Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 12:34
- Nahlásit

PetraK
pani tetkonc mi volala kámoška,že je k mání 8 měsíční štěně pižly,pejsek..krásní mladí lidé si ho pořídili,paxe překvapijve rozešli a vona nemůže sehnat podnájem gde může mít psa Nevim nic víc,nakázala sem at nějak navalí foto,text a kontakt,tak ufidim

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 12:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
pani tetkonc mi volala kámoška,že je k mání 8 měsíční štěně pižl

do háje! No tak sežeňte další info a jestli by ta kámoška ty krásný mladý lidi nemohla nasměrovat na lovku v nouzi, ať to pošlou s informacema k paní Dežaví. Sem chtěla napsat, ať je nasměruje ešče taky do těch temnejch míst, ale pak jsem si řekla, co já vím za podrobnosti, nebudu soudit bez znalostí situace. Ale napadlo mě to hned

Pokud bude s PP vyhodím ho i k ohařům s PP.
brut

Právě dělám holce oběd a voní to tam pěkně, že si dám s ní

zas mě tady tejrá jídlem zas.
u nás občas jo.... když jsme spaly nebo byly u babičky

jo na tydle vzácný okamžiky sem zapomněla

páč jsem byla o 7 let starší a měla mít rozum

to se u nás nepeklo. Páč asi nikdo u nás bez rozdílu věku nepředpokládal rozum. Máma vždycky přilítla a vzala to z jedný vody na čisto. Akorát jednou nás nepodělila, to když přilítla večír do pokoje, když už jsme měly spát a dělaly jsme brajgl. Já zrovna dělala stojku na hlavě a křičela sem hurá. noční košule mi padla přes hlavu a měl sem holej zadek. Takže mi na něj rovnou jednu flákla a s úlevou, že mě nemusela honit výjimečně po bytě zapomněla podělit sestru a odešla

asi pitvá další mrtvolku

otázka je, kdo je na stole. Koko nebo tchoř?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 12:50
- Nahlásit

PetraK
nasměrovat na lovku v nouzi, ať to pošlou s informacema k paní Dežaví.
no to mám samo f plánu,jen essi se ke mě dostane nějaký relevantní info

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 13:06
- Nahlásit

davidkova renata
no to mám samo f plánu,jen essi se ke mě dostane nějaký relevantní info

je to k naštvání. Já vím, že nejsem v její či jejich situaci, ale prostě no. nic.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 13:30
- Nahlásit

PetraK
zas mě tady tejrá jídlem zas.
tentokrát s diétkou .... brambůrky vařené s povařenou kuřecí kozenkou, zeleninkou. Vše kořeněné bylinkama a trochou čubrici

jo na tydle vzácný okamžiky sem zapomněla
já ne, páč mi bylo mnohokrát řečeno, že tábor a občasný návštěvy babičky byly jediným balzámem na jejich pocuchané nervy
Spaní do toho nemůžu počítat, páč od malička dost mizerně spím

to se u nás nepeklo.
ste měly menší věkový rozdíl, néé?

otázka je, kdo je na stole. Koko nebo tchoř?
podáme dotaz?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 13:37
- Nahlásit

brut
to se u nás nepeklo.
ste měly menší věkový rozdíl, néé?

no to ani tak ne, ale spíš nebyl rozdí v rozumu nikdy nebyl ani u jedný.

podáme dotaz?

skusit se to může

trochou čubrici

do čubrici dám já tobě, esli nepřestaneč

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 14:04
- Nahlásit

PetraK
no to ani tak ne, ale spíš nebyl rozdí v rozumu
ségra bývala rozumnější.... prý

skusit se to může
začni

do čubrici dám já tobě, esli nepřestaneč
to bych psékům moc voněla a chutnala
A to nevíš, že dneska budu péct mocinky velikou dobrůtku.... šunkovošpanátový štrůdlík

Holce právě doručili plyšáka mononukleozu... je dokonalý, tak se tím dobře baví

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 14:27
- Nahlásit

PetraK
na ten den připadlo zrovna to jedno procento, žejo?
matyka nejní tvoje silná stránka, co?

čím dál tim líp. Když ani nevíte kdo je ženich,esli Pája nebo Fája
mno, tak kdyby to mělo být dle tradičního modelu, tak Pája. Dyby to mělo být dle délky známosti, tak Fája. A dyby to mělo bejt dle Vořecha, tak Feiko... na každýho se dostane

brut

v poho, paní, všichni jsme "busy"

Jé a neprodáváte na fler?

budete vařit a dusit kurče a králíka
Kurče klidně, ale králíka ne. Vod tý doby, co máti zrušila domácí chov bych musela kupovat jen ty předražený v Tescu..

Inu, kde jsíííííííííííííííííí??????? Vymyslela jsem ti dort, který nebudeš muset péct, jen ho dáš ztuhnout do lednice....chceš recept? Navíc si můžeš vybrat, zda chceš sladkej nebo slanej...

na japončtině, dneska sem myslela, že toho voa umlátím lopatou
Asi ty šikmooký pojídače rejže začnu nenávidět

ak si mně přihoď k Fajce, páč máme narozky ve stejnej den

no to mě po**r! Plichta!

Fajka
enich je Fája ale ta čtvernohá pruhovaná..zvedá nohu a cejtí se bejt jako chlap a Inu má ráda tož tomu přece nemůžu bránit...nejsem krkafčí rodič

vám to zas připomenu, haž si na ňu budete stěžovat!

máte narozky v den svátku jo???
no, to asi... ne. Bo svátek mám v listopadu a narozky f červenci

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 14:29
- Nahlásit

UPDATE

Takže si uděláme malej přehled:

Ešusová: (Vel)Ryba (23.2.)

Pája: Beran (14.4.)
Kuboj: Beran (17.4.)

Brůtofka: Býk (15.5.)
Fajka: Býk (15.5.)
Brtník: Býk (?)

Inu: Rak (?.7.)

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:00
- Nahlásit

brut

ségra bývala rozumnější.... prý

u nás to bylo fifty fifty. Jen v matice sem byla lepčí, i když mi to po mém matematickém výkonu asi Inu věřit moc nebude , ale já jsem kdysi své o pět let starší sestře pomáhala s matikou.To sem ešče byla dobrá. Na střední se pak na mě starou koncepci vrhli s množinama, totálně mi v tom udělali bordel a dnes si nespočítám ani nákup

začni

se Sali si nic začínat nechci

voněla a chutnala

víc než prsa vod kachny??
- sem zvědavá, co vona na to

Holce právě doručili plyšáka mononukleozu... j

šak jo, smích léčí

inu

matyka nejní tvoje silná stránka, co

no bohužel tetkon už ne- viz odpověď brůtovce

sem se zas předvedla, ale!! Zas to bylo hlavně o nepozornosti

na každýho se dostane

ty vado grupáč!!A pak že já su ouchyl

Hele lidi sem tetkon kapek kvaltovala a nechtíc se totálně odrovnala

Kolega byl dneska na drsným zubařským zákroku, je doma. Sekretářka volala a chtěla něco vědět a ptala se, jestli by nám to aTomáš nemohl říct. Tak sem jí informovala, že: "Tomáš už nikdy nikomu nic neřekne!" když jsem položila telefon, došlo mi co jsem to zas plácla a teď tady pláááču. Kolegyně už taky

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:03
- Nahlásit

PetraK
ty vado grupáč!!A pak že já su ouchyl
seš, bo já to myslím upřímně a hlavně počestně

"Tomáš už nikdy nikomu nic neřekne!"
to je v poho, pani, jednou gdosi sháněl u nás docenta a docent měl jednání na škole, tak jsme mu řekli, ať zavolá pozdějc. Zavolal, zvedla to kolegyně a povídá: Tak pan docent už tady bohužel je...

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:15
- Nahlásit

inu

bo já to myslím upřímně a hlavně počestně

to třá Standa to taky myslel upřímně , že jo

Tak pan docent už tady bohužel je...

mám horší hele:

v předchozí práci jsme mimo jiný zařizovali i celní řízení spojené se stěhováním věcí lidí vyslaných z a do ČR, pro ambasády, nadnárodní firmy a tak. Já už jsem to tady psala, ale tak vono se to nevochodí : Jednou přinesl jeden pán z amasády zase sadu papírů a kolegyně to chtěla zkontrolovat hned na místě,když tam byl, aby se to pak nemuselo řešit telefonicky a povídá mu: "Jestli vám to nebude vadit, tak já vám to tady prohrábnu!"

byla jsem vedle v kuchyňce. Abych nezpůsobila mezinárodní skandál, šla jsem se zakousnout do radiátorů

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:21
- Nahlásit

PetraK
to třá Standa to taky myslel upřímně , že j
bacha, pani, na hubu, politika je taky tenkej led

"Jestli vám to nebude vadit, tak já vám to tady prohrábnu!"
už chápu, proč seš takovej úchyl.. dyť ty to máš v popisu práce

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu
politika je taky tenkej led

vy ste pani ňákej eksprt přes bruslení co?

už chápu, proč seš takovej úchyl.. dyť ty to máš v popisu práce

JÁ?????????? Já ani jeden takovejdle zásek na futru teda nemám! To vona! Pak zas měla hlášení o poškození zásilky - do telefonu tvrdila druhý straně že: "ten pán si stěžuje, že má nohy zvlášť a koule zvlášť!" Bohužel vynechala informaci, že se jedná o čelo postele

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:36
- Nahlásit

PetraK
vy ste pani ňákej eksprt přes bruslení co?
jenom přes kolečkový.. a jenom trochu

že má nohy zvlášť a koule zvlášť!"
bože bože

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:44
- Nahlásit

inu
jenom přes kolečkový.. a jenom troch

no jo vono je lepčí trochu, než moc, páč když moc tak to pak bolí. To už sem vyzkoušela

bože bože

to sem do toho kapesníku, kterej sem si narvala do pusy huhlala taky. ona na tohle měla neuvěřitelný štěstí. třebas se zeptala do telefonu takovýho děsně sympatickýho kluka, kterej pro nás zařitozal převody cizích aut na český SPZ : "A jak dlouho si asi tak myslíte, že si ho podržíte??????
Myslela techničák, nespecifikovala ovšem nic. Že řičel do telefonu von, plakala jsem pod stolem já a Lada spolkla radši sluchátko psát asi nemusim, že ne? Ani že pak vždy vstupoval do naší kanceláře s úsměvem a jednala jsem s nim pak už jenom já

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:51
- Nahlásit

PetraK
"A jak dlouho si asi tak myslíte, že si ho podržíte?????
bože... bože... bože.......

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:54
- Nahlásit

inu

bože... bože... bože.....

no bať, my sme s Ladou byly hodně pobožná kancelář

Já mám jen jeden jedinej a to hodně nevinnej zásek. To když jsem volala na informace o telefonních číslech a chtěla po paní informátorce tel. číslo na firmu XY se sídlem v Mníšku bez Potprdy .

za to ale nemůžu, tendle název vymyslel Brtnik, mně prostě jen vstoupil do krve a v danej moment jsem to neuhlídala. Pani myslim vůbec nepochopila, proč se pak do telefonu ozvalo dvojí zavytí a štkaní

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:51
- Nahlásit

brej večer, teda koukám, když si Ešuska nemůže splíst datum kdy se jde do divadla, tak přeje aspoň s předdstihem k narozkám
hlásím, že aspoň něco se daří a přivezli jsme si projekty k baráku
no a jinak pořád nic moc ale bude líp.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:38
- Nahlásit

inu
Jé a neprodáváte na fler?
neprodávám na fleur...ale klidně něco dodám, pokud budete mít zájem.... ovšem, dělám jen takový decentní, drobný věci, páč nemám ráda nic moc extravagantního

Kurče klidně, ale králíka ne. Vod tý doby, co máti zrušila domácí chov bych musela kupovat jen ty předražený v Tescu..
králíka musím mít jen domácího, páč já kupovaný nerada

Vymyslela jsem ti dort, který nebudeš muset péct, jen ho dáš ztuhnout do lednice....chceš recept? Navíc si můžeš vybrat, zda chceš sladkej nebo slanej...
tak jakej chceš? Sem k vůli tobě zapla pc

PetraK
se Sali si nic začínat nechci
škodááááá, já taky ne?

víc než prsa vod kachny??
tak to asi néééé?

šak jo, smích léčí
celý odpoledne korálkovala, teď plácala pajduláka z fimo hmoty a já se musela zůčastňovat ... zítra jdu dokoupit zásoby hmoty, páč povážlivě ubyla ....ale baví se u toho a to je dobře

Tak sem jí informovala, že: "Tomáš už nikdy nikomu nic neřekne!" když jsem položila telefon, došlo mi co jsem to zas plácla a teď tady pláááču. Kolegyně už taky
já taky a odnesly to zase gaťky

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 21:35
- Nahlásit

Fajkóóó jedete na klubovku?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 21:37
- Nahlásit

brut
Fajkóóó jedete na klubovku?
někdo mě volá?
no přemejšlím že asi na kukačku zajedem co vy?

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 21:40
- Nahlásit

Fajka
já právě jedu taky na kukačku ...tak to bylo fajné, páč zítra mám pekařský den. Bych ti rovnou dovezla nějakou dobrůtku za korálky A navíc bych tě ráda zase viděla

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 21:41
- Nahlásit

PetraK
Tak sem jí informovala, že: "Tomáš už nikdy nikomu nic neřekne!" když jsem položila telefon, došlo mi co jsem to zas plácla a teď tady pláááču. Kolegyně už taky
no šéfoj se tudle taky povedla hláška..volala nějaká sličná dívčina ze slovenska a chtěla pana šéfa..tak ho předám ...představí se..chvíli ticho a pak jeho dotaz:
A gdy ste to dostala?

Taky sem mušela utýct z kanceláře bo by ten hovor asi nedokončil

Du ... malovat čerty na zeď ... se mě nece... ale huž mám fobýváku gáárnýýýž ... trvalo to jen asi 3 měsíce

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 21:44
- Nahlásit

brut
já právě jedu taky na kukačku
jééé tak to se tam asi huvidíme

tak to bylo fajné, páč zítra mám pekařský den. Bych ti rovnou dovezla nějakou dobrůtku za korálky
jééé tak to já ti dám ráno vědět jestli jedem určo

A navíc bych tě ráda zase viděla
ja takyyyy
Výstava bude kraťoučká bo nebudou závěrečky a akity jsou hned ráno na řadě...tak přemejšlím že tam sjedu mrknout na naší akiťáckou "elitu"

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 21:50
- Nahlásit

Fajka
jééé tak to já ti dám ráno vědět jestli jedem určo
budu na příjmu

Výstava bude kraťoučká bo nebudou závěrečky a akity jsou hned ráno na řadě...tak přemejšlím že tam sjedu mrknout na naší akiťáckou "elitu"
nás tam má být 28, tak jsem na ně zvědavá, ale jdou hned ráno a rozhodčí je super rychlá... navíc bych měla mít připravené poháry a medaile na červnový coursing ( sem to dneska dojednala :lol

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 21:57
- Nahlásit

brut
tak jakej chceš? Sem k vůli tobě zapla pc
voba

Fajka
A gdy ste to dostala?
no ty voe, šéfoj se nezdá

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:16
- Nahlásit

brut
budu na příjmu
OK

nás tam má být 28, tak jsem na ně zvědavá, ale jdou hned ráno a rozhodčí je super rychlá... navíc bych měla mít připravené poháry a medaile na červnový coursing ( sem to dneska dojednala
si kupovala poháry přes klub?

inu
no ty voe, šéfoj se nezdá

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:21
- Nahlásit

Fajka
tsts, sem nevěděla, že je študovanej ženckej lékař

Ináč sem se vás eště chtěla zeptat, pani, estli nemáte nějakej starej CCC diplom. Mám rozdělanej nějakej návrh, ale nevim, jak vypadá ten starej, tak abych nedělala to stejný...

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:23
- Nahlásit

inu
tsts, sem nevěděla, že je študovanej ženckej lékař
já taky ne

ale nevim, jak vypadá ten starej, tak abych nedělala to stejný
du kukenzí madam...moment

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání