| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:47
- Nahlásit
Janiii
no řekněte, viděly jste Fájovou někdy v poslední době tak veselou, bezstarostnou a šťastnou? že by to bylo tím, že vzadu někdo drží Fájuš a Jana může utíkat pryč???
(jinak je to ze soutěže Běh minovým polem)
kdo byl tak rychlej a todle zvěčnil
oda na Janii :
STE MRTVA MRTVA MRTVAAAAAAAAA!!!!!!!!
aneb "co já bych pro tu moji kočku neuděla
bože bože až tento seriál zveřejní Kačka ze mlejna budum s Fájo už fakt nesmrtelně zapsaný do dějin
Bylo to naprosto ale naprosto úžasný!!!!! Jako fakt, přiznávám že sem za poslední 4 roky nezažila lepší akci než tuhletu!!! a že sem jich projela docela dost
to se prostě nedá popsat to se musí zažít...já je prostě miluju všechny co tam byli a to fakt nekecám...
už ted se mě po všech stejská! už aby byla další !!!
Kdyby nebyl ten neštastnej karambol s Martinou tak fakt není jedna jediná věc kterou bych nějak řešila...
no a krom toho je prima vidět že s naší pruhovanou je to fakt rok od roku lepší
inu
pani vás nezabiju nebujte
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:47
- Nahlásit
Janiii
a podívejte, jaký jsou holky šikovný!!!
to teda jsou ..... a pak že je Fajuška ošklivka nevychovaná
aneb "co já bych pro tu moji kočku neudělala"
ta je moooc zajímavá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:54
- Nahlásit
Bylo to naprosto ale naprosto úžasný!!!!! Jako fakt, přiznávám že sem za poslední 4 roky nezažila lepší akci než tuhletu!!! a že sem jich projela docela dost
to se prostě nedá popsat to se musí zažít...já je prostě miluju všechny co tam byli a to fakt nekecám...
už ted se mě po všech stejská! už aby byla další !!!
paní to se tak pěkně čte .... děkujem!!!!! nezapomeň něco naškrábat i do návštěvní knihy!
bože bože až tento seriál zveřejní Kačka ze mlejna budum s Fájo už fakt nesmrtelně zapsaný do dějin
odkud si myslíš, že ta fotka je? na webu už jsou v knize odkazy na fotky
kdo byl tak rychlej a todle zvěčnil
Míša od Charona
lidi jdu spát, nebo ráno nevstanu do práce
dobrou noc!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:54
- Nahlásit
Janiii
že jsem ji dneska zachránila u oběda, se asi nedočkám
no dobrá...tak teda..
Třikrááát sláva naší Janiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
co až teprve Pája probere vlastní fotky
ale odvetné akce budou následovat
inu
Fajkýšová jako by vypadla z nějaký reklamy na herbalife/šťastné mládí/geladrink/GS Chondro/Pedigree..
Pani..kupte si silnější brejle ...laskavě jo!!!
dyžtak dyby vyhrožovali, vytáhnu několik jejich skandálních fotek
no ještě vy dotoho !!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:55
- Nahlásit
jo a sem krz ty fotky vás úplně zapoměla pozdravit
takže FUJTAJBL VESPOLEK !
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:57
- Nahlásit
Fajka
Pani..kupte si silnější brejle ...laskavě jo!!!
ty tomu nerozumíš
no ještě vy dotoho !!!
ste mě je poslala sama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:05
- Nahlásit
inu
ste mě je poslala sama
chraň vás pánbůch
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:13
- Nahlásit
Fajka
chraň vás pánbůch
třá tu, gde máte tak vysokou pracovní morálku
PS: huž se ví něco bližšího o akci fň?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:17
- Nahlásit
inu
PS: huž se ví něco bližšího o akci fň?
až v úterý pani
Co Orísek?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:19
- Nahlásit
Fajka
až v úterý pani
bude ta akce nebo info?
Co Orísek?
Sbírá klíšťata Mraky klíšťat a my je pak sbíráme z něj (bleh), jinak dobrý, řekla bych.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:24
- Nahlásit
inu
bude ta akce nebo info?
info
Sbírá klíšťata Mraky klíšťat a my je pak sbíráme z něj (bleh), jinak dobrý, řekla bych.
no to mě povídejte..zejtra musím za světla probrat Fáju.. mám pocit že jsme všecky vodvezli z Pecky na kožichu domu
jinak dobrý, řekla bych
tak hlavně že se nehorší
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:24
- Nahlásit
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:26
- Nahlásit
Fajka
info
toprá
mám pocit že jsme všecky vodvezli z Pecky na kožichu domu
máme pipetu, ale nezabírá to. Všechny v tom kožichu nenajdem, takže je občas sbíráme z podlahy
tak hlavně že se nehorší
to rozhodně ne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:28
- Nahlásit
inu
bobíšeeek
Všechny v tom kožichu nenajdem
hm a co máme jako řikat my že ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:31
- Nahlásit
brut
Jinak jsem dámy byla včera na mezinárodce v Práglu.... a byla jsem zděšená, kam se ubírá chov australáků. Jestli na klubovce to byl děs běs, tak tady to bylo ještě horší... z 9 plesnivců byly hezký ( tím myslím nasvalený a alespoň částečně standart) 2
A vystavující? To byla ukázka šílených neumělců a kroutivců
no co sem se tak bavila ten o víkendu s různejma lidma a plemenama tak je to bohužel fakt všude
Já sem přijela a normálně sem nechápala jak je možný aby zahrada takhle rychle - jen tři dny - rozkvetla a vyrostla tráva
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:34
- Nahlásit
Fajka
hm a co máme jako řikat my že ?
asi takhle: u Mikouša to ani nehledám
rozkvetla a vyrostla tráva
lijavec a slunko = mocná kombinace...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:47
- Nahlásit
nejdu!
ale za párek jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:48
- Nahlásit
taky sme Vaškoj drobátko vopravily aaaačko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 10:37
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Tak mám stále doma synka,takže se nebudu nudit... už teď mám veselo, páč mně zásobuje historkama ze školy.
Brut má chudák totálně zatměno a nějak si všechny plete s piraňou a sexuálně obtěžuje každýho, kdo kolem něj projde.
Piraňa je ve stádiu naprosté lenosti... odmítá se i venčit. Už aby dohárala....
Dneska budu mužskýmu k narozeninám péct šunkový štrůdlík ( nemá rád sladké) a pak ještě medové rohlíčky ... Inu, jestli chceš receptík na rohlíčky, tak dodám
Tak a teď jdu dohledat jak mám zasadit mateřídoušku a majoránku...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 10:58
- Nahlásit
brut
jestli chceš receptík na rohlíčky
ano, chci, šnečci měli úspěch
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:01
- Nahlásit
no ne....a já myslela, že dneska všichni mají den volna vod pičítače..... a vy žijete ....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:09
- Nahlásit
vlk
jéééééé, vlk je mezi živejma... teda mezi náma
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:10
- Nahlásit
Zdravím...nestíhám páč tu mám resty z pátka a milion dalších věcí a hlad
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:13
- Nahlásit
Fajka
a hlad
Bábofka BUDE
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:19
- Nahlásit
inu
Bábofka BUDE
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:19
- Nahlásit
Fajka
ty trupky chcete taky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
FAJKA FOR PREZIDÉÉÉNT!
6X SLÁVA SLÁVA SLÁVA SLÁVA SLÁVA SLÍVA NAŠÍ INU - i téé, itééé
a taky AŤ ŽIJE PAN ŠÉF!!!
(esli todle pan šéf neregistruje,t ak mi prosim dejte vědět, ať si tu zbytečně nevypisuju brko
víkend byl naprostje lukcus!! nádherná zahrada, šécko kvete, tráva je štěvnatě zelená (a kurefsky rychle roste....:mad věnovala jsem se revitalizaci levandulovo šalvějovo yzopovýho záhonu a vypadám, jak když jsem se rvala se smečkou tygrů, jak jsem dodrápaná, hošíček měl též o zábavu postaráno, neb byl obdarován obří hovězí kostí, kterou vláčel všude s sebou ve stylu.... jde se na kompost?? Kost de s náma. Jde se na myši?? Kost de s náma. De se za zvířatama? Kost de s náma . A nejvíc měl o zábavu postaráno Brtnik, páč celej víken žnul tu posratou trávu, vypadá to, že jsem si vzala ne Brtnika, ale vodnika, jak má ruce zelený
Fajka
týýý jofkaaaa!!! to jsou supr fotky!! A Pruhatice mezi čoklidama na společným fotu
sem na vás s Janiii vzpomínala, jak si to užíváte, doufám, že u vás bylo jako u nás, tzn. jen semo tamo zamžilo, ani se tomu nevěnovala pozornost, jen včera večer to už fakt lilo. Ale jinak pohodka - hlavně v sobotu, to bylo krásně.
brut
Brut má chudák totálně zatměno
no vidite pani, u nás to máme nastejno a to doma nemáme háraftku. Ale místo mozku z báby kostku - to má taky,, t o je fakt. Dneska nějakej ychtyl nechal otevřený oboje vchodový dveře do domu a to hovado, jak ví, že ven smí až mu řeknu, tak prt a vylít jak špunt od šampáňa, rypák k zemi ..... zařvala jsem až popadali chlapi z lešení na protějším domě
( nemá rád sladké
moudrý to muž
ale tak proč mu pečeš medový rohliky potom?
inu
jéé, Orislávka obecná!! Moc mu to tam sluší na tom pažitu. A jak mu je? Chci informace nějaký.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:23
- Nahlásit
vlk
no ne....a já myslela, že dneska všichni mají den volna vod pičítače..... a vy žijete
jéé! Vlk!! Gde sou fotky, kde sou infa, kde byl celou dobu vlk? Aha já huž vim, vlk sem nemoch. No a já zapomněla napsat administrátorovi Sem Jitka
inu
ty trupky chcete taky
copak trupky, ale hlavně na rakve nesmíš zapomenout
a kdyby bylo málo, tak můžu nabídnou medvěda
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:32
- Nahlásit
PetraK
Aha já huž vim, vlk sem nemoch.
vlk by sem možná moch...ale bylo krásně a tak sotva vlk s vyplajznutým jazykem přilít z práce fičel s psékama ven.... učím Yumišátko chodit na vodítku a mám pocit že ta roura malá to niky nepochopí..... sotva ji připnu začne vřískat, lehne a nechce udělat ani krok.... takže ječící šibidlo vláčím po břichu kolem chalupy.... huš mě sousedka nařkla z týrání žvížat.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:34
- Nahlásit
vlk
.ale bylo krásně a tak sotva vlk s vyplajznutým jazykem přilít z práce fičel s psékama ven...
tak to má být, tak je to nejlíp.
... takže ječící šibidlo vláčím po břichu kolem chalupy.... h
prosim Tě a nemoch by vás někdo i natočit?? Že totiž bychom se nejdřív tady pobavili fšicí na vlčí účet a pak bychom Tě případně mohli i vydírat za týrání
|