Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:24
- Nahlásit

inu

fuj a ještě chytnu nějakej prijon

řiká se PRŮJEM

hárekrišnu dělá v jednom kus
no asi bude amatér, když mu to ešče zatim nevyšlo.
íhahahá:

tomu sama nevěříte, že ne??

ALE TEN KŮŇ JE NÁDHERNEJ!!

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:26
- Nahlásit

PetraK
no asi bude amatér, když mu to ešče zatim nevyšlo

ALE TEN KŮŇ JE NÁDHERNEJ!!
no jo, frísák

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:29
- Nahlásit

inu

no hezky! Hezký, ale nerozumim tomu. Proč ten pán vpravo řiká u ďasa??

no jo, frísák

jojo, to nejsou koně, to jsou monumenty, pošlu obrázek mámě, miluje je.

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:31
- Nahlásit

PetraK
Proč ten pán vpravo řiká u ďasa??
ten říká: si to přečti!

jojo, to nejsou koně, to jsou monumenty, pošlu obrázek mámě, miluje je.
mě se ještě líbí

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:36
- Nahlásit

inu

ten říká: si to přečti!

tak pak chápu proč te vlevo neřiká nic

mě se ještě líbí

já popravdě můžu v podstatě jakýhokoliv, miluju tyhle zvířata moc. Máma dělala na Xaverově, takže jsem mezi nima byla od 4 let. Nejvíc pochopitelně - tahle barva ke mě patří odjakživa - černý. Kůň v černý barvě .... málokterý zvíře je hezčí než on.

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:39
- Nahlásit

PetraK
Máma dělala na Xaverově, takže jsem mezi nima byla od 4 let.
to máš štěstí, todle je totiž něco, co mě asi zcela a úplně mine... :-/

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:44
- Nahlásit

Xaverov????...ty vado proč mě příjde že to má něco společnýho se slepicema .... ?????

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:48
- Nahlásit

inu

to máš štěstí, todle je totiž něco, co mě asi zcela a úplně mine

mně už bohužel taky , to jen když jsem byla malá a na střední ještě. Pak už jsem na koni neseděla a dneska už jsem přizdisráč a bojím se- ne koní, ale jezdit (spadla mi kamarádka - v noze šroub, v klíční kosti drát , nebo obráceně, huž si to nepamatuju, byl to masakr slušnej, pak známej, ten dopadl hůř, spadnul na kámen, páteří ) Naposled jsem seděla na neosedlaný klisně na tý střední škole, dneska už bych to neuměla a štve mě to. Teda to , že se bojím, ne že bych to neuměla, čék se naučí všechno - zvlášť, když už to někdy zkusil, ale prostě se bojim a jsem na sebe naštvaná. Dneska, když už se dá jezdit bez potíží, tak se bojím vydrápat se nahoru. Sem Jitka, furt to řikám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:51
- Nahlásit

Fajka

..ty vado proč mě příjde že to má něco společnýho se slepicema .

to má , ale tehdejší ředitel miloval koně a hlavou proti zdi si prosadil chov koní. Moje milovaná Caravella měla aji cenu z Pardubický.
No kdybych nebyla jitka a neodmávla přijímačky na hnojárnu, jako že v pohodě, mohla jsem jezdit. Jenže - přijímačky jsem udělala v průměru, holka a navíc z Prahé?? No rozhodně na mě nečekali s otevřenou náručí , tak jsem skončila v kanclu. za trest. Nemám být tak domejšlivá

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:06
- Nahlásit

PetraK
já na koni seděla tak dvakrát v životě. A přizdisráč jsem taky, páč jsem jednou ošklivě slítla na koleno a od tý doby se bojím spadnout. Závidím Kubovi, on todle umí překonat nebo to nemá a tak je brzo neuvěřitelně dobrej v čemkoliv si zamane..

Jenže - přijímačky jsem udělala v průměru, holka a navíc z Prahé?? No rozhodně na mě nečekali s otevřenou náručí
hele, vono není všechno zlato, co se třpytí: podívej se na mě: co sem vystudovala, každej laik, kterej mě potká, mě leze do zadku, páč mě má za napakovanýho poloboha, ale dyš dojde na zúčtování, tak čék zjistí, že nic neumí.. :-/

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:25
- Nahlásit

inu

vono není všechno zlato, co se třpytí:

já vim, no. Bylo by tak na suchej chleba, vědou a prací kolem zvířat člověk rozhodně víc než na suchej chleba nevydělá. ale.. zas by člověk dělal co ho baví. Kdyby se teda už nezmrzačil . Chtěla jsem to odmala, odmala jsem se motala kolem koní, psů..... promarnila jsem svojí šanci, nadávat můžu je sama sobě.
zjistí, že nic neumí..

totok vim huž dávno, že nic neumim.

tý doby se bojím spadnout.

no, von člověk vidí věci jinak v patnácti a jinak těsně před důchodem- mluvim vo sobě. Mám navíc panickou hrůz z dochtorůch.
A je mi fuk, jestli to je lidskej nebo vet dochtor. MVDr Herčík by mohl vyprávět

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:30
- Nahlásit

PetraK
Chtěla jsem to odmala, odmala
taky sem chtěla bejt mezi zvířatama, ale doma mě tloukli do hlavy, že uživit se je taky důležitý a jelikož jsme všichni žili v iluzorním oblaku, jak věda pomáhá, tak jsem se dala na rádobyušlechtilou věc.. ale víš co? Není pozdě. Nikdy není pozdě. Rozhodně u tý patetický "zábavy" nehodlám zůstat.

totok vim huž dávno, že nic neumim.
hrůza co? Nic neumíme, ale nikdo nám na to nedá kvalifikaci

no, von člověk vidí věci jinak v patnácti a jinak těsně před důchodem- mluvim vo sobě. Mám navíc panickou hrůz z dochtorůch.
já vod jistý doby taky
Dokaď ti nic nedělaj, tak se ty prevenčky daj vydržet... ale jak ti jednou něco je...

MVDr Herčík by mohl vyprávět
koušeš ho do zadku, dyš chce očkovat Ešáka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:43
- Nahlásit

inu
ale doma mě tloukli do hlavy, že uživit se je taky důležitý a

no mě jen fotr tvrdil, že na to nemám fyzicky, jenže to tvrdil někdo, kdo mě vůbec neznal- nikdy mě neviděl kydat hnůj třeba. Ne, já si za to můžu sama, můžu nadávat jen sama sobě. Ale co člověk ví, proč to tak je.
hrůza co?

já huž se smířila. A zase no, ne že neumim nic, třeba hvízdat na prsty umim! takže tak úplně bez kvalifikace nejsem
... ale jak ti jednou něco je...

no tak o tom už nemluvím vůbec!! Bojim, bojim normálně, natož když tam musim. Tak dělám, že nemusim.

koušeš ho do zadku,

to nějak ani ne, ale když jsme tam chodili s Márfadlem, to bylo vždycky tóčo. A von se mi posmíval
teď už tam nechodíme, páč dostat se k němu jako takovýmu, je v urgentních případech už zhola nemožný a mně navíc nevyhovuje praxe velkých klinik, že jednou je pes ošetřovanej Frantou a podruhý Pepou. Nenese to dobrý výsledky. Chci aby (jako ne u očkování a tak, ale když se něco děje) psa měl v rukou jeden člověk, který sám ví o co jde a ne že si v kartě přečte, co tam napsal předevčírem Franta. Tož tam už nechodíme, ale je to škoda. jednak on je dobrej a druhak byla vždycky hrozná sranda.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:43
- Nahlásit

Dobré poledne dámy

Včera jsem byla na mgnetický rezonanci a odpolko jsem neměla čas, večír jsem byla na návštěvě u těch kámošů, co přišli o pséka a tak jsme jim přivezli Bruta ..pro rozptýlení

Za chvíli jdu do města zjistit, jestli mají brýle, které chci a taky musím koupit nějaké masíčko, páč dietka holky je značně náročná na vymýšlení a vaření.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:47
- Nahlásit

brut

jéjé jé Brůtofka - už sem si řikala, že je na Marsu asi

..pro rozptýlení

no, myslim, že to na 100% klaplo

na mgnetický rezonanci

a dobrý??
co mlaďaska?? myslim hlavu - jako úraz , na mozek se neptám, to nemá cenu a na to že má hlad se taky neptám, to je jasný.

Hele pani, poraďte mi kam mám napsat kurnik, aby nám to tu poštelovali, když to sem lidi nechce pouštět?? Furt píšete napiš Víťovi. No Víťovi, Víťovi ALE KAM?? To je jak psát jéžiškovi, taky neznám adresu. A předpokládám, že když dám dopis za vokno, tak mi Víťa asi sotva vodpoví nebo jo??

brut
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:56
- Nahlásit

PetraK
už sem si řikala, že je na Marsu asi
sem si tak ale včera připadala, páč nesnáším uzavřené prostory mag. rezonance

no, myslim, že to na 100% klaplo
jj, příště s ssebou musíme vzít i piraňu a pak to bude naprosto bez chyby... mají velikou zahradu a spoustu čerstvě zakopaných kytiček, takže ideál pro hrabání tunelů

a dobrý??
podle infa od sestřiček nic moc, ale víc budu vědět až v půlce května...

co mlaďaska??
zítra se stěhuje k příteli, prý si od nás potřebuje na víkend odpočinout...ale jinak dobrý. Vařím jí samé dobrůtky a tak se ani nebrání dietě.

myslim hlavu - jako úraz , na mozek se neptám, to nemá cenu a na to že má hlad se taky neptám, to je jasný.
jak je v klidu, tak si nestěžuje mimo únavy na nic. Uvidíme, jak to bude vypadat při zvýšeném pohybu a návratu do školy...

Hele pani, poraďte mi kam mám napsat kurnik, aby nám to tu poštelovali, když to sem lidi nechce pouštět?? Furt píšete napiš Víťovi. No Víťovi, Víťovi ALE KAM??
napíšeš na pes@cz-pes.cz a to je mejlík na Víťu, který je majitel cz-psa. No a on to všechno prověří, pročistí a hlavně odpoví

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:59
- Nahlásit

brut

spoustu čerstvě zakopaných kytiček,

Pak tam budou mít i spoustu zakopaných mrtvolek, páč je klepne
podle infa od sestřiček nic moc,

:.-( ,a le sestřičky nebrat vážně, ty věděj tolik co vrátnej dole u vchodu

prý si od nás potřebuje na víkend odpočinout.

no tak jsem zvědavá, jak dlouho bude s tou dietou odpočívat

napíšeš na pes@cz-pes.cz a to je mejlík na Víťu, který je majitel cz-psa. No a on to všechno prověří, pročistí a hlavně odpov

no vida!Díky, takže za vokno to dávat nebudu

brut
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 12:09
- Nahlásit

PetraK
Pak tam budou mít i spoustu zakopaných mrtvolek, páč je klepne
už je téměř klplo, páč Brut nedělá metro, ale šachtu

a le sestřičky nebrat vážně, ty věděj tolik co vrátnej dole u vchodu
no, se bojím, že maj pravdu, páč na tom cédéčku to moc pěkně nevypadá ...a to jsem schopná jen hrubého posudku

no tak jsem zvědavá, jak dlouho bude s tou dietou odpočívat
to já taky

no vida!Díky, takže za vokno to dávat nebudu
ale zkusit to ještě k tomu můžeš

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 12:16
- Nahlásit

Inu
já to pani asi našla!!!!! našlááááááááááááááááááá našla sem toooooooooo!!!!!!!
ještě vim ale o jednom článečku a ten taky najdu ..dyž sem našla tohle!!!!!!!!!!!!!!!
za chvíli naskenuju pošlu

brut
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 12:18
- Nahlásit

Odcházím do optiky hledat brýle podle mých představ .....

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 12:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

sem zapomněla napsat,ž e
tohle je hodně výstižná fotka

brut
ale šachtu

hm, asi taky bejvalej důlní inženýr.

páč na tom cédéčku to moc pěkně nevypadá

ne prostě, NE- jasný?

a to jsem schopná jen hrubého posudku

ty nejsi schopná vůbec žádnýho posudku totiž. víš?

ale zkusit to ještě k tomu můžeš

jestli ve svým věku a vzhledem k ročnímu období nebudu působit kapek divně, když teď budu dávat dopis za vokno??? éé??

Odcházím do optiky hledat brýle podle mých představ .....

úspěchu zdar.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 12:53
- Nahlásit

nestíhám dneska řeším dph a souhrný hlášení.... a to sem si myslela že tendel tejden je blbejm zprávám už konec

PetraK
tohle je hodně výstižná fotka
co myslíš?
Posed alá kejta... koš alá vlkodlak...nadhled alá já král první????

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 13:07
- Nahlásit

Fajka
nadhled alá já král první????

přesně tohle. Pravda ta kejta kapek rozhodí dojem, ale to je jen nepatrnej detail

nestíhám dneska řeším dph a souhrný hlášení

brrr,
no zatimco někdo žije od vejplaty k vejplatě, vy žijete od DPH k DPH

a to sem si myslela že tendel tejden je blbejm zprávám už konec

nejde to ?? nebo se něco zkomplikovalo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 13:14
- Nahlásit

PetraK
přesně tohle. Pravda ta kejta kapek rozhodí dojem, ale to je jen nepatrnej detail
naopak pani to ten dojem že ona je rozpolcená osobnost jen umocňuje..na jednu stranu já král první nepřístupná nadnesena a na druhou stranu doma trubička kejtička budulínek čudlinka pruhovaná...
Asi jo ta fotka jí přesně vystihuje

vejplaty k vejplatě, vy žijete od DPH k DPH
no to ste taky vystihla

nejde to ?? nebo se něco zkomplikovalo
no komplikujou to ty blbouni nahoře bo dřív čék vyplnil papír podepsal a poslal nebo odnes na finančák..ted po novu a poprvé to chtěj elektronicky a u toho spoustu podpisů ověření, instalace zařizování ... dle šéfa cituju: zbytečnejch komplikovanejch sra*ek na houno...
tož inu tak ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 13:35
- Nahlásit

Fajka

na druhou stranu doma trubička kejtička budulínek čudlinka pruhovaná...

to bylo vidět, když jsme od vás odjížděli a ona vítala zbytek rodiny, pipi pruhatá. Ale ta fotka, to je prostě ona, není třeba nic dodávat.

no to ste taky vystihla

no bať šak mám pocit, že ho děláte furt

zbytečnejch komplikovanejch sra*ek na houno...
tož inu tak ...

má pravdu přeceda!! hele máte vy tu datovou schránku?? A když to dáte elektronicky, musí se ještě dodat papírově?? A co když někdo počítadlo prostě nemá??? Jak to asi má teda udělat?? kde to žiju? kde? pani tak dneska si dáte odměnu ne?

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 13:37 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fajka
á to pani asi našla!!!!! našlááááááááááááááááááá našla sem toooooooooo!!!!!!!
čikovná, dostane čekuládku!

zbytečnejch komplikovanejch sra*ek na houno...
tož inu tak ...

ja, Kuboj hlásal něco podobnýho.. ať žijou zaměstnanecký (ne)jistoty...

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 16:28
- Nahlásit

inu
čikovná, dostane čekuládku
hmm spíš mrkef bo děsně kynu

nestíhám.. ale ted sem to poslala na mail...budu..nevím kdy ....

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 16:46
- Nahlásit

Fajka
hmm spíš mrkef bo děsně kynu
ty mě nesštvi mejt tajli jako ty, tak můžu žrát šecko

mrknu tam

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 18:10
- Nahlásit

brej den
PetraK
pani o víkendu budu PRAVDĚPODOBNě u ségry - vypadá to - zatím nevím ještě, že bych mohla býti volná, jestli ségra pojede v sobotu do školy. ALE budu nemobilní, takže ..... to by bylo pro vás časově blbý. Leč já se nikam nepřiblížím Je nějaká šance se vidět?
jééééé, to ste hodná pani že ste si na nás vzpomněla!!!!! no jako my budem v sobotu doma, budem pracovat, ale tak chvilka by se třeba našla ale huš zas nevim, kde bydlikuje ségra? a kdy pojede do školy? že by vás někam přiblížila, no nebo bych si pro vás dojela ... ale spíš by to bylo na to jít brázdit k nám zahradu (oproti tý vaší teda zahrádečku ) abych mohla Mírovi tu a tam pomoct přenýst fošnu a tak ... ale přiblížit vás k nám a pak zas vrátit by neměl být problém - však jsem řidička ne? a stejně mam v sobotu v plánu dojet nakoupit do Bene, tak to už bych byla na půl cesty
a v neděli asi ve tři půjdem korzovat kolem rybníka ke konopišti i s láskou Montíkem

Fajka
no právě, že Jarča už vás zná a nic ji nepřekvapí a tebe s flaškou uvidíme teda všichni rádi už se na vás těšim!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 18:22
- Nahlásit

PetraK
máte i sovu pani

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání