Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 17:16
- Nahlásit

Fajka
on je taky beran?
kdo je taky beran? Vy nebo Pája? Nebo snad Fajkýš?

vosumnáct?
přitlačte pani, vosmnáct huž nám dávno není.. bohužel

PetraK
páč stačilo co se mnou udělal ten sklad rakvích
zvedlo ti to náladu? Zvedlo! Ták si nestěžuj

když někdy děláte doma, jak to fachá, když jste v práci? No nevim. No.
to je jednoduchý, pani. Jako černá vofce nejsem v projektu ópévéká. Dyš běží ópévéká, tak není v labu hnutí. Dyš není v labu k hnutí, sedím na perdeli doma a čtu články, případně klepu do wordu tvořím disertáci .. tož inu tak

inu měla v rychlosti zadělat zas na ňáký rakve. že bude zas nějakej žeh či co
voe, ty se směješ, ale mě čeká dělání dortu Bez robotu a s tou pitomou troubou je to učiněná kalvárie.. nehledě na to, že s mým skromným vybavením se to sice žrát dá, ale soutěž v estetice by to rozhodně nevyhrálo

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 18:45
- Nahlásit

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:03
- Nahlásit

Janiii
???????? copak se stalo?

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:06
- Nahlásit

www.bernice.unas.cz

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:09
- Nahlásit

A doprdele

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:13
- Nahlásit

bylo to už hodně zlý, mamča ji nemohli nechat trápit

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:21
- Nahlásit

Janiii
ach jo, nevím, co na to napsat.. vod tý doby, co jsme nechávali usnout našeho prvního vovčouna pořád marně doufám, že ostatní psi budou dlouho živi a zdrávi... a vono se to neplní

Ale tak zase jestli je jí teďka líp a už ji nic nebolí...

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:36
- Nahlásit

Fajka
ICQ mi hlásí, že má Pája narozeniny, tak jestli tomu tak je, tak že vyřizujeme všechno nejlepší a hodně zdraví!

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 20:19
- Nahlásit

inu
B je správně

Janiii
bylo to už hodně zlý, mamča ji nemohli nechat tr
chuudátko malý chjoooooo ale trápení by si nezasloužila to nééééé

určitě se má tam nahoře dobře....

ICQ mi hlásí, že má Pája narozeniny, tak jestli tomu tak je, tak že vyřizujeme všechno nejlepší a hodně zdraví!
jj kujem vyřídím

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 20:56
- Nahlásit

Fajka
B je správně
vy máte taky berana? upřímnou soustrast!

ICQ nemám, ale jestli je to tak... tak... tak... tož inu tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:18
- Nahlásit

Janiii
bylo to už hodně zlý, mamča ji nemohli nechat trápit

Jani- já nikdy nevím co v takový chvíli napsat, aby to neznělo už jako něco co se 100x řeklo. je mi to moc líto, vím jak vám je, to se píše vždycky. A do prdele, to za mě napsala už Inu. Můžu napsat snad jen to, že protože vím jak vám je, tak přeju, ať zapracuje milosrdnej čas. Když jsem viděla ty smutný smajlíky, bylo mi jasný, co znamenají. Tak - myslím na vás a zvládněte to.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:20
- Nahlásit

Fajka
čitě se má tam nahoře dobře....

no jestli tam potká Márfadlo, tak určitě. On uměl dobře konejšit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 22:22
- Nahlásit

inu
vy máte taky berana? upřímnou soustrast
o děkuji.....násobeno tím že já su býk

PetraK
no jestli tam potká Márfadlo, tak určitě. On uměl dobře konejšit.
a můj Lukýnek..to byl pes se srdcem na dlani...jedna velka dobrota....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 22:43
- Nahlásit

Fajka
a můj Lukýnek..to byl pes se srdcem na dlani...jedna velka dobrota

neměli by tu s námi být tak krátce, viď?
ach jo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 22:46
- Nahlásit

PetraK
neměli by tu s námi být tak krátce, viď?
to jo...když odešel ve skoro 15 letech měla sem pocit že sem si ho vůbec neužila a nic jsme spolu nestihli ...ach jo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 22:50
- Nahlásit

Fajka
sem si ho vůbec neužila a nic jsme spolu nestihli ...

pomůže vám pani, když řeknu, že v tom nejste sama???
člověk se až časem naučí vážit si něčeho a nebrat to jako samozřejmost na věky.
Takže teď už vnímám jinak.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 22:55
- Nahlásit

PetraK
pomůže vám pani, když řeknu, že v tom nejste sama???
jo jo já vím...

člověk se až časem naučí vážit si něčeho a nebrat to jako samozřejmost na věky.
Takže teď už vnímám jinak.

už protohle si myslím že je dobrý když v rodině s dětmy je i nějaký zvíře..naučí je už od mala vnímat že tu nejsme na věky a člověk by se měl starat tak aby si pak nemusel nic vyčítat a nebo neměl pocit že zůstal něco dlužen...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 23:00
- Nahlásit

Fajka
člověk by se měl starat tak aby si pak nemusel nic vyčítat a nebo neměl pocit že zůstal něco dlužen...

máte pravdu pani.
I když... já nevím, jestli to na jednu stranu člověk už v takhle malým věku umí vnímat???????

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 23:05
- Nahlásit

PetraK
I když... já nevím, jestli to na jednu stranu člověk už v takhle malým věku umí vnímat???????
no já když byla malá tak mě děsně sužovalo spojení: už nikdy....
hlavně takový to prázdno mě sužovalo...jakože když čék umře (když mě umřela babička) tak sem nechápala že už není..přece musí někde být..přece po ní nezbyde díra... a zbyla
jako malá sem to vnímala dost drsně......
no nic...rači toho necháme nebo nebudu moct usnout

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 08:15 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fajka
o děkuji.....násobeno tím že já su býk
vy ste bejk? A čistej nebo šmrncnutej?

Furt lepčí bejk než rak.. i dyš.. by mě teda zajímalo, esli je nějaký znamení, co je s beranem kompatibilní dýl jak tejden

a můj Lukýnek..to byl pes se srdcem na dlani...jedna velka dobrota....
tak to by si rozuměli s Bondym

PetraK
Fajka
jinak vám žencký nařežu! co mě to děláte?

á nevím, jestli to na jednu stranu člověk už v takhle malým věku umí vnímat???
pani, já nevim jak vy, ale já si některý věci pamatuju, jako by se staly fčera. Vím, že jsem vodmalinka vnímala stav věcí docela intenzivně. Dokonce jsem strašila vokolí tím, že mě nikdo nedokázal lhát, páč jsem ho hned prokoukla. Vnímala jsem, když jsou dospělí smutní a proč jsou smutní. Vnímala jsem spoustu věcí, i když jsem třeba nevěděla, proč to tak je.. a pak jsem si umínila, že nikdy nechcu vyrůst, páč dospělí jsou věčně unavení, votrávení, pesimisti.. a prásk ho... nedávno sem se probudila a zjistila jsem, že jsem přesně taková, jaká jsem nechtěla být

Jinak...
mě umřel v pětadevadesátým děda.. v nemocnici, tři dny po Vánocích...dycky nám čet pohádky, učil mě rybařit, koupil mě udicu...nejdřív jsem vůbec nechápala, že je pryč a už ho nikdy neuvidím, ale... dodneška si pamatuju, že se mě pak vo něm zdálo, že sme byli kolem rakve, v který ležel, brečeli sme a on se najednou probudil, vstal a řekl nám, co blbneme... taky sme asi tři měsíce potý vnímali paranormální jevy v místnosti, kde žil, ale to pak odeznělo. Navíc jsme si v únoru přivezli Bondyho, aby nám nebylo tak smutno. Díra dycky zůstane, ale zase si říkám, že krom tý díry zůstalo i něco dobrýho. Třá nikdy nezapomenu na historku, jak nám vyprávěl, jak chytal štiku a ulovil racka

Ale huž dost smutnění, mám taky dobrou zprávu: fčera sem přišla dom a málem sem upadla na hubu, páč Vořech mě ani neběžel přivítat, ani na mě neřval jako obvykle, jen dvakrát plácnul vocasem. Při bližším ohledání jsem zjistila, že mu otekla levá půlka vobličeje, takže když seděl, vypadal fakt jako Quasimodo. Tak sem počkala na Kuboja a naznali jsme, že mu zkusíme trochu ulevit, než přijde na řadu zákrok: vopižlali jsme mu hlavu kolem tý boule a použili tu mast na otoky. A světe div se, zázrak! Boule sice nesplaskla, ale dneska je mu o dost líp, ksichtík v normě a zase má chuť si hrát

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 08:30
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!.

FÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKA FOOOOOOOOOR EVRRRRRRRRRRRy!!!

3X SLÁVA, SLÁVA, SLÁVA NAŠÍ INU

do hajzlu než napíšu šécky ty oslavný kecy je poledne!

Fajka
no já když byla malá tak mě děsně sužovalo spojení: už nikdy....
hlavně takový to prázdno mě sužovalo..

inu

pani, já nevim jak vy, ale já si některý věci pamatuju, jako by se staly fčera. Vím, že jsem vodmalinka vnímala stav věcí docela intenzivně.

nenene, tak jsem to nemyslela, myslela jsem, že tak malý dítě nemá šanci si uvědomit to, že by ten společnej čas mělo využít, páč žije teď a pro tenhle okamžik. Dokud se nesetká teda s tím, že pozná tu díru, která zbyde po tom koho mělo rádo. Pak už třeba jo.

Leč konec filozofování, to je moc mozkově náročný

Sme fčera byli s hošíčkem do půl vosmý venku-krása to byla, dělali jsme hopiky přes pjoumatiky, hráli fočus a cvičili s klikrem. Musela jsem ho kapek utavit, páč dneska jdeme gratulovat Ričimu, bude překvápko, vůbec vo tom neví, že dorazí přepadový komando

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 08:32
- Nahlásit

inu
jen dvakrát plácnul vocase

ty jo todle nesnášim, páč to je jasný, že je něco v hajzlu

ale dneska je mu o dost líp, ksichtík v normě a zase má chuť si hrát

ještě že tak! Ten má chudák smůlu smůlatou, herdek. A nemůžou ho vzít dřívějc? Prtku malýho?

Pani sem vám nevodpověděla na emila, páč nestíhám bojovat na vícero frontách

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 08:36
- Nahlásit

PetraK
do hajzlu než napíšu šécky ty oslavný kecy je poledne!
a bude hůř, eště nás sem chodí dost

enene, tak jsem to nemyslela, myslela jsem, že tak malý dítě nemá šanci si uvědomit to, že by ten společnej čas mělo využít,
pani a vy si myslíte, že si todle uvědomujou leckterý dospělí? Většinou až když už je pozdě...

jdeme gratulovat Ričimu, bude překvápko, vůbec vo tom neví,
co kecáte? Není to náhodou ten váš kobercovej dýler?

A nemůžou ho vzít dřívějc?
To byl ten nejdřívější termín.. musíme to všici vydržet... ale řeknu vám, pani, v životě sem se na žádnou voperaci tak netěšila.. jakože aby už bylo konečně úterý...

Pani sem vám nevodpověděla na emila
normální stav, né? Holt jste chytla Fajkytýdu

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 08:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu

a bude hůř, eště nás sem chodí dost

pani a vy si myslíte, že si todle uvědomujou leckterý dospělí? Většinou až když už je pozdě.

no bať, dyk to řikám. Já jsem třeba taky jeden z nich. Ale je to dáno i tím, kdy se člověk prvně setká s tím, že po někom koho má rád zbude jen ta díra.

co kecáte? Není to náhodou ten váš kobercovej dýler?

nekecám , fakt jedem dělat přepadovou gratulaci a fakt vo tom neví- esli teda nechodí sem, co já vim Jo Ričrd je můj kobercovej dýler - ostatně i koberce odtamtud povezem

ale řeknu vám, pani, v životě sem se na žádnou voperaci tak netěšila.

tomu věřim. Pamatuju si moc dobře, když měl Márfadlo ten progresivní nádor na varleti. Z ničehož nic to narostlo do obřích rozměrů ,naštěstí nás tehdy Herčoun vzal hned ve čtvrtek /byli jsme tam v pindělí. Dodneška si to pamatuju bylo 28. října/Nejdřív jsem hysterčila aby už byl čtvrtek a když už byl čtvrtek, tak jsem zas v čekárně hysterčila, že ten čokl určo tu operaci nepřežije - páč už nebyl nejmladší. Když dostal narkózu a usínal, museli mě vyhodit z čekárny , zvostal tam s ním jen Brtnik, páč já furt vykřikovala- nedejchá, nedejchá, umře mi , jak Brtnik neměl rád, když jsem kouřila, vyhodil mě na cigáro

normální stav, né? Holt jste chytla Fajkytýdu

blbá, blbá, je prostě blbáááá

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 08:55
- Nahlásit

PetraK
Já jsem třeba taky jeden z nich.
Ani nemluvte pani.. :-/

Jo Ričrd je můj kobercovej dýler
tak to ale musí vědět, že dete, dyš máte takovou objednáfku

dostal narkózu
ježiši, todle já nesnáším. Dyš uspávali Bondyho kvůli operaci nádoru na břiše, tak jsme s bráchou pak kolem sebe chodili jako by nás někdo bacil.
Dyš uspávali Oriho, aby mu vzali tu nesestouplou guli, tak mě hošani museli odtáhnout, bo sem se tam málem rozeřvala.
Nechcu vědět, co přijde teďka Bože, bože, ale dyš mu to pomůže, ať se to teda stane...

blbá, blbá, je prostě blbááá
jako Fajka, jo? teď sis to teda pokadila těžce

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:03
- Nahlásit

Přátelé, kašlu na to a dál budu chodit pěšky nebo jezdit vlakem

http://www.novinky.cz/finance/197576-pojistni-podv odnici-maji-osvedceny-trik-predjet-a-prudce-zabrzd it.html

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:04
- Nahlásit

inu
PetraK
blbá, blbá, je prostě blbááá

vám taky dobré ráno!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:05
- Nahlásit

inu

tak to ale musí vědět, že dete, dyš máte takovou objednáfku

nemusí, má sklad furt plnej. Prostě přídem, pogratulujem a rovnou i naložíme

Bože, bože, ale dyš mu to pomůže, ať se to teda stane..

budem na vás myslet, to zvládnete. Přece nebudete jako já!!!
eh, teď jsem si vzpomněla - když pak byl Murphy na operačním stole už, tak jsme šli čekat, já byla totál vykleplá, gumový nohy, chtělo se mi vomdlívat. Tak mě Brtnik zatáh do hospody, posadil ke stolu a objednal u číšníka: "Jednoho velkýho panáka whisky a jednu Colu prosím!", číšník příšel, přede mě postavil Colu a toho obřího panáka před Brtnika. Číšníkovi vyjely voči, když to Brtnik bezeslova prohodil, jal se ucucávat Colu a mně pravil: "kopni to tam!"

blbá ste vy, to s Fajkou nemá nic společnýho

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:06
- Nahlásit

Fajka

vám taky dobré ráno!!!

JÁ NIC!! To tady Eskymáci, všechno zas přetočili. Já sem volala náhodou hned s prvním ranním paprskem

FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR EVRRRRR!

inu
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:06
- Nahlásit

Fajka
vám taky dobré ráno!!!
jé vono vás to sem dneska pustilo?

A jak huž dlouho tady jste? Vod tý debaty o bejkách?

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání