| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 14:22
- Nahlásit
vlk
tý vole, ty si rychlá jak ....... jak vlk!
hele až to budeš krájet, tak si prsty jakoby ohni a nahnutej nůž opři o klouby- nebo jak to přesně popsat, pak je minimální možnost že se fikneš. Když nejsi debil jako já ovšem
No a placky máma nakrájela na proužky, naskládala na sebe a už jela - já to dělala taky tak při svým prvním a posledním pokusu zjistit, jestli bych to dokázala vyrobit. Zjistila jsem, že jo, a to mi stačí .
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 14:29
- Nahlásit
brut PetraK
ty jsi rychlík
žádný sraní s bílou paní... na to že huš sem to asi 15 roků nedělala to docela ušlo... jo na proužky jsme to s bábinou taky krájely.... teď si dám kafe a pak to pofikám ..... sem nevěděla že psům chutná těsto na nudle furt chodily a somrovaly.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 14:44
- Nahlásit
vlk
na to že huš sem to asi 15 roků nedělala to docela ušlo... jo na proužky jsme to s bábinou taky krájely....
my taky, ale já si trochu usnadňuju práci... po chvíli krájení přestávám cítit pravou ruku a tak bych se fikla... takhle mám menší výšku a nemusím tolik namáhat ruku....
sem nevěděla že psům chutná těsto na nudle furt chodily a somrovaly.....
se jim nediv... domácí chutná vždycky nejlíp
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 14:50
- Nahlásit
brut
sem si vzpoměla že mám někde krájecí stroječek.... doufám že ho najdu a bude to raz dva.....
domácí chutná vždycky nejlíp
dyk je to úplně bez chuti..brrr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 14:52
- Nahlásit
vlk
eh zapomnělas na jednu dost podstatnou věc.
JE to sice možná bez chuti, ALE ZATO VOD LINKY!! A to se počítá .
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 14:57
- Nahlásit
Fajka
5x sláva naší INUUUUUUUUUU
pět krát tři je patnáct, Ešusko, voprav si záhlaví
PetraK
já bych s tou slávou počkala, až vochutnáš tu báboftku
hajzlíku!
aha, tak to se fakt musí voslavit, to jo
viz předchozí krát deset
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:01
- Nahlásit
PetraK
JE to sice možná bez chuti, ALE ZATO VOD LINKY!! A to se počítá
... vony zas mrchy fšecko vod linky nesežerou, jen to co jim šmakuje..... to mě překvapuje, takže jim na tom něco muselo zachutnat.... bo stály ve frontě na zadních a domáhaly se dalších kousků....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:05
- Nahlásit
inu
pět krát tři je patnáct, Ešusko, voprav si záhlaví
i prt. Pětkrát ať si řve Fajfka! Já už mám takhle po ránu dost práce, to sou kucí štajní, to prezidentská fajfka, slavná Inu ita a žijící šéf. Sem chudák, jak to mám šécko zvládat?
hajzlíku
jehehééé jehehéééé jehehééééééééé
viz předchozí krát deset
se rovná třetí vodmocnina z y.
vlk
tom něco muselo zachutnat.... bo stály ve frontě na zadních a domáhaly se dalších kousků....
hm, to je tak spravedlivý, člověk tady peče čoklovi jako motivační pamlsek játroví a vona si vystačí s nudlema
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:08
- Nahlásit
vlk
něco muselo zachutnat.... bo stály ve frontě na zadních a domáhaly se dalších kousků
Brut ale nepsala že do těch nudlí máš dávat maso
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:08
- Nahlásit
PetraK
Sem chudák, jak to mám šécko zvládat?
honíš tady machry, že seš čert a nezvládneš takovou prkotinu?
jehehééé jehehéééé jehehééééééééé
vono tě to přejde, bo na ty trupky.. na ty trupky pude pařížská schlagsahne, víme?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:13
- Nahlásit
inu
na ty trupky pude pařížská schlagsahne, víme :
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:15
- Nahlásit
PetraK
člověk tady peče čoklovi jako motivační pamlsek játroví
no a vony zrovna játroví nežerou..... a takovej blemc jo..
Fajka
tam nejni ani gram masa.... ani to vedle masa neleželo....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:19
- Nahlásit
vlk
sem si vzpoměla že mám někde krájecí stroječek.... doufám že ho najdu a bude to raz dva.....
no vida, zlepšovák a urychlovač
ale to jim vůbec nevadí.. hlavně že to dostanou v kuchyni a z míst, kde se dělá vždycky něco dobrého a voňavého
Aha teď jsem si přečetla, že jsou i u linky vybíravý... tak to bude těma vejcema
PetraK
JE to sice možná bez chuti, ALE ZATO VOD LINKY!! A to se počítá .
mno, máme koukám opět stejnou myšlenku
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:27
- Nahlásit
brut
tak to bude těma vejcema
asi joo, vejce milujou v jakékoliv podobě.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
jehehééé jehehéééé
inu
že seš čert a nezvládneš takovou prkotinu?
i čert má jen jedny hlasifky, ne?
víš co musim sežrat syrovejch vajec, abych to každý ráno uřvala ?
na ty trupky pude pařížská schlagsahne, víme
ty vole! Inštalatér z paříže!! To je terno teda, to vám řeknu
vlk
no a vony zrovna játroví nežerou....
hm tak to je jako s eskymáckym Kuboj. Pošli mi je holky na školení
brut
mno, máme koukám opět stejnou myšlenku
no !
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:37
- Nahlásit
PetraK
Pošli mi je holky na školení
... neřikej dvakrát.... ale rezervuj si místo na uzavřeném oddělění v Bohnicích.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:42
- Nahlásit
vlk
asi joo, vejce milujou v jakékoliv podobě.....
u nás je to stejné
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:43
- Nahlásit
vlk
ale rezervuj si místo na uzavřeném oddělění v Bohnicích.....
co já, ale Brtnik, toho by šlehlo a hošíčka asi taky, až by zjistil, že ten harém, co se přištrachal asi nebude moct "použít" tak jak by si představoval páč předpokládám, že by mu dámy daly na budku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:47
- Nahlásit
PetraK
co já, ale Brtnik, toho by šlehlo
tentokrát asi jo a navždy by ho to odradilo od více psů
a hošíčka asi taky, až by zjistil, že ten harém, co se přištrachal asi nebude moct "použít" tak jak by si představoval páč předpokládám, že by mu dámy daly na budku
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:52
- Nahlásit
PetraK
páč předpokládám, že by mu dámy daly na budku
... tak to určitě, neb si jako každá správná šiba myslí, že pes větší než ony musí být rozcupován a následně sežrán.....
brut
dokonce holky vymyslely strategii když ukládám vejce do ledničky tak mě začnou strkat a různě votravovat aby nějaký to vejce spadlo na zem...a pak ho bleskurychle uklidí....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:53
- Nahlásit
Inu
máš mail....
normálně ty chlapy dneska tak strašně málo vydržej...kupříkladu dneska..bavím se s vlastním bratrem..něcomu vyprávím on hodí dotaz do placu já mu na to v klidu odpovím a on najednou odchází a hlučně zavíra dveře a to sem byla fakt jemná ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:54
- Nahlásit
brut
taky mě ta představa pobavila vidim naprosto ......ten jásot v oku .... ty vole takovejch bab!! To bude tóčo.........a pak ......ach bože, ach bóže, co to znamená??? PROČ MĚ BIJOU???
hehehehé jehehééé, je to vůl! a já mám hrozně velkou představivost
hele včera přišel na návštěvu Kolumbus - páč ví, že u nás sou lepčí piškoty než má von doma u Danušky (bože kdybyste viděli lidi, jak von u ní rozkvetl, jak je to ščastnej péf :up , no tak se vždycky přihlemejždí, nedbaje zrzavýho bublifuka , a jde k nám návštěvou. včera taky. Ale nebyl bublifuk,byl tichej hodnej zrzavej hošíček, pravda, vypadalo to že se z návštěvy pobleje a pak že bude blejt už do konce světa, když jsem jim dělila piškot napůl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:56
- Nahlásit
vlk
dokonce holky vymyslely strategii když ukládám vejce do ledničky tak mě začnou strkat a různě votravovat aby nějaký to vejce spadlo na zem...
taky sou to ajnštajnovy vnučky evidentně boží jak oni všechno vymyslej ti čoklidi.
. tak to určitě,
no jak píšu, vidím to v naprosto živých barvách
Fajka
a to sem byla fakt jemn
a zde právě vidim tu strategickou chybu, páč dybys jemná nebyla a byla surová, tak bys to byla ty kdo by zavíral dveře, páč.... kdo leží na zemi, těžko bude zavírat dveře zvenčí, že jo . natož potom hlučně, že jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
právě vidim tu strategickou chybu, páč dybys jemná nebyla a byla surová, tak bys to byla ty kdo by zavíral dveře, páč....
hmm dobrá strategie... ale sem byla všoku že odešel dříf než sem mu stihla říct že ta věc (a vlastně i on) mě pěkně sere
takže vlastně nevím proč vodešel
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:07
- Nahlásit
vlk
dokonce holky vymyslely strategii když ukládám vejce do ledničky tak mě začnou strkat a různě votravovat aby nějaký to vejce spadlo na zem...a pak ho bleskurychle uklidí....
šikovný holčiny .... u nás se musí dávat vajíčko alespoň třikrát v týdnu, jinak hajzlíci pískaj. Než jsem přišla na to, proč, tak jsem několik nocí pořádně nespala
PetraK
taky mě ta představa pobavila
taky mám bujnou představivost...
jde k nám návštěvou. včera taky. Ale nebyl bublifuk,byl tichej hodnej zrzavej hošíček, pravda, vypadalo to že se z návštěvy pobleje a pak že bude blejt už do konce světa, když jsem jim dělila piškot napůl
ježíííš, ty jim dělíš piškot? Chudinky malinký... u nás každý dostává svůj, páč půlka je děsně málo...
Fajka
takže vlastně nevím proč vodešel
myslím, že si domyslel, co mu chceš říct
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:09
- Nahlásit
PetraK
taky sou to ajnštajnovy vnučky evidentně
...jo a dcery lovce medvědů...bóóóže co já to mám doma.... Kdybych zůstala u potkanů mohla sem mít klíííít.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:20
- Nahlásit
Fajka
máš mail....
registruju, hodinu sem se pokoušela otevřít dvířka tý ************ trouby, tak jsem tu zas chvíli nebyla.. nenávidím plynovou troubu, nenávidím tenhle debilní privát!!!!!!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:41
- Nahlásit
brut
myslím, že si domyslel, co mu chceš říct
tomu nevěřim..tak dobrej neni
registruju, hodinu sem se pokoušela otevřít dvířka tý ************ trouby
ale dyk já žádný dvířka nemám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:43
- Nahlásit
Fajka
tomu nevěřim..tak dobrej neni
aby jsi se nepletla
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:12
- Nahlásit
Fajka
ale dyk já žádný dvířka nemám
ty taky nejseš trouba... pani, esli to Kuba nedá do rychtyku, tak možná bábofka nebude
|