč rozhodně nebude tůchat, že tam je nějaká oslava natož ještě přídavkem Ričrd. No tak tohle teda neklaplo jako vůbec. Tak jsem to přeorganizovala teda na středu, jenže Ričrd se aji tak neozýval a nevěděl, jestli bude moct přijet a když ano, tak jestli to stihne dřív, než Brtnik dorazí dom. Tak to se taky začlo hroutit. Pak jsem si šla převzít dort - ve tvaru Brtnika. To byla objednávka. Když jsem to viděla, chtělo se mi plakat. V krabici byla hnědá hrouda s vypoulenejma očima a urvaným nosem, který se milá kolegyně, přes kterou jsem to objednávala snažila marně nacpat zpátky a dělala to ještě horší nevěděla jsem co mám dělat, jestli plakat, zabít jí, která za to nemůže-páč je zprostředokovatel-dort dělala její snacha (a co jsem viděla předtím tak fakt dělá pěkný, jinak bych to neobjednala) nebo co mám dělat. Tak jsem to vyřešila naprosto "logicky" zaplatila požadovaných pětset páďo, poděkovala a s dojmem, že jsem kráva největší a nevim co budu dělat jsem šla do kanclu, kde jsem opravdu skorem plakala při pohledu na to krásný dílo, kde místo brtníka dřepí hnědá hrouda s vočima, ustřeleným rypákem a krvácí si do rozkroku:
No. Tak to bychom měli,říkala jsem si a furt ve mě narůstal vztek, jak jsem to mohla vůbec převzít a zaplatit!! chápete to?? Sem byla asi mimo sebe nebo co, ale bylo mi to blbý vůčí tý kolegyni, která nebyla výrobce, tak co s tím měla dělat. Jenže co jsem s tím měla dělat já asi jako???? No abychom to měli komplet - místo oběda jsem mazala pro objednanou kytku kterou jsem nechala dělat z čokoládových tyčinek, dolítla jsem do obchodu, převzala - řekla jsem, že se radši nechci dívat jak to vypadá, zaplatila a běžela zpátky. Když jsem vystupovala z tramvaje, odesílala jsem Sms, zvonil mi služební hovor a při tom všem mi vypadlo pouzdro na mobil. Nějaký kluk ho pohotově popadnul a volal na mě "Slečnooo!" už to jsem se dost pobavila teda "vypadlo vám pouzdro" a jak byl rozeběhnutej, aby se nezavřely dveře od tramvaje, tak mi NAKOPNUL TU TAŠKU S TOU KYTKOU!!!" s rozběhem. POděkovala jsem mu za to pouzdro a už jsem fakt skorem plakala na tý refýži . pak jsem šla ulicí, vosolila jsem hošíčky germánský a uprostřed silnice mi došlo, že to co pořádám, není nic jinýho než PARODIE NA OSLAVU NAROZENIN! a začla jsem se úplně strašně moc a nejvíc smát, páč mi to najednou přišlo všechno úplně debilní . A bylo vyřešeno. V kanclu jsem se načtvala dalším pohledem na tu hnědou zrůdu, zvedla telefon a kolegyni řekla, že je mi líto, že je v pozici za dobrotu na žebrotu, ale že to co mi dodala je zrůda, kterou rozhondě nemůžu dát vůbec na stůl, že tak nad tím můžu akorát plakat a že to jsou totál vyhozený peníze voknem a že jsem dost ale hodně dost načtvaná!!!!! Další krok v povedené organizaci oslavy bylo to, že jsem se nesměla zdržet. pochopitelně, že přesně v minutu odchodu zadrnčel telefon......30 minut navíc. Jindy je to člověku putna, ale včera to teda fakt přišlo vhod. Máma čekala dole-páč jsem měla ešče k tomu dortu a kytce objednaný chlebíčky. ty jediný nedošly úhony. Když jsem to mámě v tramvaji říkala, co všechno mám už na kontě, dodala jsem, že by si třeba někdo mohl do těch chlebíčků sednout.Aby jim to nebylo líto, že jediný sou v ažůru. Dotáhly jsme to dom, já rychle mastila zabalit dárky, připravit to všechno na stůl a s Ešusem ven. Páč vono aby toho nebylo málo, včera byla schůze kvůlivá bytu a prej tam Davida nutně potřebovali řikal místní předsecha schůzovníků , takže podle toho to byla oslava tak na dvě hodiny a pak šup na schůzi . Z venčení jsem přilítla vopocená jak natočená dvanáctka, vlítla pod sprchu a šup poslední přípravy. Ričrd furt nejel a se neozýval, sem si říkala, že vono už je to vlastně fučik. Pak naštěstí zazvonil, tak honem dovnitř, zamést všechny stopy, že je někdo doma, zamknout a připravit se, že se schováme všichni na balkoně. Pak máma řiká:" Hele, aby ale nešel rovnou cvičit!!" tak jsem vylítla a za dveře nasunula skorem padesátikilovou činku, aby ho to zarazilo /klíče nemáme/, že nepůjdou dveře snadno otevřít. Byl to fuška, páč já potřebovala zvostat vně toho pokoje . Pak mě ještě napadlo, že je nevšímavej, tak aby si všimnul už v předsíni, že něco je jinak, tak jsem zatáhla v kůchni, kde to bylo všechno naaranžovaný, žaluzie a rozsvítila asi 50svíček. Máma vymyslela, abych tu obří dala na roh linky, aby jooo koor bylo vidět, že je tam tma a svítí se tam. hotovo, čekáme. Zničehož nic o dost dřív klíč v zámku. eh, jak jsou takový ty záběry v komedii, jak se chce asi 150 lidí prorvat jedněma dveřma, tak to přesně nastalo při hromadným exodu na balkon (my se tam bohužel nemohli schovat dřív, protože normálně chodí Brtnik zadním vchodem a my máme balkon hned nad dveřma, takže by nás viděl, takže zbývalo vlítnout tam až strčí klíče do zámku), probojovali jsme se na balkon a poklekali pod okno. naprosto vyflusaný, pochopitelně. A čekali............................................ ......................................... čekali............................................ ....................................čekalil....... ..................... Pak Ričrd řiká: "a přišel vůbec??" nezblnul nás zase Ešus?? (páč jsme takhle vystartili asi 2x, když se Ešus chrul ve svým bydlíku ). říkám že ne, že to byl tentokrát klíč v zámku, ale nechápu, jak to, že takhle brzo???. Máma řikala: "Von šel určitě rovnou cvičit!" což jsem zamítla, páč přece člověk se nějak pohybuje bytem, určo šel shodit věci do ložnice. MUSEL SI VŠIMNOUT NE?? navrhla jsem, že půjdu dělat průzkum. Ričrd navrhnul dát mu ještě dvě minuty. Jsem ředitelka zeměkoule, takže jsem si hrála na apače a plížila se bytem. A CO MYSLÍTE??? CO MYSLÍTE??? ............. VON VOPRAVDU CVIČIL!!!!! proplížila jsem se zpátky, poinformovala zbytek posádky a začli jsme se tlemit. ovšem nevěděli jsme co teda budem dělat, aby překvápko zůstalo zachováno. Naštěstí Ričrd bez mobila a ni krok, takže jsem navrhla, ať zavolá na pevnou, která je v kůchni. Ovšem je riziko, že nám to taky nezvedne, páč telefony nezvedá PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:10
- Nahlásit
éééj vono se to neuložilo celý??
No tak to musim dopsat znova no
No naštěstí při nás stál narozeninovej Nadbůch, páč to šel výjimečně zvednout. ALE VŮBEC HO NEZARAZILO, ŽE NA LINCE SVÍTÍ OBŘÍ SVÍČKA!!! Telefonoval s Ričrdem, jak se kdo máá, kde kdo jeeee, co děláá a my se mezitím plížili z balkonu do kůchně, pak se konečně otočil a do jídelního koutu a do telefonu se ozvalo: "Ty voleeee! Co to je?? Co to je?? vy ste tady všichni někde schovaný určitě!!! VIDIM STÍNY!! A to už jsme se tam nařítili a hulákali přes sebe šécko nejlepčí.
A jedno nikdy nepochopim
a), že si nevšimnul tý tmy v kuchyni a záře od svíček
b)jak to, že mu nepřišlo divný, to s tou činkou. prej si myslel, že se tam asi ZAKUTÁLELA!! Padesátikilová činka se tam zakutálela
c) a ta svíčka obří na lince, na kterou koukal při telefonování a nepřišlo mu divný, co tam dělá ?? To prej si myslel, že sem jí zapálila ráno já!! Já která jsem ráda že ráno chodim, dejchám a nestíhám včas vypadnout budu zapalovat svíčku ještě! A určitě bych jí tam nechala svítit-tak řáchlá zase ešče nejsem.
No myslela jsem si, že je důftipnější můj mužik teda
No ale konec dobrej, fšecko dobrý. Na schůzi jen zaskočil a za chvíli byl zpátky - nakonec to bez něj šlo - a vyrazili jsme všichni na večeři. Takže z toho vyšla nakonec velmi vydařená a ftipná oslava . a paradoxně byl Brtnik překvapenej úplně nejvíc jak mohl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:11
- Nahlásit
PROČ TO KURNIK NEJDE DOPSAT?? CO JE?? SE MI TO NEZOBRAZUJE
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:18
- Nahlásit
TAK TO PÍŠU POTŘETÍ A NAPOSLED
sem psala, že při nás stál narozeninovej bůch a výjimečně to šel zvednout. A vůbec mu nepřišla divná ta svíčka. Hovořili s Ričrdem, jak se kdo má, kde kdo je, co dělá a my se plížili hromadně do kuchyně. pak se konečně otočil dovnitř do kuchyně a viděl to na stole a do telefonu se ozvalo: "Ty voleee, co to je? Co toje?........ vy ste tady určitě všichni schovaný!! VIDIM STÍNY." a to už jsme vpadli do kůchně a holákali hromadně Fšéécko nejlepčí!!!
nepochopim že:
1) mu nepřišla divná ta činka- to prej si myslel, že se tam zakutálela. Jo padesátikilová činka se tam tak jako sama od sebe zakutálí
2) si nevšimnul, že v kuchyni je tma a hoří tam asi 50svíček
3) mu nepřišla divná ta obří svíčka na tý lince. to prej si myslel, že jsem jí tam ráno zapálila já! Já která ráno jsem ráda, že dejchám a chodim a budu zapalovat svíčku!!A navrch jí tam nechám svítit. Tak blbá ešče snad nejsem, ne??
no myslela jsem si, že je důftipnější kapek
Ale nakonec to byla parádní oslava, tlemili jsme se dortu, nakopnutý kytce- ta nakonec nedošla vůbec úhony, tomu jak je Brtnik nevšímavej a nakonec na tu schůzi šel jen na chvíli a pak jsme šli na véču. Takže konec dobrej-šécko dobrý a povedlo se to, i když to na to vůbec nevypadalo
A KDO SE BUDE SMÁT TOMU MEDVĚDOVI, JE MRTVEJ
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:31
- Nahlásit
PetraK
musím říct, že jsem se, při čtení vaší včerejší oslavy, tak dobře dlouho nepobavila
A KDO SE BUDE SMÁT TOMU MEDVĚDOVI, JE MRTVEJ
A medvěd je naprosto dokonalej... jak mu teče z čumáku krev do rozkroku nemá chybu ..... musím říct, že mám dost dobrou představivost, ale takového Brtníka bych si nikdy nevymyslela
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:32
- Nahlásit
PetraK
je to dobrý, pani. Bylo podezření, že mu opět začala, tentokrát na jiným místě, hnisat lebza. Naštěstí se ukázalo, že nehniše, takže zatím gůtofka..
KDO SE BUDE SMÁT TOMU MEDVĚDOVI, JE MRTVEJ
já, protože kam se hrabou rakve na poblitýho Shreka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
A medvěd je naprosto dokonalej... jak mu teče z čumáku krev do rozkroku nemá chybu
no venkoncem je to prostě v Rammstein stylu
eh, ale oslava byla vlastně fakt dobrá
Nejlepší byl ten moment uprostřed tý silnice, když jsem se začla naprosto šíleně smát
inu
Naštěstí se ukázalo, že nehniše, takže zatím gůtofka..
no hůůf!! A co to teda je?? A jak vypadá to první, pořád se to zlepčuje??
já
mrtvá!!
protože kam se hrabou rakve na poblitýho Shreka
to neni zeblitej Šrek! To je medvěd alá Rammstein
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:53
- Nahlásit
inu
je to dobrý, pani. Bylo podezření, že mu opět začala, tentokrát na jiným místě, hnisat lebza. Naštěstí se ukázalo, že nehniše, takže zatím gůtofka..
super zpráva
PetraK
no venkoncem je to prostě v Rammstein stylu
no nevím... spíš ve stylu "Jedna do nosu"
Nejlepší byl ten moment uprostřed tý silnice, když jsem se začla naprosto šíleně smát
to je nejlepší lék na průšvihy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:56
- Nahlásit
Dámy dobrou noc.... jdu dělat mužskýmu večeřičku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:59
- Nahlásit
brut
"Jedna do nosu"
no šak to řikám, Rammstein styl
to je nejlepší lék na průšvihy
vim , ale ne dycky se to podaří ho naordinovat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:59
- Nahlásit
PetraK
A jak vypadá to první, pořád se to zlepčuje??
jo, to se vetoj líbilo
o neni zeblitej Šrek! To je medvěd alá Rammstein
A co to teda blije? Nebo kadí pod sebe?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 22:16
- Nahlásit
inu
jo, to se vetoj líbilo
má taky jediný štěstí pan veterinář, by měl jinak potíže
A co to teda blije? Nebo kadí pod sebe?
neblije, nekadí. To sou vyhřezlý vnitřnosti a vyteklej mozek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 22:20
- Nahlásit
PetraK
Ty vago, tak prvne vidim, aby mel nekdo prispevek i mimo diskusni foru - vidim # Zasláno: 29 Dub 2010 21:10
Citát
éééj vono se to neuložilo celý?? . atd vpravo od diskuse.
Popis oslavy a priprav - skoda, ze uz nefungaj Bakalari. Nad dortem jsem si poplakala smichy - prdon.
- a ano, to bylo usmevave bezceckove sadlo asi predvcerejsi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 22:31
- Nahlásit
Fifi
Ty vago, tak prvne vidim, aby mel nekdo prispevek i mimo diskusni foru
no , sem to pak objevila taky
to furt řikám, sem ženijální. Ajnštajnova vnučka
Nad dortem jsem si poplakala
sem ráda, že jsem neuronila kroupu sama
ty vole, to je nářez co?? To by jeden nevěřil