Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 19:40
- Nahlásit

tak domácí nudle měly velkej úspěch i šiby si daly s kouskem slepičky......

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 19:43
- Nahlásit

vlk
tak domácí nudle měly velkej úspěch i šiby si daly s kouskem slepičky......

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 19:55 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

brut
jé ty seš tady, to je fajn... nemáš náhodou receptík na těsto na pizzu a langoše ????

inu
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 20:27
- Nahlásit

vlk
ty chceš asi kynutou pizzu, viď?

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 21:17
- Nahlásit

inu
esli máš něco jednoduššího než kynutou tak šup sem s tím.....

inu
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 22:03
- Nahlásit

vlk
mno, my máme rádi nekynutou (páč to nechutná jako buchta), ale je křupavější a ne každej to má rád.
Recept je jednoduchoučkej:
polohrubá mouka, voda, trocha oleje, prášek do pečiva.
Kolik toho? Podle toho, jak máš velkej plech, já to dělám od oka. Smícháš mouku s kypřícím práškem, troškou oleje a tolik vody, abys vypracovala nerozblemcaný těsto. Dáš na plech, pomocí lžíce namočený v oleji rozprostřeš po celým plechu + uděláš trochu zvýšený okraj. No a dál zdobíš podle svýho a pečeš podle trouby.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 22:06
- Nahlásit

inu
pečeš podle trouby.
esi podle tý vaší rozbitý tak nepečeš ....

inu
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 22:09
- Nahlásit

Fajka
esi podle tý vaší rozbitý tak nepečeš ....
Kuboj je čikovnej, už se to dá votevřít

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 22:20
- Nahlásit

inu
už se to dá votevřít
a zavřít taky? jinač se upečeš

inu
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 22:32
- Nahlásit

Fajka
a zavřít taky?
jj, aniž bych do toho musela kopat, třískat, lomcovat s tím dlouhé hodiny a klít jak námořník...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 08:52
- Nahlásit

RRRRRRRRRAM RRRRRRRRAM RÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

FAJKA FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EVRRRRRRRR!

3X SLÁVA SLÁVA SLÁVA NAŠÍ INU (i té, i té)

a taktéž AŤ ŽIJE PAN ŠÉF

vlk

umím kynutou, není s ní skorem žádná práce - nekynutá neni pizza, ať si inu řiká co chce, od Talošů přes španěly až po Chorvaty by tě s tim fšicí vyhnali.

Těsto je z mouky, vody, oleje a droždí a soli. Bohužel teď z fleku, jestli na to pospícháš si nepamatuju kolik čeho , ale je to hrozně rychlý, než těsto vykyne, připravíš si ingredience. Doporučuju např. protlak smíchat s česnekem, oregánem a trochou olivovýho oleje a dát to jako podklad. je to moc mňamózní. Těsto se krásně vytahuje, je tenoučký, tak jak má být, žádná buchta -brr. A taky mám vychytáfku na proces pečení, aby právě těsto bylo křupavý a ingredience nevysušený, tak to tam dávám postupně, sejra naposled.

inu
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 08:56
- Nahlásit

PetraK
nekynutá neni pizza
to možná ne, ale já mám radši tenký těsto než suchou buchtu..

Ještě se mi nepovedlo udělat podle receptu na kynutou pizzu, z který by se neudělala při pečení buchta. Ble

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 09:16
- Nahlásit

inu

Ještě se mi nepovedlo udělat podle receptu na kynutou pizzu

no jo, to je tou troubou

ne fakt, tohle je skromný těsto a naprosto geinální, nechá se vytahat do tenka tak, jak to má být a chutná to naprosto lukcusně, rozhodně ne žádná buchta
. Pro mě je měřítkem geinální pizza z Kubový hutě, kohokoliv jsem tam vzala, byl nadšen. Dělal jí tam jeden chorvat a lepší fakt neznám, to jsme si odtamtud odváželi i domů z dovolený , on tam tehdy kvůli nám spešl ráno přišel a udělal nám ráno 4 pizzy . A tak jak chutnaly u něj, chutnaly pak i doma a to že se to mu hodně natěsnačku přibližuju, je mi měřítkem. On měl ještě jednu vychytávku - po upečení pizzu hned po vytažení z troby jemně pokapat olivovým olejem.

inu
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 09:26
- Nahlásit

PetraK
vono se to i v mým případě vytahalo do tenka.. ale dyš sem to vytáhla, málem mě ranilo.. a co hůř, vono to i jako buchta chutnalo... sice se sejrem, porkem, žampijonama, cibulí, tuňákem a rajčatama, ale furt buchta

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 09:54
- Nahlásit

inu
a co hůř, vono to i jako buchta chutnalo.

hm diuný. Já mám prostě vždycky pizzu, ne buchtu - fakt takový to těsto z pizzerie. Je to prostě jen mouka, voda, droždí, tak jak to dělají voni - jen to teda neumim točit nad hlavou , sice sem to zkusila, ale popisovat to radši moc nebudu tak to prostě prdnu doprostřed plechu a vytahuju to a vytahuju, až to je na celej plech.
A na kolik to pečeš? Já to vohulim na plný koule, když to je na max, vprdnu tam plech s tím základem a salámem, či uzeninou, nechám to tam tak sedm minut a pak dám zbytek (olivy, česnek, oregano, příp. třeba rajský a papriky.... a zas to tam na chvíli strčim -tak 3-5 mín. a pak naposled tam naházim sejty, nechám zapéct, vytáhnu- okraje křupou= pokapu olivovým sýrem, dávám na stůl, nalejvám nachlazený bílý a ........ do hajzlu, tečou mi sliny tetkon

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 09:56
- Nahlásit

čau pekařky!
tady je krásně svítí sluníčko ale je drobátko ziminka...chystám se na finančák....nebyla by nějaká rada jak ospravedlnit že sem totální blb?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:18
- Nahlásit

Fajka

..chystám se na finančák...

chystám koberce

nebyla by nějaká rada jak ospravedlnit že sem totální blb?

vomlátit jim preventivně vo hlavu tu jejich minulou prasárnu?? A navázat na to,ž e díky tomu Ti vznikla následně další chyba??

tady po slunci ani památka a zima jak ve psírně taky. Mám teplou mikinku a vysoký botičky

RRRRRRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

včera jsme zas koukali na to nejnovější video a tlemili se jako pitomý , jsou to fakt hovádi

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:26
- Nahlásit

áááááááááááááááááááááááááá pomoc!

právě za mnou přišel do kanclu ŽÁN RENÓÓÓ!!
Bože, bože, střílej střílej-au!!

hehehe, máme tady totiž fakt kolegu, kterej je skorem celej von. , moc sympatickej pán, moc

inu
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:37
- Nahlásit

PetraK
tak to prostě prdnu doprostřed plechu a vytahuju to a vytahuju, až to je na celej plech.
jo, tak to dělám i já

A na kolik to pečeš?
jo, to by mě taky zajímalo.. tady jsou jen nějaký vadný čísla a ešče nelze využívat celou stupnici

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:50
- Nahlásit

inu
jo, tak to dělám i já

a to těsto předpokládám bude asi stejný - hl. mouka, voda, olej, sůl a droždí. tak to je pak fakt divný

o, to by mě taky zajímalo.. tady jsou jen nějaký vadný čísla a ešče nelze využívat celou stupnici

tak to peč prostě na max. Já to taky tak dělám. Celou dobu je to na max. stejně to tam pečeš jen chvilku a když to dělají třeba v těch pecích, kde se topí dřevem,t ak to je taky žár jako kráva. musíš to jen hlídat. já si nastavuju minutku.

inu
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:59
- Nahlásit

PetraK
a to těsto předpokládám bude asi stejný
jo, přesně tak... takže já si nechám svou nekynutou falešnou pseudopizzu, bo buchty s cibulí fakt nerada

tak to peč prostě na max.
to je právě to.. když to udělám, je to zespoda spálený, zvrchu syrový, takže musím pomaličku, pozvolna..

Je to fakt blbá trouba, máma má elektrickou a tam je to jinačejší pečení..

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 11:07
- Nahlásit

PetraK
chystám koberce
nemusíš bo baba měla dovolenou a byla tam její sympatická kolegiňka a fšecko v klidu...

Booooože proč nás musí mít nastarosti dycky nějaká taková **** (doplň si sám)

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 11:07
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy

Jsem tu jen na skok, páč pak jedu nakoupit psí věcičky jako odměny na speciál
Ale odpolko nebo spíš na večer tu zase budu.

vlk
nemáš náhodou receptík na těsto na pizzu a langoše
mám na oboje

Langoše:
500g hl. mouky
20g droždí
4dcl mléka
1ú4 lžičky cukru
1 lžička soli
olej
na potření kečup+ sýr, tatarka, osolená voda +česnek...

Z mouky, droždí, mléka, uděláme těsto, necháme 30min kynout, potom uděláme malé bochánky, necháme ještě 15min kynout. Pak uděláme z bochánků placičky, vložíme do kastrolku nebo jiné nádoby s olejem, tak aby byl langoš potopený a osmažíme do zlatova

Těsto na pizzu dělám z listového nebo překládaného, protože je to nejjednodušší....

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 11:11
- Nahlásit

PetraK
když si chci pochutnat na pizze, tak taky dělám kynutý těsto.... ale u nás o ní stojí akorát synek, takže si jí dělá z listovýho, páč je to pro něj nejrychlejší....

Vlk ... těsto na pizzu mám taky, ale už jí momentálně nedohledám, páč se jdu oblíkat a jedu pryč..... až dorazím zpět, tak najdu a dodám

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 11:55
- Nahlásit

Fajka

Booooože proč nás musí mít nastarosti dycky nějaká taková ****

myslelas zajisté taková šikovná stádní úřednice, že?

ale.... pak tam máš málo teček

brut
Těsto na pizzu dělám z listového nebo překládaného, protože je to nejjednodušší....

to neni pizzáááááááááááááááááááá to je parodie na pizzu, nebo takhle, je to nezamotanej štrůdl na slano. neni to pizza , neni to pizza.

dobře pořiď

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 13:41
- Nahlásit

PetraK
hele ty děláš lofky???
f troji je tetovanej ohař,tak essi se vo něm ví,..

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 13:59
- Nahlásit

davidkova renata

dík za info, teď to vůbec dlouhou dobu nestíhám projíždět
hodím to paní dežaví do emila a mezi ohaří lid. Ale až večír, tetkon co sem ředitelka zeměkoule mám prt čas na pořádný věci, musim furt pracovat .
Kontakty mám na Maďary, na ostatní musím pohledat.

díkec

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 14:04
- Nahlásit

PetraK
jo dobrý..já bych to poslala,ale nevim kam essi dejavu tak to můžu udělat! to udělám jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 14:06
- Nahlásit

PetraK
uš sem to udělala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 14:37
- Nahlásit

davidkova renata

dík moc, takže já obešlu ohaří fora.

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání