Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:12
- Nahlásit

Fajka
jo, huž sem se tam taky koukla...

No to víte, my vod pásu.. holt mušíme dodržovat jistý pravidla

ale hlavně sem se ptala, abych věděla, gdy budete chtít tu bábofku... páč se musí udělat tak, aby se to dalo jíst.. v mý bezva kuchyňce je ze fšeho do druhýho dne šutr teda ze všeho krom rakví

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:16
- Nahlásit

inu
ale hlavně sem se ptala, abych věděla, gdy budete chtít tu bábofku
huž běžte nakoupit ingredience

máte reply....

páč se musí udělat tak, aby se to dalo jíst.. v mý bezva kuchyňce je ze fšeho do druhýho dne šutr
šiš k vám do Brna ještě neproniknul objev zvaný igelitový sáček?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:23
- Nahlásit

Fajka

jééje a já tu svojí megerku včera chválila..to zas bude nějakej průser

zásadní chyba ! Na veřejnosti nechválit, nechválit a nechválit, jinak si naděláte do vlastní obuvi.

co do Brna???? Do iglů!!!

inu
. v mý bezva kuchyňce je ze fšeho do druhýho dne šutr

eh, možná to - i vzhledem ke kvalitě těch pohřebních beden a houbovejch zajíchůch, nebude ani tak problém v bezva kůchni, jako třeba v rukouch???

jááááááááááááááááu,jáááááááááááu to bude bolééét

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:27
- Nahlásit

PetraK
co do Brna???? Do iglů!!!
pani rači už běžte nebo příjdete k úrazu

Na veřejnosti nechválit, nechválit a nechválit, jinak si naděláte do vlastní obuvi.
no jo ale já chválila už včéra a vy se s touto důležitou informací vytasíte až dneska takže dyž bude malér tak za to vlastně můžete vy

inu
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:31
- Nahlásit

Fajka
huž běžte nakoupit ingredience
ty huš mám vod pátku

máte reply..
vy taky

no fujtajbl... bábofka ze sáčku to mě asocijuje Vořechovy bábovičky

inu
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:32
- Nahlásit

PetraK
houbovejch zajíchůch
voe, zajíci se nelíbili akorát tobě

jááááááááááááááááu,jáááááááááááu to bude bolééét
jak říkával náš chemikář: zúčtujem spolu

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

pani rači už běžte nebo příjdete k úrazu

my ředitelky se ničehož nebojíme (trochu teda bubáků, vodníků, pabouků, tmy........... a pak už jen pár věcí , ) ale Eskymáků ne. My jsme tady na zahraniční návštěvníky dost zvyknutý

no jo ale já chválila už včéra a vy se s touto důležitou informací vytasíte až dneska

VČERA SEM TO TEPRF VOBJEVILA, RÁNO NECHALA PATENTOVAT A TETKON VYHLÁSILA, RYCHLEJŠ TO JAKO NEŠLO

inu
voe, zajíci se nelíbili akorát tobě

sem neřikala, že nebyly hezký, ale byly houbový no. Prostě houba na mytí zad ve tvaru zajícůch , ale na pohled dobrý, tojo

zúčtujem spolu

a dyk já vim, Arnold a jeho judgment day

inu
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:42
- Nahlásit

PetraK
RYCHLEJŠ TO JAKO NEŠLO
říká někdo, gdo do mě fčera hučel, abych podala informace teď hned, nejlépe fčera huž bylo pozdě

le na pohled dobrý, tojo
fšechny se sežraly, abys věděla Nezbyl ani jeden.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:43
- Nahlásit

inu
pani máte další big replay a si představte ještě vám v něm dělám návrhy

PetraK
RYCHLEJŠ TO JAKO NEŠLO
hmmmmmmmmmmmmm tak pozdě teda ale jako

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:46
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Tak ze včerejšího pečení jsem uchránila přesně dva rohlíčky sobě ke snídani a 5 kousků pro holku až přijede, páč nejsou sladký a ani mastný, tak je může. Jinak je všechno sežraný
Dneska musím vymyslet něco dalšího, páč jinak dojdu k úhoně i já...

PetraK
co to je?? dělíte tu děti? Taky chci ňáký! Potřebuju aby myly nádobí a tak jako podobně.
nene, dělej si synka, páč žere jak mlejnice a nepřibírá

vlk
...Pani se jeste jednou podivala do papiru a v pondeli se mam stavit pro penize....
ste bubááá paní, páč mám zase mokré gaťky, jak jsem se smála

pak vohryzala rožek peřiny a vytahala vycpávku asi z půlky duchny..... jsem se vzbudila a myslela jsem že mi postelí prošla motostřelecká rota majora Ticháčka.....
... tohle je tak trochu škodolibá radost

PetraK
Když tady hošíčka pomluvim, jakej je to spratek, tak je pak hodnej!! Nechápu. Jak kdyby mi někdo vyměnil psa . Má pro to někdo nějaký racionální vysvětlení???
asi má šestý smysl a pochopil, že příště by mohl dostat řádnou řachu přes kokos a tak se rozhodl trochu tuto činnost oddálit

inu
páč se musí udělat tak, aby se to dalo jíst.. v mý bezva kuchyňce je ze fšeho do druhýho dne šutr teda ze všeho krom rakví
tak to si ty medový rohlíčky zabalte po vychladnutí buď do folie nebo je dejte do ledničky v igelitovým pytlíku nedovřeným, páč by jste s nima mohla pak akorát tak někoho zabít ( jak je v tom med a není plněno krémem, tak to rychleji tvrdne... pokud to nevíte, tak posílám radu ). Já dávám rohlíčky a nejen je po úplném vychladnutí pod folii

Jo a budu brzy dělat rakvičky, tak jsem zvědavá, jak se povedou mně ( sem konečně po 5 letech od stěhování našla veškeré formičky a vykrajovačky... ovšem v místech, kde bych je nikdy nehledala....a samozřejmě při hledání něčeho naprosto jiného... což jsem nenašla )

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu

říká někdo, gdo do mě fčera hučel, abych podala informace teď hned, nejlépe fčera huž bylo pozdě

Sem jen Ajnštajnova vnučka, nejsem Ajnštajn, abych uměla pohyb v časoprostoru, víme?? Dyš chválila včera a já na to včera večíř přišla, tak to asi těžko mohlo klapnout, abych jí to řekla dříf. U vás to bylo vo něčem jinym, vy ste byla líná jít se psem na veterinu dříf, hned ráno, abychom my nervózy tady měly informace hned jak vstanem!! tak si laskvavě nepleťte pojmy s dojmy!!!!!!!!!!!!!

fšechny se sežraly,

návzájem asi.

Fajka
tak pozdě teda ale jako

no já vim, ale když von byl hodnej až pozdě no, co mám dělat?? A taky než vono mi ty souvislostě doputujou z hlavy do paty a zpátky.... to taky ňákej čásek zabere

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:50
- Nahlásit

brut

. Jinak je všechno sežraný

a to ani nebyly houbový jako ty vod Inu

že příště by mohl dostat řádnou řachu

no nebyla jsem toho už daleka , smeták jeden zrzavej. To mi dělá sválně

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:53
- Nahlásit

PetraK
návzájem asi.
vím s naprostou jistotou, že navzájem ne, někdo jim trochu víc pomohl

to ani nebyly houbový jako ty vod Inu
houbový štrůdlíky? Ty jsem tentokrát opravdu nedělala

smeták jeden zrzavej. To mi dělá sválně
áno, tě musí držet neustále v pozoru

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:04
- Nahlásit

brut
ste bubááá paní, páč mám zase mokré gaťky
pani, pro vás bude bezpečnější usedat k PíSí v pemprzkách....

tohle je tak trochu škodolibá radost
..jojo, nic tak nepotěší, jako neštěští druhýho....

inu
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:09
- Nahlásit

Fajka
a si představte ještě vám v něm dělám návrhy
to si zarámuju a pak s tím budu vydírat Ešusku

brut
jak je v tom med a není plněno krémem, tak to rychleji tvrdne... pokud to nevíte, tak posílám radu
Todle sem zjistila, dyš sem dělala ty trupky. Plnila sem je až třetí den vod upečení (první den upeč, druhej namoč do vořechů a čekulády, třetí krém) a změkly ne do dvou hodin vod naplnění, ale haž za dva dny

PetraK
vy ste byla líná jít se psem na veterinu dříf, hned ráno,

hm, asi proto, že nám vetoj říkal, že máme dorazit vodpůldne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:13
- Nahlásit

vlk

pani v jejím případku pomůže už jen fakt ta pojízdná butka,kde bude mít připojenej počítač a tím pádem nebude hrozit, že se podojí jak batole pokaždý, když zapne internet

brut

že navzájem ne, někdo jim trochu víc pomoh

jo, tydlety aktivní pomahači, ty mám taky ráda!! Ty sou hrozně nebezpečný. Proto jsem včera na tu upečenou bábofku napsala návod ve stylu nežrat to je úlitba bohům za tu aparaturu na chalupu a pak sem ešče zas musela vohlídat, aby si to vzal do práce a tetkon vohlídat aby to předal

tě musí držet neustále v pozoru

no to si myslí tak akurát von, já bych klidně někdy ráda polevila v pozornosti

inu

hm, asi proto, že nám vetoj říkal, že máme dorazit vodpůldne?

asi je taky línej. ste tam všichni asi líný!!

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:13
- Nahlásit

lidíííí podaříla se mi naprosto lukcucní slepičí polífka tak je mi líto ji zprznit lepivejma Teskonudlema..... nevíte někdo jak se dělaj domácí ??????

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:17
- Nahlásit

5x sláva naší INUUUUUUUUUU !!!!!!!!

Konec hlášení....

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:22
- Nahlásit

Fajka
huf, te´d sem málem spadla ze židlé...co jééé???? co se dějéééé ????

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:24
- Nahlásit

vlk
huf, te´d sem málem spadla ze židlé...co jééé???? co se dějéééé ????
ááále sem nějak zjistila, že je dneska vyjímečně šikovná a chápavá... tak než mě zase nakrkne sem to sem rychle prskla

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:31
- Nahlásit

vlk

nevíte někdo jak se dělaj domácí

nějak bych to dohromady dala, ale esli je chceš jako od babí, tak to je trošku delší proces, páč to těsto vyválíš a pak ho máš správně nechat chvíli schnout tu placku, abys to mohla krájet na tenký nudličky , nechceš udělat nějaký vajíčkovýá nočky radši??
Fajka

já bych s tou slávou počkala, až vochutnáš tu báboftku

, že je dneska vyjímečně šikovná a chápavá.

aha, tak to se fakt musí voslavit, to jo

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:33
- Nahlásit

vlk
to by tak velké museli vyrábět... nějak nepočítali s tím, že lidem narůstá pérdel a do malých velikostí jí nenacpou ... tkaže teď mám na křesle deku a tu neustále díky vám a Ešusce peru

jojo, nic tak nepotěší, jako neštěští druhýho....
tak nějak bych to viděla taky

inu
Plnila sem je až třetí den vod upečení (první den upeč, druhej namoč do vořechů a čekulády, třetí krém) a změkly ne do dvou hodin vod naplnění, ale haž za dva dny
zase dýl vydržely

PetraK
pani v jejím případku pomůže už jen fakt ta pojízdná butka,kde bude mít připojenej počítač a tím pádem nebude hrozit, že se podojí jak batole pokaždý, když zapne internet

jo, tydlety aktivní pomahači, ty mám taky ráda!! Ty sou hrozně nebezpečný.
viď

no to si myslí tak akurát von, já bych klidně někdy ráda polevila v pozornosti
jenže to by podle Ešuska nebylo vončo

vlk
nevíte někdo jak se dělaj domácí ??????
samozřejmě, že vím.... miluju domácí nudle, ale nejsem schopná je vyválet, takže je dělá synek a za nedlouho už budu mít doma spešl nástroj na vyvalování nudliček ... počkej, najdu receptík a písnu ti ho sem

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:39
- Nahlásit

PetraK
nechceš udělat nějaký vajíčkovýá nočky radši??
... polífka stejně bude k večeři až všichni dorazej z práce, takže bych to mohla stihnout.... noky právě jíme skoro pořád....

brut
stačí jen co se do toho dává a kolik... pracovní postup znám....

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:50
- Nahlásit

brut

jenže to by podle Ešuska nebylo vončo

a koho jako zajímá jeho názor?? Spratek jeden
vlk
... polífka stejně bude k večeři až všichni dorazej z práce, takže bych to mohla stihnout.... noky právě jíme skoro pořád....

aha, tak to čas je. Ale jestli nevadí, nechám to na brůtofce, jsem na štíru s časem, musela bych shánět matinku /já je dělala jen jednou a vyptat se z čeho a v jakým poměru se to patlá/ Vim jen že je tam vejce, mouka-nevim jaká a sůl. a to je asi šécko??

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:57
- Nahlásit

vlk
stačí jen co se do toho dává a kolik
takže na půl litru mouky dvě menší vejce, půl skořápky vody... těsto nesmí být tvrdé, ale tuhé
Půl skořápka je jedna lžíce ....

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:59
- Nahlásit

brut
Děkuji velice mnoho.... ee a jaké mouky ?????

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 13:05
- Nahlásit

vlk
ee a jaké mouky ?????
promííííííííííň, jsem nějako pozapomněla, že nediktuju svým harantím .... může být hrubá nebo polohrubá či půl na půl... já dávám půl na půl nebo jen polohrubou

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 13:07
- Nahlásit

brut
ahááá.... tak ještě jednou díkes du dělat tedy ty nudle....

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 14:15
- Nahlásit

brut
tááák placky na nudle schnou, eště zbejvá je nakrájet tak, abych si neušmikala prsty....

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 14:18
- Nahlásit

vlk
ty jsi rychlík
Já krájím tak, že jednu placku přepůlím, hodím půlky na sebe a nechám ještě chvíli stát ( mezitím udělám s ostatníma to samé), pak na čtvrtky a dám dvě čtvrtkový placky na sebe, pak krájím .. není to nijak extra vysoký, ale ani pidi nízký, takže se mi o krájí v celku dobře... pokud chci kratší nudličky, tak výsledek velkým nožem rozpůlím

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání