| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:38 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
PetraK
prosim Tě a nemoch by vás někdo i natočit??
...naštěstí není kdo..... a taky huš není vodítko...neb fčera v noci se Yumišátko vyškrábalo na botník, stáhlo vodítko a rozžvejkalo ho na centimetrový kousky..... nácvik se tedy vodkládá až koupim nový....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:39
- Nahlásit
PetraK
Orislávka obecná!! Moc mu to tam sluší na tom pažitu. A jak mu je? Chci informace nějaký.
večer se dovíte fšechno, pani
ale hlavně na rakve nesmíš zapomenout
se šlehačkou?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:43
- Nahlásit
vlk
neb fčera v noci se Yumišátko vyškrábalo na botník, stáhlo vodítko a rozžvejkalo ho na centimetrový kousky...
svině jedna malá pomstichtivá!!
..naštěstí není kdo.....
NANEŠTĚSTÍ, naneštěstí!! Páč to mi mrzí teda, bych to chtěla vidět
já si vždycky, když takhle někdo píše, říkám, jaký jsem měla s Ešusem štěstí, že byl hrozně vzorný štěně. Což teda evidentně měl po mamince, neb jsem teď mluvila s chovatelkou jeho mámy Babetky, která si teď co Babetka umřela , pořídila hned štěndo vižly, že to je demoliční četa, magor, cvok a šílenec , což je sice i vižlounů normální, ale tady se to nějak jako předimenzovalo, podle toho co říkala nejsou daleko tomu, to "nebohý malý roztomilý" štěňátko ubezdušit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:45
- Nahlásit
inu
večer
nechci čekat do večera!! Nemůžu čekat do večera!! Nevim esli budu moct večer bejt u neta! Chci všechno vědět hned a teď!
se šlehačkou
no to bez pochyby jako
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:55
- Nahlásit
PetraK
NANEŠTĚSTÍ, naneštěstí!! Páč to mi mrzí teda, bych to chtěla vidět
o vidění ani tak nejde, vypadá to, jako by čék táhnul plyšovýho psa.... ale ten audio zážitek, ten by stál za to. Kdo neslyšel vřískat nasratou šibu, přišel vo hodně..... jinak je Yumítko hodný, nic neničí ani to není nějaký magor a šílenec... to Kvijová byla horší.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:04
- Nahlásit
vlk
Kdo neslyšel vřískat nasratou šibu
já jednou. Šibí dáma vysvětlovala Ešusovi, že je dáma a ne štětka , zajímavej zážitek
jinak je Yumítko hodný, nic neničí ani to není nějaký magor a šílenec... to Kvijová byla horší.....
jo jak jsou každý jinej, což? POkaždý je člověk postaven před něco novýho. Třeba Ešusův brácha nemohl být v bytě o samotě volně se pohybujíc až myslím do roka a půl. Ešus v tomhle fakt naprosto v pohodě, hodnej, vzornej, poslušnej. škoda, že to poslušnej mu nezvostalo i v dospělosti
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:18
- Nahlásit
PetraK
já jednou.
..tak k tomu přidej dalších sto decibelů a máš vzteklý Yumiše....
jo jak jsou každý jinej, což?
úplně... co šiba to originál, akorát u nás je to naopak.... pošuci jako štěniska a čím jsou starší tím jsou poslušnější...škoda akorát že ta dokonalá poslušnost se vobjeví tak den před smrtí....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:20
- Nahlásit
PetraK
Nemůžu čekat do večera!! Nevim esli budu moct večer bejt u neta! Chci všechno vědět hned a teď!
no, tak vzhledem k tomu, že to budu vědět až večer, tak si opravdu budeš muset počkat..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:38
- Nahlásit
vlk
.škoda akorát že ta dokonalá poslušnost se vobjeví tak den před smrtí..
: furt líp než až v ten den
no my teď jako každý obdboví hárání máme moc prima období. Asi jako u Brůtovejch. V hlavě prosě jen to jedno jediný. On i poslechne, ale ........... má momenty, kdy by ho člověk nejradši přizabil, kdy prostě ten mozek má někde v trapu a to kupodivu kolikrát ani ne v přítomnosti baby. A navíc přesně v tuhle dobu vidím v očích tu stejnou "ochotu" spolupracovat jako měl v pubertěl. Kolikrát si řikám....." zabho!! zabho!! budeš mít klid!"....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:39
- Nahlásit
inu
no, tak vzhledem k tomu, že to budu vědět až večer, tak si opravdu budeš muset počkat..
no ty vado a co by Ti to jako udělalo, kdybys kvůlivá mě vetovi cinkla tetkon, řekla mu ať mrskne zadkem a dá nám vědět?? To by jako nešlo??? Ne?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:45
- Nahlásit
PetraK
co by Ti to jako udělalo, kdybys kvůlivá mě vetovi cinkla tetkon,
nic, ale vzhledem k tomu, že jdem na vyšetření, tak mě cinknutí nepomůže... cinkat budu, až budu čekat na na výsledky histolky nebo něčeho..
To by jako nešlo??? Ne?
šlo, ale nemá to smysl, musí toho psa vyšetřit a říct mě, jak to vidí. Já to vidím na zákrok.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:46
- Nahlásit
vlk
hurááááá, vlk je tu a koukám, že má doma s Yumišátkem mooooc veselo
o vidění ani tak nejde, vypadá to, jako by čék táhnul plyšovýho psa.... ale ten audio zážitek, ten by stál za to. Kdo neslyšel vřískat nasratou šibu, přišel vo hodně.....
někde sežeň vííídeo a natoč, jsem zvědavá na vřeštění nasraté šiby
inu
ano, chci, šnečci měli úspěch
vydrž, receptík bude... teď dělám šunkafleky
PetraK
no vidite pani, u nás to máme nastejno a to doma nemáme háraftku. Ale místo mozku z báby kostku - to má taky,, t o je fakt.
to je strašný...čék nemůže ani do koupelky, páč ho má hned za zády nebo se o něj přerazí, jak se plete pod nohama...a venku? To je teprve katastrofa....
ale tak proč mu pečeš medový rohliky potom?
ty peču pro sebe s synka na snídani
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:47
- Nahlásit
brut
teď dělám šunkafleky
jé, ty mám hrozně ráda, ale Kuboj těstoviny skoro nechce :-/ kor ne vypečený do křupava
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:51
- Nahlásit
inu
nic, ale vzhledem k tomu, že jdem na vyšetření
no tak di už teton prostě! Vidíš v tom problém? Já ne
Kuboj těstoviny skoro nechce :-/ kor ne vypečený do křupava
Kuboj je - teda jen co se týče šunkafleků velmi rozmný tvor. Jinak jsou těstoviny velmi dobrá věc, to se připravuje o dost , ale šunkafleky nebrat, nebrat, dneska mě Brůtofka nerozhodí
brut
.a venku? To je teprve katastrofa....
venku ho asi brzo nechám, smetáka poblblýho. jednu mu hybnu do mozkovny, třeba se mu rozsvítí??
ty peču pro sebe s synka na snídani
a to jo, to si dejte, aspoň zbude víc šunkovýho štrudlika na mužika. že mu přeju šécko nej! Esli bude mít taky tak pěknou voslavu jako Brtnik, tak si dost užije , teda vlastně nejvíc by sis užila ty, kdybys byla v mý situaci vlastně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:54
- Nahlásit
inu
říct mě, jak to vidí. Já to vidím na zákrok.
nestraš
Receptík na medové rohlíčky:
600g hl. mouky
100g másla
50g cukru
50g medu
30g droždí
80ml mléka
50g jemně mletých ořechů
3 vejce
1 vanilkový cukr
Mouku do mísy, rozklepnout vejce, přidat med, droždí,změklé máslo, ořechy a vidličkou zamíchat,postupně přilévat mléko a míchat. Vypracujeme měkké, nadýchané těsto. Těsto nenecháme kynout, hned rozdělíme na 4 díly, vyválíme na tenko kolo. Každý kruh rozdlíme na osminky, smotáme jako rohlíčky. Dáme na plech s peč. papírem, necháme 30-40min kynout. Pečeme cca 12-15 min na 180°C ( horkovzduch 160°C).... středně vyhřátá trouba
Lze před pečením potírat vejcem a po vyndání z trouby sypat cukrem... někdy dělám tak, ale když pospíchám, tak jsou jen bez vejce a cukru
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:55
- Nahlásit
PetraK
no my teď jako každý obdboví hárání máme moc prima období
..no a proto huš mám jen holky......
brut
někde sežeň vííídeo a natoč,
nejsu chobotnica, mám jen dvě ruky.... v jedný držím vodítko s nasratým šíbětem, v druhé další dvě vodítka se zbytkem šibstva, dalšíma dvěma si zacpávám uši.... foťák huš není jak chytit......
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:59
- Nahlásit
inu
jé, ty mám hrozně ráda, ale Kuboj těstoviny skoro nechce :-/ kor ne vypečený do křupava
tohle u nás naštěstí nehrozí.... hlavně, že se to dá sníst a je toho hodně
PetraK
dneska mě Brůtofka nerozhodí
a co ty šunkovosýrový štrůdlíky?
venku ho asi brzo nechám, smetáka poblblýho. jednu mu hybnu do mozkovny, třeba se mu rozsvítí??
včera jsem zkusila...naprosto zbytečná práce
to jo, to si dejte, aspoň zbude víc šunkovýho štrudlika na mužika.
dvě velké nohavice budou jen a jen jeho ... jedna pro synka. Já je nemusím...
Esli bude mít taky tak pěknou voslavu jako Brtnik, tak si dost užije , teda vlastně nejvíc by sis užila ty, kdybys byla v mý situaci vlastně
nebude mít žádnou oslavu, páč holka přijede až zítra a mladýmu je blbě... nejmladší má hnisavou angínu ... takže to pak oslavíme až s mýma dohromady. Teď dostane jen ty štrůdlíky, aby věděl, že jsem na něj nezapomněla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:01
- Nahlásit
vlk
tak jsem zvyklá na holky a klid ... Brut je jediná vyjímka a podle všech známek brzy bude vykastrovaná vyjímka, páč tohle je k nevydržení. Ještě že nevyje a nedrápe dveře...
nejsu chobotnica, mám jen dvě ruky.... v jedný držím vodítko s nasratým šíbětem, v druhé další dvě vodítka se zbytkem šibstva, dalšíma dvěma si zacpávám uši.... foťák huš není jak chytit......
tak ho vraž sousedce do pacek, ať se snaží
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:05
- Nahlásit
brut
tak ho vraž sousedce do pacek, ať se snaží
teď z toho nic nebude... nejni vodítko a prší.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:07
- Nahlásit
PetraK
no tak di už teton prostě! Vidíš v tom problém? Já ne
pani, teďkonc su v práci, víme? A voni beztak od 12:00 - 14:00 voperujou.
Hlavně klít, fšechno se fčas dozvíte...
ale šunkafleky nebrat, nebrat
nevíš, co je dobrý
brut
za recept šékuji.. ořechy vlašské nebo lískové?
tohle u nás naštěstí nehrozí.... hlavně, že se to dá sníst a je toho hodně
Já mám s Kubojem obecně ten problém, že von prakticky nerad, co já ráda a navopak. Shodli jsme se snad jen u smaženýho hermoše
Takže těstoviny von nechce a jediný dvě vomáčky, který jsem ochotná procpat krkem: koprovku a rajskou: on k smrti nenávidí, zato miluje svíčkovou (fuj), cokoliv se špekem a vepřový maso v jakémkoliv množství..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:16
- Nahlásit
brut
nebude mít žádnou oslavu,
chůdě malý nebohý, a tak mu aspoň udělej scénu nějakou, ať z toho dne aspoň něco má
nejmladší má hnisavou angínu
no ty vado!!
a co ty šunkovosýrový štrůdlíky?
v poho, to sem tady zajedla svým olivovo-česnekovým chlebem , depa, dneska mě nedostaneš
včera jsem zkusila...naprosto zbytečná práce
to je fuk, jednu mu fláknu, aspoň se mi trochu uleví. Aspoň, že na tý chalupě nejni hárafka žádná, ale stejně je teď celej divnej i tam.
heh, v sobotu ráno jsme šli do polí, před náma leželo stádo srn, tak jsem pískla čekej, ešus zastavil, ony vyběhly a pak ještě o fous dál kolouší školka, nebo co - měly tam odložený čtyři kousky. Tak jsem to otočila, ať nerušíme a šli jsme zpátky, šla tam sousedova snacha, převáděla z výběhu do výběhu opomentý jehně, který vřískalo, že chce za mámou, tak jsme Ešusa zastavila, ať jehně zbytečně nezmatkuje (už tak vyvádělo, jak chtělo rychle za mámou, mělo snahu se prorvat plotem). no Ešus prdel na zemi jak pokličku na hrnci s vařicí vodou, jsem myslela, že ho zajímá to jehně. Prt, letěl pak k tý holce, celej divej - jak von je vysazenej na ty ženský, to je fakt úchylka už. Pak za ohradou zblejsknul její dceru, tak zas řval, že ať jde holčička ven a honem, že jí tam nutně potřebuje. Musela jsem mu důrazně připomenout, že jsme na cestě domů, že tam na něj věčně čekat nebudu. Tak jsme aspoň pobavili sousedku, nejdřív byla ráda, že jsem v dálce počkala a zbytečně neštrézovala jehně a pak jí tam ten vůl předvedl cirkus.
inu
říct mě, jak to vidí. Já to vidím na zákrok.
nestraš
nic nebude!
vlk
ty jo, to se bojim, že bych ve svý pomatenosti asi neuhlídala, nebo spíš takhle - bála bych se takovejch těch venčičů jako je u nás ten debil s kokrem. Teď jak hárala Ešusova kámoška největší Natálije Órejro (vona se jmenuje Naty, ale tak u mě je to prostě Natálije órejro ), tak zas ten kokr jak je puštěnej furt bez dozoru, tak je furt otravoval, bylo to peklo, to pak nemáš procházky , ráno když venčíš, tak aby ses oblíknula do venčícího, nemůžeš jít už vlastně vypravená do práce, páč furt odhazuješ čokla.... a tak vůbec. brut
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:19
- Nahlásit
PetraK
nic nebude!
rači ať je a pak je až do smrti pokoj...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:21
- Nahlásit
inu
Hlavně klít, fšechno se fčas dozvíte
no to těžko právě. dyš až večer bože, bože.
nevíš, co je dobrý
hm, nevíš jakou hnusobu dělali u nás ve školní jídelně, kdyby tu byl blicí smajlík, tak ho sem fláknu, takhle sem můžu dát maximálně toho svýho zeblitýho šreka
Takže těstoviny von nechce a jediný dvě vomáčky, který jsem ochotná procpat krkem: koprovku a rajskou:
jehehéé, tak až tě naštve tak mu udělej:
špagety s mletým masem v omáčce z konzervovaných rajčat a protlaku, s česnekem, oregánem , to vše zapečený v troubě se strouhaným sýrem
Ono je to strašně dobrý, takže ale jak von nemá rád tu rajskou, bude nejdříf vofrňovatpáč je to taky červený. a pak slintat, až to bude vonět a ty to budeš jíst a nedáš mu ani ani žďabíček, nedostane nic a bude mu to líto. Příště už zlobit nebude.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:23
- Nahlásit
inu
rači ať je a pak je až do smrti pokoj...
hm to je vlastně taky pravda. A když by teda zákrokovali, tak to pořešej definitivně??
Musim si jít pro oběd - jestli tam bude něco hnusnýho, dostane Brůtofka na butku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:27
- Nahlásit
PetraK
no to těžko právě. dyš až večer bože, bože.
já to budu taky vědět až večer
hm, nevíš jakou hnusobu dělali u nás ve školní jídelně
vím, proto od tý doby nežeru omáčkový jídla, hovězí a vepřový maso jen s největším sebezapřením, houskovej knedlík jako přílohu nemusím a špenát nesnáším...
tak až tě naštve tak mu udělej:
moc práce, uvařím koprovku, ta je hned
Příště už zlobit nebude.
zapomínáte, že to je Beran? Zatím vodolává. Švára taky nesnášel rajskou, ale už je z něj nadšený konzument.. ovšem Kuboj.. Kuboj je rezistentní
A když by teda zákrokovali, tak to pořešej definitivně??
přesně tak. jestli je to prdlá cysta.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
já to budu taky vědět až večer
kdybys jen trochu chtěla, mohla bych to vědět o něco dříf než ty ale to ne, to ne
a špenát nesnáším.
hm, ten bych tě ale naučila jíst - listovej , se sýrovou omáčkou. nebo s cuketou, opečenými kousky masa a olivami - mňám. Jí to i Brtnik vybírafka obecná, kterej nesnáší špenát a cuketu jakožto parodii na okurku, jak to s Ričrdem nazývaj. Ale .... když uklohnim tohle, sežerou toho kýbl a a ni nehlesnou, volové.
Jinak jídelny se na nás evidentně podepsaly dost
Kuboj je rezistentní
pošli Kuboj na školení do Prahé, však von příde k rozumu
Brtnik taky kdysi řekl, že než by jedl francouzský brambory, bude radši vo chlebu a nebo půjde do hospy. Tak jednou přišli s Martinem po práci k nám a já povidám: "Tak si představ Martine, že Brtnik dneska de na večeři do hospody. A nebo možná bude taky jen vo suchym chlebu, podle toho co si vybere" tak se oba ptali proč jako. Jsem odvětila"páč dělám dneska fr.brambory!" (když je mohl týden před tim Brtnik bez řečí jíst u svý mamičky, tak proč by se nemohly udělat taky někdy doma , že jo? to jsem si ale nechala pro sebe, páč že jo... ). Tak to Brtnik hlasitě odsouhlasil, že tohle teda jíst nebude ani náhodou. Jooo, srdéčko mi plesalo radostí, sem si řikala počkej smrade, budeš prstikem hrabat ešče. A hrabal. Páč se mi tak lukcusně povedly. Vonělo to celým bytem. I přikohátal se Brtnik, co že to tady tak krásně voní?? I nic, co by, hnusný fr.brambory to jíst nebudeš a flákla jsem mu suchej chleaba na talíř . Chvíli chodil kolem horký kaše - resp. fr. brambor a pak že by i ochutnal,trošku (asi aby se vůl nevotrávil ) tak jsem vzala ten nejmenší talířek, co doma byl a fkydla mu tam kávovou lžičku fr.brambor . No.... nakonec mi je hajzl skorem fšecky sežral. Chleba zvostal nedotknut, do hospody taky nešel. Tak.... pošli mi Kubíka, uvídíme kdo s koho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:03
- Nahlásit
inu
A když by teda zákrokovali, tak to pořešej definitivně??
přesně tak. jestli je to prdlá cysta.
tak asi takhle- prostě, ať to dopadne tak , jak je nejlíp možný řešení a hlavně aby měl Orislávka pupík malej už pokoj.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 15:25
- Nahlásit
vlk
teď z toho nic nebude... nejni vodítko a prší.....
dobrá, já si počkám na lepší počasí a nové vodítko
inu
ořechy vlašské nebo lískové?
já dávám vlašáky, ale klidně můžeš použít lískové nebo mix
... právě se zadělávají v pekárně
Já mám s Kubojem obecně ten problém, že von prakticky nerad, co já ráda a navopak. Shodli jsme se snad jen u smaženýho hermoše
tak to u nás se většinou vaří podle mně... mužskej už si zvykl, že je víc bílého masa než vepřového, které má děsně rád a o ostatním ani nemluvím. Ovšem je pravda, že kolikrát dělám něco tak, abych mu uvařila nějaké jeho oblíbené jídlo i přesto, že ho nejím
PetraK
chůdě malý nebohý, a tak mu aspoň udělej scénu nějakou, ať z toho dne aspoň něco má
neboooj , pustím nějakou spešl hudbu a mladej bude zděšeně prchat do svého pokoje, to ho dostatečně pobaví
no ty vado!!
taky je mi ho líto...
poho, to sem tady zajedla svým olivovo-česnekovým chlebem
chlebík buud taky péct, ale až večer ... s olivama, sušenýma rajčátkama, česnekem a bylinkama...
Tak jsme aspoň pobavili sousedku, nejdřív byla ráda, že jsem v dálce počkala a zbytečně neštrézovala jehně a pak jí tam ten vůl předvedl cirkus.
to je pako bláznivý
Musim si jít pro oběd - jestli tam bude něco hnusnýho, dostane Brůtofka na butku
doufám, že byly taky šunkafleky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 15:26
- Nahlásit
Než jsem to odeslala, tak máme po obědě... moc šunkafleků nezbylo, mladej vydatně poobědval. A mám zamotaný rohlíčky, který teď čekaj na vykynutí , taky mám připravené náplně do štrůdlíků, takže jsem byla setsakra pilná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 15:45
- Nahlásit
brut
pustím nějakou spešl hudbu
rááááááááááááááááááám štáááááááááááááááájn!
s olivama, sušenýma rajčátkama, česnekem a bylinkama...
gůt, gůt, jen mladej z toho s tim bolavým krkem asi bude mít prt, páč toho asi moc nenapolylká což?
to je pako bláznivý
je to vůl. Hopíkal kolem ní s výrazem: "Týý bláho, kde se tady bereš, to sem rád, že tě zas vidim....!" V životě jí neviděl!!! A to stejný s tou malou holčinou vyvolával si jí ven, ať okamžitě jde zpoza toho plotu, že jí nutně musí taky uvítat. Bože, je to prostě magor. Ale jak pravila ta sousedka- pěknej magor.
doufám, že byly taky šunkafleky
babo jedna škodolibá .NEBYLY!! byla rejže, dušená zeleninka a maso f kari .
A mám zamotaný rohlíčky,
hm, já mám zamotanou akorát hlavu
moc šunkafleků nezbylo, mladej vydatně poobědval.
mu to muselo chudákovi ale drhnou ne? nebo polykat může?
|