Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 22:36
- Nahlásit

PetraK
Twe, ale to je opravdu straslivyyyyy... ja uz lezu pod stolem... co to z "Brtnika" teklo?
Jakoze dodatecne preju vse nej, a at takhle nikdy nevytece.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 22:39
- Nahlásit

Fifi
co to z "Brtnika" teklo?

vnitřnosti

gratulaci vyřídim- esli teda budu ešč mezi živejma až se vrátí dom.

Hezkej medvídek, že jo ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 22:46
- Nahlásit

PetraK
esli teda budu ešč mezi živejma až se vrátí dom.

Esli mu upad po ceste cumacek tak ..
Toz aspon nezne pohlazeni pro esusa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 22:51
- Nahlásit

Fifi

Esli mu upad po ceste cumacek tak

huuuuž je doma a celej. Nic z něj neteče a děkuje za gratulaci

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 09:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tak já se tady sama sebe aspoň pozdravim

RRRRRAAAAAAAAAAAAAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

AŤ ŽIJE KOLÁÁTSCHE!!

P.s asi si zabiju psa-zas mu upad mozek do rozkroku

inu
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 10:38
- Nahlásit

AŤ ŽIJE KOLÁÁTSCHE!!
co to je??????

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 10:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu
co to je??????

špatně formulovaná otázka.
máš se ptát KDO to je???

no a prosim tě co je to druhý co jste fčera byli u veta???

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 10:45
- Nahlásit

Zdravím dámy

Sem byla se synkem u doktorky, páč se nějako od středečního večera dusí. No a ona neví co to je, tak má brát prášky na alergii a když tak podpůrný spey na dýchání.... tuhle "diagnozu" jsem stanovila taky a to ve středu večer, jenže nezabírá.

Měli jsme s sebou Bruta. Po delší době šel na sidliště mezi hafo psů a mimo jednoho incidentu, kdy na něj vystartoval čoklík za plotem ( a plot se krásně prohnul směrem k nám), se choval jako slušně vychovaný plesnivec. Dokonce pozoval nějakým dětičkám a ukazoval, jak prosí, lehá si na povel atd. Taky jak si bere odměnu a nechal se pohladit.... Teď totálně vyčerpán usnul v chladné chodbě

PetraK
víš ty co?? Von v tom Brtnik toho brtnika kupodivu i viděl
fakt jo? No nevím jestli nemá trochu prapodivný úhel pohledu, páč v tom vidět brtníka je opravdu umění

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 10:56
- Nahlásit

brut
je opravdu umění

můj muž JE UMĚLEC!!!

Sem byla se synkem u doktorky, páč se nějako od středečního večera dusí. No a ona neví co to je, tak má brát prášky na alergii a když tak podpůrný spey na dýchání.... tuhle "diagnozu" jsem stanovila taky a to ve středu večer, jenže nezabírá

Brůtofko- co to je ?? bože to nejni možná, ach jo, ach jo. Co s váma děti?? Dyk vy jste furt marodi.

aspoň že Brůťák se předvedl jak je čikovnej péf. ale asi to je slabá nálepka, což?

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:12
- Nahlásit

PetraK
můj muž JE UMĚLEC!!!
no... každý tomu říká jinak

Brůtofko- co to je ??
já bych řekla ... klasika

bože to nejni možná, ach jo, ach jo. Co s váma děti?? Dyk vy jste furt marodi.
synek dlouho nemarodil... vlastně od svých 10 let je víc zdráv než nemocen ( předtím to bylo naopak), ale jednou za čas někde něco popopo... nedoléčí a pak je následek hned znát. Naštěstí bude brzy v pohodě, páč by jinak nemohl na rande, takže už leží v pelechu, pije horký čajík s medem a bude chrnět...to je pro něj nejlepší lék

aspoň že Brůťák se předvedl jak je čikovnej péf. ale asi to je slabá nálepka, což?
to je naprosto dokonalá nálepka a mám z něj obrovskou radost, páč ještě nedávno by takhle hodnej nebyl

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:42
- Nahlásit

brut
každý tomu říká jinak

tss, náhodou jsi měla vidět, co vysochal motorovou pilou

synek dlouho nemarodil...

no jo, ale to se u vás, kde je furt někdo marod úplně ztratí takováhle informace. TO MUSÍŠ PRÁVĚ TAKY OBČAS NAPSAT!

jooo rande, to je účinej lék, to je fakt.

páč ještě nedávno by takhle hodnej nebyl
to věřím, že má člověk radost.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:13
- Nahlásit

áááááááá psychooo

se musím zdůvěřit. Právě tady volám kvůli nějaký nesrovnalosti a čekám, než to druhá strana telefonu pohledá a musim se tlemit, páč
mně tu hraje - no kdo asi, že jo??....... zrovna něco jako Ašééé cu Ašéééééé a do toho se ze sluchátka line opera nebo co to tam druhá strana pouští za cambus docela slušná kombinace.....
huž to našli, takže psycho koncert skončil

no tak jsem si popovídala a mastím ředitelovat. Jestli sem někdo ešče přijde, tak tu nezlobte

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:14
- Nahlásit

PetraK
tss, náhodou jsi měla vidět, co vysochal motorovou pilou
ci foto

no jo, ale to se u vás, kde je furt někdo marod úplně ztratí takováhle informace.

TO MUSÍŠ PRÁVĚ TAKY OBČAS NAPSAT!
dobrá, tak od příště budu hlásit...synek je zdráv ( až na tu hlavu), ale teď se blíží marodní

jooo rande, to je účinej lék, to je fakt.
moooc účinnej, kor, když slečna má přijet k nám

to věřím, že má člověk radost.
fakt velikou... konečně se snad zadařilo a chlapeček dostává rozum

Jinak jsem ale pěkně naštvaná, rozpálená do běla....
Před chvílí mi volala máma nejmladšího. Na dnešek byl objednaný na vyšetření paměti a ADHD, což je základ hyperaktivity. No a prý jí psycholožka řekla, že nechápe, jak může být mladej ve spec. škole a ne na klasické základce.
A že neví, jak to bude na nějaké střední škole, když mu tolik učení chybí atd. Že neměla dát na mužskýho, ale měla mu na základce zařídit úlevu v češtině a mohl být dneska někde jinde...
Tak jsem mámě připomněla, že doporučení s ohledem na jeho pohyb, výslovnost a další nedostatky dostala včas a sice se rozhodla, na mužskýho nátlak, dát mladýho do týhle školy, ale že po třech letech chtěla aby přestoupil jinam a on psychologickým vyšetřením neprošel a bylo mu doporučeno, aby na téhle škole zůstal. Jestliže měla pochybnosti, tak ho mohla včas přeložit a dneska mohla mít doma šikanovanou trosku, která se bojí vystrčit nos z baráku, aby se mu někdo nesmál, nebo mohl brát drogy či se tahat s nějakou partou a ne procházet základku s poměrně dobrým vysvědčením (3z češtiny, 2z aj, 3z tv).

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:27
- Nahlásit

PetraK
mně tu hraje - no kdo asi, že jo??....... zrovna něco jako Ašééé cu Ašéééééé a do toho se ze sluchátka line opera nebo co to tam druhá strana pouští za cambus docela slušná kombinace.....
tý jo ...že já půjdu dělat někam do ouřadu. Se pobavím a nebudu nas*atá

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:50
- Nahlásit

brut

ci foto

musim udělat.

dobrá, tak od příště budu hlásit...synek je zdráv

no vidiš že to půjde , ale u vás je to jako u ségry, jak je vás mnogo, tak se vždycky najde něco zdravotního.

konečně se snad zadařilo a chlapeček dostává rozum

nechceš mi říct, že bys byla tak naivní a věřila tomu, že ne??

Jinak jsem ale pěkně naštvaná, rozpálená do běla....
Před chvílí mi volala máma nejmladšího. Na dnešek byl objednaný na vyšetření paměti a ADHD, což je základ hyperaktivity. No a prý jí psycholožka řekla, že nechápe, jak může být mladej ve spec. škole a ne na klasické základce.

ajajaj, ajajaj........... co na tohle říct? snad jen - libo-li koberec??

Se pobavím a nebudu nas*atá

no vono jak kdy, člověče, zas tady dost často člověk pláče nad setkání s lidskou hloupostí. ať už vevniř, či venku.
Ale tohle bylo dobrý psycho. na levým uchu sluchátko- tam vyla nějaká ženská, a do pravýho Ašéééé zu Ašéééééé!!! . No jo já vim, kravina, no. ale já si vystačim s málem

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 14:10
- Nahlásit

PetraK
musim udělat.
už mělo být připravené

ale u vás je to jako u ségry, jak je vás mnogo, tak se vždycky najde něco zdravotního.
jj, to je přesně ono... je nás zkrátka mnogo

nechceš mi říct, že bys byla tak naivní a věřila tomu, že ne??
to mi tu iluzi nemůžeš alespoň chvíli nechat?

snad jen - libo-li koberec??
máš dva? Páč jeden je na ní a druhej na toho jejího blba, kterej jí v těhle pitominkách podporuje a poňouká jí

zas tady dost často člověk pláče nad setkání s lidskou hloupostí. ať už vevniř, či venku.
hmmmmmmmmm, to ani nemusím chodit do ouřadu a pláču tu taky ... tak nic, no, holt zase budu sama doma s plesnivcema

Ale tohle bylo dobrý psycho. na levým uchu sluchátko- tam vyla nějaká ženská, a do pravýho Ašéééé zu Ašéééééé!!! .
ta představa je naprosto úchylná... něco podobného mám momentálně doma.... synkovi vyhrává nějaké šílené dus, dus a já mám puštěný starý trempský, když stojíš u kočky v chodbě, tak máš pocit těžce rozpolcené osobnosti ... upozorňuju, že Sviní je v obýváku na okně

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 14:37
- Nahlásit

Dámy hezký víkendík přeji
Dneska jdu slavit první narozeniny kamarádky holčičky, zítra se jedu juknout na mezinárodku do Práglu a v neděli odpočívám

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 15:11
- Nahlásit

brut
jj, to je přesně ono... je nás zkrátka mnogo

zas se ale neztratíte

máš dva?

koberců mnoogo. nebo takhle koberců je jako Brůtovejch

.. tak nic, no, holt zase budu sama doma s plesnivcema

hm tak já Ti zavolám a dám ti germány na ouško, jo?
aby Ti to nebylo líto

když stojíš u kočky v chodbě, tak máš pocit těžce rozpolcené osobnosti

tak vona neni blbá, že je bílá, vona je blbá z muziky .D

Dámy hezký víkendík přeji

taky tak!! Dneska bude čistě soukromá Brtniková oslava na chalupě a pak klasika nebo-li nenávidim sekačku

tak čus v pindělí. Odpolko , doopolko mám tu poradu a pak jednání, to budu odpoledne zas nafoukaná

inu
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 09:21
- Nahlásit

PetraK
KOLÁÁTSCHE!!

to nejsou nějaký zmutovaný koláče? Jako dyš projdou mojí troubou, třá?

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 16:15
- Nahlásit

JSME DOMA A BYLO TO ÚÚÚÚÚÚÚÚÚŽAAAAAASNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:22
- Nahlásit

no řekněte, viděly jste Fájovou někdy v poslední době tak veselou, bezstarostnou a šťastnou? že by to bylo tím, že vzadu někdo drží Fájuš a Jana může utíkat pryč???
(jinak je to ze soutěže Běh minovým polem)

inu
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:49
- Nahlásit

Janiii
viděly jste Fájovou někdy v poslední době tak veselou, bezstarostnou a šťastnou?

ne-e a sme rádi, že to někdo zvěčnil!

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:02
- Nahlásit

a sme rádi
no za to já jsem teď mrtvá, protože mě přijede Jana vlastnoručně zahrabat
myslím, že její ódy a vykřikování 3x sláva za to, že jsem ji dneska zachránila u oběda, se asi nedočkám a co až teprve Pája probere vlastní fotky

inu
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:06
- Nahlásit

Janiii
japato, pani? Voni se neradi fotěj?

inu
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:08
- Nahlásit

mě teda taky Fajkýšová zardousí, bo sem jí nevodpověděla na SMSku, páč mě zdechla baterka a nabíječka samozřejmě zůstala v Brně

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:17
- Nahlásit

Voni se neradi fotěj?
a to se třeba rádi fotěj, ale neradi to zveřejňujou ... no určitě vyloví nějakou fotku mojí maličkosti, o který jsem neměla ani tušení

inu
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:19
- Nahlásit

Janiii
no určitě vyloví nějakou fotku mojí maličkosti, o který jsem neměla ani tušen
pani, nemáte se za co stydět! Fajkýšová jako by vypadla z nějaký reklamy na herbalife/šťastné mládí/geladrink/GS Chondro/Pedigree..

Halt, někdo je fotogenickej, někdo nééé

no určitě vyloví nějakou fotku mojí maličkosti,
dyžtak dyby vyhrožovali, vytáhnu několik jejich skandálních fotek

brut
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:14
- Nahlásit

Dobrý večír dámy

Janiii
viděly jste Fájovou někdy v poslední době tak veselou, bezstarostnou a šťastnou? že by to bylo tím, že vzadu někdo drží Fájuš a Jana může utíkat pryč???
super fotka

PetraK
zas se ale neztratíte
to teda ne

koberců mnoogo. nebo takhle koberců je jako Brůtovejch
blpko

hm tak já Ti zavolám a dám ti germány na ouško, jo?
aby Ti to nebylo líto

néééééééééééééééééééééééééééé , raději si nechám doma synka, ten sice pouští dus, dus, ale za několika dveřma

tak vona neni blbá, že je bílá, vona je blbá z muziky

Jinak jsem dámy byla včera na mezinárodce v Práglu.... a byla jsem zděšená, kam se ubírá chov australáků. Jestli na klubovce to byl děs běs, tak tady to bylo ještě horší... z 9 plesnivců byly hezký ( tím myslím nasvalený a alespoň částečně standart) 2
A vystavující? To byla ukázka šílených neumělců a kroutivců

Dneska jsem zasadila tulipánky, které mi přivezla kamarádka z Holandska, bylinky, které jsem si včera vybrala u švagrů a vyplela půl zahrádky

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:34
- Nahlásit

další fotky, teď už normální
holky se soustředí na stopu

jde jí to!

a podívejte, jaký jsou holky šikovný!!!

aneb "co já bych pro tu moji kočku neudělala"

inu
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:46
- Nahlásit

vona se furt usmívá a ešče vypadá jak fotomodelka
Se někdo má

Ale jinak chválím, holky sou čikovný... fšechny

<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání